2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kizlar daha oncede sordum ama gozden kacti galiba..bebeklriniz nasil nefes aliyor? Kizim uyurke arada cok hizli hizli nefes aliyor gozlerini ceviriyor..bana cok duzensiz nefes aliormus gibi gelior..

Canım bizde de oluyor bazen nefesi yetmiyor gibi oluyo tıkanacak sanıyorum.. Sonra düzeliyor

yok canım ya bildiğin bebek sanıyorum onu... hani bebeği sarar kucaklarsın ya... öyle sanıyorum... Allah ım yardımcım olsun..

Tatlım yalnız degilsin bende kaç kez uyanıp yorganı yokladım icinde mı diye. Sürekli kucağımda. Bazen sızıyorum oyle yatağına koyduğumu falan unutuyorum düştü kucağımdan sanıyorum panikle yatakta aranıyorum.. Uykusuzluk ve yorgunluk.. Bende dün esime anlattım bana garip birseyler oluyo duran nesneleri hareketli gibi algılıyorum falan,. Yorgunluk,, yalnızlık,, uykusuzluk... Geçecek..
kızlar bişey soracağım benim dr kan ilacına ve elevite
emirme süresince devam dedi sizde de varmı böyle bir durum..

Bana da ferrum devam dedi doğumdan sonra ama hic içmedim pekmez falan yemeye çalışıyorum

Son düzenleme:
Voltajjjjjj doktora giiiiiiittttt...

Ofelyam gecmis olsun sana da canım..

Meryem bana da demişti doktorum hastanede, bir süre ikisini de devam dedi, hem sütüne de iyi dedi..tabii ben unutmuştum, iki aksamdır içiyorum .

Ben yeni uyandım..:)

Meryem cok sagol canim.
Chosy evet plastik igne ana damar icinde kaldigi icin direkt kalbe gitme riski var turnike yaptiklari halde ameliyata alinana kadar baya ilerledi kolumda. sezeryandan uzun surdu cikarmalari. simdi sol elimde uyusma oluyor arada.
canim belki tam anlatamayabilirim istersen bi bak sayfa 4151 de

kızlar bişey soracağım benim dr kan ilacına ve elevite
emirme süresince devam dedi sizde de varmı böyle bir durum..

Canım bende hala kullanıyorum elevit dr devam et demişti ama açıklama yapmamıştı anneyi besleyip süt üretimine yardımcı oluyormuş sonradan öğrendim bi arkadaşım söyledi sonra denedim içmediğim günler zaten az olan sütüm iyice azaldı günde 2 kan ilacı 1 tanede elevit içiyorum hala

hediye mediye hakgetire benim kocam kutlamadı bıle sabah kardesım cıcek yollamıs anneler gunumu kutlamak ıcın gıttı nızamıyeden onu aldı geldı kardesın anneler gununu kutluo dıo.sonra kıza bez almaya gıttık dukkandakı adam karanfıl vermıs esınızın anneler gununu kutlayınn dıye verdı cıcegı adam senın anneler gununu kutluo dıyo.dılı asınırdı zaten kutlasaydı ama annesını saat 2 de aradı dıye stres yaptı gec olmus.benım dogum hedıyemıde banım maası cekıp gıdıp aldı bıde demezmı duğunde bıle bole ağır bılezık almadık oda sizin ayıbınız dıcektım ama kv bozuntusu vardı .bu arada sen kan hapı ıcmıyomusun canım sağlık ocagı verdı bana zorla ıcırıyolar

Öncelikle hepimizin geçmiş anneler günü kutlu olsun :) dün eşiminde doğum günüydü akşamdan biraz gerilmiştik o yüzden pek bişi beklemiyordum açıkçası bende doğum günü için abisiyle falan plan yapmıştım akşam için sabah kahvaltı yaptık benim surat asık en azından hediye almasanda bi kutlar insan diye içimden geçiriyordum neyse sonra evi toparlamaya başladım baktım bu telefonla konuşuyo yok daha ulaşmadı falan diye balkona falan çıkıyor kıvranıyo benim saç baş dağınık temizlikle uğraşırken zil çaldı kapıyı bana açtırdı bi baktım çiçek bu kızımızdan sana salaklar getirmeyi beceremedikleri gibi notunuda unutmuşlar dedi neyse sevindim tabi ama küçük bi hediyede olsa çiçeğin yanında beklemedim değil hani :) doyumsuzmuyum neyim sonra akşam bende ona sürpriz yaptım güzel geçti yani günümüz:)

