2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Dmt dmt anammm anammm oyyy
Kiz elim ayağım tutmuyor .cok gecmis olsun .allah şifanı versin .keske sikayet etseydin insan gibi cekmemenin cezası olmalı.

kiz niye demedin.tam cuk.
Bana da verdi canım ama midemde yara oldugundan emilim olmuyor.dedigim halde veriyor.

genelde kimsenin eşi bebek bakımına yardımcı olmaz diye şikayetçi iken
benim eşim fazla yardımcı :))
kızım biraz ağlasa hemen kucagimdan almaya çalışıyor, her şeye karışıyor,
kızım onu benden daha çok seviyormuş. elinden gelse kızım ağlamasın diye
havalara çıkacak. bebeği anneme bile vermiyor nerdeyse. her dışarı çıkışımızda
bir kavga. artık çok sinirleniyorum.
eğer bu uyuz tavırlarını devam ettirirse annemde kalacağımı söyledim.
beni anlıyormuş güya. lohusalık ve uykusuzluktan böyleymisim.

Voltajjjjjj doktora giiiiiiittttt...
Ben yeni uyandım..:)
bırakacak yer olsa gideceğim.
Beni orda muayene ederlerken yanımda durmaları cok kotu.
Babamiz iste hatta eve gelmesini bazen hatırlatıyorum.
canimmm canımm cok özledim seni pembis hamileliğini sarı sarı kunkullu saclarını .allah yardımcın olsun.💋

Esimle kaşık değişmelerini Cok isterim.
Benimkide ölüyor bitiyor ama kucağında gicirdarsa "gülüm seni istiyor" diyor
Ne ara konuşmaya başladı bu kiz bilmiyorum.

yüksek voltaj,kürtaj olacağını mı okudum bu sayfalarda. ben mi yanlış anladım acaba?kürtajlık ne gibi bir durum oldu ki?

Voltaj sen üç çocukla haklısın. Belki de nankör olmamam lazım.

hanımlar doktor ilaçları iç dedi ama ben hiçbirini içmiyorum.
içsem mi acaba?

ilk doğumumda doktor bana da vitamin ve demir e devam etmemi söylemişti. kullandım da.
ikinci doğumda başka bir dr. hiç bişey söylemedi. o yüzden kullanmıyorum.

dmt :) sonunda anladım

ben o kızın yaptığının videosunu izledim netten, sakinse yapıyorum
ama sancı girince ne mümkün
sesi kesiliyor ağlarken

yüksek voltaj,kürtaj olacağını mı okudum bu sayfalarda. ben mi yanlış anladım acaba?kürtajlık ne gibi bir durum oldu ki?
Yok canım sadece ebe arkadasım öyle bir ihtimalden bahsetti.ağrım ve kanamam geçmedi diye içerde plasentadan parça kalmış olabilir demişti ondan.

Pot kırılmış
Hele yarın okul açılsın ise başla ,
Bakıcı makici olayı ... Yedi mı uyudu mü su mü bu mü .canta unutmalar alakasız konuşmalar

Pot kırılmış
Hele yarın okul açılsın ise başla ,
Bakıcı makici olayı ... Yedi mı uyudu mü su mü bu mü .canta unutmalar alakasız konuşmalar

VoltaJim Ben kus uykusu gibi iki saat uyuyorum onda da kızı ya otobüste unutuyorum ya evde unutup gidiyorum o iki saati de uykuda pesinde kosmakta Geçiriyorum

bu malt içeceği bende merak ediyorum kilo yapmasın.acaba içersek ,sütümüz de artarsa zayıflatır mı bizi.yani öyle faydası olurmu.ben malt içeceğin buğday dan yapıldığını sanıyorum.

walla ben yaklasık 2 aydır hergun ıcıyorum.kılo yapmadı.tersıne her tartıya cıktıgımda kılom azalmıs oluyo.

