2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım 100 de bana yaz...

güzel olduğuna sevindim canım afiyet bal şeker olsun
sarma sardım başka bişey koymadım ama pofidik poğaça yapıp koyabilrsin mikrodalgada ısıtıp ısıtıp koyarsın misafirlerine benim buzlukta yer yok olsaaa

Cnm ben pazartesi doktordaydim doktorum bana gunde birkac kez hareket ettigi muddetce normal dedi..ama benim kizim zaten en basindan beri cook cook sakin ve nazik..bence icindeki sesi dinle ona gore hareket et..

(Niyetlenirken Perilousun niyetine diye niyetlenirseniz çok sevinirim )

Mezopotamya82 ................ 200 *
Vilin....................................100
amanamazon......................300
Yuksek_voltaj......................100 *
laterne................................400 *
ersnil...................................100 *
aaumut................................100 *
ruveyda12............................100 *
dertsiz.................................100 *
DytEda.................................100

Kalan=400

DytEda yazdım canım Allah razı olsun
dertsiz diline sağlık canım Allah razı olsun

Hihi doktora baksen:) aldirma bosver her dogumun kendisine gore zorlugu var..niyeyse bana gore sezeryan daha zor ve cesaret isteyen birsey..

kızlar bugün muayeneden sonra bir kaç saat gezdim eve geldik duş alayım dedim birde ne göreyim nişan gelmiş:18:
dr u aradım sancın var mı dedi bende çok yürüdüm ondan olur mu var biraz dedim sancın geçmez artarsa hastaneye geç gelirim dedi.sancım geçti şimdilik ama yürümeye devam edeceğim yarında çarşıya ineceğiz arkadaşa nişan alışverişi yapcazzzzzzz yollarda doğurabilirimherkese ii geceler öptüm

ben de merak ettim bu tarifi. bugün börek koydum buzluğa. tarifi paylaşırsanız meşhur pogaçalardan da koyarım :)

Cnm ben pazartesi doktordaydim doktorum bana gunde birkac kez hareket ettigi muddetce normal dedi..ama benim kizim zaten en basindan beri cook cook sakin ve nazik..bence icindeki sesi dinle ona gore hareket et..

doktorun böyle söylemesine çok sevindim. çok şükür ya. son zamanlar olunca ben en ufak bir şeyden pirelenir oldum. hareketlerini sayıcam diye canım çıkıyo. yemekten sonraki saatleri tutturamasak da neyse ki benim kızım da gün boyu farklı saatlerde hareket ediyo.

haydi bakalım senin bebişte yolda

ne güzel kilo almamışsın hiç
bide ben üzlüyodum benmi beslenemiyorum die, bizim bebişte 15 gün önce 2400dü, dün 2900 çıktı
ama herşey yolundaymış sevindim canım:)

kız sabaha ben doğurdum yazmayasın sende, olur olur:)
hayırlısı olsun bakalım ne olucak

vitamin şu tarifi ortaya paylaşsanda cancazım bizde nasiplensek pofidik poğaça tarifi isterizzzz bekliyom :)

3 büyük poşet sarma sardım,hatta 2 poşette yarın sarıcam...
3 poşet ıspanaklı böreğim var...
3 poşet peynirli sigara böreği koydum...
3 poşet poğaça koydum...
2 büyük poşet nokul koydum...
biraz daha börek ve tuzlu ve tatlı kurabiye daha koyasım var...
bu hafta bunları halledicem allah izin verirse...
haftayada doğurmazsam eğer dinlenmeyi planlıyorum...evde işim kalmadı zaten...halılarım silinecek sadece...onuda kocişim yapıcak
ben,kk'da eşimin nöbet poğaçaları diye bi tarif var,ondan yapıyorum her zaman,yapmak isteyenlere tavsiye ederim

anaaaaaam
nişanın geldi hala gezme peşindesin yollarda sancın filan tutarsa,suyun gelirse napıcan :18:

Allahım yareppim
Sevinç coşku heyecan inininiiii
Kiz bir sevindim anlatamam.niye dersen ne bilem.
Artık tahminim tutuyor deyü mü
Yoksa bunca çabanın karşılıksız kalmaması adına mı
Ayy vitamin sıcak suda yıkan kiz.
Heyecan yaptım hemen haber et Bacim ha gayret,duayla.
Aaaaaaa

Ahh gozun aydin bikac gune gelir melegin..darisi basimiza artik☺

kızlar bi forumda okudum iki kişide kuşburnunun doğumu başlattığını söylemiş kesinlikle deneyeceğim evde kuşburnu meyvesi var halis muhlis çünkü sezaryan istemiyorum ama ben salı gününe kadar kendim doğuramazsam dr sezaryanla doğurtacak beni ben gidip hemen ocağa koyayım

Nihayet bugün farklı insan yüzleri gördüm :) Aylar sonra arkadaşlarla muhabbet iyi geldi. Arkadaşlar hiç kilo almamışsın son gördüğümüzden bu yana dediler :) Karnım yukarıdaymış, ben daha doğurmazmışım

Zapzup un pofuduk pogacasindan yaptım yapmaz olaydım.. Yemekten mide fesati geciricem cok güzel olmuş ..

Dolaba koymaya kalmadı yarın bir daha yapıcam

Ben de istiyorum tarifi (

acilden geliyoruz gene biz kan kusuyorum bugün hiçbişi yiyip içemedim yatamadım kalkamadım bulanıyorum sanki enbaştaki gibi..hapı aldım şimdi sersemlemeye başladım yatağa düşmeyi bekliyorum

Canım benim çoookk geçmiş olsun Allah acil şifa versin.

Canım bütün böreklerin sigara böreğimi değilse diğerlerini nasıl yaptın? Bir de pişirip mi koydun hepsini?
Ellerine sağlık bu arada :)

Ayyy vitamiiiiiin dogurcak miiii :))

Ooyyiii kiz cok gezme.. Bende korkuyorum gezmelere cikmiyorum iki gundur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…