Dmt cok gecmis olsun canım.. Görünmez kaza gibi.. Deneyimsiz ve beceriksiz saglık personeli insanı canından eder ( Allah korumuş yine.. Beterinden esergesin..

kızlar ben süt olsun diye sadece malt içecegi içiyorum acayıp faydası var deneyın derım

bu malt içeceği bende merak ediyorum kilo yapmasın.acaba içersek ,sütümüz de artarsa zayıflatır mı bizi.yani öyle faydası olurmu.ben malt içeceğin buğday dan yapıldığını sanıyorum.

Dmt cok gecmis olsun canım.. Görünmez kaza gibi.. Deneyimsiz ve beceriksiz saglık personeli insanı canından eder ( Allah korumuş yine.. Beterinden esergesin..

çok sağol cnm valla şaka gibi bişeydi bütün hastane beni konuşuyor hala. başhekim aradı bikaç gün sonra kimin hatası diyo dedim hemşirenin bence. çünkü ıslatmadan cart diyecekti bantı iğnede kaldı içerde. maalesef hala acısını çekiyorum.

kızlar ben süt olsun diye sadece malt içecegi içiyorum acayıp faydası var deneyın derım

bu malt içeceği bende merak ediyorum kilo yapmasın.acaba içersek ,sütümüz de artarsa zayıflatır mı bizi.yani öyle faydası olurmu.ben malt içeceğin arpa dan yapıldığını sanıyorum.

Ben bu yüzden her serum sonrası gerilim yasıyorum burda. Üseniyorlar islatip beklemeye. Ne zaman çıkarmaya gelseler alkol getirip islatir mısınız diyorum ters ters bakıp getirmeye gidiyorlar sırf bu yüzden kaç kez esime çektirdim iğneyi. Hatta sezaryen sonrası bandı ben söktüm yavaşça..dikişler cok acıyordu.. Hemşire ilk kez böyle birseyle karşılaşıyorum dedi.. Bende siz birden çekip acitiyorsunuz dedim.. O da gicik oldu.. off Allah düşürmesin hastaneye

Kizlar daha oncede sordum ama gozden kacti galiba..bebeklriniz nasil nefes aliyor? Kizim uyurke arada cok hizli hizli nefes aliyor gozlerini ceviriyor..bana cok duzensiz nefes aliormus gibi gelior..

benim oğlum kısa kısa hızlı hızlı nefes alıyor.yani kesik kesik geliyor bana.

bir çoğumuz hastane personelinin dikkatsizliği ve gelişi güzel muamelesinden zarar görüyor. ben de de hemşire kalçaya yanlış iğne vurdu sanırım.sinire yakın dır muhtemelen. elektrik çarpmışa dönüyor bacağım yattığım yerden kalkarken.
zamanla geçer mi bilmiyorum.hastahaneye gdiyoz ama allaha emanetiz yani.
bir çoğunuzun bebepinde kabız sorunu olduğunu okuyorum. benim ki de tam tersi .herhalde üşütmeden ishal sürekli.

kızlar hepinizi çok çok özledim
aklim burda hep ama girmeye firsatim olmuyor,
gecmis de almis basini gitmis , okumakla bitecek gibi degil
kizimi bi türlü uyutamiyorum, sutum de yetmiyo sanirim
mama takviye yapiyoruz,
kizim hasta oldu, oksuruyo, burnu tikali, yigenlerim hasta onlardan da yavruma gecti
bugün kızım 20 günlük oldu
evime gecemedim hala,

minnak bebeklerinizi ve sizleri opuyorum

Ishal gibi civik olmasi normal degil mi rengi yesilse ishal diye biliyorum yesilmi ki bebeginin kakasi

bu malt içeceği bende merak ediyorum kilo yapmasın.acaba içersek ,sütümüz de artarsa zayıflatır mı bizi.yani öyle faydası olurmu.ben malt içeceğin arpa dan yapıldığını sanıyorum.

Bana doktorum sutu arttirir ama cok gaz yapar demisti bu yuzden denemedim ben de

Canim bizimlede paylasir misin bu teknigi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…