canım çok geçmiş olsun inşallah biranevvel düzelir kuzunBizim göbek basımıza bela oldu. Bugün yaktirdik cocuk cerrahına .. Pazartesiye kadar atmasını bekleyeceğiz yoksa bağlayacakmış dipten
okudum canımEgomegonun500 ihlasını okudum yazarsınız olurmu
Allahım kabul etsin.
Bu mesajı size sancıdan kudururken yazıyorum
Hiç açıklığım yok belki saatlerce daha bekleyeceğiz belki sezaryen olacağım bilmiyorum
Hakkımda hayırlısı neyse o olsun
Allah rızası için bi ayetel kürsi okurmusunuz
dualarınızı bekliyorum çok korkuyorum çok
İnşaallah bebeğimi sağsalim kucağıma alırım
Hakkınızı helal edin.
anne sütü le besleniyorsa 1 günde 7 kere de 7 günde 1 kerede kaka yapabilir demişti drGeçmişi okuyamadım hayırdır ne olmuş bebeğe?? Kızlar bu arada dünden beri kaka yapmıyor çocuk normal mi??
Arkadaslar egomego arkadasimizin bebegi rahatsiz burnu tam gelismemis ameliyat olabilir, ayaz in sagligi icin onbin ihlas okuyalim diyorum . Paylasim yapacagim okumak isteyenler yazsinlar. En kisa zamanda bitirelim bugün aksama kadar okumus olalim.
hanipeks............... 500*
tuncss..................1400*
gulimier.................100
dmt_.................... 250*
yagmur. ................100
Yüksek_Voltaj.........500*
elkin .....................100*
cicikan ....................50*
_merve_ ...............500
eglenceli................300*
Bebeci ..................300*
hully .......................50*
pdnk .......................50*
meryem38 .............300*
power .................. 100
denissahh ..............100
Mezopotamya82......200
gulhatice ................100*
Toplam: 5000
Kalan: 5000
bende varım doğurmayan :.(
Kızlar sütüm kesildi nerdeyse( yediklerime dikkat ediyorum bebeğim doymuyor diye mama verdim birkaç saat önce şimdi makinayla çekiyorum eskiden 25 ml çıkardı şimdi yok kafayı yıycem! Göğüslerim taş gb aürle doluydu şimdi indi ( agladım sinirden birkaç saat önce o da etkiliyor biliyorum kafayı yiycem (
aynı sıkıntı bende de var canım çok şükür benim hiç çıkmadığı olmuyor ama bir artıyor bir azalıyor bende acaba enfeksiyondanmı diye düşünüyorum ama sütün yok yada az diye emzirmemezlik etme asıl ozaman çekilir sütün boş boşta olsa çeksin 15-20 dk benim kızım artık benimle kavga ediyor :) süt az olunca kızıyor memeyi çekip çekip bırakıyor ağzında sündürüyor çok canımı yakıyor
Arkadaslar egomego arkadasimizin bebegi rahatsiz burnu tam gelismemis ameliyat olabilir, ayaz in sagligi icin onbin ihlas okuyalim diyorum . Paylasim yapacagim okumak isteyenler yazsinlar. En kisa zamanda bitirelim bugün aksama kadar okumus olalim.
hanipeks...............1000*
tuncss..................1900*
gulimier.................100
dmt_.................... 250*
yagmur. ................100*
Yüksek_Voltaj.........500*
elkin .....................100*
cicikan ..................200*
_merve_ ...............500*
eglenceli................300*
Bebeci ..................700*
hully .......................50*
pdnk .......................50*
meryem38 .............300*
power .................. 100
denissahh ..............400*
Mezopotamya82......200*
gulhatice ................100*
peyhh.....................300*
bebegim4242............100
deniz_kizi7...............200
_Lena_.....................50
esrasm....................200*
ildauni.....................500
Toplam: 8200
Kalan: 1800
canım çok geçmiş olsun.Bizim göbek basımıza bela oldu. Bugün yaktirdik cocuk cerrahına .. Pazartesiye kadar atmasını bekleyeceğiz yoksa bağlayacakmış dipten
Allah yardımcın olsun.Bu mesajı size sancıdan kudururken yazıyorum
Hiç açıklığım yok belki saatlerce daha bekleyeceğiz belki sezaryen olacağım bilmiyorum
Hakkımda hayırlısı neyse o olsun
Allah rızası için bi ayetel kürsi okurmusunuz
dualarınızı bekliyorum çok korkuyorum çok
İnşaallah bebeğimi sağsalim kucağıma alırım
Hakkınızı helal edin.
Selam kızlar ben de bugün doğum yaptım,hastanedeyim
Elif Betül 41+4 te geldi spinal sezeryan ile yoksa geleceği yoktu :)
bana da 50 yazar mısınız öptüm sizi
gözünüz aydın kızlar, Allah bebişlerinizi size bağışlasın. evinize mutluluk ve huzur getirsin.Kızlar 39+3 de doğum yaptım çınarım 3.060 kg 50 cm 15 saat normal doğum sancısı çektikten sonra sezeryan doğum ile dünyaya geldi.çınarım 3 gündür küvezde dualarınızı eksik etmeyin ne olur teyzeleri.ben hastaneden çıktım bebeğimde salıya kadar çıkar inşallah.doğum hikayemi anlatmıycam kimse strese girmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?