- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Gözün Aydın canımKızlar 39+3 de doğum yaptım çınarım 3.060 kg 50 cm 15 saat normal doğum sancısı çektikten sonra sezeryan doğum ile dünyaya geldi.çınarım 3 gündür küvezde dualarınızı eksik etmeyin ne olur teyzeleri.ben hastaneden çıktım bebeğimde salıya kadar çıkar inşallah.doğum hikayemi anlatmıycam kimse strese girmesin.
Ben 100 tane okurum dedim ama lohusa olunca fatihadan başka sure okunmuyor diye biliyorum ben. Onu da Allahu ekber diyerek okuyabiliyoruz. Öyle öğrenmiştik yani. Adetli gibiyiz sonuçta. Nasıl okuyorsunuz siz? Biri bana bilgi versin lütfen.
Bizim göbek basımıza bela oldu. Bugün yaktirdik cocuk cerrahına .. Pazartesiye kadar atmasını bekleyeceğiz yoksa bağlayacakmış dipten
Egomegonun500 ihlasını okudum yazarsınız olurmu
Allahım kabul etsin.
Bu mesajı size sancıdan kudururken yazıyorum
Hiç açıklığım yok belki saatlerce daha bekleyeceğiz belki sezaryen olacağım bilmiyorum
Hakkımda hayırlısı neyse o olsun
Allah rızası için bi ayetel kürsi okurmusunuz
dualarınızı bekliyorum çok korkuyorum çok
İnşaallah bebeğimi sağsalim kucağıma alırım
Hakkınızı helal edin.
kızlar selam doktordan geldim nst değerim 70 lere çıktı kasılmalar başlamış ama acaba ne zaman doğum olur doğum yapan arkadaşlar tecrübeleriniz :)
Selam kızlar ben de bugün doğum yaptım,hastanedeyim
Elif Betül 41+4 te geldi spinal sezeryan ile yoksa geleceği yoktu :)
bana da 50 yazar mısınız öptüm sizi
Rabbim bir an önce bebeğine kavuşmayı nasip etsin docalanKızlar 39+3 de doğum yaptım çınarım 3.060 kg 50 cm 15 saat normal doğum sancısı çektikten sonra sezeryan doğum ile dünyaya geldi.çınarım 3 gündür küvezde dualarınızı eksik etmeyin ne olur teyzeleri.ben hastaneden çıktım bebeğimde salıya kadar çıkar inşallah.doğum hikayemi anlatmıycam kimse strese girmesin.
200 tane okuyabildim bende, Allah sifa versin minik kuzuya
Docalan hayirli olsun bebegin, neden kuveze aldilar enfeksiyonmu kapti ki? Insallah cikar hemencecik
Gulimierrrr kiz biz kaldik ya doguramayan
Kızlar,
Nasılsınız? Doğum yapanlara geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün bebişlerin hepsini :) Bekleyenlere de hayırlı kolay doğumlar nasip etsin.
DERTSİZ, girmedi herhalde doğumdan sonra isim meselesi ne oldu acaba? Umarım her şey tatlıya bağlanmıştır.
AMANAMAZON, doğurdun mu canım? Hayırlı haberlerini bekliyorum.
HANİPEKS, 100 tane de ben okuyayım canım. Geçmiş olsun çok EGOMEGO'yaAllah yardım etsin inşallah.
Teyzeleyim ben deldim :) Maşaallah demeyi unutmayın lütfen :)Eki Görüntüle 690185
Kv biz anneme gidince gitmedigi.akrabalara gitmis.
Esim arasa teyzesinin bakmasini istiyordu.
Kv demis.ki sen cocuga bakarim.dedin.sana kirginim.
Teyzemde bakmam.senin torunun demis ne desin
Kv nin.amaci tum kapilari kapamak.oglusa bakdiye gidip.yalvarmamiz.
Daha ne dedi bilmiyoruz. Kuzeni az bisilee kacirdi agzindan
Kociskn tum akrabalar tripli.
Kocisde annem guzel bir oyun oynadi beni kazanicagini.sandi ama beni tamamen kaybetti dedi. Tum akrabalarimi yok.etti ddedi.
Ve kocisin karari annemlerin oraya tasinmamiz.
Bebisime annem bakicak yani :)
Ben ise baslamadan da tasiniyoruz kismetse.
Oglus icin en dogrusu.oldu icim rahat etcek.en azindan iste boyle.
Ben 100 tane okurum dedim ama lohusa olunca fatihadan başka sure okunmuyor diye biliyorum ben. Onu da Allahu ekber diyerek okuyabiliyoruz. Öyle öğrenmiştik yani. Adetli gibiyiz sonuçta. Nasıl okuyorsunuz siz? Biri bana bilgi versin lütfen.
Kızlar sütüm kesildi nerdeyse( yediklerime dikkat ediyorum bebeğim doymuyor diye mama verdim birkaç saat önce şimdi makinayla çekiyorum eskiden 25 ml çıkardı şimdi yok kafayı yıycem! Göğüslerim taş gb aürle doluydu şimdi indi ( agladım sinirden birkaç saat önce o da etkiliyor biliyorum kafayı yiycem (
Canım bizde aynıyız, kızım.süreli memede, su an bile meme emiyor,gaz cikartiyor..daha 1 dak.uyuyamdim..az sonra esimi kaldirmayi dusunuyorum..
Evet, dua dışında okunmaz diyor hiçbir ayet. Sadece fatiha dua niyetine okunabilirmiş. Şimdi eşim okuyor benim yerime.
Arkadaslar egomego arkadasimizin bebegi rahatsiz burnu tam gelismemis ameliyat olabilir, ayaz in sagligi icin onbin ihlas okuyalim diyorum . Paylasim yapacagim okumak isteyenler yazsinlar. En kisa zamanda bitirelim bugün aksama kadar okumus olalim.
hanipeks...............1000*
tuncss..................2700*
gulimier.................100
dmt_.................... 250*
yagmur. ................100*
Yüksek_Voltaj.........500*
elkin .....................100*
cicikan ..................200*
_merve_ ...............500*
eglenceli................300*
Bebeci .................1000*
hully .......................50*
pdnk .......................50*
meryem38 .............300*
power .................. 100
denissahh ..............400*
Mezopotamya82......200*
gulhatice ................100*
peyhh.....................300*
bebegim4242............100
deniz_kizi7...............200*
_Lena_.....................50
esrasm....................200*
ildauni.....................500*
zynpapatya..............100
Tiramisu35....................200
Toplam: 9600
Kalan: 400
hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün güzel ömürler versin merak ettim neden bebeğini küveze aldılar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?