- 15 Ekim 2012
- 4.626
- 1.367
- 198
Cok merak ettim tıklayınca fizynin ana sayfası çıktı daha cok merak ettim.umarim tahmin ettigim sarki t.... e..... değildir .
kızlaaaar biz bugün kırklandık kızımlaaa =) her yyerim ağrıyor uykusuzluktan ölüyorum ama bayram sabahı gibi bir heyecan var içimde
Kızlar bebişlerinizin burun tıkanıklığı için ne kullanıyorsunuz?
ben biraz kestiricem ya,kesin uyan kızım tamam mı hatta tam dalarken uyan böyle hiç sektirme(
Chosy kiz sen bakıcı mı tutacaksın
Ablan mı bakacak ?
merhaba kızlar çok şükür dün taburcu olduk kızım tam olarak iyileşemedi evde devam ediyoruz tedaviye çok şükür ki artıkevimizdeyiz kızımın minicik elinde serum yok burnunda maske yok çok şükür Allah egomegoyada bu günleri görmeyi nasip eylesin Allah kimsenin ciğerini yakmasın evlat acısı yaşatmasın
merhaba kızlar çok şükür dün taburcu olduk kızım tam olarak iyileşemedi evde devam ediyoruz tedaviye çok şükür ki artıkevimizdeyiz kızımın minicik elinde serum yok burnunda maske yok çok şükür Allah egomegoyada bu günleri görmeyi nasip eylesin Allah kimsenin ciğerini yakmasın evlat acısı yaşatmasın
PEricim gecmis olsun.. Bununla bitmiş olsun.. Rabbim bir daha göstermesin..
Cok gecmis olsun cnm cok sevindim
Icim sizladi yazdiklarini okuyunca..insallah yavrun cikacak komadan hrsey cok cok gzl olsun senin ve selim icin..rabbim can kan versin..seninle birsey paylasmak istiorum 15.5 kadar yagan yagmur cok berektli hoca arkadasim dedi!! Hadis var hatta birtane..ölumden haric her derde deva diye!! Trde hava nasil bilmiorum ama eger yagarsa bir yudum bebegine icirt..sifa olur ins.sen cok guclu bir annesin oglun cok sansli!! Iyi haberlerini aliriz ins..
canım gripte ilaç kullanılmıyor..ufacık bebeğe ne ilacı bu?
egemogo çok sevindim canım haberlerine..ben bekliyordum zaten bu güzel haberleri..inşallah daha da sevineceğiz..en güzel anneler günü hediyesi seninki olmuş ve en anlamlısı...biraz daha sabır canım..dualarım sizinle..
Canım yazını yeni okudum. Durumundan yeni haberdar oldum. Gözyaşlarıma engel olamadım. Rabbim sabrını arttırsın. Ben inanıyorum ki oğlun iyileşecek. Ve ismiyle müsemma Selim bir evlat olacak. Artık sürekli duamdasınız. Kendi evladıma ettiğim içtenlikle dua edeceğim inşallah. Hayırlarla kalın.
Canım benim, o kadar güzel ifade etmiişsin ki.. Okurken çook ağladım.. Rabbim sabrının mükafatını verecek inşallah güzel yavruna kavuşacaksın tez zamanda..dualarımız seninle
fıstığım,güzeller güzeli metanetli arkadaşım benim..
yazdıklarını okurken göz yaşlarıma hakim olamadım;oğluma bakıp bakıp ağladım.. Allahım egom'da yavrusunu kucaklasın artık sabrının mükafatını alsın,sen hiç bir anneyi avlat acısı ile imtihan etme diye dua ettim
ailemde Selim bebeğin durumunu bilmeyen yok,herkes dua ediyor onun için;eşim günde dört beş kez soruyor var mı bir gelişme diye..
bebek mevlidimizde bile selim konuşuldu,hiç aklımızdan çıkmıyorsunuz
Selim bebek iyileşmeden sen onun kokusuyla gecelemeden bizler de evlatlarımızı içimize sine sine sevemeceğiz
Rabbim kuzuma kalıcı şifa versin,tez vakitte sağlıklı haberlerini almayı nasip etsin inşallah..
Cok merak ettim tıklayınca fizynin ana sayfası çıktı daha cok merak ettim.umarim tahmin ettigim sarki t.... e..... değildir .
Bende heyecandan oldum niyeyse
Hatta gezmeye çıkınca taksiciye bile diyecektim nerdeyse :86:
KiZlar can dostumla çocukluk arkadaşımla mesajlastik sabah
Hamileymisbenim yolladığım fotolar cok gaza getirmiş .ucu gozu kesmiyor ama ikinci bu.onceki yıl bir gebelik geçirdi down sendromlu idi.rabbim kimseye daha yaşatmasın...
