çok sağolun kızlar doktorlar bugün odasında özel görüştük adam sağolsun ne zaman gitsek kabul ediyor işi olsa dahi ayrıntılı tek tek bilgi veriyor
ama yine çok umutlu konusmadı
koma halinin bu kadar uzun olması hayra alamet değil dedi
evet bir problem çıkmıyor hiçbir testte ama bebek derin komada yaralar çıktı hareket etmediği için ve enfeksiyon riski çok yüksek eğer
enfeksiyon kapar ise çok zorlu günler bizi bekliyor dedi koma halini açıklayamıyorum ama normal koma değil derin koma dediğimiz beyin ölümüne
en yakın nokta dedi sinyal aldık evet ama koması hafiflemedi koma hafiflemeden bizim için hiç ümit yok koma hafiflemediği içinde her an o sinyalleri
tekrar kaybedebiliriz dedi her sn içten içe ölüyorum nasıl bir acı bu tarifsiz anlatması imkansız rabbim hepinizin yavrularını korusun sakınsın benim
yavrumu da uykudan uyanır gibi uyandırsın lütfennn yalvarıyorum unutmayın dualarınızda dua ediyorum rabbim bu sadece benim sınavım olsun
baskasının günahını yavrumdan çıkarma ne olur baskasının günahıyla beni cezalandırma diye ben sana tamamen döndüm rabbim kabul et diyorum
ama neden hala bebeğim uyuyor sesleniyorum cevap vermiyor dokunuyorum uyanmıyor elimi tutmuyor bakmıyor yavrum eriyip gidiyor benim elimden
birsey gelmiyor dua ediyorum ama her sn alehime işliyor uyanmıyor benim masum meleğim uyanmıyor oysa ilk gün tutmuştu elimi bakıyordu sesimi
duyunca o kadar güzel kokuyordu ki şimdi sesleniyorum yavrummm benimm oğlum diye bakmıyorr bana parmağımı tutturmaya çalıştım bırakınca düştü eli
tutmadı sütümü kusmuş beni istemiyor mu artık acaba oğlum unuttu mu beni neden allahım kabul etmiyor ki dualarımı((
Canım ben de biraz sonra ''selim'' için namaz kılıp dua edicem. inşallah allah kabul eder, Bi anda bebeğin kendine gelir ve buraya yazarsın. Neden bilmiyorum hep içimden kalbinin olduğu yere, yani göğüs kafesiyle karnının birleştiği yere elini koy, önce sıcaklığını ver sonra hafif pışpışla demek geliyor. dedim ve rahatladım.
Senin yazdığın mesajları görünce gözümün önüne hep böyle bişey geliyo. tabi böyle şeylere izin var mı bilmiyorum

Bebekleri uykusuz olan ve genelde ağlayan arkadaşlar. başarabilirseniz, gerçekten sakin olun, sakinliği her hücrenizde hissedin, yani sakinmiş gibi görünmekten bahsetmiyorum :) hafif bi sesle yavrunuza seslene seslene ( 'yavruum canııım tatlııım balııım'' gibi) ,bebek masajlarını deneyin. google a bebek masajları yazınca bir sürü çıkar.
Bir de mutfakta aspiratörü son ayarında açıp onu anakucağına koyun, bunu deneyin. bizim kızımız 4 ay genelde böyle uyudu.bir de dizlerime yatırırdım poposuna hafif pışpış yapardım. daha önce de yazmıştım okumayanlar için tekrarlayayım dedim. denemediyseniz bir de bu yöntemleri deneyin. biz çok şey denedik bu yöntemler tutmuştu.