2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
fizy

bunu dinlediğim de bitiyorummm
Cok merak ettim tıklayınca fizynin ana sayfası çıktı daha cok merak ettim.umarim tahmin ettigim sarki t.... e..... değildir .
kızlaaaar biz bugün kırklandık kızımlaaa =) her yyerim ağrıyor uykusuzluktan ölüyorum ama bayram sabahı gibi bir heyecan var içimde

Bende heyecandan oldum niyeyse
Hatta gezmeye çıkınca taksiciye bile diyecektim nerdeyse :86:

KiZlar can dostumla çocukluk arkadaşımla mesajlastik sabah
Hamileymis benim yolladığım fotolar cok gaza getirmiş .ucu gozu kesmiyor ama ikinci bu.onceki yıl bir gebelik geçirdi down sendromlu idi.rabbim kimseye daha yaşatmasın...

Egomego arkadasim yazdiklarini okuyunca icimden bisiyler gitti rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder ins dualarimiz sizinle

Burun tikanikligi icin drun verdigi suyu hergun uc kez uyguluyorum burnuna sertlesen pislik yumusayinca burun aspiratoruyle cekiyorum cok ise yariyo haberiniz olsunn duzenli kullanmak sart

ben biraz kestiricem ya,kesin uyan kızım tamam mı hatta tam dalarken uyan böyle hiç sektirme (

egomegom canım benim allahım size dayanma gücü, selim bebeğe de şifa versin bir an önce. ben okurken ne hale geldim sizler neler yaşıyorsunuz kimbilir.dualarımız sizinle tatlım.

mezo ben şu an tek başıma yıkayamam herhalde tebrik ediyorum arkadaşım.

naz hoşgeldin nasılsın neler yapıyorsun? bebeğimiz nasıl? sende hep aklımızdasın.

merhaba kızlar çok şükür dün taburcu olduk kızım tam olarak iyileşemedi evde devam ediyoruz tedaviye çok şükür ki artıkevimizdeyiz kızımın minicik elinde serum yok burnunda maske yok çok şükür Allah egomegoyada bu günleri görmeyi nasip eylesin Allah kimsenin ciğerini yakmasın evlat acısı yaşatmasın

Chosy kiz sen bakıcı mı tutacaksın
Ablan mı bakacak ?

ablam bakıcak gibi duruyo inşallah:)
rüyamda gördüm seni, seni değilde nickini gördüm
son msjı sen yazmışın
bu arada eskiden rüya görmeyen ben, uyur uyanık rüyalar görmeye başladım
hiç uyumadım diyorum ama uyuyorum galiba ben:)

PEricim gecmis olsun.. Bununla bitmiş olsun.. Rabbim bir daha göstermesin..

Cok gecmis olsun cnm cok sevindim

15,5 ne canım onu anlamadım burası bu hafta yağışlı biranda iniyor sonra sıcacık bir güneş sonra gökkuşağı =) benim hayatım gibi yağmurlar yağıyor hayatımda gök gürüldüyor başımdan aşağı yıldırımlar düşüyor yakıp geçiyor beni o gün güneş açar gibi oldu inşallah gökkuşağım da çıkacak =) yavrum gözlerini açacak inşallah çok sağol hayatım tam bi anlatsana ne yapacağım tam olarak

amin canım çok teşekkür ederimmm =)

allah razı olsun canım senden de hapinizden =) insallah güzel haberleri de vereceğim

Canım benim, o kadar güzel ifade etmiişsin ki.. Okurken çook ağladım.. Rabbim sabrının mükafatını verecek inşallah güzel yavruna kavuşacaksın tez zamanda..dualarımız seninle

amiiinnn aminnnrabbim çok büyük inanıyorum benim oğlumun bu hali onun büyüklüğünün kanıtı değil de ne beyin ölümü gerçekleşmiş dedikleri bebeğin beyninden sinyal aldılar tekrar o duydu sesimi insallah sınavını geçeceğimmm

laternemmmm canım bnm çok sağolll rabbim razı olsun sizdn kuzucuklarınızın tırnağına taş değmesin ömür boyu hep beraber sağlıklı huzurlu mutlu olun hersey gönlünüzce olsunn =))

voltajımmm açılınca az bekle anasayfanın üst tarafta çalıyor fatih kısaparmağın bir türküsü gibi birsey bu tarz dinlemem hiç ama geçen denk geldim sanki örgütlenmişler gibi =) senin dediğini de merak ettim nee t....e.... ne

amin canım benim çok teşekkür ederimm

canım benim güçlü olmaya çalışıyorum sanırım rabbim sabır da veriyor ya isyan etmediğin sürece ama ben hiç isyankar olmadım dua ettim rabbim de inşallah oğlumu bana sağ sağlim bağışlayacak ve dayanma gücü veriyor o arada da =)dualarınız sayesinde kızlar çok sağolunn

aminn kuzum geçmiş olsun size ağzından bal damlıyor inşallah allahımın izni ile ''kızlar oğlum evimde artık diyeceğimm bende oğlum yatağında uyudu bugün gece uyandı oğlumu emzirdim bende gözlerine baktım bana dokundu diyeceğim kokusunu çekip öperek uyuttum çişini yaptı altını değiştirdimm diyeceğim gaz olmuş gazını çıkarttım zorlandım oğlum çok ağladı ama sesini duyuyorum iste diyeceğim sabahlara kadar uyutmadı demekki çok özlemiş beni diyeceğimm banyo yaptırdım diyeceğimm insallah inşallah

sağolun canlarım Allah razı olsun
egomego yazdıklarını okudum yüreğim sızladı Allah sana güç kuvvet sabır yavrunada şifa vwersin

aminn canımm benim aminn çok teşekkürler

inanın suan vicdan azabı cekiyorum bir daha asla oglum çok huysuz ağlıyo uyusada rahat etsem demicem ((

Allah şifa versin minik elli selim kendi oğlum gibi üzüldüm ama inanıyorum herşey çok güzel olucak..

canımmm çok şükür iyi olmanın ilk adımını attık... Allah ın izniyle çooook daha iyiye gidecek kuzumuz.

mrb.hayırlı olsun inş.. hani derler ya 40 cıksın die bi değişiklik oldumu bebeğinizde ?

valla canım bugün gözlediğim tek değişim normalde 19.00 civarı başlayan ağlama krizimiz 17.00 de başladı. hayırlısı tabi.... inşallah herşey daha iyiy gider... umut fakirin ekmeği işte!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…