Değil miyik
Kiz cok tirsiyorum .ben bas bas söyledim ama aksam ekleyim diye
Sonradan cok hoş resimlerini buldum bak onda ucu de var ama yavru ağladığı için yüzü pek belli değil (sanki resim ortada açıklıyorum :))
Ben sana ozelliklen gostertceem.
Tam 3. Ay bitimine yakın evin her köşesinden sac toplayacaksin.yaprak gibi dökülecek iğrenç bir sekilde.
Gözleri bana benziyor cocukların geri kalan her yan babalari.
Birde gamzeleri bana zehra çift gamzeli ama hepimiz tek:26:
Bu arada tam laylay birsey yazayım
Sanki egomego okuyor da ben ne haldeyim ya siz diyormuş Gibi kotu oluyorum.
Araf denilen durum bu olsa gerek.
Ne bebeklerimizin mutluluğunu yaşayabiliyoruz nede ayazın mutsuzluğunu...
o kadar ağlıyor ki sokağa bile çıkaramıyorum, herkes balkona çıkıyor, sokaktakiler başlıyor akıl vermeye, balkona güneşlendirmeye çıkarınca da çığlık çığlığa, eskiden arabada uyuyor diye geceleri arabayla gezdiriyorduk şimdi arabada da ağlıyor.mızmızlandığı zaman mutlu oluyorum artık ağlamıyor diye.sabah ezanına kadar oda oda dolaşıyorum. 40 ında düzelmezse bakıcı bulup iznim bitince işe başlayayım diye ciddi ciddi düşünmeye başladım. iş yerinde gündüzleri uyurum en azından
ayaz bebeği hatırladıkça bu düşüncelerimden utanıyorum ama elimde değil
kiz dun arkadas listemden kisilerde vardi sadece Chosy degildi.Ben geldim, voltaj ve chosy gacisina sitem etmeye...siz kendi aranızda gösterin bakalım fotoları..hanipekse hakli..diyorum ama beni duyan da yok..yoksammm,....nayiiiirrr...
Voltajim Adanaliyik Allah'in adamiyik.
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 10 nisan da doğum yaptım . ve doğumdan beri sürekli kabızım.aranızda benımle aynı durumda olan var mı acaba yada önerileriniz var mı teşekkürler
arkadaşlar oğlum bugün 20 günlük oldu ama sarılığı geçmedi. gözlerinin içi hala sarı baktıkça içim gidiyor. dr düşmeye başlamış düşer, 1 ayda geçen sarılık bile var demişti. ama burdan takip ettiğim kadarıyla sarılığı devam eden yok. bir tek biz varız galiba.nette araştırdım biraz korkmaya başladım. sadece anne sütü alıyor, şekerli suda veriyorum(hergün vermedim) ama tamamen atlatamadık.
bi de benim bugün çok yoğun kanamam var ve simsiyah geliyor. korkmalı mıyım voltaj?
sana katılıyorum canım. voltaj bende küstüm haberin olsun.Ama ama cok ayip voltaj cok ayip , chosy sen de bu duruma goz yumuyodun ask olsun. Ben de gormek istiyorum guzelleri, biz senin arkadasin degil miyik ha soyle degil miyik? Degiliz madem ozelden mesajlasin resimleri ozelden gostertin
nasılsınız anneler.ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum aynaya bakınca kendimi kötü hissediyorum içimde hala bebek varmış gibi bir göbek karnımdan diz kapağımın aşağısına kadar uzayıp giden çatlaklarım çok kötü görünüyolar ve giyecek bişey bulamadığım gardrobum .dün babam bile yüzüme karşı söledi canım kızım yemek yemenden kes demiyorum ama bi sporamı başlasan ne dedidün annemle kuaföre saçlarımı kestirdim biraz olsun rahatladım ohhh.ama beni en düşündüren 25 haziranda işe başlama raporumun süresi doluyor kızım o zaman 2 ay 22 günlük oluyor nasıl onu bırakıp ta çalışıcam offff offff...şu 6 ay yasası ne vakit çıkacak ya
canım şu anda sakın spora falan başlama hatta başlamayı düşünme. emziriyor musun bilmiyorum ama diğer arkadaşlar için de söylemiş olayım. spor yaparken vücudumuz laktik asit salgılıyormuş ve bu da anne sütünün bozulmasına neden oluyormuş. bozulan sütüde bebek emmiyormuş. spor yapmayın arkadaşlar.
