Gözün Aydın canım
Cık zorlamışlar...
Allah yardımcınız olsun,insallah en yakın zamanda kavuşursun çınar bebeğe...
Arkadaslar egomego arkadasimizin bebegi rahatsiz burnu tam gelismemis ameliyat olabilir, ayaz in sagligi icin onbin ihlas okuyalim diyorum . Paylasim yapacagim okumak isteyenler yazsinlar. En kisa zamanda bitirelim bugün aksama kadar okumus olalim.
hanipeks...............1000*
tuncss..................1900*
gulimier.................100
dmt_.................... 250*
yagmur. ................100*
Yüksek_Voltaj.........500*
elkin .....................100*
cicikan ..................200*
_merve_ ...............500*
eglenceli................300*
Bebeci ..................700*
hully .......................50*
pdnk .......................50*
meryem38 .............300*
power .................. 100
denissahh ..............400*
Mezopotamya82......200*
gulhatice ................100*
peyhh.....................300*
bebegim4242............100
deniz_kizi7...............200
_Lena_.....................50
esrasm....................200*
ildauni.....................500
Toplam: 8200
Kalan: 1800
Evet canım aynen öyle
Önceki gün bir dost:)
Msj da sordu bana daha bu olay yoktu.
Aynen senin Msj gibi yazıp yollamistim.egomegoyu duydum akşamına oturdum ettimbir güzel dua.
Ben biliyorken yaptıgım için durumum ne olur bilemem .
Çünkü bilerek veya suphelenerek yapılan bilmeden yapılandan misliyle farklı...
Bizde öyle hemen telaşla .ben de şuan lohusayım ama okudum 50 tane ihlas bilemedim kızlar Allah kabul etsin..
Âmin canım insallahAllah affetsin insallah ettigimiz dualari kabul etsin.
Kızlar,
Nasılsınız? Doğum yapanlara geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün bebişlerin hepsini :) Bekleyenlere de hayırlı kolay doğumlar nasip etsin.
DERTSİZ, girmedi herhalde doğumdan sonra isim meselesi ne oldu acaba? Umarım her şey tatlıya bağlanmıştır.
AMANAMAZON, doğurdun mu canım? Hayırlı haberlerini bekliyorum.
HANİPEKS, 100 tane de ben okuyayım canım. Geçmiş olsun çok EGOMEGO'yaAllah yardım etsin inşallah.
Teyzeleyim ben deldim :) Maşaallah demeyi unutmayın lütfen :)Eki Görüntüle 690185
Arkadaslar evet hayiz halindeyiz ama rabbimize de el acmamiz gerekiyor, dilegimiz bizi affetsin dualarimizi bebeklerimizin yuzu suyu hurmetine kabul etsin. Amin
okumak istemeyen okumasin bu isler gonul isi. Allah okuyandan da okumayandan da razi olsun amin
kızlar yardım bebeğimi uyutuyorum yavrum tam uykusayken gaz sancısı giriyor sanırım nasıl ayakalrını yukarı kaldırarak uyanıyor basıyor çığlığı.sap simpleks kullanıyorum kendimdeyediğime içtiğime dikkatediyorum ayrıca kimyon filanda içiyorum ama şimdi yavrum kucağımda emerken burdan yazıyorum uykuya dalacak yine ve tekrar uyanacak napabilirim acil cvp nolur(
(null)
Sütü yetmeyip ek mama veren var mı?? 10 günlük bebeğine 60 ml anne sütü veren arkadaşım var 2 saatte bir kafayı yıycem benim göğüsten 2 saatte 10 ml çıkmıyor çocuk ac 40 dk emmesine ragmen 5 dk sonra bas bas bağırıyo( 2 gündür sinirden aglamaktan iyice sütüm gitti birkaç gn önce 30 ml süt sağardım (
Benimde durum ayni acilma yok, ayni ilac midir bilmiyorum ama once Cerdivil diye bi ilac verilcek rahim agzini yumusatmasi icin tahminimce krem gibi birsey 12 saat sonra Pitocin denilen ilaci yerlestircekler o da suni sanci oluyor iste...
Sütü yetmeyip ek mama veren var mı?? 10 günlük bebeğine 60 ml anne sütü veren arkadaşım var 2 saatte bir kafayı yıycem benim göğüsten 2 saatte 10 ml çıkmıyor çocuk ac 40 dk emmesine ragmen 5 dk sonra bas bas bağırıyo( 2 gündür sinirden aglamaktan iyice sütüm gitti birkaç gn önce 30 ml süt sağardım (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?