2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın herkese iyi pazarlar
ve anneler günümüz kutlu olsun
peri çok geçmiş olsun.. rabbim bol şifa versin...
ve sanırım benim bebeğimde üşüttü felaket burnu akıyor ve nefes alamıyor

Mezos ben sormustum dr.a 2 ay mi 4 ay mi dedi ne normal miş gözdeki şaşılık ve kayma..

Bu arada anneler günümüz kutlu olsun kızlar...:)

Sagol canım seninde..

Bizimkide yapiyo cnm normal..peki nefes alisi nasil?? Kizim arada cok hizli nefes aliyor yani duzensiz nefes aliormus gibi hissediorum

Bizimki de yapiyor. goz kaslarini kontrol edemedikleri icin diye hatirliyorum cnm su an belli olmaz kayma olup olmadigi. alti aydan sonra anlasiliyor sanirim

İyi sadece benimki yapmiyormuş. Gözler şaşı beşi

Ben kullanıyorum ama o pompali olanlar sağlıklı değilmiş kontrolsüz basınç oluyormuş. Ağızdan çekilenlerden kullanıyorum ben Dr bunu tavsiye etti. Otri bebe diye netten bakabilirsin canım

Son düzenleme:

burun aspiratörü nasıl kullanılıyor onu bilmiyorum. ben boş bir burun sprey şişesine su kattım. arada bir onu sıkıyorum. kurumuş pisliğini aldırıyorum bu şekilde..gerçekten çok çabuk kuruyor burunları.

narkozsuz kürtaj mı!!!! seni ironman gibi hayal etmeye başladım ben voltaj!!! sen yine de bir kontrol ettir canım. bi de kv üzerindeki kontrol gücüne bayıldım darısı başıma...

nolucak bilmiyorum walla, dışarı çıkmaktan korkuyorum en olmadık yerde isterse diye:)

Cok zor insallah en yakin zamanda degisir..
Yanlizmisin hep?? Yardim eden yokmu yaninda?

çok şükür değilim, yalnız olsam kafayı yerim, eşim işte gelince arada alıyo, akşam o uyuttu mesela, ki saatlerce uğraştı
burda ablam war benim hafta sonu geliyor kalıyo,
hafta içi gece hiç uyumadıysak sabah dooğru ablama, orda uyuyorum, kendime geliyorum:)

günaydın kızlar

anneler gününüz kutlu olsun,
bugün aynı zamanda kırkımız çıkıyo bizim
diyorum oğlum bana güzel bi hediye olarak, geceleri uyumayı verse
eşimde saat almış
almış demiym, ben seçtim netten

uyutmamaya çalışıyorum emerken ama beş dk sonra kendi de almıyo ısrar edince basıyor çığlığı.. ne güzel ya sizin. biz bi de ben ameliyatlıyım diye kabilecek yaşamaya alıştık yalnız kalınca susturamayacağım kızımı heralde, tövbe tövbe...

bir de kızlar aramızda sırf meme veren var mı? biberon dahi kullanmayan? mamayı bıraktırdım çok şükür 6. günümüz bugün. ama hala arada sütümü sağarak veriyorum memede çok kalmıyor aç kalmasın bari diye. doğru mu yapıyorum bilemedim. içimden bir ses de ağlasa da alışır memeye diyor ama... kıyamıyorum işte.

bugun doktor vizite gelmedi henüz ama kizim herzamankinden daha cok öksürdú bugun cok korkuyorum ilerliyor diye

anneler günümüz kutlu olsun arkadaşlar.

benim dünden beri cinler tepemde.
dün oğlumu yıkadık oturma odasına getiriyorum küveti.
eşimle beraber yıkadık ve dünden beri küvet hala odanın ortasında duruyor
altında muşambayla...
allahım deliricem götürmeye mecalim yok.
dikiş yerlerim sızım sızım sızlıyor oğlumu kucağıma aldığımda bile ağrıyor.
baticon falan sürdüm.hiç bişeye yardım etmiyorsun dedim eşime.
onun hakkını vermek lazım diyor ve götürmüyor.
maşrapayla boşaltıcam öyle götürcem artık.