bizimde 14 çıkmıştı canım dr 1 ayı doldurunca gelin dedi.bizde cumartesi götürelim diyoruz. humana,rezene ve milupanın çayını kendim içiyorum ama oğluma vermiyorum.kv burdayken humanadan 2 kaşık vermiştik. dün çok uyudu oğlum o yüzdende telaşlandım. bugünde 6dan beri uyanık. emzirirken uyudu şimdi.canım,benim oğlanın gözlerinde de sarı renk var. ama dr. sorduğumda önemli değil dedi. hatta kan tahliline gerek duymadı. boş yere canını yakmayalım dedi.
ilk doğduğunda daha sarıydı.tahlilde de değeri 14 dü.17 olsaydı ciddiye alınacaktı.
o zamanlar oğlum çok uyuyordu. çok uyuması da sarılıktan kaynaklanıyor zaten.
sende uyumasını takip et.eğer eskisinden daha fazla uyanık kalıyorsa. bir de anne sütünü de bol bol veriyorsan endişe etme. sarılık en son gözlerde kalırmış. çok örneklerini duydum bu şekilde.
ben anne ütünün yanında haftada 1-3 defa mama ve rezene çayı veriyorum. zaten milupa tarzı rezenelerde şeker e ilavei. ben bile severek içiyorum.
biraz da sıcacık içince çocuğun mide bağırsağı na iyi geliyor.
sağol canım ya inşallah bir an önce atlatır. görüştüğümüz bir dr var bebek görmeye geldiler. çocuğun baldırını açtı parmağıyla bastırdı cilt hemen kendi rengine dönüyorsa sarılık yok ama bastırılan yer sarı kalıyorsa sarılığınız devam ediyor dedi. çok şükür vücudunda yok gibi...Dertsiz canim bebek fototerapi bile alsa sarilik en son gozlerde biter, bir ay bile surebilir. Hafif de atlatsa yine gozlerde biter. Uzulme canim benim.
canım yürüyüşten emin değilim ama bişey olmaz herhalde bende bebek arabasına koyup yarım saat yürümeyi düşünüyorum. ben doğumdan sonra 3. gün korse giydim. göbeğim çok az var. 5 kilo fazlam kaldı onu da vericem inşallah. çok su içiyorum ben sanırım onun etkisiyle kilo veriyorum bi de uykusuzlukta zayıflatıyor beni. dün kotumu denedim fermuarını zor kapattım ama yine de oldu. 38 beden elbiselerimde oluyor gibi.saçlarım beni çok sıkıyor sadece. çok uzadılar memleketteki kuaförümden başka bir yerde de kestiremiyorum. bursaya gitmeyi bekliyorum.verdiğin bilgi için teşekkür ederiz.haklısın.bencilce düşünebiliyoruz. ama psikoloji işte...
peki nasıl verebiliriz bu yağları ,kiloları vs.
yürüyüş yapsak da zararlı olur mu ki.
zaten sürekli evde oturmakdan da bunalıyor insan.
canım yürüyüşten emin değilim ama bişey olmaz herhalde bende bebek arabasına koyup yarım saat yürümeyi düşünüyorum. ben doğumdan sonra 3. gün korse giydim. göbeğim çok az var. 5 kilo fazlam kaldı onu da vericem inşallah. çok su içiyorum ben sanırım onun etkisiyle kilo veriyorum bi de uykusuzlukta zayıflatıyor beni. dün kotumu denedim fermuarını zor kapattım ama yine de oldu. 38 beden elbiselerimde oluyor gibi.saçlarım beni çok sıkıyor sadece. çok uzadılar memleketteki kuaförümden başka bir yerde de kestiremiyorum. bursaya gitmeyi bekliyorum.
canım yürüyüşten emin değilim ama bişey olmaz herhalde bende bebek arabasına koyup yarım saat yürümeyi düşünüyorum. ben doğumdan sonra 3. gün korse giydim. göbeğim çok az var. 5 kilo fazlam kaldı onu da vericem inşallah. çok su içiyorum ben sanırım onun etkisiyle kilo veriyorum bi de uykusuzlukta zayıflatıyor beni. dün kotumu denedim fermuarını zor kapattım ama yine de oldu. 38 beden elbiselerimde oluyor gibi.saçlarım beni çok sıkıyor sadece. çok uzadılar memleketteki kuaförümden başka bir yerde de kestiremiyorum. bursaya gitmeyi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?