kızlar bişey soracağım benim dr kan ilacına ve elevite
emirme süresince devam dedi sizde de varmı böyle bir durum..
hediye mediye hakgetire benim kocam kutlamadı bıle sabah kardesım cıcek yollamıs anneler gunumu kutlamak ıcın gıttı nızamıyeden onu aldı geldı kardesın anneler gununu kutluo dıo.sonra kıza bez almaya gıttık dukkandakı adam karanfıl vermıs esınızın anneler gununu kutlayınn dıye verdı cıcegı adam senın anneler gununu kutluo dıyo.dılı asınırdı zaten kutlasaydı ama annesını saat 2 de aradı dıye stres yaptı gec olmus.benım dogum hedıyemıde banım maası cekıp gıdıp aldı bıde demezmı duğunde bıle bole ağır bılezık almadık oda sizin ayıbınız dıcektım ama kv bozuntusu vardı .bu arada sen kan hapı ıcmıyomusun canım sağlık ocagı verdı bana zorla ıcırıyolar
Ishal gibi civik olmasi normal degil mi rengi yesilse ishal diye biliyorum yesilmi ki bebeginin kakasi
bırakacak yer olsa gideceğim.Voltajjjjjj doktora giiiiiiittttt...
Ben yeni uyandım..:)
canimmm canımm cok özledim seni pembis hamileliğini sarı sarı kunkullu saclarını .allah yardımcın olsun.💋kızlar hepinizi çok çok özledim
aklim burda hep ama girmeye firsatim olmuyor,
gecmis de almis basini gitmis , okumakla bitecek gibi degil
kizimi bi türlü uyutamiyorum, sutum de yetmiyo sanirim
mama takviye yapiyoruz,
kizim hasta oldu, oksuruyo, burnu tikali, yigenlerim hasta onlardan da yavruma gecti
bugün kızım 20 günlük oldu
evime gecemedim hala,
minnak bebeklerinizi ve sizleri opuyorum
genelde kimsenin eşi bebek bakımına yardımcı olmaz diye şikayetçi iken
benim eşim fazla yardımcı :))
kızım biraz ağlasa hemen kucagimdan almaya çalışıyor, her şeye karışıyor,
kızım onu benden daha çok seviyormuş. elinden gelse kızım ağlamasın diye
havalara çıkacak. bebeği anneme bile vermiyor nerdeyse. her dışarı çıkışımızda
bir kavga. artık çok sinirleniyorum.
eğer bu uyuz tavırlarını devam ettirirse annemde kalacağımı söyledim.
beni anlıyormuş güya. lohusalık ve uykusuzluktan böyleymisim.
canım ben o sayfayada bunada baktım, ama neye bakıcaktım:26:
Kız Chosy balık kraker reklamı gibi oldumasaja bakacaktin gaz icin kaka icin :))) b 12 b 12
Yok canım sadece ebe arkadasım öyle bir ihtimalden bahsetti.ağrım ve kanamam geçmedi diye içerde plasentadan parça kalmış olabilir demişti ondan.yüksek voltaj,kürtaj olacağını mı okudum bu sayfalarda. ben mi yanlış anladım acaba?kürtajlık ne gibi bir durum oldu ki?
Pot kırılmış
Hele yarın okul açılsın ise başla ,
Bakıcı makici olayı ... Yedi mı uyudu mü su mü bu mü .canta unutmalar alakasız konuşmalar
bu malt içeceği bende merak ediyorum kilo yapmasın.acaba içersek ,sütümüz de artarsa zayıflatır mı bizi.yani öyle faydası olurmu.ben malt içeceğin buğday dan yapıldığını sanıyorum.
Merhabalar, ben de temmuz annesi olacağım allahın izni ile. Öncelikle allah hepimizin evlatlarını bağışlasın. ayaz bebeğin durumunu buradan öğrendim ve çok çok üzüldüm hergün aklımdan geçiyor dua ediyorum elimizden gelen ancak bu..bugün kalp gözü açık birisine danıştım durumunu anlattım bebeğin, hiçbirşeyi yok ama komada imiş dedim. adını sordu. "ayaz" deyince, bu tip isimler pek hoş değil, kuru soğuk , var gibi ama yok gibi aynen bebeğin şuanki durumu gibi dedi. rüzgar için de aynı örneği verdi mesela. ve bazı bebekleri bu tip isimler daha da etkiler dedi. yapabiliyorlarsa kuranda geçen ve "can, canlılık, hayat" anlamına gelen bir isim koysunlar dedi. aranızda egomego ile telefonla görüşenler var sanırım, iletebilirseniz çok sevinirim. eminim daha önce buna benzer şeyler söylenmiştir ona da ama ben de üzerimde kalmasın hemen söyliyim istedim çünkü gerçekten bebişin durumunda tıbbın açıklayabildiği hiçbişey yok. belki bişeyler yapılır düzelir yeni ismiyle hayata döner diye düşündüm. inşallah hepimizin duaları kabul olsun çok teşekkürler şimdiden...
