2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bende forumunuzu takip ediyorum ara ara şimdi gördüm ve 50 tane okudum hemen yarın nasipse yine okurum okudukça yazarım Rabbim şifa versin bu mubarek gecede inşallah

bende varım doğurmayan :.(

günaydıınnnnn herkese

ben nisan annesi degilim ama
egemego arkadasımızın bebegi
için bende kabul ederseniz
100 tane ihlas okudum allh şifası verir inş.

gün içinde tekrar okursam yine yazarım

günaydıınnnnn herkese

ben nisan annesi degilim ama
egemego arkadasımızın bebegi
için bende kabul ederseniz
100 tane ihlas okudum allh şifası verir inş.

gün içinde tekrar okursam yine yazarım

kızlarrr ben 200 tane dha okudumm allah kabul eder inş

Benim 500 tamam ,
Bir türlü yazamadim.

Az sonra arkadasım gelecek yine de bakarım bir taraftan.Okudukça bildiririm.
Sanırım daha cok var .

Geçmişi okuyamadım hayırdır ne olmuş bebeğe?? Kızlar bu arada dünden beri kaka yapmıyor çocuk normal mi??

görkemre gözün aydın olsun canım allah analı bablı büyütsün........ egomego canım çok geçmiş olsun rabbim şifasını versin yavrunun..... hanipeks 300 ben okuyorum canım... lena allah hayırla kurtarsın... laterne bu arada geçmiş olsun gözün aydın bebişin küçük erkek olmuş... nasıl zor mu bende düşünüyorum bir ara anlatırsın......

Arkadaslar egomego arkadasimizin bebegi rahatsiz burnu tam gelismemis ameliyat olabilir, ayaz in sagligi icin onbin ihlas okuyalim diyorum . Paylasim yapacagim okumak isteyenler yazsinlar. En kisa zamanda bitirelim yarin aksama kadar okumus olalim.

hanipeks 300*
tuncss 1400*
gulimier 100
dmt_ 250*
yagmur. 100
Yüksek_Voltaj 500*
elkin 100*
cicikan 50*
_merve_ 500
eglenceli 300*
Bebeci 300*
hully 50*
pdnk 50*
meryem38 300*

Toplam: 4300

Kalan: 5700

Son düzenleme:
cuma vakti dua edelim rabbim şifa versin 100 tane de ben okuyorum. sağolsunlar haziran anneleri topiğinde durum paylaşıldı umarım hepsini yarına kalmadan tamamlarız

100 tanede ben okurum bitirince devamida gelebilir oglumun durumuna gore allah sifa versin insallah

Sukur oglumun gobegi dun dustu
ya oglusum gece hic uyumuyor bol bol emiyor ama gunduz emzirmek icin bile uyandiramiyorum uyansada bes dakka emip uyuyor huzursuz oldum ac kalirmi ki boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…