(Niyetlenirken Perilousun niyetine diye niyetlenirseniz çok sevinirim)
Mezopotamya82 ................ 200 *
Vilin....................................100
amanamazon......................300
Yuksek_voltaj......................100 *
laterne................................100
ersnil...................................100
Kalan=1100
​arkadaşlar kasıklarım çok ağrıyor, ayaklarımın üstüne basamıyorum. sırtım çok ağrıyor ve burnum korkunç tıkalı...
way anasını yaa,böyle yerler de var desene
vitamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin bacım,hemşom nerdesin?
senin tarif süpermiştam mesajındaki gibi yaptım,3 tepsi oldularve az önce tadına bakıyım dedim,bayıldım,hazır gibi oldu aynı,tarif için çok çok teşekkür ederim 1 tepsisini aşeren kocam için ayırıp diğer 2 tepsiyi dondurucuya atıcam
sen başka ne koydun dolabına söyle hele
Benim kizim yemeklerden sonraki 1saat icinde hareket etmiyo ya. 2 saat gecince basliyo harekete. Bu aksam da yemekten sonra bekleye bekleye bi hal oldum. Baktim hareket yok. Blendirda muzlu cilekli sutlu cikolatali bir karisim yaptim. Puding gibi bsy oldu. Yiyene kadar catladim resmen. Ama ben yedikce hareketlendi cok sukur :) Sizce ben o 1 saatte hastaneye gitmeli miyim? Yoksa 2 saat de olsa bekleyim mi?
akşam 18 den beri geçmişi okuyorum,ara ara mola vermek zorunda kaldım..gene döktürmüşsünüz ben yokken..inadına mı yapıyosunuz yahu..:26:
saol canım,bende çok sevinçliyim..
bende aynı sıkıntıdayım kocam horluyor uyarınca da kzıyor iki de bir uyandırıyorsun diye..o horlarken ben uyuyamıyorum farkında değil..kilo drsen ben 22 kioyla rekora koşuyordum kiiii,doktorum artık beni tartmıyor..
benim eşimde girmek istiyordu ama doktora sorunca bana "seninki de doğum mu canım" dedi,ameliyat sayılıyormuş benimki ya hijyen açısından almıyorlarmışş..ama o lafı dokundu bi tarafıma..doğum değilmişşş..hıh..
bence ultrason ölçümü çok daha kesindir ama sen gene git bakalım başka bir yere,için rahatlar en azından..şahsen ben sağlık ocaklarının sölediklerini hiç takmıyorum..
Hırkıızlarrr...çaldınız kızımın adınııııııı....şaka şaka..hayırlı olsun isminiz,kızıma adaş geliyor desene..
güldürdün beni canım ya,,ne güzel anlatmışsın..
ersnilcim cuma günü kavuşuyorsun demek bebişine..hayırlısı olsun canım..
ortdakine bayıldıımmmmmmmmmmmmmm...çok şeker yaaa...
aktarılıyor canım,benim son 1 haftam doğum sonrasına aktarıldı..ama 37 haftada çalışamaz raporunu almayı unutma sakın..
evet benm de sezeryan çizgim yok denilecek kadar küçüldü..zaten hemen bikini bölgesindeydi,görülmesi imkansızdı..niye olmasın,yapılınca oluyor..o şaşkın niye inanmıyor ki..
güzel olduğuna sevindim canım afiyet bal şeker olsun
sarma sardım başka bişey koymadım ama pofidik poğaça yapıp koyabilrsin mikrodalgada ısıtıp ısıtıp koyarsın misafirlerine benim buzlukta yer yok olsaaa
Cnm ben pazartesi doktordaydim doktorum bana gunde birkac kez hareket ettigi muddetce normal dedi..ama benim kizim zaten en basindan beri cook cook sakin ve nazik..bence icindeki sesi dinle ona gore hareket et..
kızlar bugün muayeneden sonra bir kaç saat gezdim eve geldik duş alayım dedim birde ne göreyim nişan gelmiş:18:
dr u aradım sancın var mı dedi bende çok yürüdüm ondan olur mu var biraz dedim sancın geçmez artarsa hastaneye geç gelirim dedi.sancım geçti şimdilik ama yürümeye devam edeceğim yarında çarşıya ineceğiz arkadaşa nişan alışverişi yapcazzzzzzz yollarda doğurabilirimherkese ii geceler öptüm
ben geldim kızlar...
