2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
sağol canım sana da hayırlı kandiller.
bizim ismimiz enes oldu. ilk başta nüfus memurunun hatasıyla sadece kayınbabamın ismi yazıldı nüfusa.
sonra dava açtık ikinci ismi eklettik. dava açarım diyordum ya hep davamızı da açtık ama nüfus memurunun yüzünden.

Ayy çok güzel isim adıyla yaşasın enes uzun ömürlü olsun ... Dava açtın yani tebrik ederim o nüfus memuru da ne kadar dikkatsizmis ama helal olsun dediğini yaptirmışsın ee peki diğer isim ne merak ettim onu yazmamissin. Enes kaç günlük oldu ne kadar kilo aldı benim kız iyi gidiyor maşallah sütüm yarıyor ama sizleri merak ediyorum bebeklerinisi ne kadar kilo aldılar

onu deneyeyim cnm teşekkür ederim =) olmadı ilaç alıcam artık

Ilaç almayı en son seçenek olarak kullan emin oo bu kimyon çok iyi geliyor sen kendi yediğin yemeklerin hepsine yemeği pisirirken kimyon at kokusuda hafifliyor ayrica sütünden de bebeğine etikisi geçer hiç yan etkisi yok dene hemen rahat edersin ben bugün melisayı fazla koymusum sanırım kızım çok rahatladı uyuyor

onu deneyeyim cnm teşekkür ederim =) olmadı ilaç alıcam artık:50:

lohusasın daha takmamaya çalış canım.beni de eşim bu ara deli ediyor 40 çıkınca belki rahatlarız.bazen başımı alıp gidesim geliyor.yoksa pskolojim mi bozuldu:37:
allah hepimize kolaylık versin canım. bizim 40 çıksada düzelmez tatlım böyle gelmiş böyle gidiyor işte. akşam kv eşimle konuşuyor eşime diyorki çocuğun poposu kızarık mı?
1-eşim altını değiştiriyor mu diye kontrol ediyor onun derdi bu da açık açık soramıyor.
2-kızarabilirde sa-na-neeeee dimi ama.

Ayy çok güzel isim adıyla yaşasın enes uzun ömürlü olsun ... Dava açtın yani tebrik ederim o nüfus memuru da ne kadar dikkatsizmis ama helal olsun dediğini yaptirmışsın ee peki diğer isim ne merak ettim onu yazmamissin. Enes kaç günlük oldu ne kadar kilo aldı benim kız iyi gidiyor maşallah sütüm yarıyor ama sizleri merak ediyorum bebeklerinisi ne kadar kilo aldılar
maşallah canım mercanımıza kan olsun can olsun sütün.
canım ilk ismi burda hiç yazmadım ben. eşimin mesleğinden dolayı tanıdıklar çıkabiliyor baksana çenem durmuyor bir sürü şey anlatıyorum burda. enes 29 günlük bugün. 3.350 doğmuştu, doğumdan sonra 5. günde gittiğimizde doğum kilosundaydı zayıflamadı hiç oğlum. o günden beri kontrole gitmedik cumartesi gidicez inşallah. kilo almış mı bakıcaz, meme yetmiyorsa mama da vermeye başlayabiliriz. patikli altlardan boyunun uzadığını anlayabiliyorum, kiloyuda kucağıma aldım tartıldım almış gibi ama dr ne dicek bakalım.

ohh ne güzel olmuş stres atmışsın canım. bizimde yarın akşam eşli yemeğimiz varmış ama ben gitmicem sanırım. bizim burda havalar hala ısınmadı. o yüzden korkuyoruz hasta olur mu diye.bir arkadaşımın kardeşi benimle aynı gün doğum yapmıştı bebek boğmaca olmuş ve hastaneye yatırmışlar. yarın 1 aylık oluyoruz aşı olucaz bi de.

canım bizim oğlan pusetin içinden çıkmadı, sende git istersen rahatlarsın biraz iyi gelir. battaniyeyle bigüzel örtersin bişey olmaz.

bu arada kv sormuşya poposu kızarık mı diye aklıma gelmişken yazayım. ben mustela pişik kremi almıştım 1 haftada mahvoldu bebeğimin poposu resmen delik deşikti. sonra eşim eczaneden bi pişik kremi aldırmış getirdi eve, böyle uyduruk bişey gibi görünüyo. hatta kızdım bu ne bunu mu sürcez diye 3günde geçti pişikler çok şükür:8:
neoplus diye bi pişik kremi, zorda kalırsanız aklınızda bulunsun.

