2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Rabbim bir an önce bebeğine kavuşmayı nasip etsin docalan
hayırlı olsun,
ben de de hiç açılma yok gibi, suni sancıyla da açılmazsa hoooopp sezeryana,
hayırlısı neyse hakkımızda öyle olur inşallah
Çok sağol canım sende biran önce bebeğine kavuşursun inşallah.açılma problemi olmaz da bir avazda kurtulursun inşallah canım.

ben de şuan lohusayım ama okudum 50 tane ihlas bilemedim kızlar Allah kabul etsin..

Canım banada 100 tane yaz hemen okurum şimdi katkım olsun.Daha fazla okumak isterdim ama srekli hastaneye gidip geliyoruz.eğer fazladan okursam yine yazarım.

Allah affetsin insallah ettigimiz dualari kabul etsin.

ben de hala doğuramadım... strese giriyorum artık geceleri sağa sola dönemiyorum kasık kemiklerimin acısından belim yatağa yapışıyor çok acı çekiyorm... rabbim hayırlısını versin... doğum yapanlara hayırlı olsun... topikten cok uzak kaldım ama herkesi merak ediyorum... doğm yapıp evime gidince aranıza dönerim... dua edin ne olur artık çok zor beklemek ama sonu güzel rabbimin mucizesi.... herkes kendine ve bebeklerine iyi baksın... allaha emanet olun...

Arkadaslar evet hayiz halindeyiz ama rabbimize de el acmamiz gerekiyor, dilegimiz bizi affetsin dualarimizi bebeklerimizin yuzu suyu hurmetine kabul etsin. Amin

okumak istemeyen okumasin bu isler gonul isi. Allah okuyandan da okumayandan da razi olsun amin

selamlar kızlarrrr dün giremedim annemlere gittim sabah yürüyerek rahatlatır diye sonra annemi kızkardeşimi zorla çarşıya çıkardım gezdik dolaştık akşam da orda akşamladık eşim gelince gece elimin ayağımın şiştiğiyle kalmışım bi de belimdeki sancı arttı yatırmadı beni. bugün kalktım makineye çamaşır temizlik şu bu dedim gene olur ya giderim falan doğuma diye ama eşim de yok şehir dışında annemleri çapırdım yanıma geç gelecek çünkü eşim.

allahım mucize resmen şunun tatlılığına bak maaşallah :* allahım esirgesin analı babalı büyütsün canım benimm ben hala doğurmadım.

bu arada ağdadan mıdır nedir bilmiyorum bikini bölgesinde yanma ve kaşıntı oldu krem sürdüm gece rahatladım bugün. ha bi de sanırım eylülde ücretsiz izne ayrılcam ben daha 4 aylık olacak bebişim annem bakamaz kayınvalidem e bak diyemem o da rahatsız bakıcı işi de daha emerken ters geliyo o zamana allah kerim tabi önce sağ salim bi doğuraydım hayırlısıyla...bugün yarın doğurmasam da kaldı 5 günüm en geç...

yağmurum hemşom burda hava kapalı bizim piknik hayalleri de suya batıı =))) bu arada inşallah sütün de gelmiştir canım benimm kabak ve dere otu tavsiye etti arkadaşlar bana çok süt yapıyormuş aklında olsun

Gönülden 41 Yasin okumak geçiyor
Simdi yüzleri suyu hürmetine olmaz.okutmak daha uygun düşüyor imkan varsa okutalım müsait olandan isteyelim.
Muminin mümine duası daha makbul.

İnsallah kurtulacak bebisimiz...

Sütü yetmeyip ek mama veren var mı?? 10 günlük bebeğine 60 ml anne sütü veren arkadaşım var 2 saatte bir kafayı yıycem benim göğüsten 2 saatte 10 ml çıkmıyor çocuk ac 40 dk emmesine ragmen 5 dk sonra bas bas bağırıyo ( 2 gündür sinirden aglamaktan iyice sütüm gitti birkaç gn önce 30 ml süt sağardım (

Internette okudugum bir yontemi dun denedim oglusum rahat etti
1 cay kasigi sute yada kaynamis sogumus suya 1 cimdik kimyon koyup bebege verdim
kendimde iciyordum ama bu daha etkili oldu bizde

ben mama veriyorum cnm emdikce gelir diyorlar ama doymuyor kuduruyor acliktan mecbur veriyorum

Benimde durum ayni acilma yok, ayni ilac midir bilmiyorum ama once Cerdivil diye bi ilac verilcek rahim agzini yumusatmasi icin tahminimce krem gibi birsey 12 saat sonra Pitocin denilen ilaci yerlestircekler o da suni sanci oluyor iste...

ya nasıl bişeymiş acaba o ilaç etkilimi ki ufff çok merak ediyorum neler yaşıycaz acaba rahim ağzı yumuşatıcı o krem açılmayımı sağlıyo o zaman ????
Allahım doğum bekleyen tüm arkadaşlara kendiliğinden güzel doğum nasip etsin inşallah...

biz bugün 17 günlük olduk ilk hafta benimde sütüm az gelıodu milupa 1 mama verıodum emzirmeyede calışıodum gögüs uclarım yara olmuştu pompada buldum careyi sagdıkca sütüm cogaldı ve annemin yaptıgı kompostolarda var tabii :) emzirdikce ve sagdıkca sütüm cogaldı simdi kıyafetlerime tasıo sütüm ek mama ver ama gunde 1 kere fln emzirmeye calış gelicktir sütün bol sütlü günler

Bende mama verdim oncelikle ve sutumcok azdi inat ettim her agladiginda memeyi tiktim agzina mamada vermeyince mecbur emdi ve 2 gunde sut miktari acayip degisti bide corekotu cigneyip yutuyorum humana iciyorum en az 2 lt su iciyorum insallah faydasi olur

Hatta kv mamayi. vermiyorum diye cok soylendi sutun yetmez ac kalir diye ama sukur benim yontem ise yaradi

Benim oglumda memeyi almadi.. Sutumde neredeyse hic yok.. Sagiyorum sagiyorum gunde 20 cc gelirse surediyorum
ilac niyetine vermis gibi oluyorum ama buna da sukur.. Neler etti isemde artmadi sut.. Bebek emmeden de artmaz diyorlar.. Hos artik biberona oyle alistik ki memeyi hala vermeyi denesemde o israrla reddiyor.. Mama veriyorum.
4saatte bir 105 cc mama veriyorum. Aralarda su, rezene kimyonlu cay humananin, ayrica da anason papatya nane kaynatiyor annem ondan da veriyoruz. Oglum cok gazli bir bebek.. Biogaia damla kullaniyoruz. Ayrica maalesef kabizlik sorunumuz da var onun icinde kanzuk fitil atiyoruz mecburen. Cok huysuz ve huzursuz oldugunda paranox fitildr verdi drumuz. İki kez kullandik. Yoksa aglamaktan catlayacakti oglum.. Gececek bu gunlerimiz
geceleri hic uyumuyoruz gunduzleri de.. Nerden geliyor bu enerjisi bilmiyorum. Gozleri kapali olsa da hep kimil kimil surekli kivraniyor. Gazdan oldugu belli.. Ayaklari hep karninda..

İste bizde durumlar boyle.. Her halimize sukur.. Gececek bugunlerde diyorum hep.. Ama kirk cikinca ama 3-5 ay sonra.. Allahim baska dert keder vermesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…