Selamun aleykum arkadaşlar
Bebeğimden ilk gün alınan topuk kanı testi sonucunda 2hafta sonra eşimi aradılar
Tsh değeri9.5 miş yüksekmiş
Tekrar kan vermemiz gerektiğini söylediler pazartesi tekrar kan verdik 1 ay içinde arasalar bebekte problem olduğunu
Aramazsalar problem olmadığını söylediler ben1 ay napıcm
Bu rahatsızlık varsa bebekte zeka geriliği oluyormuş
Allah rızası için bilgisi olan varsa bişeyler söylesin
Ağlamaktan mahvolduk Allahım şifa versin yavruma ne olur dua edin sonuçlarımız iyi çıksın
Yavrum iyi olsun ne yiyorum ne içiyorum ne uyuyorum
Allahım ne olur yavrumda bişey çıkmasın
kızlar çok kötüyüm aglamaktan helak oldum kuzumu bugun hastaneye yatırdılar cigerlerinde enfeksiyon varmıs ölüp òlüp diriliyorum kızımın karşisinda kolunda serum agzında oksijen maskesi nolur dualarınızı esirgemeyin
selam kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun,
canım çok sıkkın, ağlamaktan içim şişti artık,
dün 1.ay kontrolümüz vardı, 2620 doğan kızım 3.020 ancak olmuş, ama doktor iyi almış bu olmuş artık dedi, normale göre az ama bu kadar kilo kaybına beslenme düzeninin oturmayışına sarılığına göre iyi tabi onun için
kötü haber, kalça usgsi yapıldı, içerdeyiz, ben biberonla ağzına mama tıkıştırmaya çalışıyorum iki büklüm doktor önce sağa baktı, o 60 cc mama bitti, adam hala bakıyo, eşime bakıyorum hemşireye bakıyorum doktora bakıyorum nolur bişe söleyin bi gariplik var anladım, sola dönelim buraya sonra dönücem dedi, öle bi korku ki soramıyorum bişe mi var diye, elim ayağım boşaldı, kzıım bağırıp duruyo, sola baktı tekrar sağa döndü, bi 10 dk baktı tekrar, yine kızım parmağımı yalıyo, anladım bişe var, çıktı, eşime dedim bişe var var işte niye sormadın, yok göremedi ondan diyo, hayır dedim bişe var, 5 dk sonra geldi başka bi doktorla, birlikte bakıcaz dedi, biliyodum dedim, bişe var dimi, bakıcaz karar vericez dedi, baktılar kadınla ilk bakan, nesi var dedim en sonunda gelişme geriliği var dedi bi tarafta, önemli değil geçer bi ay sonra tekrar bakılması lazım, muhtemelen çift bez kullanmanızı ister doktorunuz dedi, kadına yapıştım peki geçmezse nolucak nolucak diyip duruyorum, sölemiyo, bi ay sonra tekrar bakılucak diyip duruyo, bittim tabi, neyse doktora gösterdik raporu, çift bez kullanıcaksınız, altta 1 üstte numara kucağa alırken bacağını ayrık tutmaya özen gösterin sağa yatırmayın bezi göbekten bağlayın dedi, 1 ay sonra geçmezse ortopediye yönlendiricez atel takılır falan dedi, şimdi kızımda 3 bez var, 1 1 numara 2, 2 numara,
Sütüm yok gibi artık, bas bas bağırıyo memede, 30 cc günde 4 kereydi, bırakalımmı 3 kilo olmuş dedi, yok dedim , sağıyorum 10-15 dk iki memeden 45 cc ancak çıkıyo, o emse emse 60 ancak emer, bırakmayalım, zaten ben daha fazla veryodum, 60 cc günde 4 yapalım dedi, zaten yokki süt artık,bağırıp duruyodu, biraz önce verdim mama sustu çocuk uyuyo şimdi, dün bütün gün dışardaydık hiç süt veremedim geldiğimde emzirdim ilk defa 3 saat uyudu bebeğim dünyalar benim oldu, sütüm çoğalmıyo hiç, ama artık ona üzülemiyorum bile, ne zaman ağlarsa veririm napiyim bırakıcak memeyi de artık, ben de bu savaştan yoruldum, o ilaç ölçeğiyle vermeye çalışmak, gecenin bi yarısı süt sağmak zırt zırt, çoğalsın diye sütüm yapmadığım kalmadı, ben ağlıyorum o ağlıyo emzirme savaşlarında, çok dua ettim çok çabaladım, en büyük hayalimdi, olmuyo işte, çok yoruldum artmıyo sütüm, bu kadar moral bozukluğunun üstüne de kalmadı artık, bi sağdım iki göğüsten 20 cc çıkmadı, çok yoruldum
haa bi de kaç gündür yavrumun göbeği de kanıyodu, k vitamini iğnesi yaptılar, şimdilik bu kadar kötü haberlerim:)
sizin dualarınıza ihtiyacımız var nolur bebeğim şifa bulsun, 1 ay sonra düzelmiş olsun nolur , dua edin kızlar nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?