2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kizlar, 4 cm acilmam var. doktorum Pazar gunune kadar gelir kizin dedi :18: lutfen dualarinizi esirgemeyin..

Ayy negüzel haberr Allah kolay bir doğum olmasını nasip etsin bebeişinle kavuşacaksınız ne güzell
bende böyle şeyler duyup heyecanla beklemek istiyorum.
Dr ultrasonla baktığında birşey demişmiydi.Benimde 17 günüm var dr ultrasonla baktı daha keyfi yerinde yakın zamndagelmez dedi.
çatı muayeneside 7 gün sonra.

HANİPEks haber ver bize.. Hayırlı haberle gel ins.. Dualarım seninle..MsFlowergirl sancın var mı peki ? Nasıl hissediyorsun ? Bir solukta kurtulursun ins.

Hanîpeks
Hayırlı haberle gel canım gecmiş olsun.

Kizlar, 4 cm acilmam var. doktorum Pazar gunune kadar gelir kizin dedi :18: lutfen dualarinizi esirgemeyin..
:S
Pazardan önce gelmesin:26:
4 cm gelene kadar gözü pörtleyenler var maşallah diyeyim.
Epidural aralığı yanlış hatırlamıyorsam .
Hayırla sağlıkla bir solukta gelsin inşallah...

Vitamin duy gurban duyyy

kızlar açılmaolduğunu nasılanlıo alttanmı bakıo doktor benimkinst bakıp yolluo beni açılma varsa bile nerden bilecem

canım benim bir muayenemde dr usg ile bakarken doğum belirtisi yok demişti demekki usgde de bazı belirtiler görünüyormuş sancın vs yoksa usgde de bi belirti görünmüyorsa dr bakmaz alttan diye düşünüyorum

eneeem yarışmayamı başladınız ayooool canım Allah bir avazda doğurmayı nasip eylesin

erken gelecegini biliyordum ben bu kizin. kafa atiyordu 2-3 haftadan beri ama ben 1 hafta daha kalsin isterdim, biraz buyurdu. ama hayirlisi artik, disarda buyur minik kizim.

Amiin insallah. Hepimizin kolay dogumu olsun .

Amiin canim, Allah razi olsun. Yok canim ultrasonda birsey belli olmaz. Acilmami kontrol etmeye basladi gecen haftadan beri. Gecen hafta 1 cm idi, bu hafta 4 cm olmus. Bu hizla haftasonu dogurursun dedi..

erken gelecegini biliyordum ben bu kizin. kafa atiyordu 2-3 haftadan beri ama ben 1 hafta daha kalsin isterdim, biraz buyurdu. ama hayirlisi artik, disarda buyur minik kizim.

Amiin insallah. Hepimizin kolay dogumu olsun .

canım endişe etme kızın küçük değilki artık vaktidir yani elimde olsa ben hemen doğuracam ama azimliyim en kısa zamanda doğurmayı planlıyorum

HANİPEks haber ver bize.. Hayırlı haberle gel ins.. Dualarım seninle..MsFlowergirl sancın var mı peki ? Nasıl hissediyorsun ? Bir solukta kurtulursun ins.

Insallah canim, sagolasin. Ben 2-3 haftadir altta bayagi bir basinc hissediyorum ama sancilarim yok o kadar. Cok ayakta kalinca basinc daha da cok artiyor, azcik sancim da var ama siddetli degil.

Amiin canim, Allah razi olsun. Yok canim ultrasonda birsey belli olmaz. Acilmami kontrol etmeye basladi gecen haftadan beri. Gecen hafta 1 cm idi, bu hafta 4 cm olmus. Bu hizla haftasonu dogurursun dedi..

Bende doğum için çok sabırsızlanıyorum her an sancı gelsinde gideyim hastaneye istiyorum.Benimde çatı muayenesi 28 inde inşlalah gittiğimde açılma olmuş olur.

Ben ahududu cayini biliyorum cnm 37.haftadan itibaren gunluk 2-3bardak icmek iyi geliyormus bende eczaneden alip icicem insallah faydasini gorursuz

Ben ahududu cayini biliyorum cnm 37.haftadan itibaren gunluk 2-3bardak icmek iyi geliyormus bende eczaneden alip icicem insallah faydasini gorursuz

evet canım onuda okudum nette yazıyordu günü geçen hamilelere ebelerin uyguladığı bir yöntemmiş ahududu çayı

hayirlisi artik. ben de isterdim 1 hafta daha kalsin ama kendisi gelmek istiyorsa, buyursun evet canim epidural takiyorlar 4 cm'den sonra. Dualarin icin de cok tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…