kızlar yardım bebeğimi uyutuyorum yavrum tam uykusayken gaz sancısı giriyor sanırım nasıl ayakalrını yukarı kaldırarak uyanıyor basıyor çığlığı.sap simpleks kullanıyorum kendimdeyediğime içtiğime dikkatediyorum ayrıca kimyon filanda içiyorum ama şimdi yavrum kucağımda emerken burdan yazıyorum uykuya dalacak yine ve tekrar uyanacak napabilirim acil cvp nolur(
Benim oglumda memeyi almadi.. Sutumde neredeyse hic yok.. Sagiyorum sagiyorum gunde 20 cc gelirse surediyorum
ilac niyetine vermis gibi oluyorum ama buna da sukur.. Neler etti isemde artmadi sut.. Bebek emmeden de artmaz diyorlar.. Hos artik biberona oyle alistik ki memeyi hala vermeyi denesemde o israrla reddiyor.. Mama veriyorum.
4saatte bir 105 cc mama veriyorum. Aralarda su, rezene kimyonlu cay humananin, ayrica da anason papatya nane kaynatiyor annem ondan da veriyoruz. Oglum cok gazli bir bebek.. Biogaia damla kullaniyoruz. Ayrica maalesef kabizlik sorunumuz da var onun icinde kanzuk fitil atiyoruz mecburen. Cok huysuz ve huzursuz oldugunda paranox fitildr verdi drumuz. İki kez kullandik. Yoksa aglamaktan catlayacakti oglum.. Gececek bu gunlerimiz
geceleri hic uyumuyoruz gunduzleri de.. Nerden geliyor bu enerjisi bilmiyorum. Gozleri kapali olsa da hep kimil kimil surekli kivraniyor. Gazdan oldugu belli.. Ayaklari hep karninda..
İste bizde durumlar boyle.. Her halimize sukur.. Gececek bugunlerde diyorum hep.. Ama kirk cikinca ama 3-5 ay sonra.. Allahim baska dert keder vermesin..
Göğüs uçlarım küçük diye göğüs kalkanı verdiler hastanede çocuk çektikçe ucu büyüsün diye.. Şimdi de kalkansız tutmuyor biberon gb çekmeye çalışıyor.. Benim göğsümü çıplak alsa daha çok sütüm gelecek bebek bana dokunmadan çekmeye çalışıyor muhtemelen ondan da sütüm azaldu.. 4 lt günde su da içiyorum o mememi almadıkça kendimi çok çağresiz hissediyorum çoğu arkadasım kendi rahatı için birkaç ay sonra memeden kesti, yada 2 çocuk için 6. Aydan sonra bilerek hamike kaldı sabredemedi 1 yasına gelene kdr.. Bu kadar uğraşmama bunu hak etmedim ben(
canım sakin ol, biliyorsundur muhakkak ama süt yapan yiyecekleri denesen. süt yetmiyosa mama vereceğiz mecburen üzme kendini.Sütü yetmeyip ek mama veren var mı?? 10 günlük bebeğine 60 ml anne sütü veren arkadaşım var 2 saatte bir kafayı yıycem benim göğüsten 2 saatte 10 ml çıkmıyor çocuk ac 40 dk emmesine ragmen 5 dk sonra bas bas bağırıyo( 2 gündür sinirden aglamaktan iyice sütüm gitti birkaç gn önce 30 ml süt sağardım (
bizede sarılık için verdi o fitili..Cok huysuz ve huzursuz oldugunda paranox fitildr verdi drumuz. İki kez kullandik. Yoksa aglamaktan catlayacakti oglum..
Internette okudugum bir yontemi dun denedim oglusum rahat etti
1 cay kasigi sute yada kaynamis sogumus suya 1 cimdik kimyon koyup bebege verdim
kendimde iciyordum ama bu daha etkili oldu bizde
2 gündür bizde aynı durumdaydık cevremde bi kaç kişiden anason cayını duydum hemen eşim gidip aktardan aldı 2 cay kaşıgı verdim 1 bardakta kendim içim sütümden bebegime gecsin die anason hem gazı alıo hemde bebegin uykusunu getirio ilk defa gece rahat rahat uyuduk faydasını gördm
Göğüs uçlarım küçük diye göğüs kalkanı verdiler hastanede çocuk çektikçe ucu büyüsün diye.. Şimdi de kalkansız tutmuyor biberon gb çekmeye çalışıyor.. Benim göğsümü çıplak alsa daha çok sütüm gelecek bebek bana dokunmadan çekmeye çalışıyor muhtemelen ondan da sütüm azaldu.. 4 lt günde su da içiyorum o mememi almadıkça kendimi çok çağresiz hissediyorum çoğu arkadasım kendi rahatı için birkaç ay sonra memeden kesti, yada 2 çocuk için 6. Aydan sonra bilerek hamike kaldı sabredemedi 1 yasına gelene kdr.. Bu kadar uğraşmama bunu hak etmedim ben(
Ayy sanki adını demiştin değil mıElif Betül canım kızımın adı :)
herşeye ağlıyor 1 günlük bebek gözler faltaşı gibi açık anlamadım ben bu işi...
O kadar heves o kadar hazırlık ve sonucunda yaşadığın bir dünya sıkıntı ...Benim oglumda memeyi almadi.. Sutumde neredeyse hic yok.. Sagiyorum sagiyorum gunde 20 cc gelirse surediyorum
ilac niyetine vermis gibi oluyorum ama buna da sukur.. Neler etti isemde artmadi sut.. Bebek emmeden de artmaz diyorlar.. Hos artik biberona oyle alistik ki memeyi hala vermeyi denesemde o israrla reddiyor.. Mama veriyorum.
