canım benim durumum senden beter.
benimkini kutlamadı benim annemi de aramadı. annem kendi aradı kızım ilk anneler günün kutlu olsun dedi bende anneminkini kutlamış oldum.
eşim kvyi aradı. bana da ver dedim. uyuz uyuz konuştu.sonra eşime annemi aramıcak mısın dedim.benim annemi sen mi aradın dedi aramadı.
bizde girdik birbirimize.sabır allahım sabır...
oftelyam geçmiş olsun canım.inşallah düzelicek tatlım. bizde 5 günlükken kalça usgsi çektirdik istenilen değerlerin altındaymış bende çok korkuyorum.
peri canım kızın daha iyi olacak.
dualarımız sizlerle...
evet canım ya tatil oldu ona. benim migrenim var uykusuzluğa dayanamam diyor. dr bi de şey dedi sezaryenden sonra. kv de de burda galiba "bak kv burda diye sıkma o gaz çıkmadan rahat yok geldiyse atacaksın, kv falan dinleme" dedi.maşallah canım hastane senın kvye tatıl gıbı gelmış.ıyı dınlenmıs.bızım kuvette odanın ortasında duruyo hala kocamda fosur fosur uyuyo ıcındekı su buharlasırsa goturcem bende....
güle güle kullan canım.Biz bugün oy kullanmaya gittik kızımla ve oğlumla, babası ve dedesi ordaydılar zaten, adam bizi okulda girerken görünce pek etkilenmiş, eve gelince söyledi, benim ne güzel bir ailem varmış daha iyi anladım bugün diye...bana da telefon aldı kocis, oğlumda da ilk anneler günü hediyem telefon du..:) tarih tekerrür ediyor..Yasasın uyumuş kizce ..bende yatıyorum..
sende güle güle kullan canım.Pztf canim cok gecmis olsun. popoda catlak benim oglumda da olmustu. kirk gunlukken. iki kremi karistirip suruyordum cabucak gecmisti uzulme canim. insaah enfeksiyon da hemen gecer. Rabbim acil sifa versin
Perilous insallah yavrun hemen cikar hastaneden cabucak iyilesir.
Ofelyam cok gecmis olsun
benim arkadasimin kizinda vardi kalca cikigi cok sukur simdi kosup oynuyor. insallsh cabucak iyilesir kizin.
Benim anneler gunum cok guzeldi sukur. Kac gundur kus oldugumuzdan esim kutlamaz bile diyordum ki gece enese bi kalktim tuvalet masasi ciceklerle ve hediyelerle dolu. saat gomlek ve cicek almis. Cocuklarin adlarini ve birer resimlerini zarflamis baya guzel bir surpriz hazirlamis. hic beklemiyordum. hemen gittim tesekkur ettim derken baristik. dogum gunumden once de kusmeyi dusunyorum :))
bunların hepsi bir garip yaaaa...durum pek de farkl değilmiş canım benimki de sabah bebeğe bir iki eşya getirdi evden annem yatıyordu onu kutlamadı. çıktı gitti, sonra gelip beni aldı kapıdan gene kutlamadı annemi yolda kavga ettik geri döndük bir alt kata kadar geldi gene çıkıp kutlamadı. ben akşam annesiyle görüştüm kutladık birbirimizi ama o hala aramadı annemi. şimdi küsüz eşimle. benim ağlamaktan içim çıkmış kız bir taraftan lohusalık depresyonum bir taraftan... kızlar bildiğiniz gibi değil ya geceleri gözüm açık yorganı yastığı pışpışlarken buluyorlar beni. bir de saf saf "bak ne güzel gülüyor di mi" filan diyorum ve işin kötüsü bunların hepsini hatırlıyorum!!!! sonra bir an deli gibi kızı arıyorum yorganın içinde sonra aklıma gelip gülüyorum yanımdakilerde gülüyor ama hepimiz korkuyoruz. eşim ise benden giderek uzaklaşıyor.
Cok geçmiş olsun canımminicik yavruların başına gelenlere bakin ya
Allah tez vakitte şifa versin inşallah
Kizlar cook gecmis olsun,Allahim tez zamanda dermanlarini versin kuzularinizin.
sağolun kızlar. rabbim herkesin yavrularına sağlık sıhhat nasip etsin. kremleri kullanmaya başladık. kremler mi rahatlattı yoksa ilaçlar mı uyuşturdu bilmiyorum, geceden beri kızım daha sakin. şu enfeksiyonları en kısa zamanda Allah'ın izniyle atlatırız inşallah.Pztf canim cok gecmis olsun. popoda catlak benim oglumda da olmustu. kirk gunlukken. iki kremi karistirip suruyordum cabucak gecmisti uzulme canim. insaah enfeksiyon da hemen gecer. Rabbim acil sifa versin
canım bu anason, rezene vs. yüzünden doktor bizi fena azarladı. ben de bugüne kadar toplamda 1 çay kaşığı rezene, 1 çay kaşığı da nane vermiştim. sen onları verdiğin için bağırsakları bozulmuş dedi.İyi geceler..
