2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

her paragraf için

yenidoğan 18-20 saat uyur yazıyor ya her yerde yalan, kollarım ağrıyor,bileğimde şişlik oluşmaya başladı, gece uyanık kalmak için ha bire yiyorum,hep ağlıyor, hala ağlıyor, bazen sızıyorum uykumda bile ağlıyor ve şimdi ağlıyor

o kadar ağlıyor ki sokağa bile çıkaramıyorum, herkes balkona çıkıyor, sokaktakiler başlıyor akıl vermeye, balkona güneşlendirmeye çıkarınca da çığlık çığlığa, eskiden arabada uyuyor diye geceleri arabayla gezdiriyorduk şimdi arabada da ağlıyor.mızmızlandığı zaman mutlu oluyorum artık ağlamıyor diye.sabah ezanına kadar oda oda dolaşıyorum. 40 ında düzelmezse bakıcı bulup iznim bitince işe başlayayım diye ciddi ciddi düşünmeye başladım. iş yerinde gündüzleri uyurum en azından

ayaz bebeği hatırladıkça bu düşüncelerimden utanıyorum ama elimde değil

Ah kuzum niye o kdr aglıyor ?? Benim minik de çok aglıyordu doymuyormus ek mama verdik şimdi sakinledi uyuyor aç mı kalıyor ki??

Ben geldim, voltaj ve chosy gacisina sitem etmeye...siz kendi aranızda gösterin bakalım fotoları..hanipekse hakli..diyorum ama beni duyan da yok..yoksammm,....nayiiiirrr...

Ben de burdayim somewherecold ,bu saat oldu uyumadi cimcime,emse uyucak da gazdan ememiyor ki duzgun..simdi de hickirik tuttu...bir daa emzirmeyi deneyeyim...

Ben geldim, voltaj ve chosy gacisina sitem etmeye...siz kendi aranızda gösterin bakalım fotoları..hanipekse hakli..diyorum ama beni duyan da yok..yoksammm,....nayiiiirrr...
kiz dun arkadas listemden kisilerde vardi sadece Chosy degildi.

Yorum yapan sadece chosy oldugu icin Ondan ikimiz arasında gibi oldu.

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 10 nisan da doğum yaptım . ve doğumdan beri sürekli kabızım.aranızda benımle aynı durumda olan var mı acaba yada önerileriniz var mı teşekkürler

bende hamilelikden dolayı hemoroid oluştu.kabızlığa ihtimal vermemek için haftada 1-2 kayısı ve incir kaynatıp komposto niyetine içiyorum.
tavsiye ederim.

canım,benim oğlanın gözlerinde de sarı renk var. ama dr. sorduğumda önemli değil dedi. hatta kan tahliline gerek duymadı. boş yere canını yakmayalım dedi.
ilk doğduğunda daha sarıydı.tahlilde de değeri 14 dü.17 olsaydı ciddiye alınacaktı.
o zamanlar oğlum çok uyuyordu. çok uyuması da sarılıktan kaynaklanıyor zaten.
sende uyumasını takip et.eğer eskisinden daha fazla uyanık kalıyorsa. bir de anne sütünü de bol bol veriyorsan endişe etme. sarılık en son gözlerde kalırmış. çok örneklerini duydum bu şekilde.
ben anne ütünün yanında haftada 1-3 defa mama ve rezene çayı veriyorum. zaten milupa tarzı rezenelerde şeker e ilavei. ben bile severek içiyorum.
biraz da sıcacık içince çocuğun mide bağırsağı na iyi geliyor.

Ama ama cok ayip voltaj cok ayip , chosy sen de bu duruma goz yumuyodun ask olsun. Ben de gormek istiyorum guzelleri, biz senin arkadasin degil miyik ha soyle degil miyik? Degiliz madem ozelden mesajlasin resimleri ozelden gostertin
sana katılıyorum canım. voltaj bende küstüm haberin olsun.

Dertsiz canim bebek fototerapi bile alsa sarilik en son gozlerde biter, bir ay bile surebilir. Hafif de atlatsa yine gozlerde biter. Uzulme canim benim.

yazdıklarını ben de aynen yaşıyorum.aynı pisikolojideyim. kendimi kadın gibi bile hissetmiyorum. bakalım ne zaman eski halimize döneriz,tabi dönebilirsek de.
herkes karnıma ve kiloma bakınca iğreniyor. babam bile halime acıdı.sokağa ıkasım bile yok. markete bile gitmek istemiyorum. hava kararınca ancak bazen mahalle marketine falan.
hami,le kıyafetinden başka hiç birşey olmuyor bana.
dğoum yaptığımız mevsim yaz olunca bebek için iyi .ama bizim için kötü oluyor. çünkü uzun bir süre kilolarla.veşekilsizlikle kalıyoruz.
göğüs bölgeside genişleyince aynı deniz anası gibi olmuşum.büyük beden kıyafetin bile düğmeler kavuşmuyor.
kıyafet satan mağazaları ise hiç görmek istemiyorum.tip yok çünkü.
sezeryan doğum olunca spor yapmaya başlamaya da korkuyorum.
aranızda spora başlayan var mı?
bu emzirme politikası yüzünden de ter ve süt kokusu hiç eksik olmuyor.

doğum izin maalesef bize denk gelmedi. geleceği de yok.belki gelecek yıl,seçim öncesi yatırımı olarak gelir.
bunu düşünüp de moralimizi bozmayalım.sütümüz kesilir mazallah.
allah dermansız dert vermesin yeter ki.

verdiğin bilgi için teşekkür ederiz.haklısın.bencilce düşünebiliyoruz. ama psikoloji işte...
peki nasıl verebiliriz bu yağları ,kiloları vs.
yürüyüş yapsak da zararlı olur mu ki.
zaten sürekli evde oturmakdan da bunalıyor insan.

bizimde 14 çıkmıştı canım dr 1 ayı doldurunca gelin dedi.bizde cumartesi götürelim diyoruz. humana,rezene ve milupanın çayını kendim içiyorum ama oğluma vermiyorum.kv burdayken humanadan 2 kaşık vermiştik. dün çok uyudu oğlum o yüzdende telaşlandım. bugünde 6dan beri uyanık. emzirirken uyudu şimdi.

Dertsiz canim bebek fototerapi bile alsa sarilik en son gozlerde biter, bir ay bile surebilir. Hafif de atlatsa yine gozlerde biter. Uzulme canim benim.
sağol canım ya inşallah bir an önce atlatır. görüştüğümüz bir dr var bebek görmeye geldiler. çocuğun baldırını açtı parmağıyla bastırdı cilt hemen kendi rengine dönüyorsa sarılık yok ama bastırılan yer sarı kalıyorsa sarılığınız devam ediyor dedi. çok şükür vücudunda yok gibi...

canım yürüyüşten emin değilim ama bişey olmaz herhalde bende bebek arabasına koyup yarım saat yürümeyi düşünüyorum. ben doğumdan sonra 3. gün korse giydim. göbeğim çok az var. 5 kilo fazlam kaldı onu da vericem inşallah. çok su içiyorum ben sanırım onun etkisiyle kilo veriyorum bi de uykusuzlukta zayıflatıyor beni. dün kotumu denedim fermuarını zor kapattım ama yine de oldu. 38 beden elbiselerimde oluyor gibi.saçlarım beni çok sıkıyor sadece. çok uzadılar memleketteki kuaförümden başka bir yerde de kestiremiyorum. bursaya gitmeyi bekliyorum.

Buralarda cok takılma bence bu yazdıklarından sonra

Yine bizim topigi yabancilar basmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…