2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım ben halamı aradım kuran kursundaki arkadaşlarına okutacak. yarın tam sayıyı bildiririm sana. rabbim tez zamanda şifa versin inşallah. hep aklımda dualarımdasınız tatlım.

Canim benim derdi veren Rabbim dermanini da versin, bir an once yavrunuza kavusun insallah, cok cok uzuldum okuyunca. Ben de Kur'an dan okuyabilen tanidiklarima sorucam bu aksam.

canım senin durumunu tesadüfen sayfalarda gezinirken iki gün önce öğrendim ve çok üzgünüm... inşallah Allahın izniyle bu gece ben de 1 yasin okuyabilirim senin için... dua bizden şifa Allahtan Yavrun iyileşecek inşallah ve Rabbimin izniyle o güzel kokusunu doya doya koklayacaksın canım.......

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR HADİ BİTİRELİM ARTIK, PEYHH 800 OKUDUĞU İÇİN SAYIMIZ YİNE DEĞİŞTİ, SON 300 DUAMIZ. LİSTEMİZİ SON DURUMUYLA DÜZENLEDİM. ÇINAR SÜREKLİ MEME İSTEDİĞİ İÇİN GİREMİYORUM.

LÜTFEN OKUYABİLECEK YA DA OKUTABİLECEK KİŞİ ÖNCESİNDE SAYIYI YAZSIN ÖYLE OKUSUN Kİ KARIŞMASIN FAZLA OLMASIN LÜTFEN.

hanipeks..................................1000*
tuncss......................................1400*
gulimier......................................500*

Yüksek_Voltaj.............................200*
elkin ..........................................100*
cicikan .......................................200*

_merve_ ....................................500*
eglenceli.....................................300*

hully .............................................50*
pdnk .............................................50*
gulhatice ....................................100*
peyhh..........................................800*
esrasm.........................................200*
ildauni..........................................500*

zynpapatya...................................300*

Tiramisu35.....................................200*
umut_sevgim...................................50*
morgokyuzu...................................100*

meryem38......................................300*

fareast...........................................500*
prensessena...................................200*
laterne..........................................1000*
Bebeci.............................................100*
dmt_...............................................250*
gulsevdam.......................................100*
gorkemre.........................................500*
iklem...............................................200*

Toplam: 9700

Kalan: 300

Biz hastaneden ciktik ama kizimi vermediler
solunum problemi varmis kuvezde simdi
dogum oncesi ayri stres sonrasi ayri ...
O kadar bekledim hala bebegimi kucagima bile alamadim ..

Ayaz bebegin sagligi icin 4444 tefriciye

hanipeks.....................200
gulsevdam...................150
gorkemre.....................100*
dmt_...........................350*
laterne........................200
aysun20......................200
aysern........................100
amanamazon.................50
umutege16..................230*
Bebeci........................200*
denissahh.....................50*
ruveyda12...................200
PeriLous......................200
dertsiz........................300*

Paylaşılan:2530
Kalan:1914

Okunan:1230

canım bende 200 alayım

canım ben 200 tefriciyeyi okudum. yarına 100 tane daha okurum. Allah şifasını versin inşallah.

merhaba kızlar..ben artık takip edemiyorum ,arada giriyorum okuyorum ama yazamıyorum bile bizde iki günde bir hastanedeyiz kızımın sarılığını düşüremiyoruz sürekli yükseliyor 4 gün hastane de yattık ışık tedavisi ile düşüyor eve geliyoruz tekrar yükseliyor stresten sütümde kesildi,dünde kalça çıkığı ugs çektirdik gelişmemiş kalca denildi,bütün bunların sebepleride erken doğum ve kan uyuşmazlığına yorumlanıyor bizden haberler böyle...

Canım öncelikle büyük gecmiş olsun bugün öğrendim Ayaz bebeğin durumunu derdi veren Allah dermanınıda verecektir sana üzülme diyemem bu imkansız çünkü Allah sana ve ailene sabırlar Ayaz bebeğede şifa versin inşallah...ben 10 tane yasini şerif okuturum daha fazla olursa bildiririm peki takip ana sayfadanmı yapılacak

kızlar ben de yavrum a kavuştum 23 nisan akşam 7 de s p i n a l anestezi ile dünya ya geldi sıkıntılı bir doğum oldu, şimdi uyuyor ayse m , ben de hala kendine gelmiş değilim, bel agrisi , dikiş ler zorlu yor yine girmeye çalı si r im

tatlım kalan 300 ihlası ben okurum bu gece karışıklık olmasın,biran önce tefriciyeleri de paylaşıp okuyalım inşallah..

canım benim çok geçmiş olsun inşallah sıkıntılarını biran önce atlatır kızının tadını çıkarabilirsin
Allah Ayşeni sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Allah tez vakitte şifa versin inşallah

Allah sifa versin tez vakitte be 2012 ağustos annesiyim
Bende 1adet yasin okurum canim

hanipeks tatlım ben 300 ihlası okudum Allah kabul etsin inşallah..

Herkese meraba kızlar bende doğum yaptım 24 nisan sabah 10:40da spinal anesteziyle...herşey çok iyiydi anestezi uzmanının iğneyi düzgün vurmak için 6-8 defa saplamasina rağmen... Allahim bu yolda kimseyi bırakmasın evlat kokusu cennet kokusu ...şifa bekleyenlere derman versin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…