Egomego arkadasim yazdiklarini okuyunca icimden bisiyler gitti rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder ins dualarimiz sizinle
Burun tikanikligi icin drun verdigi suyu hergun uc kez uyguluyorum burnuna sertlesen pislik yumusayinca burun aspiratoruyle cekiyorum cok ise yariyo haberiniz olsunn duzenli kullanmak sart
egomegom canım benim allahım size dayanma gücü, selim bebeğe de şifa versin bir an önce. ben okurken ne hale geldim sizler neler yaşıyorsunuz kimbilir.dualarımız sizinle tatlım.
mezoben şu an tek başıma yıkayamam herhalde tebrik ediyorum arkadaşım.
naz hoşgeldin nasılsın neler yapıyorsun? bebeğimiz nasıl? sende hep aklımızdasın.
sağolun canlarım Allah razı olsun
egomego yazdıklarını okudum yüreğim sızladı Allah sana güç kuvvet sabır yavrunada şifa vwersin
kızlaaaar biz bugün kırklandık kızımlaaa =) her yyerim ağrıyor uykusuzluktan ölüyorum ama bayram sabahı gibi bir heyecan var içimde
CANIM KARDESLERİM
GÜZEL ANNELER VE SÜT KOKAN BEBEKLERİ
Hepinizi çok özlediğimi söyleyeyim önce geç oldu biraz ama anneler gününüz kutlu olsun canlarım benim.Bebeci sağolsun canım benim haberleri o veriyor ben giremiyorum tahmin edersiniz ki hastane evde de ölü gibiyim zaten.Neler yaşıyorum bir bilseniz diye saçma bir kelime asla kullanmayacağım bilmeyin asla bilmeyin allahım yasatmasın biçareyim yavrum derin komada elimden hiç birsey gelmiyor hergün gidip geliyorum umudumu yitirmiyorum asla kendi kendime konusup güç depolamaya çalışıyorum zaman geçmiyor o mis kokulu yavrumun yanına gidene kadar ya rab ne zor muş evlat acısı diyorum dualar ediyorum daha ilerisini yasatma rabbim bana bağışla sağlıcakla yavrumu diyorum.
geçen doktor odasına çağırdı biliyorum kötü birsey söyleyecek neden çağırsın yoksa değil mi
ayaklarım geri geri gidiyor gözüm oğlumda beynim aksini söylüyor belki tepki verdi oğlum baka baka gidiyorum belki bende görürüm oğlumun hareket ettiğini kadere inat hayal kurmaya devam ediyorum ya
odaya girdik doktor bakmıyor bakamıyor gözlerime ankara ya giden test geldimi dedi(sadece özel hastanenin gönderdiği bir test ordan sonuc gelince götürecektik)
''hayır''dedik ''gelmemiş henüz''.
doktor derin bir iç çekti yine baka bakmıyor
''birsey mi oldu'' dedim dedi ki ''EEG sonuçları kötü beyinde hiç sinyal yok bu noktadan sonra uyanması imkansız ''dedi
''nasıl yani ama oğlumun birseyi yoktu geldiğinde gayet hareketli ağlıyordu gözlerini açıyordu birseyi yoktu ne oldu da hocam'' dedim
''bilmiyorum inanın çözemiyorum tıp yetersiz kalıyor baska şehirlerde ki hocalarımızla dahi görüsüyor testleri fax la paylaşıyoruz yok kimse çözemiyor her test temiz çıkıyor hiç umut yok ama 3.derece komada ve uyanmaz kendinizi her ana hazırlayın''dedi
ben yıkıldım dizlerim tutmuyordu annem kapıda bekliyor ona ne diyecektim benim annemde mutlu olmayı hak ediyordu muradı yarım mı kalacaktı olmaz ya benim oğlum uyanacak u yaa naa caaakk
eşim konusamıyordu bile çıktım mecbur gülümsedim annem nasıll yavrum benim dedi aynı dedim ellerinin güzelliğini anlattım parmakları çok güzel minik minik kirpikleri var uzun uzun dudakları o kadar güzel ki saçları yumuşacık ipek gibi tenine dokunmaya kıyamıyorum azrail o canı almaya nasıl kıyardı ki
içimden çığlıklar atmak bağırmak geliyordu ama annem ne yapardı mecbur güldüm ama bi bağırsam yer yerinden oynardı nasıl bir acı yarabbimm nasıl bir sevgi bu kendimi bildim bileli hayatımdaydı sanki bir kez vermediler yavrumu kucağıma ne yapardım onsuz sonra derin bir nefes çektim rabbim sen verdin bu evlat sevgisini kalbime simdi evlat acısıyla mı yakacaksın yakmaa sen yumurtaya can verensin yavruma sağlık ver uykudan uyanır gibi uyandır dedim isyan etmedim etsem ne fayda
