canım ben halamı aradım kuran kursundaki arkadaşlarına okutacak. yarın tam sayıyı bildiririm sana. rabbim tez zamanda şifa versin inşallah. hep aklımda dualarımdasınız tatlım.Kızlar ben hergün bir umut hastaneye iyi haber duyarız diye giderken hergün daha kötüye gittiğini öğreniyorum doktorlar beyne bakmislar sonuç temiz kalp sonuç temiz göz sonuç temiz ciğer sonuç temiz oğlumu böyle cansız gibi koma ya sokan sebep ne bulamıyorlar yok bizde Hacettepe ye sevk ettirmeye çalışıyoruz şimdi ben sizden başka birşey isteyecektim 500 yasin e başladık ama herkes 1 yasin okuyacakmis toplam 500 ayrı kişi 500 yasin okumuş olacak oğlumun şifasi için hoca kimse 2 okumasın demiş hani 499 kişinin ki kabul olmadı belki 500 üncü kabul olur demiş sizden ricam okuyabilecek olanlar Ayaz in şifasi için 1 yasin okur mu anne babalariniz dan bilenler 1 er yasin şuan ağlaya ağlaya yazıyorum umarım anlatabilmisimdir sizi cok seviyorum şimdiden okuyan okumayan herkes çok sağolun Rabbim bu acıyı hiç birinize yaşatmasın bana da bundan ilerisini yaşatmasın inşallah
Kızlar ben hergün bir umut hastaneye iyi haber duyarız diye giderken hergün daha kötüye gittiğini öğreniyorum doktorlar beyne bakmislar sonuç temiz kalp sonuç temiz göz sonuç temiz ciğer sonuç temiz oğlumu böyle cansız gibi koma ya sokan sebep ne bulamıyorlar yok bizde Hacettepe ye sevk ettirmeye çalışıyoruz şimdi ben sizden başka birşey isteyecektim 500 yasin e başladık ama herkes 1 yasin okuyacakmis toplam 500 ayrı kişi 500 yasin okumuş olacak oğlumun şifasi için hoca kimse 2 okumasın demiş hani 499 kişinin ki kabul olmadı belki 500 üncü kabul olur demiş sizden ricam okuyabilecek olanlar Ayaz in şifasi için 1 yasin okur mu anne babalariniz dan bilenler 1 er yasin şuan ağlaya ağlaya yazıyorum umarım anlatabilmisimdir sizi cok seviyorum şimdiden okuyan okumayan herkes çok sağolun Rabbim bu acıyı hiç birinize yaşatmasın bana da bundan ilerisini yaşatmasın inşallah
Kızlar ben hergün bir umut hastaneye iyi haber duyarız diye giderken hergün daha kötüye gittiğini öğreniyorum doktorlar beyne bakmislar sonuç temiz kalp sonuç temiz göz sonuç temiz ciğer sonuç temiz oğlumu böyle cansız gibi koma ya sokan sebep ne bulamıyorlar yok bizde Hacettepe ye sevk ettirmeye çalışıyoruz şimdi ben sizden başka birşey isteyecektim 500 yasin e başladık ama herkes 1 yasin okuyacakmis toplam 500 ayrı kişi 500 yasin okumuş olacak oğlumun şifasi için hoca kimse 2 okumasın demiş hani 499 kişinin ki kabul olmadı belki 500 üncü kabul olur demiş sizden ricam okuyabilecek olanlar Ayaz in şifasi için 1 yasin okur mu anne babalariniz dan bilenler 1 er yasin şuan ağlaya ağlaya yazıyorum umarım anlatabilmisimdir sizi cok seviyorum şimdiden okuyan okumayan herkes çok sağolun Rabbim bu acıyı hiç birinize yaşatmasın bana da bundan ilerisini yaşatmasın inşallah
Biz hastaneden ciktik ama kizimi vermediler
solunum problemi varmis kuvezde simdi
dogum oncesi ayri stres sonrasi ayri ...
O kadar bekledim hala bebegimi kucagima bile alamadim ..
