evet canım onuda okudum nette yazıyordu günü geçen hamilelere ebelerin uyguladığı bir yöntemmiş ahududu çayı
canım endişe etme kızın küçük değilki artık vaktidir yani elimde olsa ben hemen doğuracamama azimliyim en kısa zamanda doğurmayı planlıyorum
Bende doğum için çok sabırsızlanıyorum her an sancı gelsinde gideyim hastaneye istiyorum.Benimde çatı muayenesi 28 inde inşlalah gittiğimde açılma olmuş olur.
Kizlar, 4 cm acilmam var. doktorum Pazar gunune kadar gelir kizin dedi:18: lutfen dualarinizi esirgemeyin..
Masallaaah :) pazara kadar kalmaz bence insallah kolay bir dogumun olur:)
Masallaaah :) pazara kadar kalmaz bence insallah kolay bir dogumun olur:)
Ahaha güldüm valla.Ben Amerika'dayim ve burda 36 haftadan sonra her hafta acilman var mi diye alttan elleriyle kontrol ediyorlar. Cati muayenesi bir kere mi yapiliyor peki? Insallah acilman vardir canim.
hepsi sigara böreği değil canım...sigara böreği dolaptan çıkarınca kızartırken çok sıçrıyo dediler burda,o yüzden 3 poşet sarıp bıraktım...Canım bütün böreklerin sigara böreğimi değilse diğerlerini nasıl yaptın? Bir de pişirip mi koydun hepsini?
Ellerine sağlık bu arada :)
allah yardımcın olsun canım :26:Kizlar agrim artti hastaneye gidioruz dua edin nolur
senin de allah yardımcın olsun canım :26:Kizlar, 4 cm acilmam var. doktorum Pazar gunune kadar gelir kizin dedi:18: lutfen dualarinizi esirgemeyin..
Kizlar agrim artti hastaneye gidioruz dua edin nolur
Insallah hepimizin kolay dogumu olsunBir avazda alalim yavrularimizi kollarimiza..
Ben degil cnm Msflowergirl acilmasi olan:) yanlis geldi galibaayyyy maşallah ya Allah nazardan saklasın normal mi olacak peki darısı başımıza o günler bir gelse keşke Allah yardımcın olsun
canım sen ona prensesler gibi bakarsın kısa zamanda kilo alır takma kafanasagolasin canim ama kizim daha 3 kg bile degil, yaklasik 2800 gr, o yuzden biraz buyumesini istemistim ama hayirlisi artik. 6 sene beklettim annemi babami diye acele ediyor Sara Nalan'im.
perilous madem sen de doğurmak istiyosun,dualarını tamamlayalım bacımbirazını okumuştum,şimdi kalanını da okuyayım
Ben Amerika'dayim ve burda 36 haftadan sonra her hafta acilman var mi diye alttan elleriyle kontrol ediyorlar. Cati muayenesi bir kere mi yapiliyor peki? Insallah acilman vardir canim.
ayyyy maşallah ya Allah nazardan saklasın normal mi olacak peki darısı başımıza o günler bir gelse keşke Allah yardımcın olsun
Ahaha güldüm valla.
Burda bir defa bakılıyor da hayatım kadınlar doğumdan öte ondan korkuyor.hatta korkudan doğuramıyor
Öyle ordaki gibi olsa ne olurdu halimiz:))
canım sen ona prensesler gibi bakarsın kısa zamanda kilo alır takma kafana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?