kızlar benim kvdede hastanede uyudu.
dr gece 11 de geldi kadın uyuyor.
sabah 8de geldi uyuyor aynı pozisyonda hemde.
ohhh hasta ayakta refakatçı yatıyor bu nasıl iş dedi.
duydu ama duymazdan geldi yüksek sesli söyledi drum.
sonra eşim geldi kv hala uyuyor 1 saatte eşim geldikten sonra uyudu.
uyanıncada ayy sen ne zaman geldin boğazım ağrıyor ondan uyudum demeye başladı
pis yalancı, tam numaracı.

şeytan diyor bir dürt fabrika ayarlarına geri dönsün

tabii ki tatlım ne samıştın ki sen??? bizim görevimiz önce damızlık olmak sonra mandıra. ağrıdan ölüyoruz hiiiiiiiiiç önemi yok. kendi çapımızda çocuklarımıza bazı alışkanlıkları kazandırmak (ya da kazandırmamak) isteyeceğiz!!! halt etmişiz biz nerden bileceğiz Allaasen... eeeen zor doğum onların, eeeen iyi çocuk yetiştirme yeteneği onların, eeen iyi yemek onların, herşeye yetişebilme ve gık dememe yeteneği onların (zamanda yolculuk edip göremeyiz ya nasılsa, yazıyolar işte).... zaten dellenmişin de gece gece ))

selam anneler
hep okuyorum telefonda sayfa açık ama inanın k.çım minder görmüyor ki yazayım
doğum yaptığım zamandan itibaren halaaa ve halaaaaaaaaaaa yatılı misafirlerim war sağolsunlar ama yoruldum yaaa
hiç yatmadım hep ayaktaydım millet şaşırdı hastaneden geldim ayaktaydm hala da öyle
bu ara stress üzüntü tartışma nedeniyle süt müt kalmadı bende sadece mama veriyorum kuzuma
yarında 40 mevlüdümüz war 60 kişi tahminen geleecek mahwolduk
çarşamba ADANAYA ordan MERSİNE yazlığa geçicem inşallah az bişe dinlenebilirim
salı günü de dr.a gidicem eğer yorgunluktan kalkabilirsem yataktan
herbirinizi öpüyorum sıkmayın canınızı

peri cnm yawruna ALLAH sağlık sıhhat versin bitanem

SELİM bebek için çok mutlu oldum gelişmeler varmış egomego ALLAH yavrunu sizlere bağışlasın inşallah iyi olacak burda gazından kakasından yakıncas hepbirlikte hep dualarımızdasınız

atladıklarım mutlaka olmuştur affola canlarım hep okuyorum emin olun gelcem inşallah daha aktif olarak​

selam kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun,

canım çok sıkkın, ağlamaktan içim şişti artık,
dün 1.ay kontrolümüz vardı, 2620 doğan kızım 3.020 ancak olmuş, ama doktor iyi almış bu olmuş artık dedi, normale göre az ama bu kadar kilo kaybına beslenme düzeninin oturmayışına sarılığına göre iyi tabi onun için

