Kizlar daha oncede sordum ama gozden kacti galiba..bebeklriniz nasil nefes aliyor? Kizim uyurke arada cok hizli hizli nefes aliyor gozlerini ceviriyor..bana cok duzensiz nefes aliormus gibi gelior..
yok canım ya bildiğin bebek sanıyorum onu... hani bebeği sarar kucaklarsın ya... öyle sanıyorum... Allah ım yardımcım olsun..
kızlar bişey soracağım benim dr kan ilacına ve elevite
emirme süresince devam dedi sizde de varmı böyle bir durum..
Leyyynn lena bu gece kizim huysuzdu hala gicirdiyor.kusmayan kizim burda dedikten sonra iki defa kustu.burda daha Hic birsey demem.sadece bizim topic degil herkees okuyor burayi.bende cok huysuzum bugun.yorgun.
Anneler gunüm benimde vasatti.ortada hediye falan olmayınca cocuklar tuhaf tuhaf babalarina bakarak öptüler beni.bana bilezik sipariş etti zaten ben biriktirmistim gitti kuyumcudan çeyreklerimi verdi peh.hem dogum hem anneler gunu hediyem olacak. artık bugun veya yarın gelecekmiş.iyide neden gunünde yapmiyorsun dedim "ne anlamı varmış bir deli kuyuya tas atmış misali" bugun dedi haklı ama adı cikmis iste.hadi o öyle dogum hediyesi de saymıyorum o vakit çünkü 42 gün gecti anasi denen varlık varken niye getirmedin.uzar gider öyle.
Dun cok sitemliydim.dunya bir kızdım sitemlendim evde yoktu öğleden sonra tamamen ise adadi kendini.Sorumluluğu artmista daha cok kazanmaliymis falan filan.gecen yılda böyleydi demekki uzayip kısalmıyor yerinde sayıyor iste.
Kiz dmt senin agda ise yaramış:86:
Benim hala kanamam var,Diğerlerinde 40 gün bile sürmemişti.ellerim sapsari.sanirim kanım bitmek üzere. Ölene kadar yolu var diye bekliyoruz bizde.
kızlar ben süt olsun diye sadece malt içecegi içiyorum acayıp faydası var deneyın derım
Dmt cok gecmis olsun canım.. Görünmez kaza gibi.. Deneyimsiz ve beceriksiz saglık personeli insanı canından eder( Allah korumuş yine.. Beterinden esergesin..
kızlar ben süt olsun diye sadece malt içecegi içiyorum acayıp faydası var deneyın derım
çok sağol cnm valla şaka gibi bişeydi bütün hastane beni konuşuyor hala. başhekim aradı bikaç gün sonra kimin hatası diyo dedim hemşirenin bence. çünkü ıslatmadan cart diyecekti bantı iğnede kaldı içerde. maalesef hala acısını çekiyorum.
Kizlar daha oncede sordum ama gozden kacti galiba..bebeklriniz nasil nefes aliyor? Kizim uyurke arada cok hizli hizli nefes aliyor gozlerini ceviriyor..bana cok duzensiz nefes aliormus gibi gelior..
bir çoğumuz hastane personelinin dikkatsizliği ve gelişi güzel muamelesinden zarar görüyor. ben de de hemşire kalçaya yanlış iğne vurdu sanırım.sinire yakın dır muhtemelen. elektrik çarpmışa dönüyor bacağım yattığım yerden kalkarken.
zamanla geçer mi bilmiyorum.hastahaneye gdiyoz ama allaha emanetiz yani.
bir çoğunuzun bebepinde kabız sorunu olduğunu okuyorum. benim ki de tam tersi .herhalde üşütmeden ishal sürekli.
bu malt içeceği bende merak ediyorum kilo yapmasın.acaba içersek ,sütümüz de artarsa zayıflatır mı bizi.yani öyle faydası olurmu.ben malt içeceğin arpa dan yapıldığını sanıyorum.
Her doktor farkli dusunuyor tabi ama sanirim hakli. ben uc gundur zeytibyagi dahil hicbisey vermedim aksam oglum kendi yapti kakasini. bundan sonra sancilanmadan bisey vermicem. zaten artik ayaklarini oynatmaya basladi bir aya kadar daha da rahatlariz insallah.
Kizlar mart annelerinde bi masaj teknigi okudum iki kere yaptim. artik tesaduf mu bilemicem oglum kakayi sirtindan tasirdi resmen. Bugun yine tekrarlicam bakalim nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?