nefret ediyorum canım bende öpenlerden..
ya anne olarak ben öpmüyorum benim büyük oğlum öpücük hastalığı oldu
bunu da kucağına alan öpmeyin dedim halde öpüyor...
çok sağolun kızlar doktorlar bugün odasında özel görüştük adam sağolsun ne zaman gitsek kabul ediyor işi olsa dahi ayrıntılı tek tek bilgi veriyor
ama yine çok umutlu konusmadı
koma halinin bu kadar uzun olması hayra alamet değil dedi
evet bir problem çıkmıyor hiçbir testte ama bebek derin komada yaralar çıktı hareket etmediği için ve enfeksiyon riski çok yüksek eğer
enfeksiyon kapar ise çok zorlu günler bizi bekliyor dedi koma halini açıklayamıyorum ama normal koma değil derin koma dediğimiz beyin ölümüne
en yakın nokta dedi sinyal aldık evet ama koması hafiflemedi koma hafiflemeden bizim için hiç ümit yok koma hafiflemediği içinde her an o sinyalleri
tekrar kaybedebiliriz dedi her sn içten içe ölüyorum nasıl bir acı bu tarifsiz anlatması imkansız rabbim hepinizin yavrularını korusun sakınsın benim
yavrumu da uykudan uyanır gibi uyandırsın lütfennn yalvarıyorum unutmayın dualarınızda dua ediyorum rabbim bu sadece benim sınavım olsun
baskasının günahını yavrumdan çıkarma ne olur baskasının günahıyla beni cezalandırma diye ben sana tamamen döndüm rabbim kabul et diyorum
ama neden hala bebeğim uyuyor sesleniyorum cevap vermiyor dokunuyorum uyanmıyor elimi tutmuyor bakmıyor yavrum eriyip gidiyor benim elimden
birsey gelmiyor dua ediyorum ama her sn alehime işliyor uyanmıyor benim masum meleğim uyanmıyor oysa ilk gün tutmuştu elimi bakıyordu sesimi
duyunca o kadar güzel kokuyordu ki şimdi sesleniyorum yavrummm benimm oğlum diye bakmıyorr bana parmağımı tutturmaya çalıştım bırakınca düştü eli
tutmadı sütümü kusmuş beni istemiyor mu artık acaba oğlum unuttu mu beni neden allahım kabul etmiyor ki dualarımı((
çok sağolun kızlar doktorlar bugün odasında özel görüştük adam sağolsun ne zaman gitsek kabul ediyor işi olsa dahi ayrıntılı tek tek bilgi veriyor
evet bir problem çıkmıyor hiçbir testte ama bebek derin komada yaralar çıktı hareket etmediği için ve enfeksiyon riski çok yüksek eğer
enfeksiyon kapar ise çok zorlu günler bizi bekliyor dedi koma halini açıklayamıyorum ama normal koma değil derin koma dediğimiz beyin ölümüne
en yakın nokta dedi sinyal aldık evet ama koması hafiflemedi koma hafiflemeden bizim için hiç ümit yok koma hafiflemediği içinde her an o sinyalleri
tekrar kaybedebiliriz dedi her sn içten içe ölüyorum nasıl bir acı bu tarifsiz anlatması imkansız rabbim hepinizin yavrularını korusun sakınsın benim
yavrumu da uykudan uyanır gibi uyandırsın lütfennn yalvarıyorum unutmayın dualarınızda dua ediyorum rabbim bu sadece benim sınavım olsun
baskasının günahını yavrumdan çıkarma ne olur baskasının günahıyla beni cezalandırma diye ben sana tamamen döndüm rabbim kabul et diyorum
ama neden hala bebeğim uyuyor sesleniyorum cevap vermiyor dokunuyorum uyanmıyor elimi tutmuyor bakmıyor yavrum eriyip gidiyor benim elimden
birsey gelmiyor dua ediyorum ama her sn alehime işliyor uyanmıyor benim masum meleğim uyanmıyor oysa ilk gün tutmuştu elimi bakıyordu sesimi
duyunca o kadar güzel kokuyordu ki şimdi sesleniyorum yavrummm benimm oğlum diye bakmıyorr bana parmağımı tutturmaya çalıştım bırakınca düştü eli
tutmadı sütümü kusmuş beni istemiyor mu artık acaba oğlum unuttu mu beni neden allahım kabul etmiyor ki dualarımı((
Cnm yasadiklarin cok cok zor..en kisa zamanda uyansa oglun hep kollarinda olsa..ben 100 degil 150 tane okudum!! Bana ozelden gercek ismini soyismini yazarmisin anneme diyim sizin icin camide hatim indirsin olurmu cnm..
egomego canım biraz daha okuyyum mu diyecektim çıkmışın?
rabbim bu mübarek günler hürmetine inşallah yavrunu kucağına almayı nasip etsin
bugünün namazı var bildiğim kadarıyla onu kıl dua oku
rabbim yardım edecek inşallah...
dualarımızdasın.. ya şafi ismi suyu hürmetine...
damam canım yazıyorum çok sağol gerçekten allahım sizden razı olsun çok memnun olurum çok sağol
canım okuyabilirsen oku bitsin ki bağışlayalım zahmet oluyor ama allah razı olsun yavrumu bana bağışlar inşallah sizlerinde duaları ile
200 okuyayım şimdilik sonra gene alırım
Canım ne olur üzme kendimi bebeğin seni hissediyodur. Bîrde benim bebeğimde 8 gün yoğun bakımda yattı mama+ anne sütü veriyorlardı bebeğimde 5 cc olan anne sütünü ara ara kusuyodu dr larda bu durumda çıkartamayız diyorlardı.hergün kuzumu 15-20 dk görüyodum dokunamıyordum bile.herkes orda emzirme saatinde emziriyordu ben korkudum fazla gelir bebeğime kötü bişey olur diye.hergün ağlıyarak eve dönüyodum bugünde vermediler bana kuzumu dîye Allahım o kadar büyük kî yavrumuçok sağolun kızlar doktorlar bugün odasında özel görüştük adam sağolsun ne zaman gitsek kabul ediyor işi olsa dahi ayrıntılı tek tek bilgi veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?