2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Sukur test sonuclari iyi cikmis..rabbim dusurmesin kimseyi hastaneye!! Koliktir belkide hicmi birsey demedi doktorlar?? Gecer biter insallah bu gunler!!

Yok kolik degil, zaten oyle siddetli agliyoduki doktor kulak iltihabi olsa bu kdr aglamaz dedi.enfeksiyon olmus olabilir dediler, birde inek sutu ve urunleri tukettigimden olabilirmis.birde son 2 gundur misafirimiz vardi kucaktan kucaga sevmiyor oglum bide gurultulu ortami sevmiyor,rahatsizliginin ustune bide o eklenince hic durmadi. Bundan sonra kucak yok zaten artik.bugun ciktik hastaneden bakalim.
Sende yurtdisindasin yanilmiyosam sen nerdesin?

Bu arada Herkesin anneler gunu kutlu olsun. Biz dogum gunumuzude anneler gunumuzude hastanede gecirdik sayilir, hastaneden sabah kalktigimda cicek getirmisler cok degisik bi duyguymus Allahim herkese nasip etsin.

bu topikte anneler gününü kutlamak da nasip oldu ya çok şükür kızlar, çok fazla aktif olamasamda bolca yazıştık burada kimi zaman heyecanımızı paylaştık kimi zamanda derdimize derman aradık. bir çoğumuzun ilk anneliği ilk anneler günü, hepimize kutlu olsun. ofelyam, perilous, egomego ve aklıma gelmeyen arkadaşlarım rabbim tez zamanda sağlık versin.

annem gideli 2gün oldu artık 3kişi olarak devam ediyoruz hayata, kaldığımız yerden +1'le :)) dün kötüydü bugünde çok iyi... demek ki böyle böyle alışacağız çocuk büyütmeye. benim oğlan yüz üstü çok rahat uyuyo başında durabildiğim zamanlar yüz üstü yatırıyorum. şuan karşımda öyle uyuyo büzmüş dudaklarını bi güzel eşimde maç izlemeye gittik derbi maçıymış hadi git dedim zaman oğlan uykuda keyfide yerinde. anneler günü derseniz bizde de kuru kuruydu. çok da takmadım nedense... annelik dinginliği çöktü heralde :)

Canim ben sadece emziriyorum,mama vermiyorum,biberonuda sagdigim sut icin kullandim ama disari cikarken evde oldugumuz zaman yada emzirebilecegim bi yere gidiyorsam sagmiyorum hic.Ac kalsa zaten uyusada uyanir geri, sutun varsa cocugum ac kalir diye dusunme.

Gecmis olsun tekrar.. Bak bakalim belkide sut urunlerdendir..bende gicik oluyorum kucaktan kucaga olmasini!! Sanki cani yok yavrunun ben avusturyadayim cnm

benim oğlum bana çok güzel bi anneler günü hediyesi hazırlamış akşam hiç uyumadığı gibi bugün de hiç uyumayarak taçlandırdı durumu:)))ilk anneler günü hediyem uykusuzluk olduuu

Ruvoş benimde adamla aram çok kötü, hamileyken nasıl üstüme titriyordu doğumdan sonra adamda bi afra tafra anlamadım gitti. Ben doğum yaptım, adam lohusa bunalımına girdi. Ne yapıcam nasıl atlatıcam bugünleri bilmiyorum. Benim oğlanda kucakta uyumaya alıştı beni çok zorluyor kucağıma almazsam uyumuyor, adamın umrunda değil arkasını dönüyor uyuyor bi de bebeğin ağlama sesini benden önce duyarsa beni deli gibi sarsıyor duymuyormusun diyor dönüyor yatıyor. Ben uykusuzluktan şikayet edince sen istedin demezmi bana. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Adamla boşanmazsak bi daha boşanmayız. Daha anlatacak o kadaaaaaaaar çok şey var ki resmen bunalımdayım evden dışarı çıkamıyorum. Gelen giden bitmiyor. Tabi gelenler kadar karışanlarda var. Eşim çok anlayışsız biri oldu hiç bana destek değil. Halbuki böyle biri değildi neden böyle oldu anlamıyorum.. Acaba bebeğimi kıskanıyor ? Geçen gün bebek uyurken bende uyuyayım dedim sonra bebek uyanmış eşim geldi bi tafralı sesle kalk hanfendi aşkın uyandı dedi. Bu lafta bi sitem algıladım ben çünkü önceden ona derdim şimdi bebeğime aşkım diyorum acaba kıskanıyormu diyorum.

