2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ben sadece meme veriyorum hiç biberon kullanmadık sütümü sağmadım bile şimdiye kadar ne kadar sütüm var bilmiyorum doktora gittiğimde kilo almış dedi mama falan başlamadık biz oyüzden. bakalım 1. ay kontrolümüzde ne diycek

kızlar dün güzel bi gün geçirdim alışveriş merkezine gittik oğluşa yeni ciciler aldım falan..beni hiç üzmedi kuzum uyudu bi kere uyandı meme saatinde emzirdim yine uyudu..AMAAAAA akşam 7de bi başladı gece hiç uyutmadı beni ve hala uyumuyor şu anda(((güzel gün geşirdim ama gecem felaket oldu anlayacağınız...kakasını yapan gazını çıkaran çocuk anlamıyorum neden gaz sancısı çeker ve ıkınır????bu arada herkesin anneler günü kutlu olsun uykusuzluktan ilk anneler günümün bile farkında değilim

bugun doktor vizite gelmedi henüz ama kizim herzamankinden daha cok öksürdú bugun cok korkuyorum ilerliyor diye

Cnım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir evinize dönersiniz... Sen de çok hırpalama canım kkendini Rabbim dermansız dert vermesin kuzunun en çok anneciğine ihtiyacı var

çok saol canım dua edin nolur

canım şerbet normal şekerli su di mi ayakta içicem öle mi

serum fizyolojiği nasıl kullanıyorsunuz?normal damla gibi mi damlatılıyor?ne kadar kullanılıyor?çok sordum ama bişey daha benim bebeğimin burnundan gazını çıkarmaya çalışırken omzumdayken, d vitaminini verdiğimde falan burnu tıkalı gibi ses gelio onun dışında bişey yok acaba serum fizyolojik kullanmalı mıyım????

Cok gecmis olsun bitanem ortopediden yana cigeri yanan biri olarak daha üzüldüm neler hissettiğini anlıyorum.

Çift bezi aslında cogu bebeğe tavsiye ederler bacak olabildiğince ayrık kalacak.benim babaannem kırık cikikciydi ve cok hastaları vardı :) maddiyatci olmadıgı için bazı tedavilerine itimat ediyorum.boyle bebeklere bacak arasına kalınca bezler koydururdu.dizleri birbirine asla değmeyecek sekilde.
Dr bana gecen gün de dedi olabildiğince ayrık Dursun kurbağa gibi acik kalacak iste.

Caprazdaki komşu bebeğinde bacakta boşluk çıkmıştı gecen hafta ikinci ay kontrolünde temiz çıktı.

Rabbim sükunet versin.Üzülme diyemem ama elinden geleni yap ve dua et.

Duayla canım benim...

canım çok geçmiş olsun, erken teşhisde tedavisi war diye çekiyolar ya, ,inşallah bi sorun kalmıcak, bi sonraki komtrolde düzelicek allahın izniyle..

maşallah canım ablana 2 çocukla ...... çıkıyorum ama elini bile sürmez.. helal olsun ablana.. bende artık umursamaz olaccağım bu defa akıllandım
dünya yansın tınnn...

çok dua ediyorum burda diye, ailelerimiz memlekette, biz iki kardeşiz burda, kendisinin kızıda bebekken huysuz olduğu için beni anlıyo, çok güveniyorum ona bebek bakımı konusunda, Allah bin kere razi olsun ondan..

Candan ercetinin annem sarkisi daha anlamli geldi mi :)

Anneler gunümüz kutlu mutlu olsun kiZlar ...