ilk defa doktora yalnız gittim eşim gelemedi.
doktorun kapısında beklerken kendimi öksüz gibi hissettim gözlerim dolu dolu oldu.
paşam 2404 gr olmuş boyuda 47 cm. doktorum narin bir bebek olcak beslenmene dikkat et dedi.
her sabah kaşarlı omlet, peynir,zeytin ara öğün süt veya yoğurt, öğlen yemek pilav, ara öğün meyve
akşam çorba,yemek,pilav salata ara öğün yine süt ve meyve
ayrıca haftada 2 kez balık, 2 kez kırmızı et,1 kez tavuk, 1 kez bakliyat mutlaka yiyorum
sebzede yemeye çalışıyorum daha ne yiyeyim dedim. kuş kadar yiyon demekki diyor.
hiçte kuş kadar değil yarım kilo hamsiyi tek başıma bitiriyorum dedim. adam baktı kaldı
toplamda 11 kilo 400 gr almışım.
2 haftadır totomun üstüne oturmuyorum sanırım ondan çok kilo almadı oğlum.
başı hala aşağıda duruyor ama kordon başının önündeymiş.
dikkat et su sızıntısı falan farkedersen hemen gel dedi.
benim karnım çok aşağıda duruyor yaşlı teyzeler senin doğumun yakın deyip duruyorlar siz ne diyorsunuz dedim.
kafası kanala girmemiş henüz böyle bir durum söz konusu değil.kanala girdiği zaman bastırarak muayene ediyoruz.
şimdilik ultrason aletini bastırmadan başını ölçebildik teyzelerin işi ne konuşur durur dedi.
babamızı sordu denetlemesi var deyince adam memleket meselesine girdi iki çiftte siyaset yaptık.
hanipeks tatlım ben seni yalnız bırakmayacağım benim doğum tarihi 25 nisan oldu.
kızlar bugün muayeneden sonra bir kaç saat gezdim eve geldik duş alayım dedim birde ne göreyim nişan gelmiş:18:
dr u aradım sancın var mı dedi bende çok yürüdüm ondan olur mu var biraz dedim sancın geçmez artarsa hastaneye geç gelirim dedi.sancım geçti şimdilik ama yürümeye devam edeceğim yarında çarşıya ineceğiz arkadaşa nişan alışverişi yapcazzzzzzz yollarda doğurabilirimherkese ii geceler öptüm
güzel olduğuna sevindim canım afiyet bal şeker olsun
sarma sardım başka bişey koymadım ama pofidik poğaça yapıp koyabilrsin mikrodalgada ısıtıp ısıtıp koyarsın misafirlerine benim buzlukta yer yok olsaaa
3 büyük poşet sarma sardım,hatta 2 poşette yarın sarıcam...güzel olduğuna sevindim canım afiyet bal şeker olsun
Ahh gozun aydin bikac gune gelir melegin..darisi basimiza artik☺kızlar bugün muayeneden sonra bir kaç saat gezdim eve geldik duş alayım dedim birde ne göreyim nişan gelmiş:18:
Zapzup un pofuduk pogacasindan yaptım yapmaz olaydım.. Yemekten mide fesati geciricem cok güzel olmuş ..
Dolaba koymaya kalmadı yarın bir daha yapıcam
acilden geliyoruz gene biz kan kusuyorum bugün hiçbişi yiyip içemedim yatamadım kalkamadım bulanıyorum sanki enbaştaki gibi..hapı aldım şimdi sersemlemeye başladım yatağa düşmeyi bekliyorum
3 büyük poşet sarma sardım,hatta 2 poşette yarın sarıcam...
3 poşet ıspanaklı böreğim var...
3 poşet peynirli sigara böreği koydum...
3 poşet poğaça koydum...
2 büyük poşet nokul koydum...
biraz daha börek ve tuzlu ve tatlı kurabiye daha koyasım var...
bu hafta bunları halledicem allah izin verirse...
haftayada doğurmazsam eğer dinlenmeyi planlıyorum...evde işim kalmadı zaten...halılarım silinecek sadece...onuda kocişim yapıcak
ben,kk'da eşimin nöbet poğaçaları diye bi tarif var,ondan yapıyorum her zaman,yapmak isteyenlere tavsiye ederim
anaaaaaam
nişanın geldi hala gezme peşindesinyollarda sancın filan tutarsa,suyun gelirse napıcan :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?