2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bizim göbek basımıza bela oldu. Bugün yaktirdik cocuk cerrahına .. Pazartesiye kadar atmasını bekleyeceğiz yoksa bağlayacakmış dipten
canım çok geçmiş olsun inşallah biranevvel düzelir kuzun
okudum canım
Geçmişi okuyamadım hayırdır ne olmuş bebeğe?? Kızlar bu arada dünden beri kaka yapmıyor çocuk normal mi??
anne sütü le besleniyorsa 1 günde 7 kere de 7 günde 1 kerede kaka yapabilir demişti dr

kızlar düzenli takip edemiyorum kim ne durumda bilemiyorum doğum yapanlar hayırlı olsun bekleyen varsa Allah sabır versin diyorum hastalarımıza bol şifa diliyorum bende sabah akşam 1500 mg dan günde 3000 mg antibiyotik alıyorum serumla 10 gün kadar alacakmışım sonrası kontrol hakkımızda hayırlısı

canım ben 150 adet daha okudum

Kızlar sütüm kesildi nerdeyse ( yediklerime dikkat ediyorum bebeğim doymuyor diye mama verdim birkaç saat önce şimdi makinayla çekiyorum eskiden 25 ml çıkardı şimdi yok kafayı yıycem! Göğüslerim taş gb aürle doluydu şimdi indi( agladım sinirden birkaç saat önce o da etkiliyor biliyorum kafayı yiycem (

aynı sıkıntı bende de var canım çok şükür benim hiç çıkmadığı olmuyor ama bir artıyor bir azalıyor bende acaba enfeksiyondanmı diye düşünüyorum ama sütün yok yada az diye emzirmemezlik etme asıl ozaman çekilir sütün boş boşta olsa çeksin 15-20 dk benim kızım artık benimle kavga ediyor :) süt az olunca kızıyor memeyi çekip çekip bırakıyor ağzında sündürüyor çok canımı yakıyor

Arkadaslar egomego arkadasimizin bebegi rahatsiz burnu tam gelismemis ameliyat olabilir, ayaz in sagligi icin onbin ihlas okuyalim diyorum . Paylasim yapacagim okumak isteyenler yazsinlar. En kisa zamanda bitirelim bugün aksama kadar okumus olalim.

hanipeks...............1000*
tuncss..................1900*
gulimier.................100
dmt_.................... 250*
yagmur. ................100*
Yüksek_Voltaj.........500*
elkin .....................100*
cicikan ..................200*
_merve_ ...............500*
eglenceli................300*
Bebeci ..................700*
hully .......................50*
pdnk .......................50*
meryem38 .............300*
power .................. 100
denissahh ..............400*
Mezopotamya82......200*
gulhatice ................100*
peyhh.....................300*
bebegim4242............100
deniz_kizi7...............200
_Lena_.....................50
esrasm....................200*
ildauni.....................500

Toplam: 8200

Kalan: 1800

Son düzenleme:

Peki yetmeyince ek mama veriyor musun?

bende okudum 500 adet allah kabul etsin,myaıs anneelrınıde yazayım okuyabılen olur belkı
rabbım şifalar versın mınık kuzuya..

Bizim göbek basımıza bela oldu. Bugün yaktirdik cocuk cerrahına .. Pazartesiye kadar atmasını bekleyeceğiz yoksa bağlayacakmış dipten
canım çok geçmiş olsun.
Allah yardımcın olsun.
Selam kızlar ben de bugün doğum yaptım,hastanedeyim
Elif Betül 41+4 te geldi spinal sezeryan ile yoksa geleceği yoktu :)
bana da 50 yazar mısınız öptüm sizi

gözünüz aydın kızlar, Allah bebişlerinizi size bağışlasın. evinize mutluluk ve huzur getirsin.
docalan inşallah bi an önce çıkar bebeğin kuvezden.

bugün tekrar kontrole gittik ve ne yazıkki sarılığımız artmış 13,7 olmuş. zaten belliydi iyice sarardı yüzü. son sürat süte devam...

800 daha bizden..
Allah kabul etsin. sifa olsun insallah..

kizlar saydiim son 500 kaldi sanirim..
hanipeks gelince toparlar. telden yapamiyorum ben.. eksik olursa yine haber edin okuruz.

Kızlar 200 de ben okuyabildim şifa olsun miniğe inşallah

Kızlar,
Nasılsınız? Doğum yapanlara geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün bebişlerin hepsini :) Bekleyenlere de hayırlı kolay doğumlar nasip etsin.
DERTSİZ, girmedi herhalde doğumdan sonra isim meselesi ne oldu acaba? Umarım her şey tatlıya bağlanmıştır.
AMANAMAZON, doğurdun mu canım? Hayırlı haberlerini bekliyorum.
HANİPEKS, 100 tane de ben okuyayım canım. Geçmiş olsun çok EGOMEGO'ya Allah yardım etsin inşallah.

Teyzeleyim ben deldim :) Maşaallah demeyi unutmayın lütfen :)

KiZlar giremedim doğru düzgün Msj yazdim yazamadim zaman asımı oldu

Her neyse tam olarak kac tane kaldı hanipeksim sana da bir sürü külfet yüklendi hakkını helal et fıstığım

Egomegom nasil hic haberlesiyor musunuz ?
Sesi soluğu nasil geliyor
hep aklımda icim de koca bir sizi ,
Rabbim onunla insallah.

Ben 100 tane okurum dedim ama lohusa olunca fatihadan başka sure okunmuyor diye biliyorum ben. Onu da Allahu ekber diyerek okuyabiliyoruz. Öyle öğrenmiştik yani. Adetli gibiyiz sonuçta. Nasıl okuyorsunuz siz? Biri bana bilgi versin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…