dualar ettim hangi hocayı duysam gittim sağolun sizler çok destek oldunuz dualar ettiniz acımı acınız gibi paylaştınız neyse ankaradan test sonucları gelmiş aldık özelden üniversiteye götürüyoruz hocanın yanına girdik hoca allahhh allahhh dedi anladım bunda da birsey çıkmamış sordum bişi var mı diye hayır tertemiz buda dedi metabolik bir hastalıkta yok ama yavrum 3. derece komada ve dedi ki doktor (rabbim ona da yasatmasın bu acıyı) yok bebeğin zaten beyin ölümü gerçekleşmiş dedi üzeri kapalı da fişini çekelim dedi suan sadece makina sayesinde solunum yapıyor ve yalnizca kalbi atıyor dedi yavrum idrarını dahi yapamıyordu görme reflexi yok işitmeyede beyin cevap vermiyor dedi beslenme zaten mideye hortum sallamışlar öyle veriyorlar sütümü ve benim sütüm her geçen gün azalıyor
peki dedim hiç mi tahmininiz yok büyük ihtimalle dedi kalbi durduğu gün beyin oksijensiz kalmış
peki dedim kalbi neden durmuş sağlam çocuğun işte onu çözemiyorum dedi çocuk çok sağlam dirençli sarılık bile olmadı dedi müsade isteyip kalktık tabi yine kimseye birsey çaktırmıyorum annem üzgün mahvoldu onu güldürmeye çalışıyorum
geçen günde gittik görüş saati ben koşa koşa girdim içeri yokk oğlum yokk küvez boş dizlerim tutmuyor ellerim titriyor konusamadım soramadım bir türlü nerde oğlum diye sonra hemsireye sordum hemen MR a indirmişler ve bu güzel birsey biliyor musunuz neden mi bu oğlum makina olmadan nefes alabiliyor demek çünkü MR çekemediklerini makinadan ayırdıkları an bebeği kaybedeceklerini MR a da solunum cihazı ile sokamayacaklarını söylediler
ama yine moralim bozuldu görüş saati bitti ama oğlum gelmedi doktor beklersem göstereceğini söyledi ve bu sefer gözlerime bakabildi =)
bekledik geldi benim melek yavrum girdik 5 dk müsade ettiler nede kısa vakitmiş o 5 dk
veee 12 mayıs anneler günü buruk ve mutluluk arası birsey Rabbime şükürler olsun Annemmm yanımda iyi ki var onu çok seviyorum ve ben anneyimm sabah kalktım eşim kutlar diye bekledim ama kutlamadı annem de bebeci den güzel bir mesaj geldi yoldaydım ve ağladım bende anneydim çünkü bebeğim yanımda olmasa da bende bir anneydim
sonra annem anladı dedi ki üzülürsün diye bilerek kutlamadım ama yanlış düşünmüsüm özür dilerim dedi =)
veeee içeri girdik hoca tek tek bebekleri dolaşıyor eşime döndüm söyle gelmesin dedim bugun anneler günü onu duymak istemiyorum dedim adam yaklasıyor benim nefesim daralıyordu sonra güldü doktor MR sonucunun da temiz çıktığını söyledi beyin oksijensiz kalmamış yani beyinde hiçbir hasar yokmuş yanı ve geçen aksam acıya ufak bi tepki verdi tekrar EEG istedik ve beyinde sinyal var dedi idrarını kendi yapabiliyor ve cihaz oladan nefes alabiliyor tabi ki hala koma hali devam ettiği için makinadan ayıramam riske atamam dedi tabi ben ağlıyorum neredeyse doktora sarılacağım ilk defa kötü birsey söylemedi hatta güldü ben tıp adına konusuyorum bu bebek bizim tüm dediklerimizi alt üst etti dedi =)bundan güzel anneler günü hediyesi olabilirmiydi =)) Rabbim bizi duyuyordu şükürler olsun ben isyan etmedim inandım sabrettim dua edip bekledim insallah yavrumun uyandığını da göreceğim komadan çıkacam ve rabbimin izni ile evimize gelecek bende kucağıma alacağım bebeğimi bende geceleri uykusuz kalacağım bende emzireceğim koklayıp uyutacağım allahımın izni ile kızlar çok uzun oldu farketmedim kusura bakmayın ama sakın şu aklınıza gelmesin yazmışsınız egomego bu haldeyken biz neler konusuyoruz diye güç veriyor konustuklarınız bana hayaller kuruyorum bende ve 9 ay gizlimiz saklımız olmadan herseyimizi konustuk sizin bebeklerinizde benimmm canlarım siz nasıl selime üzülüyorsanız bende onlara seviniyorum bende onlara üzülüyorum sizleri çok seviyorummm
kesin yine bi nefes yazmıştırım zaten eskiden bilenler alışkın benim böyleee noktasız virgülsüz yazmama yenilere de rabbim kolaylık versin sizi çok seviyorum canlarım hep dualarımdasınız
mrb.hayırlı olsun inş.. hani derler ya 40 cıksın die bi değişiklik oldumu bebeğinizde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?