Ilaç almayı en son seçenek olarak kullan emin oo bu kimyon çok iyi geliyor sen kendi yediğin yemeklerin hepsine yemeği pisirirken kimyon at kokusuda hafifliyor ayrica sütünden de bebeğine etikisi geçer hiç yan etkisi yok dene hemen rahat edersin ben bugün melisayı fazla koymusum sanırım kızım çok rahatladı uyuyor
ne kadar suya ne kadar kimyon koyim canım
allah hepimize kolaylık versin canım. bizim 40 çıksada düzelmez tatlım böyle gelmiş böyle gidiyor işte. akşam kv eşimle konuşuyor eşime diyorki çocuğun poposu kızarık mı?
1-eşim altını değiştiriyor mu diye kontrol ediyor onun derdi bu da açık açık soramıyor.
2-kızarabilirde sa-na-neeeee dimi ama.

maşallah canım mercanımıza kan olsun can olsun sütün.
canım ilk ismi burda hiç yazmadım ben. eşimin mesleğinden dolayı tanıdıklar çıkabiliyor baksana çenem durmuyor bir sürü şey anlatıyorum burda. enes 29 günlük bugün. 3.350 doğmuştu, doğumdan sonra 5. günde gittiğimizde doğum kilosundaydı zayıflamadı hiç oğlum. o günden beri kontrole gitmedik cumartesi gidicez inşallah. kilo almış mı bakıcaz, meme yetmiyorsa mama da vermeye başlayabiliriz. patikli altlardan boyunun uzadığını anlayabiliyorum, kiloyuda kucağıma aldım tartıldım almış gibi ama dr ne dicek bakalım.
vay kadındaki uyanıklığa bak.hiç hazetmem içten pazarlıklı insanlardan.gerçi kim hazeder.Yani evet bebek senin değil mi kim ne karışır.bu yılı atlatın da uzaklaşın kadından rahata ve huzura erin inşaallah.
Bu arada memenin yetmediğini nasıl anlicaz canım

KiZlar iyi geceler.
İyidir insallah herkes.

Ben çocuklarla ugras icerisindeyim tabi bunun başlangıç olduğunu bilmek cok zor.

Zehra bugun kizardi bir haller oldu.alerjidir sudur budur derken tamda tahmin ettigim oldu.
Zehra su çiçeği olmuş kiZlar .ne olacak bilmiyorum.Losyon ve şurup vermiş Dr.
Kardesi küçük, oglumda çıkarmamıştı.

çok geçmiş olsun inşallah küçüğe bulaşmaz

canım bizim oğlan pusetin içinden çıkmadı, sende git istersen rahatlarsın biraz iyi gelir. battaniyeyle bigüzel örtersin bişey olmaz.

bu arada kv sormuşya poposu kızarık mı diye aklıma gelmişken yazayım. ben mustela pişik kremi almıştım 1 haftada mahvoldu bebeğimin poposu resmen delik deşikti. sonra eşim eczaneden bi pişik kremi aldırmış getirdi eve, böyle uyduruk bişey gibi görünüyo. hatta kızdım bu ne bunu mu sürcez diye 3günde geçti pişikler çok şükür:8:
neoplus diye bi pişik kremi, zorda kalırsanız aklınızda bulunsun.
canım yarınki ruh halim nasıl olacak bakalım.belki giderim bende. benim oğlum pusette çok huzursuz oluyor sanki.kıpırdamaya çalışıyor, geriniyor bir yeri ağrıyormuş gibi geliyor bana.

krem içinde sağol canım. bezden dolayı kızarıyor prima, huggies ikiside kızartıyor çok hassas kuzumun cildi.her alt değiştirmede sebamed kullanıyorum bende işe yarıyor gibi.şu bez olayını bir türlü çözemedim

kızlar kandiliniz mübarek olsun. sevdiklerimizle nice kandillere
sağol canım seninde kandilin mübarek olsun.

ne kadar suya ne kadar kimyon koyim canım

vay kadındaki uyanıklığa bak.hiç hazetmem içten pazarlıklı insanlardan.gerçi kim hazeder.Yani evet bebek senin değil mi kim ne karışır.bu yılı atlatın da uzaklaşın kadından rahata ve huzura erin inşaallah.
Bu arada memenin yetmediğini nasıl anlicaz canım
canım komşularım balkondan konuşmayla anlamışlar kvyi. ben bişey anlatmadığım halde allah sana sabır versin dediler.hastanedede gören arkdaşlar oldu onlarda herşeye bir cevabı var, herkesi bozma havasında bu kadınla başedilmez diyorlar.
1 ayda alması gereken kilo var canım ondan çok düşükse veya hiç almamışsa mama takviyesi demişti dr.

