ay bende öyle sandım. bi de diyorum ki doğum yapmayanlar korkmasın diye anlatmadım demiş. hey allahım ya uykusuzluk ne hale getirdi hepimizi.dmt sayfa yazmışın ya bende kolunun hikayesi sanıyorum aradım aradım bulamadım...
çok geçmiş olsun canım. bende de bi bacak ağrısıdır gidiyo. iğnenin yapıldığı yerde hala bir sertlik var. topallayıp duruyorum.çok sağol cnm valla şaka gibi bişeydi bütün hastane beni konuşuyor hala. başhekim aradı bikaç gün sonra kimin hatası diyo dedim hemşirenin bence. çünkü ıslatmadan cart diyecekti bantı iğnede kaldı içerde. maalesef hala acısını çekiyorum.
evet ishal olmuş canım. benim kızımınki de öyleydi. bence de vakit kaybetmeden doktora götür.kaka rengi tam sarı da değil.açık yeşil diyebilirim.bu hafta dr. götürsem iyi olacak herhalde.
kızlar size bir sorum olacak
bebek arabası kullananlar hangi marka araba
aldınız memnun musunuz?
biz daha henüz araba almadık. ( alamadık babamız işsiz di.
doğum öncesi iş buldu fakat 40 gün sonra anlaştığı şirket
sözleşmeyi fesettiği için şimdi tekrar işsizsiz )
çok pahalı bir ürün de alamam. 350- 400 civarı en fazla
önerisi olan varsa beklerim.
netten pierre carden 2080 arabaya baktım.
fiyatı uygun. bu arabadan kullanan var mı içinizde ?
2012 ağustos annelerindenim bende, tesadüf eseri okudum selim bebeği , senin sabrını , sukunetini, anneliğini ,
ve inan ki her gece sizden haber alabilmek için bu topike uğramadan edemedim ,her dua edişimde yüreğimde siniz , güzel haberler alabilmek ne kadar mutlu kıldı , ve bilmeni istedim senin le yiz ,dualarımız da selim bebek için , tüm hasta bebekleriçin , Rabbim şifasını verecek İnşallah
Canim benim, haberini aldigim ilk gunden beri dualarimdasin, anneme ananeme tembihledim bebegin icin de okusunlar diye. Dunya dua uzerinde donermis, cok sevindim oglunun durumunun iyiye gittigine. Insallah hicbiseyi kalmayacak annesi, ismi gibi guzel bir omru olacak Allahin izniyle. Senin metanetine sabrina hayran kaldim, bir kere bile isyan etmedin burda. Dedigin gibi bu da senin sinavinmis oyle dusun. Rabbim tez zamanda yavrunu saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin.
canım hoşgeldin. selim bebeğin iyi haberleri bizi çok sevindirdi. uzun ömürlü mutlu huzurlu bereketli bir hayatınız olsun inşallah.
egomego canım nasılsınız. selim nasıl hayırlı haberler ver bize nolur.
bugün kalça usg vardı ve çok şükür temiz çıktı
ama maalesef bebişime abiden grip geçmiş ilaç verdi..
dikkat edelim ilerlemesin dedi..
bu arada egomego gelmiş selim bebek nasıl...
kızlar size bir sorum olacak
bebek arabası kullananlar hangi marka araba
aldınız memnun musunuz?
biz daha henüz araba almadık. ( alamadık babamız işsiz di.
doğum öncesi iş buldu fakat 40 gün sonra anlaştığı şirket
sözleşmeyi fesettiği için şimdi tekrar işsizsiz )
çok pahalı bir ürün de alamam. 350- 400 civarı en fazla
önerisi olan varsa beklerim.
netten pierre carden 2080 arabaya baktım.
fiyatı uygun. bu arabadan kullanan var mı içinizde ?
Pot kırılmış
Hele yarın okul açılsın ise başla ,
Bakıcı makici olayı ... Yedi mı uyudu mü su mü bu mü .canta unutmalar alakasız konuşmalar
dmt sayfa yazmışın ya bende kolunun hikayesi sanıyorum aradım aradım bulamadım...
Canımm .
Ne denir İnan tıkanıyorum .
İsmi begenmenize cok sevindim.bir anlık ve ardından gelen mucize silsilesi.
Her olayda muhakkak bir sebep var.arkadas isme, bebeci bana, ben ona, o sana:)
Ben görmeyi cok istemiştim .gordum .ve inanirmisin sanki alnında Selim yazıyordu .ben direkt bebeciye söyledim iyiki hemen sana iletmiş .cok utandım sonra.sen hele hele esin birsey diyecek diye ne utandım .cok şükür sevip begenmissiniz cok mutlu oldum.
Rabbim bir sekilde verecekti aracılar bizler olduk ne mutlu.
Ben tüm kalbimle inanıyorum ki gözünü acacak sana bakacak en yakın zamanda . Ben defalarca rüyalarımda görüyorum .cok az kaldi yoruldun ama azicik kaldi.Rabbim Selim olgusuma can ver kan ver şifa ver diyorum.
Mutluyum umutluyum.
seneye anneler gunünde benimkini de kutlayacak hee ona göre .
Habersiz koyma dualarimdasin...
egomego gitmiş ama yazdıklarını görünce kendimden utandım
Allah sabır, sonunda da mükafatını versin inşallah
Selim bebeğimizle güzel günler, yıllar yaşasınlar..
Kizlar cok sagolun doktora gittim bugun yumusak doku bozuklugu olmus. gecmezse cerrahi bi islemle alinacak. voltaj sikayet etmek aklima bile gelmedi o an. cunku tam taburcu olurken geldi basimiza benimse tek derdim ogluma kavusmakti.
Chosy cnm anliyorum seni bende bazen kim oldugumu bile unutuyorum :)
Egomego canim sabrina ve metanetine hayranim. Masallah bebegimize o da senin gibi guclu en kisa zamanda koynunda olacak ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?