meryem38 canım sakın ihmal etme gotur doktora yanimda yatan ikizler var kızimdan 5 gun buyukler annesi doktora gitmeyi geciktirms bitanesi zatürre olmus cocuk 1 haftadir duzelemedigi gibi daha kötü oldu ilaclar artti

ofelyam canım insallah 1 ay sonra guzel haberler alırsın gecmis olsun kuzuna

kızımda ilerleme var çok şükür hırıltısı azalmıs ama öksürügü arttı bakalım yarın doktoru ne dicek

benim kv tam bir öküz tescilledi yani kizimin daha yüzünü gormus degil 3 gundur hastanedeyiz bir kere bile aramadi annemse bizi boyle birakip memlekete gitti ikisinide aramadim boyle annelik olmaz

dertsiz-Yuksek_Voltaj-tunanecc-bebegim4242-sipsezan-chosy
kv hakında söylediklerinizde hepiniz fazlasıyla haklısınız. ben de biraz sessizimdir doğru ama o an evdeki misafirden çekindim de bişey diyemedim. aslında ben kv saf zannederdim ESKİDEN. yani doğumuma kadar. doğumda neler neler yaptı da saf görünümlü şeytan olduğunu anladım. eşimi anneme ve bana karşı fena halde doldurdu. o günden beri de her fırsatta tersliyorum. o da bunun farkında. misafir olmasa yine tersleneceğini çok iyi biliyodu aslında. çok şükür ki kızım sert düşmedi. yuvarlanarak yerde buldu kendini. tek tesellim bu oldu benim de.

bu arada benim kızım kakasını yapamıyo, gazını çıkaramıyo, ishal falan diyodum. acile götürdük bugün kuzumu. yine aynı sıkıntılardan ve çok çok ağladığı için. akşama kadar da kustu. kızımın hem boğazında hem de bağırsaklarında enfeksiyon varmış. poposunda da 2 çatlak. korkusundan kakasını yapamıyomus, gazını çıkaramıyomuş. kim bilir nasıl acıyo. uzun bir tedavi olacak,tam 1 ay. bir sürü ilaçla geldik eve. minnacık ya ilaçları verirken içim gidiyo. ayrıca günde 3 defa ılık suya oturtucaz kızımı.

canım benim durumum senden beter.
benimkini kutlamadı benim annemi de aramadı. annem kendi aradı kızım ilk anneler günün kutlu olsun dedi bende anneminkini kutlamış oldum.
eşim kvyi aradı. bana da ver dedim. uyuz uyuz konuştu.sonra eşime annemi aramıcak mısın dedim.benim annemi sen mi aradın dedi aramadı.
bizde girdik birbirimize.sabır allahım sabır...

oftelyam geçmiş olsun canım.inşallah düzelicek tatlım. bizde 5 günlükken kalça usgsi çektirdik istenilen değerlerin altındaymış bende çok korkuyorum.

peri canım kızın daha iyi olacak.
dualarımız sizlerle...

Kizlar cook gecmis olsun,Allahim tez zamanda dermanlarini versin kuzularinizin.
Oftelya sut icin bol bol su iciyomusun?birde amazamon demisti bana kabak diye bi sira azalmisti sutum,suyla kabakla cogaldigini hissetmistim,birde burdan yine biri demisti bulguru suda haslayip ustune ayran dokup yemistim,bide goguslerome sicak su tutmustum dusa girmistim hemen.ins gelir sutun.