4saatte bir 105 cc mama veriyorum. Aralarda su, rezene kimyonlu cay humananin, ayrica da anason papatya nane kaynatiyor annem ondan da veriyoruz. Oglum cok gazli bir bebek.. Biogaia damla kullaniyoruz. Ayrica maalesef kabizlik sorunumuz da var onun icinde kanzuk fitil atiyoruz mecburen. Cok huysuz ve huzursuz oldugunda paranox fitildr verdi drumuz. İki kez kullandik. Yoksa aglamaktan catlayacakti oglum.. Gececek bu gunlerimiz
geceleri hic uyumuyoruz gunduzleri de.. Nerden geliyor bu enerjisi bilmiyorum. Gozleri kapali olsa da hep kimil kimil surekli kivraniyor. Gazdan oldugu belli.. Ayaklari hep karninda..
İste bizde durumlar boyle.. Her halimize sukur.. Gececek bugunlerde diyorum hep.. Ama kirk cikinca ama 3-5 ay sonra.. Allahim baska dert keder vermesin..
ya nasıl bişeymiş acaba o ilaç etkilimi ki ufff çok merak ediyorum neler yaşıycaz acaba rahim ağzı yumuşatıcı o krem açılmayımı sağlıyo o zaman ????
Allahım doğum bekleyen tüm arkadaşlara kendiliğinden güzel doğum nasip etsin inşallah...
(null)
Cerdivil hem yumusama hem acilma sagliyor, Piitocin se guclu kasilmalar veriyor. Acilmam olsaydi direk Pitocin vercekti yani...
Bakalim yarin aksam deneyimleyerek gorecegim etkili mi degil mi, hakimizda hayirlisi
Canım gaz sancısı için acı elma yağı öneriyorlar.. Ayaklarının altına kasıklarına.. Yalnız karnına sürerken saat yönnde ovun diyor dr, bağırsak hareketleri sağdan sola doğru gecermiş.. Ters yaparsan çocugu daha çok sıkıştırırsın demişti..
canım sakin ol, biliyorsundur muhakkak ama süt yapan yiyecekleri denesen. süt yetmiyosa mama vereceğiz mecburen üzme kendini.
bizede sarılık için verdi o fitili..
Tecrübesizlik midir nedir ne çok uğraştık fitili koyabilmek için, en sonunda babasının üstüne hem kakasını hemde çişini yaptı :)
sonunda başardık ama halimiz görülmeye değerdi.
Ayy sanki adını demiştin değil mı
Ben yaslandım iyice bugun aynada Gördüğüm gözlerden sonra emin oldum simdi bu msjla.
Adı cok güzel adıyla yasasın prenses:)
Kiz doguma cok manat verdi mı iniştem
O kadar heves o kadar hazırlık ve sonucunda yaşadığın bir dünya sıkıntı ...
İmtihan evet ama bence nazarda oldu sana.
Birde kalabalık ortamda bebek bakımı zor olur.her gık deme de bebeğe bakan olduysa bilmiyorum var miydi ama cok etkiliyor.
Mesela ben her ağladığında bakmıyorum daha dogrusu mizmizligina bakmiyorum .ağlayınca devreye giriyorum.Cocuklar bile kosunca yanına hemen kesiyor sesi uyanık.Gerçi gaz sancısında mizmizlik değil direkt elektrik çarpmış gibi bağırıyorlar
Seni teselli edecek soz bulamıyorum çünkü ilk günden beri hep bir süt bir gaz...
Ben kızımda kabizliktan çektim
O kansugu kesip vermiştik ama ne fayda birde bizde pedimat vermiştik zira uyku neydi unutmuştum.ay o gece ne uyudum
Gazli bebis sonradan cok uyumlu oluyor :) Cidden bak benim oglan yatağını düzelmiyorablamın 11-5 yasında ki iki oglu da kitap gibi düzler :)))
Soz dinleyen mulayim evlat oluyorlar.
EKSİĞİMİZ KALMADI ARKADAŞLAR, ALLAH KABUL ETSİN.
hanipeks.................950*
tuncss..................2700*
gulimier.................200*
dmt_.................... 250*
yagmur. ................100*
Yüksek_Voltaj.........500*
elkin .....................100*
cicikan ..................200*
_merve_ ...............500*
eglenceli................300*
Bebeci .................1000*
hully .......................50*
pdnk .......................50*
meryem38 .............300*
power .................. 100
denissahh ..............400*
Mezopotamya82......200*
gulhatice ................100*
peyhh.....................300*
bebegim4242............100*
deniz_kizi7...............200*
_Lena_.....................50*
esrasm....................200*
ildauni.....................500*
zynpapatya..............100
Tiramisu35...............200*
umut_sevgim.............50*
morgokyuzu.............100*
docalan...................100
yuksel84..................100
Toplam: 10000
Gönülden 41 Yasin okumak geçiyor
Simdi yüzleri suyu hürmetine olmaz.okutmak daha uygun düşüyor imkan varsa okutalım müsait olandan isteyelim.
Muminin mümine duası daha makbul.
İnsallah kurtulacak bebisimiz...
Canim ben de bilmeden okudum ona istinaden soyledim tabi tuncs olmayabilir diye beni suphelendirdi biraz ama Allaha sigindim. Dualarimizi bagislatabilir misin peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?