Bebeklerde gaz sancsna iyi geliyor - Hrriyet SALIK -YAAM
Gaz sancısı çekenlere.. Bizde de ise yarıyor
19 nisan cuma 40. haftamın dolduğu gün normal doğumla kucağıma aldım meleğimi çok şükür 1 haftadır giremiyorum uykusuz geceler başladı ama onun sevgisi herşeyin üstünde rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu darısı diğer doğumu bekleyen arkadaşların başına hepinize sevgiler
Ben okumuştum en cok soğanın ve çikolatanın gaz yaptıgı bilinen bir gerçektir yazıyordu. Bilsen nasıl severim çikolatayı.. Sabahları esim nutellayi kasikladikca benim icim gidiyo. Sadece kasığı yalamakla yetiniyorum ona bile vicdan yapıyorum cocuğu etkiler mı diye..arkadaş bu ne iştahtır anlamadım gitti yahu hamileyken olmayan iştahım üç beş kat olup gelmiş bi de bi çikolata isteğidir anlamadım gitti benim gibi olan var mıdır acep
bu çikolata acaba gaz yapar mı ki yavrum benim gece ıkınmaktan ne o uyudu ne de ben malum çok ıkınınca kusmaya başlıyorlar ben de ödürgülü oldum sıçrayarak uyanıyorum uykudan ciğerine mi kaçtı diye nasıl büyür ki bu bücürükler her an bişe olacak korkusuyla...
hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah..
hatta çabuk çabuk gazsız günler gelsin hepimiz için:))
Chosy Edremit'e sırf senin için gelesim geldi
Mezos o kolyeden eşimde yaptırmıştı benimkiler uç yavrunun adı:)
Dmt valla Allah yardımcın olsun ben en cok cocuklarıma yapılan haksız yorumlara tahammül edemiyorum
Birde sen zor günler yasıyorsun devamlı her yanın cocuk ve sorunları
Uyku yok kendine ait bes on dk anca oda wc falan :))
Ben oyleyim suan memede biri birinide bebek arabasına koydum uyuyacak güya.oyleyiz aksama yemek yok:)
Ama kv de yok:)
Barbaros bendeistah felaket. tatlı düşmanı olarak feci tatlı ve çikolata yiyorum hayret...kansizliktan mı ki.
KiZlar birde benim kızım alnında cizikle doğdu :) nester veya başka bir kesik değil doğduğunda iyileşmiş bir tırnak iziydi:)
19 nisan cuma 40. haftamın dolduğu gün normal doğumla kucağıma aldım meleğimi çok şükür 1 haftadır giremiyorum uykusuz geceler başladı ama onun sevgisi herşeyin üstünde rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu darısı diğer doğumu bekleyen arkadaşların başına hepinize sevgiler
çikolatanın gaz yaptığını bende duymuştum
aç kalıcam yakında, yeterki uyuyalım
Gözün Aydın anali babali büyüsün insallah.19 nisan cuma 40. haftamın dolduğu gün normal doğumla kucağıma aldım meleğimi çok şükür 1 haftadır giremiyorum uykusuz geceler başladı ama onun sevgisi herşeyin üstünde rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu darısı diğer doğumu bekleyen arkadaşların başına hepinize sevgiler
Galiba ablasiyla artık süsler parfümler ...bugun pisik krem sürüyordu kardeşinin eline mesela sonra çirkin oldu bence dedi burnunu sıktı :)gel bacım gel, hatta bende geleyim, bizim kimsemiz yok edremitte
bizde de yemek yok, mutfağı toplayabildim sadece
bide 2.zehramı geldi yoksa kız, süslenirken çarpmıştır o elini
Cok merak ediyorum voltajjjj kızını
canım hep aklımdasın, Allah yardımcınız olsun, en kısa zamanda ii haberlerini duyarız inşallahKızlar ben hergün bir umut hastaneye iyi haber duyarız diye giderken hergün daha kötüye gittiğini öğreniyorum doktorlar beyne bakmislar sonuç temiz kalp sonuç temiz göz sonuç temiz ciğer sonuç temiz oğlumu böyle cansız gibi koma ya sokan sebep ne bulamıyorlar yok bizde Hacettepe ye sevk ettirmeye çalışıyoruz şimdi ben sizden başka birşey isteyecektim 500 yasin e başladık ama herkes 1 yasin okuyacakmis toplam 500 ayrı kişi 500 yasin okumuş olacak oğlumun şifasi için hoca kimse 2 okumasın demiş hani 499 kişinin ki kabul olmadı belki 500 üncü kabul olur demiş sizden ricam okuyabilecek olanlar Ayaz in şifasi için 1 yasin okur mu anne babalariniz dan bilenler 1 er yasin şuan ağlaya ağlaya yazıyorum umarım anlatabilmisimdir sizi cok seviyorum şimdiden okuyan okumayan herkes çok sağolun Rabbim bu acıyı hiç birinize yaşatmasın bana da bundan ilerisini yaşatmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?