kötü haber, kalça usgsi yapıldı, içerdeyiz, ben biberonla ağzına mama tıkıştırmaya çalışıyorum iki büklüm doktor önce sağa baktı, o 60 cc mama bitti, adam hala bakıyo, eşime bakıyorum hemşireye bakıyorum doktora bakıyorum nolur bişe söleyin bi gariplik var anladım, sola dönelim buraya sonra dönücem dedi, öle bi korku ki soramıyorum bişe mi var diye, elim ayağım boşaldı, kzıım bağırıp duruyo, sola baktı tekrar sağa döndü, bi 10 dk baktı tekrar, yine kızım parmağımı yalıyo, anladım bişe var, çıktı, eşime dedim bişe var var işte niye sormadın, yok göremedi ondan diyo, hayır dedim bişe var, 5 dk sonra geldi başka bi doktorla, birlikte bakıcaz dedi, biliyodum dedim, bişe var dimi, bakıcaz karar vericez dedi, baktılar kadınla ilk bakan, nesi var dedim en sonunda gelişme geriliği var dedi bi tarafta, önemli değil geçer bi ay sonra tekrar bakılması lazım, muhtemelen çift bez kullanmanızı ister doktorunuz dedi, kadına yapıştım peki geçmezse nolucak nolucak diyip duruyorum, sölemiyo, bi ay sonra tekrar bakılucak diyip duruyo, bittim tabi, neyse doktora gösterdik raporu, çift bez kullanıcaksınız, altta 1 üstte numara kucağa alırken bacağını ayrık tutmaya özen gösterin sağa yatırmayın bezi göbekten bağlayın dedi, 1 ay sonra geçmezse ortopediye yönlendiricez atel takılır falan dedi, şimdi kızımda 3 bez var, 1 1 numara 2, 2 numara,

Sütüm yok gibi artık, bas bas bağırıyo memede, 30 cc günde 4 kereydi, bırakalımmı 3 kilo olmuş dedi, yok dedim , sağıyorum 10-15 dk iki memeden 45 cc ancak çıkıyo, o emse emse 60 ancak emer, bırakmayalım, zaten ben daha fazla veryodum, 60 cc günde 4 yapalım dedi, zaten yokki süt artık,bağırıp duruyodu, biraz önce verdim mama sustu çocuk uyuyo şimdi, dün bütün gün dışardaydık hiç süt veremedim geldiğimde emzirdim ilk defa 3 saat uyudu bebeğim dünyalar benim oldu, sütüm çoğalmıyo hiç, ama artık ona üzülemiyorum bile, ne zaman ağlarsa veririm napiyim bırakıcak memeyi de artık, ben de bu savaştan yoruldum, o ilaç ölçeğiyle vermeye çalışmak, gecenin bi yarısı süt sağmak zırt zırt, çoğalsın diye sütüm yapmadığım kalmadı, ben ağlıyorum o ağlıyo emzirme savaşlarında, çok dua ettim çok çabaladım, en büyük hayalimdi, olmuyo işte, çok yoruldum artmıyo sütüm, bu kadar moral bozukluğunun üstüne de kalmadı artık, bi sağdım iki göğüsten 20 cc çıkmadı, çok yoruldum

haa bi de kaç gündür yavrumun göbeği de kanıyodu, k vitamini iğnesi yaptılar, şimdilik bu kadar kötü haberlerim:)

sizin dualarınıza ihtiyacımız var nolur bebeğim şifa bulsun, 1 ay sonra düzelmiş olsun nolur , dua edin kızlar nolur

maşallah canım ablana 2 çocukla ...... çıkıyorum ama elini bile sürmez.. helal olsun ablana.. bende artık umursamaz olaccağım bu defa akıllandım
dünya yansın tınnn...

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun
çift bezle düzeliyormuş genellikle inşallah bir daha ki kontrole normale döner ölçüler,sıkıntılarınız biter
Rabbim kalıcı şifa versin yavrumuza inşallah

canım benim yaa moralini bozma tam bilmiyorum bu olayları ama nasıl olduğunu ama etrafımda böyle olup düzelen bebişler var... sütün içinde ayakta bir şerbet içsene valla ben çok inat etmiştim kv içmem sütüm var diye ilkinde ama iyi ki içmişim bi dene çok güzel kanalları açıyor.. benim bebişimde çok zayıftı ilk çok çabuk toparladı mama falan vermemiştim...

canım allah yardımcın olsun eşin gerçekleri görsün artık.. emin ol anlayacak kıymetini de biraz zamana ihtiyacı var anasını sahte yüzünü de görecek biraz sabır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…