Sabaha karsi 5de uyanan evlat aksamin onbucuguna dek nasil uyumamak icin direnir ki bu evlat daha 50 gunluk!! Saat 7 bucukda paranox fitil atmama 50cc anason papatya cayina ragmen nasil uykuya dalmaz!! Afayi tirlatmak uzere iken sizdi. Hiiic ellemicem. Nasilsa acikinca kendi kalkar.. Omrumubyedi bugun. Bir dakika kicim yer gormedi. Mukemmel bir anneler gunu yasatti oglum bana :)) ahh ahh kocamsa hiiic umursamadi benim annem degilsinki kutlayim dedi ki gecen senelerde hic atlamazdi.. bi tuhaflasti herif mala bagladi :))
sağolun kızlar. rabbim herkesin yavrularına sağlık sıhhat nasip etsin. kremleri kullanmaya başladık. kremler mi rahatlattı yoksa ilaçlar mı uyuşturdu bilmiyorum, geceden beri kızım daha sakin. şu enfeksiyonları en kısa zamanda Allah'ın izniyle atlatırız inşallah.
canım bu anason, rezene vs. yüzünden doktor bizi fena azarladı. ben de bugüne kadar toplamda 1 çay kaşığı rezene, 1 çay kaşığı da nane vermiştim. sen onları verdiğin için bağırsakları bozulmuş dedi.hatta zinko gibi damlaları da kullanmayacakmışız. 3 aya kadar anne sütü ve mama dışında hiç bir şey vermeyeceksin dedi. her çocuk farklı tabiki. ben yine de bi söyleyim dedim canım.
Yok kiz ben o tarafa pek bakmıyordum.dur okuyum ,insallah kv yokturvoltajjjjjj doğum hikayemi okudun mu?
canlı canlı 2 kez sonda takmaya çalıştılar.
bu arada seni kutluyorum arkadaşım.
avmye gitmişsin 3 çocukla süper anne dicem artık sana.
Cnm o an yorgani yastigi kizin olarakmi goruyorsun?? Yoksa biliyormusun yastik yorgan oldugnu?? Biraz ürpertici..kendini okut istersen..insallah esinlede duzene girer hersey..bu yaptigi cok kirici..benimkide aramadi annemi bende onunkini aramadim hersey karsilikli!durum pek de farkl değilmiş canım benimki de sabah bebeğe bir iki eşya getirdi evden annem yatıyordu onu kutlamadı. çıktı gitti, sonra gelip beni aldı kapıdan gene kutlamadı annemi yolda kavga ettik geri döndük bir alt kata kadar geldi gene çıkıp kutlamadı. ben akşam annesiyle görüştüm kutladık birbirimizi ama o hala aramadı annemi. şimdi küsüz eşimle. benim ağlamaktan içim çıkmış kız bir taraftan lohusalık depresyonum bir taraftan... kızlar bildiğiniz gibi değil ya geceleri gözüm açık yorganı yastığı pışpışlarken buluyorlar beni. bir de saf saf "bak ne güzel gülüyor di mi" filan diyorum ve işin kötüsü bunların hepsini hatırlıyorum!!!! sonra bir an deli gibi kızı arıyorum yorganın içinde sonra aklıma gelip gülüyorum yanımdakilerde gülüyor ama hepimiz korkuyoruz. eşim ise benden giderek uzaklaşıyor.
Cnm o an yorgani yastigi kizin olarakmi goruyorsun?? Yoksa biliyormusun yastik yorgan oldugnu?? Biraz ürpertici..kendini okut istersen..insallah esinlede duzene girer hersey..bu yaptigi cok kirici..benimkide aramadi annemi bende onunkini aramadim hersey karsilikli!
Kizlar daha oncede sordum ama gozden kacti galiba..bebeklriniz nasil nefes aliyor? Kizim uyurke arada cok hizli hizli nefes aliyor gozlerini ceviriyor..bana cok duzensiz nefes aliormus gibi gelior..
durum pek de farkl değilmiş canım benimki de sabah bebeğe bir iki eşya getirdi evden annem yatıyordu onu kutlamadı. çıktı gitti, sonra gelip beni aldı kapıdan gene kutlamadı annemi yolda kavga ettik geri döndük bir alt kata kadar geldi gene çıkıp kutlamadı. ben akşam annesiyle görüştüm kutladık birbirimizi ama o hala aramadı annemi. şimdi küsüz eşimle. benim ağlamaktan içim çıkmış kız bir taraftan lohusalık depresyonum bir taraftan... kızlar bildiğiniz gibi değil ya geceleri gözüm açık yorganı yastığı pışpışlarken buluyorlar beni. bir de saf saf "bak ne güzel gülüyor di mi" filan diyorum ve işin kötüsü bunların hepsini hatırlıyorum!!!! sonra bir an deli gibi kızı arıyorum yorganın içinde sonra aklıma gelip gülüyorum yanımdakilerde gülüyor ama hepimiz korkuyoruz. eşim ise benden giderek uzaklaşıyor.