bugün kalça usg vardı ve çok şükür temiz çıktı
ama maalesef bebişime abiden grip geçmiş ilaç verdi..
dikkat edelim ilerlemesin dedi..
bu arada egomego gelmiş selim bebek nasıl...

canlarım benim hepiniz dua ediyorsunuz biliyorum herkesi alıntılayamadım tüm topic de ki kardeşlerime ve diğer dua eden merak eden kardeslerime çok tesekkür ederimm =)

canım benim çok sağoll bebeci kardesim benim sağolsun söyledi yazdıklarını zaten sürekli hastane ile uğraştığımız için giremiyorum sağolsun hep haber veriyor sizlerden ve benim yazamadıklarımı iletiyor sizlere bebeciiiiimmmm seni çok seviyorum bebocum senin yazdığını söyledi bebeci bana işte bide voltajım(oğlumun isim annesi)onun da selim ismini söylediğini söyledi etraftan da çok kişi bunu söylüyordu bizde değiştirdik yalnız tek sorun dorukhan ayaz diye kimlik çıkmıştı bile =)hamile iken de son zamanlar isim aradım ama ayaz a ağzım alışmıştı değişememiştim kısmet bu zamanaymış çok sağolll

canım çok zor biliyorum çok iyi anlıyorum hemde çok iyi sabııırr sabırrr sabırr duaa duaa duaa başka hiç birsey değil Rabbim ne derse o oluyor tek sey asla isyan etme rabbime dua et sifa dile tüm dualarımda zaten varsınız bundan sonra ayrıca dua edeceğim inanın her duamda oğluma ve diğer arkadaslarımın bebeklerine rabbim hasta olana şifa ver iyi olanlara da dert verme diyorum sabahlara kadar dualar ediyorum sabret inan iyi olacağına hiç bir zaman kötü birsey getirme aklına sakınnn çok öpüyorum canım

kuzummm kuzummm ağlama sakın lütfen ağlama güçlü olmak zorundasın güçlü olmak zorundayızz baska ne geliyor elimizden o küçük meleklerimiz hissediyor bizim üzüldüğümüzü annesi sen güçlü olacaksın ki bebeğin de güçlü olsun zor biliyorum ama ben başarıyorum ve oğlum da bu kadar dayandı bak ben ona güç verdiğime inanıyorum allahımın izniyle atlatacağız bu günleri hepimizin sınavı ayrı allahım bunları unutacak acılar vermesin beterin beterinden korusun

voltajımmmm

oğlumun Selim'imin güzel isim annesi canım sana da çok geçmiş olsun kuzucuklarıma rabbim şifa versin hiç bir duamda unutmuyorum yazamıyorum ama hep aklımdasınız sana rabbim sifa versin kürtaj mürtaj bişeyler okudum da ilk anlamadım tüm geçmişi yarım yamalak okudum mecburen çok kötüyüm yorgunum ama anladım yara varmış insallah temizdir yakma dondurma yöntemi ile hallolur insallah dua edeceğiz bacım varmı yapabilecek baska birseyimiz baskasına yeter mi gücümüz yetmez dua dua haa ismi herkes çok beğendi kuzum çok tesekkür ederiz benim ve babasının içi çok ısındı hatta ben bazen ağız alışkanlığı ayaz'ım diyorum bi tane vuruo selimim demek istedin heralde die =)=)

canımm benim sana diyeceklerim aynı güç sabır dua tedbir bizden takdir rabbimden asla isyankar olma bak ben hep şöyle güç verdim kendime ''Rabbim beni unutmamış ben onu unutmuştum demek ki allahım benim ona kulluk etmemi istiyor ve kendisine dönmem için bunu verdi bana bu benim sınavım ve ben bu sınavı geçeceğim ödülümü alacağım sabredeceğim dua edeceğim rabbim verdi rabbimden isteyeceğim '' insallah duydu beni duydu bizlerin dualarını oğlumdan iyi haberler geldi lütfen güçlü ol bir annenin rabbinin yardımı ile yapamayacağı birsey yok senin inancın iyi edecek o yavruyu =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…