Sukur test sonuclari iyi cikmis..rabbim dusurmesin kimseyi hastaneye!! Koliktir belkide hicmi birsey demedi doktorlar?? Gecer biter insallah bu gunler!!
uyutmamaya çalışıyorum emerken ama beş dk sonra kendi de almıyo ısrar edince basıyor çığlığı.. ne güzel ya sizin. biz bi de ben ameliyatlıyım diye kabilecek yaşamaya alıştık yalnız kalınca susturamayacağım kızımı heralde, tövbe tövbe...
bir de kızlar aramızda sırf meme veren var mı? biberon dahi kullanmayan? mamayı bıraktırdım çok şükür 6. günümüz bugün. ama hala arada sütümü sağarak veriyorum memede çok kalmıyor aç kalmasın bari diye. doğru mu yapıyorum bilemedim. içimden bir ses de ağlasa da alışır memeye diyor ama... kıyamıyorum işte.
Yok kolik degil, zaten oyle siddetli agliyoduki doktor kulak iltihabi olsa bu kdr aglamaz dedi.enfeksiyon olmus olabilir dediler, birde inek sutu ve urunleri tukettigimden olabilirmis.birde son 2 gundur misafirimiz vardi kucaktan kucaga sevmiyor oglum bide gurultulu ortami sevmiyor,rahatsizliginin ustune bide o eklenince hic durmadi. Bundan sonra kucak yok zaten artik.bugun ciktik hastaneden bakalim.
Sende yurtdisindasin yanilmiyosam sen nerdesin?
Bu arada Herkesin anneler gunu kutlu olsun. Biz dogum gunumuzude anneler gunumuzude hastanede gecirdik sayilir, hastaneden sabah kalktigimda cicek getirmisler cok degisik bi duyguymus Allahim herkese nasip etsin.
kızlar bu uykusuz gecelere nasıl dayanacağız bilmiyorum.
benim velet kollarımda olmadan uyumuyor. sabah yanıma gelen
benim muhterem kocam (!) dikilmiş başıma çocukla arana yastık koy.
ne dana gibi yatıyorsun dedi. bir bakış attım ona ters ters 3 yılın en sert bakışı
bu bakış olsa gerek. hiç bir şey demeden döndüm sırtımı yattım.
bide bana demez mi madem bakamıyorsun niye çocuk istedin.
boğasım geldi.bizim de bir yıldır karı koca hayatımız yok.
şimdi ben bebeğin odasına geçeceğim. oda daha çok 40 bekler
ha birde kv konusu var. kadının ağzından 3 yıldır bir kere bile kızım lafını
duymadım. şimdi bebek söz konusu olunca kızım şöyle kızım böyle diyor.
sanki küfrediyor gibi geliyor. be kadın önceden nasılsan şimdi de öyle ol
değişen ne oldu sanki. riyakarlığa ne lüzum var.
canım benim durumum senden beter.kızlar ilk anneler günüm burnumdan geldi. eşimle tartıştık. annemde kös kös oturuyorum ağlamaktan içim çıktı. sabahtan beri. param yok diye bişey almamış o yüzden de bayram tebriği gibi yanağımı öpüp geçiştirdi. Allah aşkına bu benim ilk anneler günüm bir tane gül alıp kapıya gelse (annemlerde kalıyorum da ben) aşkım deyip şöyle kocaman sarılsa... offff... ben zorlayınca yalandan bir çıkalım hadi dedi. sırf ben dedim die çıkardı die canım sıkıldı "ne memnuniyetsiz kadınsın" die demediğini bırakmadı. çok mu abartıyorum bu kadar mı önemsiz kızlar ya????????????
senin mi yüzün soğuk!!!! hadi ordan yalançıııı !!! hayatta inanmam. ama iyiymiş...
Gecmis olsun tekrar.. Bak bakalim belkide sut urunlerdendir..bende gicik oluyorum kucaktan kucaga olmasini!! Sanki cani yok yavrununben avusturyadayim cnm
anneler günümüz kutlu olsun arkadaşlar.
benim dünden beri cinler tepemde.
dün oğlumu yıkadık oturma odasına getiriyorum küveti.
eşimle beraber yıkadık ve dünden beri küvet hala odanın ortasında duruyor
altında muşambayla...
allahım deliricem götürmeye mecalim yok.
dikiş yerlerim sızım sızım sızlıyor oğlumu kucağıma aldığımda bile ağrıyor.
baticon falan sürdüm.hiç bişeye yardım etmiyorsun dedim eşime.
onun hakkını vermek lazım diyor ve götürmüyor.
maşrapayla boşaltıcam öyle götürcem artık.
kızlar benim kvdede hastanede uyudu.
dr gece 11 de geldi kadın uyuyor.
sabah 8de geldi uyuyor aynı pozisyonda hemde.
ohhh hasta ayakta refakatçı yatıyor bu nasıl iş dedi.
duydu ama duymazdan geldi yüksek sesli söyledi drum.
sonra eşim geldi kv hala uyuyor 1 saatte eşim geldikten sonra uyudu.
uyanıncada ayy sen ne zaman geldin boğazım ağrıyor ondan uyudum demeye başladı
pis yalancı, tam numaracı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?