Kizlar agrim artti hastaneye gidioruz dua edin nolur
Kizlar, 4 cm acilmam var. doktorum Pazar gunune kadar gelir kizin dedi:18: lutfen dualarinizi esirgemeyin..
Kizlar, 4 cm acilmam var. doktorum Pazar gunune kadar gelir kizin dedi:18: lutfen dualarinizi esirgemeyin..
:SKizlar, 4 cm acilmam var. doktorum Pazar gunune kadar gelir kizin dedi:18: lutfen dualarinizi esirgemeyin..
kızlar açılmaolduğunu nasılanlıo alttanmı bakıo doktor benimkinst bakıp yolluo beni açılma varsa bile nerden bilecem
kızlar açılmaolduğunu nasılanlıo alttanmı bakıo doktor benimkinst bakıp yolluo beni açılma varsa bile nerden bilecem
Kizlar agrim artti hastaneye gidioruz dua edin nolur
eneeemyarışmayamı başladınız ayooool canım Allah bir avazda doğurmayı nasip eylesin
Ayy negüzel haberr Allah kolay bir doğum olmasını nasip etsin bebeişinle kavuşacaksınız ne güzell
bende böyle şeyler duyup heyecanla beklemek istiyorum.
Dr ultrasonla baktığında birşey demişmiydi.Benimde 17 günüm var dr ultrasonla baktı daha keyfi yerinde yakın zamndagelmez dedi.
çatı muayeneside 7 gün sonra.
erken gelecegini biliyordum ben bu kizin. kafa atiyordu 2-3 haftadan beriama ben 1 hafta daha kalsin isterdim, biraz buyurdu. ama hayirlisi artik, disarda buyur minik kizim.
Amiin insallah. Hepimizin kolay dogumu olsun .
HANİPEks haber ver bize.. Hayırlı haberle gel ins.. Dualarım seninle..MsFlowergirl sancın var mı peki ? Nasıl hissediyorsun ? Bir solukta kurtulursun ins.
Amiin canim, Allah razi olsun. Yok canim ultrasonda birsey belli olmaz. Acilmami kontrol etmeye basladi gecen haftadan beri. Gecen hafta 1 cm idi, bu hafta 4 cm olmus. Bu hizla haftasonu dogurursun dedi..
kızlar bi forumda okudum iki kişide kuşburnunun doğumu başlattığını söylemiş kesinlikle deneyeceğim evde kuşburnu meyvesi var halis muhlis çünkü sezaryan istemiyorum ama ben salı gününe kadar kendim doğuramazsam dr sezaryanla doğurtacak beni ben gidip hemen ocağa koyayım
Ben ahududu cayini biliyorum cnm 37.haftadan itibaren gunluk 2-3bardak icmek iyi geliyormus bende eczaneden alip icicem insallah faydasini gorursuz
Hanîpeks
Hayırlı haberle gel canım gecmiş olsun.
:S
Pazardan önce gelmesin:26:
4 cm gelene kadar gözü pörtleyenler var maşallah diyeyim.
Epidural aralığı yanlış hatırlamıyorsam .
Hayırla sağlıkla bir solukta gelsin inşallah...
Vitamin duy gurban duyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?