Ayaz bebegin sagligi icin 4444 tefriciye
hanipeks.....................200
gulsevdam...................150
gorkemre.....................100*
dmt_...........................350*
laterne........................200
aysun20......................200
aysern........................100
amanamazon.................50
umutege16..................230*
Bebeci........................200*
denissahh.....................50*
ruveyda12...................200
PeriLous......................200
dertsiz........................300*
Paylaşılan:2530
Kalan:1914
Okunan:1230
Ayaz bebegin sagligi icin 4444 tefriciye
hanipeks.....................200
gulsevdam...................150
gorkemre.....................100*
dmt_...........................350*
laterne........................200
aysun20......................200
aysern........................100
amanamazon.................50
umutege16..................230*
Bebeci........................200*
denissahh.....................50*
ruveyda12...................200
PeriLous......................200
dertsiz........................300*
Paylaşılan:2530
Kalan:1914
Okunan:1230
ARKADAŞLAR HADİ BİTİRELİM ARTIK, PEYHH 800 OKUDUĞU İÇİN SAYIMIZ YİNE DEĞİŞTİ, SON 300 DUAMIZ. LİSTEMİZİ SON DURUMUYLA DÜZENLEDİM. ÇINAR SÜREKLİ MEME İSTEDİĞİ İÇİN GİREMİYORUM.
LÜTFEN OKUYABİLECEK YA DA OKUTABİLECEK KİŞİ ÖNCESİNDE SAYIYI YAZSIN ÖYLE OKUSUN Kİ KARIŞMASIN FAZLA OLMASIN LÜTFEN.
hanipeks..................................1000*
tuncss......................................1400*
gulimier......................................500*
Yüksek_Voltaj.............................200*
elkin ..........................................100*
cicikan .......................................200*
_merve_ ....................................500*
eglenceli.....................................300*
hully .............................................50*
pdnk .............................................50*
gulhatice ....................................100*
peyhh..........................................800*
esrasm.........................................200*
ildauni..........................................500*
zynpapatya...................................300*
Tiramisu35.....................................200*
umut_sevgim...................................50*
morgokyuzu...................................100*
meryem38......................................300*
fareast...........................................500*
prensessena...................................200*
laterne..........................................1000*
Bebeci.............................................100*
dmt_...............................................250*
gulsevdam.......................................100*
gorkemre.........................................500*
iklem...............................................200*
Toplam: 9700
Kalan: 300
patlıcan mı? ay ben patlıcan yedim bugün hastanede de vermişlerdi ama :26:
canım benim çok geçmiş olsun inşallah sıkıntılarını biran önce atlatır kızının tadını çıkarabilirsinkızlar ben de yavrum a kavuştum 23 nisan akşam 7 de s p i n a l anestezi ile dünya ya geldi sıkıntılı bir doğum oldu, şimdi uyuyor ayse m , ben de hala kendine gelmiş değilim, bel agrisi , dikiş ler zorlu yor yine girmeye çalı si r im
ARKADAŞLAR HADİ BİTİRELİM ARTIK, PEYHH 800 OKUDUĞU İÇİN SAYIMIZ YİNE DEĞİŞTİ, SON 300 DUAMIZ. LİSTEMİZİ SON DURUMUYLA DÜZENLEDİM. ÇINAR SÜREKLİ MEME İSTEDİĞİ İÇİN GİREMİYORUM.
LÜTFEN OKUYABİLECEK YA DA OKUTABİLECEK KİŞİ ÖNCESİNDE SAYIYI YAZSIN ÖYLE OKUSUN Kİ KARIŞMASIN FAZLA OLMASIN LÜTFEN.
hanipeks..................................1000*
tuncss......................................1400*
gulimier......................................500*
Yüksek_Voltaj.............................200*
elkin ..........................................100*
cicikan .......................................200*
_merve_ ....................................500*
eglenceli.....................................300*
hully .............................................50*
pdnk .............................................50*
gulhatice ....................................100*
peyhh..........................................800*
esrasm.........................................200*
ildauni..........................................500*
zynpapatya...................................300*
Tiramisu35.....................................200*
umut_sevgim...................................50*
morgokyuzu...................................100*
meryem38......................................300*
fareast...........................................500*
prensessena...................................200*
laterne..........................................1000*
Bebeci.............................................100*
dmt_...............................................250*
gulsevdam.......................................100*
gorkemre.........................................500*
iklem...............................................200*
Toplam: 9700
Kalan: 300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?