dertsiz-Yuksek_Voltaj-tunanecc-bebegim4242-sipsezan-chosy
kv hakında söylediklerinizde hepiniz fazlasıyla haklısınız. ben de biraz sessizimdir doğru ama o an evdeki misafirden çekindim de bişey diyemedim. aslında ben kv saf zannederdim ESKİDEN. yani doğumuma kadar. doğumda neler neler yaptı da saf görünümlü şeytan olduğunu anladım. eşimi anneme ve bana karşı fena halde doldurdu. o günden beri de her fırsatta tersliyorum. o da bunun farkında. misafir olmasa yine tersleneceğini çok iyi biliyodu aslında. çok şükür ki kızım sert düşmedi. yuvarlanarak yerde buldu kendini. tek tesellim bu oldu benim de.
bu arada benim kızım kakasını yapamıyo, gazını çıkaramıyo, ishal falan diyodum. acile götürdük bugün kuzumu. yine aynı sıkıntılardan ve çok çok ağladığı için. akşama kadar da kustu. kızımın hem boğazında hem de bağırsaklarında enfeksiyon varmış. poposunda da 2 çatlak.korkusundan kakasını yapamıyomus, gazını çıkaramıyomuş. kim bilir nasıl acıyo. uzun bir tedavi olacak,tam 1 ay. bir sürü ilaçla geldik eve. minnacık ya ilaçları verirken içim gidiyo. ayrıca günde 3 defa ılık suya oturtucaz kızımı.
durum pek de farkl değilmiş canım benimki de sabah bebeğe bir iki eşya getirdi evden annem yatıyordu onu kutlamadı. çıktı gitti, sonra gelip beni aldı kapıdan gene kutlamadı annemi yolda kavga ettik geri döndük bir alt kata kadar geldi gene çıkıp kutlamadı. ben akşam annesiyle görüştüm kutladık birbirimizi ama o hala aramadı annemi. şimdi küsüz eşimle. benim ağlamaktan içim çıkmış kız bir taraftan lohusalık depresyonum bir taraftan... kızlar bildiğiniz gibi değil ya geceleri gözüm açık yorganı yastığı pışpışlarken buluyorlar beni. bir de saf saf "bak ne güzel gülüyor di mi" filan diyorum ve işin kötüsü bunların hepsini hatırlıyorum!!!! sonra bir an deli gibi kızı arıyorum yorganın içinde sonra aklıma gelip gülüyorum yanımdakilerde gülüyor ama hepimiz korkuyoruz. eşim ise benden giderek uzaklaşıyor.
Her doktor farkli dusunuyor tabi ama sanirim hakli. ben uc gundur zeytibyagi dahil hicbisey vermedim aksam oglum kendi yapti kakasini. bundan sonra sancilanmadan bisey vermicem. zaten artik ayaklarini oynatmaya basladi bir aya kadar daha da rahatlariz insallah.
Kizlar mart annelerinde bi masaj teknigi okudum iki kere yaptim. artik tesaduf mu bilemicem oglum kakayi sirtindan tasirdi resmen. Bugun yine tekrarlicam bakalim nolcak
Voltaj canim haklisin galiba cunku gecen sene portakal sikacagi almisti bu sene saat aldigina gore ya kusluk ise yaradi ya agda :)
Canim ya senin kanaman olmamasi gerekmiyor mu? Bi doktora gorunsen dicem ama sen daha iyi bilirsun tabi.
Sipsezan cnm dogumun cok zor gecti ustune lohusalik vs. seni bizden kat kat fazla etkiledi. ustune de esinin tavri eklenince ne yapsan haklisin. esinle biri konussa yaptiginin yanlis oldugunu anlatsa keske.
Perilous cnm kizin bugun nasil?
Kizlar burda anlatmamistim. dogum yapmayanlar korkmadin diye. benim sol koluma ameliyathanede acilan damar yolu iki gun cikmadi malum. tam taburcu olurken hemsire bi cekti cart diye. ucundaki plastik igne kirildi ve damarda kaldi.
Tabi butun hastane basima toplandi. Tekrar Ameliyata alindim falan igne cikarildi. Sezeryan dikisimin vermedigi aciyi o uc dikis verdi. dikisler kapanmadi. enfeksiyon kapti vs. doktorlar bisey yok dese de maalesef sislik ve sertlik kaldi. cok aci veriyor. icten icten sizliyor ki bugunlerde cok artti. Burda doktora gidiyorum ameliyati yapan doktora git diyorlar. ankaraya gitmek iki cocukla cok zor ne yapacagimi sasirdim valla iki sezeryan bu kadar bela olmadi basima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?