2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
nefret ediyorum canım bende öpenlerden..
ya anne olarak ben öpmüyorum benim büyük oğlum öpücük hastalığı oldu
bunu da kucağına alan öpmeyin dedim halde öpüyor...

Aynen daha ben bile kiyamiyorum opmeye!!! Birde emzigi yere dustu kb agzina aldi sonra kizimin agzina soktu..aglicaktim sinirden kipkirmizi oldum

egomego canım 200de ben alayım. okuyorum hemen bitti diye yazamayabilirim sen okundu say.

bebeğim canım tefriciye duasını kopyaladım.
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

Son düzenleme:
çok sağolun kızlar doktorlar bugün odasında özel görüştük adam sağolsun ne zaman gitsek kabul ediyor işi olsa dahi ayrıntılı tek tek bilgi veriyor
ama yine çok umutlu konusmadı
koma halinin bu kadar uzun olması hayra alamet değil dedi
evet bir problem çıkmıyor hiçbir testte ama bebek derin komada yaralar çıktı hareket etmediği için ve enfeksiyon riski çok yüksek eğer
enfeksiyon kapar ise çok zorlu günler bizi bekliyor dedi koma halini açıklayamıyorum ama normal koma değil derin koma dediğimiz beyin ölümüne
en yakın nokta dedi sinyal aldık evet ama koması hafiflemedi koma hafiflemeden bizim için hiç ümit yok koma hafiflemediği içinde her an o sinyalleri
tekrar kaybedebiliriz dedi her sn içten içe ölüyorum nasıl bir acı bu tarifsiz anlatması imkansız rabbim hepinizin yavrularını korusun sakınsın benim
yavrumu da uykudan uyanır gibi uyandırsın lütfennn yalvarıyorum unutmayın dualarınızda dua ediyorum rabbim bu sadece benim sınavım olsun
baskasının günahını yavrumdan çıkarma ne olur baskasının günahıyla beni cezalandırma diye ben sana tamamen döndüm rabbim kabul et diyorum
ama neden hala bebeğim uyuyor sesleniyorum cevap vermiyor dokunuyorum uyanmıyor elimi tutmuyor bakmıyor yavrum eriyip gidiyor benim elimden
birsey gelmiyor dua ediyorum ama her sn alehime işliyor uyanmıyor benim masum meleğim uyanmıyor oysa ilk gün tutmuştu elimi bakıyordu sesimi
duyunca o kadar güzel kokuyordu ki şimdi sesleniyorum yavrummm benimm oğlum diye bakmıyorr bana parmağımı tutturmaya çalıştım bırakınca düştü eli
tutmadı sütümü kusmuş beni istemiyor mu artık acaba oğlum unuttu mu beni neden allahım kabul etmiyor ki dualarımı ((

bu perşembe gecesinin ve kandil gecesinin yüzü suyu hürmetine Allah dualarımızı kabul eder inşallah. ve minik yavrun uyanır. bende bu gece dua edeceğim minik bebeğin için. hayırlısıyla her şey düzelecek insallah...

Cnm yasadiklarin cok cok zor..en kisa zamanda uyansa oglun hep kollarinda olsa..ben 100 degil 150 tane okudum!! Bana ozelden gercek ismini soyismini yazarmisin anneme diyim sizin icin camide hatim indirsin olurmu cnm..

egomego canım biraz daha okuyyum mu diyecektim çıkmışın?
rabbim bu mübarek günler hürmetine inşallah yavrunu kucağına almayı nasip etsin
bugünün namazı var bildiğim kadarıyla onu kıl dua oku
rabbim yardım edecek inşallah...
dualarımızdasın.. ya şafi ismi suyu hürmetine...

Cnm yasadiklarin cok cok zor..en kisa zamanda uyansa oglun hep kollarinda olsa..ben 100 degil 150 tane okudum!! Bana ozelden gercek ismini soyismini yazarmisin anneme diyim sizin icin camide hatim indirsin olurmu cnm..

damam canım yazıyorum çok sağol gerçekten allahım sizden razı olsun çok memnun olurum çok sağol

canım okuyabilirsen oku bitsin ki bağışlayalım zahmet oluyor ama allah razı olsun yavrumu bana bağışlar inşallah sizlerinde duaları ile

Tamam cnm bu gece insallah hoca efendi olmak icin okuyan gencler kurani kerim hatmi indirecekler..rabbim sifasini versin insallah

Canım ne olur üzme kendimi bebeğin seni hissediyodur. Bîrde benim bebeğimde 8 gün yoğun bakımda yattı mama+ anne sütü veriyorlardı bebeğimde 5 cc olan anne sütünü ara ara kusuyodu dr larda bu durumda çıkartamayız diyorlardı.hergün kuzumu 15-20 dk görüyodum dokunamıyordum bile.herkes orda emzirme saatinde emziriyordu ben korkudum fazla gelir bebeğime kötü bişey olur diye.hergün ağlıyarak eve dönüyodum bugünde vermediler bana kuzumu dîye Allahım o kadar büyük kî yavrumu
bana bağışladı inşallah senin kuzunu da sana biran önce bağışlar.hep dua ediyorum sana o yoğun bakımdan bebeğinle gülerek çık inşallah diye.benimde okuduğum tefriciye vardı 200 tanede Selim bebek için ben okumuş oluym Allah şifasını versin biran önce.

Egomego bende 200 tane okuyayim canim, Allah bu gecenin hurmetine yavrunu sana bagislasin insallah

ne zaman bagislanmasi yapilcak ona gire bitirelim dualari

kızlar hepinizden allah razı olsun damamdır bir saat sonra bağış yaparımm ama nasıl yapacağımı bilmiyorum bilen varmı

egomego, inan her gün senden güzel haberler duymak için mutlaka bakıyorum nisan 2013 annelerine..
şu mübarek gecede Rabbim dualarını, dualarımızı kabul eder inşallah, Selim bebek sapasağlam uyanır, anneciğinin kollarına kavuşur...
Allah seni, bizi, kimseyi evladıyla sınamaz inşallah..
hayırlı haberlerini bekliyoruz..

Bütün anne ve süt kokulu bebeklerinin kandili mübarek olsun. Bizim bugün kırkımız çıktı. Allah Selim bebeğe güç versin en kısa zamanda ana oğul kavuşsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…