Benim anneler günümü marketten birseyler istemiştik . getiren eleman pullu ve canim annem yazili işlemeli cok hos havlu ve karanfil de getirdi sadece o kutladı

Bizimkiler yok evde henüz uç çocukla anneler gunüm sayılmazsa

Dun dışarı çıktım yavrularla 40 uçurmaya avm gittim :) oğlumu sinemaya bıraktım kizimla mağaza mağaza dolaştım birkaç birsey aldım kızlarıma sonra film bitti (mübarek 2,5 saat sürdü) yemek yemeye çıktık kuzularimla.babamiz geldi avm kapanirken aldı bizi.7 de gitmiştik 10 da donduk.
Bana cok iyi geldi rahatladım .giderken korse giydim ki göbeğim oynadikca ağrımasın dedim.
3 cocuklada cikilabiliyormus kiZlar
Denedim oldu:86:

Cok sukur..allah basimizdan eksik etmesin ailelerimizi

Hic korkma cnm yanlizken daha kolay
Olur en azindan kendi kurallarin kendi duzenin..hem tabikide bakabilirsin
Sen annesin senden iyi kimse bakamaz bebegine!!

narkozsuz kürtaj mı!!!! seni ironman gibi hayal etmeye başladım ben voltaj!!! sen yine de bir kontrol ettir canım. bi de kv üzerindeki kontrol gücüne bayıldım darısı başıma...
asdklsjjdksks kiz ironman demissin bende dun oğlanı o filme koydum ilk iki dk Msj anlamaya çalıştım aa nerden bildi diyorum neyi nerden bagliyorumbiliyorum ki sizde bu Msj aynı sekilde .

Bilseydim Yaptirmazdim kiz Allah kimseye yaşatmasın.ama acısını unutamam ilk o sonra bu kızımın dogumu.sünnetten korkup iyiki kiz dogmusum derdim :)) hay dilime.
Güçten dayanmadan ziyade mecburiyet.basina gelmiş naparsin.allahim daha korusun.

Kv birsey demem ama yüzüm soğuk birde hep beklemedikleri yerden cvp veriyorum .kiz inanki elektrigimle kasıyorum ortamı

bu gazla ben bugün çıkmazmıyım

Cok sukur..allah basimizdan eksik etmesin ailelerimizi
amin canım, evlatlarımızda biz gibi ailesine bağlı olsun inşallah:)

kıs voltaj isim vermek gibi olmasın yeni bi site reklamı warya n11 die
bende onu hep b12 die sölüyom
niye narkozlu olmadın kürtajı, ben polip aldırdım kürtajla, narkoz aldım walla
ne güzel bişe o narkoz:)

bizde bugün 40 uçurmaya çıkıyoz bakalım nası geçicek
ya yıkamadım ben çocuğu üşitmiym diye

Canım hiç sıkma canını inşallah 1 ay sonra sonra düzelmiş olur bebeğin. Sütünün çoğalması içinde bir bardak suyun içine bir yemek kaşığı bal koyup şerbet gibi iç benimde sıktığımda bile süt doğru düzgün gelmiyodu hergün 3 bardak falan içiyorum faydasını gördüm ben denemekte fayda var

Ben sadece meme veriyorum canim biberonu 5 gun kullandim sadece sonra zor bir gunun sonunda biberon bulamayinca mecbur memeye alisti Her aglamada sok memeyi agzina alisir bence

çok saolun kızlar , siz de dualarınızı eksik etmeyin, inş.düzelir bebeğim, docalan onu da denerim canım

kızlar ilk anneler günüm burnumdan geldi. eşimle tartıştık. annemde kös kös oturuyorum ağlamaktan içim çıktı. sabahtan beri. param yok diye bişey almamış o yüzden de bayram tebriği gibi yanağımı öpüp geçiştirdi. Allah aşkına bu benim ilk anneler günüm bir tane gül alıp kapıya gelse (annemlerde kalıyorum da ben) aşkım deyip şöyle kocaman sarılsa... offff... ben zorlayınca yalandan bir çıkalım hadi dedi. sırf ben dedim die çıkardı die canım sıkıldı "ne memnuniyetsiz kadınsın" die demediğini bırakmadı. çok mu abartıyorum bu kadar mı önemsiz kızlar ya????????????

senin mi yüzün soğuk!!!! hadi ordan yalançıııı !!! hayatta inanmam. ama iyiymiş...

Saol canim tavsiyelerin icin, fakat benim bebegim kolik degil,son 1-2 haftadir huysuzdu ama son 2 gunu cok siddetli agladi ilk defa 6 haftada. cok tesekkur ederim seninde anneler gunun kutlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…