Dertsiz senin esinde zor biri belliki Allah sabir versin,zor karakterli biriyle yasamak peygamber sabri istiyor.

Son düzenleme:
Gecmis olsun tekrar.. Bak bakalim belkide sut urunlerdendir..bende gicik oluyorum kucaktan kucaga olmasini!! Sanki cani yok yavrunun ben avusturyadayim cnm

Saol canim,daha dikkatli olcam artik.esim saolsun cocugu cok sakiniyosun kimseye vermiyosn diye soylenmisti, gelene gidene cocuk verdi bisey demedim,misafirlerde sen cocugu sakinmazsan herkes alir kucagina kimse sakinmaz,gelenler benim arkadaslarim tanidiklarim ama yinede vermesin cnm.hastaneden cikinca dedim bitti kucak fasli sakinma dedin sakinmadim olan oldu bi daha bana sakinma deme diye.iyi oldu.
Yakinlardasindir belki diye sanmistim ama uzakmisiz.

İyi geceler..
Sabaha karsi 5de uyanan evlat aksamin onbucuguna dek nasil uyumamak icin direnir ki bu evlat daha 50 gunluk!! Saat 7 bucukda paranox fitil atmama 50cc anason papatya cayina ragmen nasil uykuya dalmaz!! Afayi tirlatmak uzere iken sizdi. Hiiic ellemicem. Nasilsa acikinca kendi kalkar.. Omrumubyedi bugun. Bir dakika kicim yer gormedi. Mukemmel bir anneler gunu yasatti oglum bana :)) ahh ahh kocamsa hiiic umursamadi benim annem degilsinki kutlayim dedi ki gecen senelerde hic atlamazdi.. bi tuhaflasti herif mala bagladi :))

maşallah canım hastane senın kvye tatıl gıbı gelmış.ıyı dınlenmıs.bızım kuvette odanın ortasında duruyo hala kocamda fosur fosur uyuyo ıcındekı su buharlasırsa goturcem bende....

Ben daha yeni ayrıldım kızımla, yapıştık resmen,,1.30 dan beri memede, şimdi hic gazını çıkarmadan yatırdım, inşallah uyur da ben de kestireyim..ben de kefir içim bu akşam arkadaşta, kendi yapmış, lezzetliydi...mayasından ben de alicam hem çok faydalıymış hemde süt yapıyormuş dediğine göre..

Biz bugün oy kullanmaya gittik kızımla ve oğlumla, babası ve dedesi ordaydılar zaten, adam bizi okulda girerken görünce pek etkilenmiş, eve gelince söyledi, benim ne güzel bir ailem varmış daha iyi anladım bugün diye...bana da telefon aldı kocis, oğlumda da ilk anneler günü hediyem telefon du..:) tarih tekerrür ediyor.. Yasasın uyumuş kizce ..bende yatıyorum..

Pztf canim cok gecmis olsun. popoda catlak benim oglumda da olmustu. kirk gunlukken. iki kremi karistirip suruyordum cabucak gecmisti uzulme canim. insaah enfeksiyon da hemen gecer. Rabbim acil sifa versin

Perilous insallah yavrun hemen cikar hastaneden cabucak iyilesir.

Ofelyam cok gecmis olsun
benim arkadasimin kizinda vardi kalca cikigi cok sukur simdi kosup oynuyor. insallsh cabucak iyilesir kizin.

Benim anneler gunum cok guzeldi sukur. Kac gundur kus oldugumuzdan esim kutlamaz bile diyordum ki gece enese bi kalktim tuvalet masasi ciceklerle ve hediyelerle dolu. saat gomlek ve cicek almis. Cocuklarin adlarini ve birer resimlerini zarflamis baya guzel bir surpriz hazirlamis. hic beklemiyordum. hemen gittim tesekkur ettim derken baristik. dogum gunumden once de kusmeyi dusunyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…