- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
benimkide gece 1den bugün 11:30a kadar huysuzdu sürekli, ani bağırmalar, düz ağlamalar, durup durup bakınmalar, ıkınmalar, sıkınmalar, gaz çıkardı, emdi, altı temizlendi, mama yedi, neler neler..
yok uyumadı, uyutmadı, o ağladı ben ağladım..
nolucak bu iş böle bilmiyorum
kakasını yapıyo, mide gazını çıkarıyo, pırt pırt yapıyo
korkuyom artık
âmin,bu hükümde zaten senin durumundan mutevellit değil her lohusa için aynı şey diyor2. Lohusalığın en azına sınır yoktur, en çoğu ise kırk gündür. Buna göre doğumundan bir iki saat sonra kanı kesilen ve kırk gün içerisinde bir daha akmayan kadın temizdir. İbadetini yapar, cinsel ilişkide bulunabilir. Kırk günden sonra kan aksa da temiz sayılır.
burada açıkca anlatmış aslında kanama bittiğinde temizlenmiş oluyorsun ve loğusalık halide bitiyor ibadet yapılabiliyor..
40 gün içinde kesilen kan tekrar gelirse de ;
Kırk günün tamamlanmasından önce kan kesilir ve kırk gün dolmadan önce tekrar gelirse: Eğer kan kesilirse gusleder, orucunu tutar ve namazını kılar. Şayet tekrar kan gelmeye başlarsa o nifastır. Oruç tutmadan ve namaz kılmadan oturur. (el-Lecnetud Daime)
diyor;benim nifas haline düşme durumum yok yani lohusalığım bitti
ihlasları bağışladık Allah Ayaz bebek için ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah..
canım ben 250yi de okudum. okumayan çok kişi var bugün bitirebilir miyiz ki?
yarın falan bitirirsek ben 300 daha alabilirim.
öğleden sonra misafirim gelicek öğleden sonra okuyamam.
halam falan da almak istiyor ama çalıştığı için akşam okuyabilecek.
eğer tamam yarın da olur dersen 200 de halam için alıcam. yani toplam 500 daha almış olucam.
Ayaz bebegin sagligi icin 4444 tefriciye
hanipeks.....................200
gulsevdam...................150
gorkemre.....................100*
dmt_...........................350*....150
laterne........................200*.....100
aysun20......................200
aysern........................100
amanamazon.................50
umutege16..................230*
Bebeci........................200*
denissahh.....................50*
ruveyda12...................200*........100
PeriLous......................200
dertsiz........................550*
vitamin87....................200
Yuksek_voltaj...............200*
Paylaşılan:3530
Kalan:914
Okunan:1980
Oy oy...Okuyup okumadigini bildirmeyen arkadaslarimiz var, cuma gunu bagislariz diye niyetlenmistik, nasil yapalim kizlar bilemedim.
Oy oy...
Bugun ihlasın bagislanmamasi için bir sebep var miydi bilmiyorum.
Birde durumun aciliyetinden ötürü cumaya denk gelmesi şart değil biter bitmez dualansa iyi olacak.Sana da cok zahmet oldu
tamam canım 414 okurum.Kalan 614 tu. Mezocum sen 200 al, dertsiz canim sen 500 degil 414 oku. Allah kabul etsin.
Okuyup okumadigini bildirmeyen arkadaslarimiz var, cuma gunu bagislariz diye niyetlenmistik, nasil yapalim kizlar bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?