2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım endişe etme kızın küçük değilki artık vaktidir yani elimde olsa ben hemen doğuracam ama azimliyim en kısa zamanda doğurmayı planlıyorum

sagolasin canim ama kizim daha 3 kg bile degil, yaklasik 2800 gr, o yuzden biraz buyumesini istemistim ama hayirlisi artik. 6 sene beklettim annemi babami diye acele ediyor Sara Nalan'im.

Bende doğum için çok sabırsızlanıyorum her an sancı gelsinde gideyim hastaneye istiyorum.Benimde çatı muayenesi 28 inde inşlalah gittiğimde açılma olmuş olur.

Ben Amerika'dayim ve burda 36 haftadan sonra her hafta acilman var mi diye alttan elleriyle kontrol ediyorlar. Cati muayenesi bir kere mi yapiliyor peki? Insallah acilman vardir canim.

epidural normal doğum düşünen annelerin fikrini almak istiyorum birde 35.haftadayım bebişlerinizin kiloları ne kadar?

Ben Amerika'dayim ve burda 36 haftadan sonra her hafta acilman var mi diye alttan elleriyle kontrol ediyorlar. Cati muayenesi bir kere mi yapiliyor peki? Insallah acilman vardir canim.
Ahaha güldüm valla.
Burda bir defa bakılıyor da hayatım kadınlar doğumdan öte ondan korkuyor.hatta korkudan doğuramıyor
Öyle ordaki gibi olsa ne olurdu halimiz:))

Canım bütün böreklerin sigara böreğimi değilse diğerlerini nasıl yaptın? Bir de pişirip mi koydun hepsini?
Ellerine sağlık bu arada :)
hepsi sigara böreği değil canım...sigara böreği dolaptan çıkarınca kızartırken çok sıçrıyo dediler burda,o yüzden 3 poşet sarıp bıraktım...
diğer böreklerimi sarıp çiğ olarak koydum...bugün okuldan bi arkadaşım geldi...denemek için bi poşetini çıkardım,üzerine yumurtalı harç sürüp fırına attım,çok güzel oldu...keşke daha önce de yapıp koysaymışım dolabıma...bundan sonraki yapıcaklarımı gül böreği şeklinde sarıp da koyucam...

Kizlar agrim artti hastaneye gidioruz dua edin nolur
allah yardımcın olsun canım :26:

Kizlar, 4 cm acilmam var. doktorum Pazar gunune kadar gelir kizin dedi :18: lutfen dualarinizi esirgemeyin..
senin de allah yardımcın olsun canım :26:

gözlerimden uyku akıyo diye yatmıştım ama dönmekten bi türlü uyuyamadım...vitamini merak edip kalktım :26: hanipeks ve msflowergirl sürpriz oldu :26: inşallah her şey istediğiniz gibi olur kızlar :26:

perilous madem sen de doğurmak istiyosun,dualarını tamamlayalım bacım birazını okumuştum,şimdi kalanını da okuyayım

sagolasin canim ama kizim daha 3 kg bile degil, yaklasik 2800 gr, o yuzden biraz buyumesini istemistim ama hayirlisi artik. 6 sene beklettim annemi babami diye acele ediyor Sara Nalan'im.
canım sen ona prensesler gibi bakarsın kısa zamanda kilo alır takma kafana
perilous madem sen de doğurmak istiyosun,dualarını tamamlayalım bacım birazını okumuştum,şimdi kalanını da okuyayım

sorma canım ya benim bebeğimde su sıkıntısı yaşadığımızdan dolayı dr 36 haftayı doldurunca doğurtmaya kararlı beni bende madem erkenden doğuracağım bari kendi gelsin istiyorum

Çatı muayenesi dediğimde oişte alttan muayene edecek.Normalde daha erken başlıyor burdada ama dr ultrasonda baktı ve henüz erken haftaya başlıyalım dedi haftaya zaten perşembeye gün verdi son 10 gününm kalmış oluyor inşallah 40 haftayı geçirmeden gelir

Senin şuan hiçbir ağrı yada başka bir belirtin varmı.Açılman olduğunu dr söyleyene kadar anlamamıştın dimi.

Hayırlı geceler canlar,
Bakalım sabaha kimin haberi gelecek:)
Ben olmayım da

Ahaha güldüm valla.
Burda bir defa bakılıyor da hayatım kadınlar doğumdan öte ondan korkuyor.hatta korkudan doğuramıyor
Öyle ordaki gibi olsa ne olurdu halimiz:))

Valla mi korkulacak birsey degildi ki. gecen haftadaki hic acitmadi, bu hafta biraz acitti ama o kadar kotu birsey degildi. ama burda insanlar rahim filmini bile anestezi olmadan cektiriyorlar. Ben de onlardan biriydim Oysa canim cok tatlidir benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…