mrb kızlar yardımınıza ihtiyacım var...Bebeğime emzik veriyorum midesi bulanıyor,hangi emziği kullanıyosunuz .kullandığım emzik büyük geliyor ne yapabilirim....

hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar.Rabbim selim bebek başta olmak üzere hepimizin yavrusuna sağlıklı,hayırlı,mutlu ömürler versin..

hayırlı kandiller.... voltaj geçmiş olsun inşallah küçüğe geçmez.
allah yardımcın olsun...
bebeci biraz geç oldu ama doğum günün kutlu olsun...
dertsiz allah yardımcın olsun.... bol sabır versin sana...
egomego daha güzel haberler ver inşallah...
temmuz güzel olmuş dışarı çıkman..
benim kv der ki uyku uykunun mayasıdır..
uyku uyku getirir...

bugün günüm vardı resmen canım çıktı.. temizlik dip köşe... hazırlık yeni oturdum yerime...
ne yorulmuşum....

Kizlar hepinizin kandili mubarek olsun!! Bugun kv ye gittik kizimla taam 1 saat dayandim.ya siz soyleyin bi insan 1 aylik bebegin neden agzindan sappur suppur oper?? Birde okadar bagirarak konusuyorki kizimla ben kavga ederke bile okadar bagirmiyorum!! Kafam catladi ve eve geldim:) allahtan evim 1 saat uzakta gelemiyor kafaya esince haha

Canlarim benim regaip kandiliniz mübarek olsun hepiniz dualarimdasiniz
Sizde yavrumu annemi ve ailemi unutmayın olur mu biliyorum sürekli dua ediyorsunuz zaten
Kızlar bide tefriciye başlamışti eşim ama bitiremedi şimdi 2700 okundu 1744 kaldı okuyabilir misiniz
Bugün mübarek Gün bağışlamak istiyorum yavruma çok moralim bozuk hareketsiz olduğu için hep yaralar çıkmış eğer enfeksiyon
Kaparsa çok tehlikeliymis yavrumun uyanmasi için dua edin ne olur tez zamanda koma dan çıkması için
Çok canım yanıyor onu orada koyup arkami dönüp gitmek her geçen gün daha mantıklı koyuyor allahım hiç kimseye evlat acısı yaşatmasin

kızlar 2 gündür yavrum iyi uyumuyor saatlerce huzursuz oluyor,
kızlar anne ve babalarında çok nazarı değiyor..
bol bol okuyun özellikle kalem suresi nazar ayetini..

Kizlar hepinizin kandili mubarek olsun!! Bugun kv ye gittik kizimla taam 1 saat dayandim.ya siz soyleyin bi insan 1 aylik bebegin neden agzindan sappur suppur oper?? Birde okadar bagirarak konusuyorki kizimla ben kavga ederke bile okadar bagirmiyorum!! Kafam catladi ve eve geldim:) allahtan evim 1 saat uzakta gelemiyor kafaya esince haha

nefret ediyorum canım bende öpenlerden..
ya anne olarak ben öpmüyorum benim büyük oğlum öpücük hastalığı oldu
bunu da kucağına alan öpmeyin dedim halde öpüyor...

Canlarim benim regaip kandiliniz mübarek olsun hepiniz dualarimdasiniz
Sizde yavrumu annemi ve ailemi unutmayın olur mu biliyorum sürekli dua ediyorsunuz zaten
Kızlar bide tefriciye başlamışti eşim ama bitiremedi şimdi 2700 okundu 1744 kaldı okuyabilir misiniz
Bugün mübarek Gün bağışlamak istiyorum yavruma çok moralim bozuk hareketsiz olduğu için hep yaralar çıkmış eğer enfeksiyon
Kaparsa çok tehlikeliymis yavrumun uyanmasi için dua edin ne olur tez zamanda koma dan çıkması için
Çok canım yanıyor onu orada koyup arkami dönüp gitmek her geçen gün daha mantıklı koyuyor allahım hiç kimseye evlat acısı yaşatmasin

canım emin ol önüme gelene söylüyorum durumunu.. dua istiyorum...
rabbim en kısa sürede şifa versin inşallahh..
ben 150 okuyum olur mu?

kızlar 2 gündür yavrum iyi uyumuyor saatlerce huzursuz oluyor,
kızlar anne ve babalarında çok nazarı değiyor..
bol bol okuyun özellikle kalem suresi nazar ayetini..

Tamam canım benim okuyalım

canım emin ol önüme gelene söylüyorum durumunu.. dua istiyorum...
rabbim en kısa sürede şifa versin inşallahh..
ben 150 okuyum olur mu?

Olur kuzum olmaz mı çok güzel olur

Back
X