2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
çok sağolun kızlar doktorlar bugün odasında özel görüştük adam sağolsun ne zaman gitsek kabul ediyor işi olsa dahi ayrıntılı tek tek bilgi veriyor
ama yine çok umutlu konusmadı
koma halinin bu kadar uzun olması hayra alamet değil dedi
evet bir problem çıkmıyor hiçbir testte ama bebek derin komada yaralar çıktı hareket etmediği için ve enfeksiyon riski çok yüksek eğer
enfeksiyon kapar ise çok zorlu günler bizi bekliyor dedi koma halini açıklayamıyorum ama normal koma değil derin koma dediğimiz beyin ölümüne
en yakın nokta dedi sinyal aldık evet ama koması hafiflemedi koma hafiflemeden bizim için hiç ümit yok koma hafiflemediği içinde her an o sinyalleri
tekrar kaybedebiliriz dedi her sn içten içe ölüyorum nasıl bir acı bu tarifsiz anlatması imkansız rabbim hepinizin yavrularını korusun sakınsın benim
yavrumu da uykudan uyanır gibi uyandırsın lütfennn yalvarıyorum unutmayın dualarınızda dua ediyorum rabbim bu sadece benim sınavım olsun
baskasının günahını yavrumdan çıkarma ne olur baskasının günahıyla beni cezalandırma diye ben sana tamamen döndüm rabbim kabul et diyorum
ama neden hala bebeğim uyuyor sesleniyorum cevap vermiyor dokunuyorum uyanmıyor elimi tutmuyor bakmıyor yavrum eriyip gidiyor benim elimden
birsey gelmiyor dua ediyorum ama her sn alehime işliyor uyanmıyor benim masum meleğim uyanmıyor oysa ilk gün tutmuştu elimi bakıyordu sesimi
duyunca o kadar güzel kokuyordu ki şimdi sesleniyorum yavrummm benimm oğlum diye bakmıyorr bana parmağımı tutturmaya çalıştım bırakınca düştü eli
tutmadı sütümü kusmuş beni istemiyor mu artık acaba oğlum unuttu mu beni neden allahım kabul etmiyor ki dualarımı :(((

Canım ben de biraz sonra ''selim'' için namaz kılıp dua edicem. inşallah allah kabul eder, Bi anda bebeğin kendine gelir ve buraya yazarsın. Neden bilmiyorum hep içimden kalbinin olduğu yere, yani göğüs kafesiyle karnının birleştiği yere elini koy, önce sıcaklığını ver sonra hafif pışpışla demek geliyor. dedim ve rahatladım.
Senin yazdığın mesajları görünce gözümün önüne hep böyle bişey geliyo. tabi böyle şeylere izin var mı bilmiyorum :(

Bebekleri uykusuz olan ve genelde ağlayan arkadaşlar. başarabilirseniz, gerçekten sakin olun, sakinliği her hücrenizde hissedin, yani sakinmiş gibi görünmekten bahsetmiyorum :) hafif bi sesle yavrunuza seslene seslene ( 'yavruum canııım tatlııım balııım'' gibi) ,bebek masajlarını deneyin. google a bebek masajları yazınca bir sürü çıkar.
Bir de mutfakta aspiratörü son ayarında açıp onu anakucağına koyun, bunu deneyin. bizim kızımız 4 ay genelde böyle uyudu.bir de dizlerime yatırırdım poposuna hafif pışpış yapardım. daha önce de yazmıştım okumayanlar için tekrarlayayım dedim. denemediyseniz bir de bu yöntemleri deneyin. biz çok şey denedik bu yöntemler tutmuştu.

günaydın kızlar.. voltaj rüyamda seni gördüm
dilerim herşey yolundadır... yavrular iyidir...sende...

Kızlar kafayı yıyıcem çocugun burnunu çok Zor açıyorum :((

Neler denedin? serum fizyolojik ve otribebe var mı sende? onları denedin mi?

keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri

$SDC13516.webp

çok sağolun kızlar doktorlar bugün odasında özel görüştük adam sağolsun ne zaman gitsek kabul ediyor işi olsa dahi ayrıntılı tek tek bilgi veriyor
ama yine çok umutlu konusmadı
koma halinin bu kadar uzun olması hayra alamet değil dedi
evet bir problem çıkmıyor hiçbir testte ama bebek derin komada yaralar çıktı hareket etmediği için ve enfeksiyon riski çok yüksek eğer
enfeksiyon kapar ise çok zorlu günler bizi bekliyor dedi koma halini açıklayamıyorum ama normal koma değil derin koma dediğimiz beyin ölümüne
en yakın nokta dedi sinyal aldık evet ama koması hafiflemedi koma hafiflemeden bizim için hiç ümit yok koma hafiflemediği içinde her an o sinyalleri
tekrar kaybedebiliriz dedi her sn içten içe ölüyorum nasıl bir acı bu tarifsiz anlatması imkansız rabbim hepinizin yavrularını korusun sakınsın benim
yavrumu da uykudan uyanır gibi uyandırsın lütfennn yalvarıyorum unutmayın dualarınızda dua ediyorum rabbim bu sadece benim sınavım olsun
baskasının günahını yavrumdan çıkarma ne olur baskasının günahıyla beni cezalandırma diye ben sana tamamen döndüm rabbim kabul et diyorum
ama neden hala bebeğim uyuyor sesleniyorum cevap vermiyor dokunuyorum uyanmıyor elimi tutmuyor bakmıyor yavrum eriyip gidiyor benim elimden
birsey gelmiyor dua ediyorum ama her sn alehime işliyor uyanmıyor benim masum meleğim uyanmıyor oysa ilk gün tutmuştu elimi bakıyordu sesimi
duyunca o kadar güzel kokuyordu ki şimdi sesleniyorum yavrummm benimm oğlum diye bakmıyorr bana parmağımı tutturmaya çalıştım bırakınca düştü eli
tutmadı sütümü kusmuş beni istemiyor mu artık acaba oğlum unuttu mu beni neden allahım kabul etmiyor ki dualarımı :(((

Canım sakın dualarım kabul olmuyor diye düşünme lütfen! bu senin sınavın her zaman hayırlısını iste evet çok zor birşey canının canı o dayanmak zor ama imtihanda olduğunu unutma biz hepimiz senin yanındayız birsürü kişi selim bebeğe şifa için dua ediyor lütfen sen de üzülme...

"Bazen hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlı olur. Kimi zaman da sevip arzu ettiğiniz bir şey sizin için şerli olabilir. Netice itibarıyla neyin hayır ve neyin şer getireceğini sadece Allah bilir, siz bilmezsiniz." (Bakara, 2/216)

“Olabilir ki bir şey sizin hoşunuza gitmez de Allah onda birçok hayır takdir etmiş bulunur.” (Nisa, 4/19)

"ALLAH C.C. kime hayır dilerse, ona musibet verir" Hadis'i Şerif / Buhari

"Kullarımdan herhangi birine, bedeninde, malında veya evladında bir Musibet tevcih ettiğim vakit, bu musibeti Sabr-ı Cemil ile karşılarsa, kıyamet günü onun için mizan kurmak ve defte açmaktan haya ederim" Hadis'i Kûdsi / Hakim, Deylemi

günaydın kızlar, ben bu gece bir kaç saat da ola uyuyabildim..Çok iyi geldi çOOOK....

Canım senin bebeğin gece hiç mi uyumuyor benim kızım akşam 7-8 gibi uyanıp gece 1-2 gibi ancak uyuyor bu süre zarfında sürekli ağlıyor uyutsakta 5 dk geçmeden uyanıp ağlamaya başlıyor yapmadığımız şey kalmadı kucakta,battaniyede,ayakta salllıyoruz ama yok hep mutsuz huzursuz sinirlerim harap oldu dayanamayıp bebeğe bağırmaya başlıyorum sen nasıl dayanıyorsun...

Aynen daha ben bile kiyamiyorum opmeye!!! Birde emzigi yere dustu kb agzina aldi sonra kizimin agzina soktu..aglicaktim sinirden kipkirmizi oldum:(

ıykkk o ne ya benim midem bulandı burda...

kızlar bebeklerinizi ne sıklıkta besliyorsunuz. benimki geceleri kurulmuş saat gibi 2saatte bir uyanıyor. gündüzleri ise rastgele, çoğu zaman 2 saati bile geçmiyor, azıcık emiyor bırakıyor, 1saat sonra bidaha istiyor. sizde durumlar nasıl bi düzen oturtabildiniz mi?

Canım senin bebeğin gece hiç mi uyumuyor benim kızım akşam 7-8 gibi uyanıp gece 1-2 gibi ancak uyuyor bu süre zarfında sürekli ağlıyor uyutsakta 5 dk geçmeden uyanıp ağlamaya başlıyor yapmadığımız şey kalmadı kucakta,battaniyede,ayakta salllıyoruz ama yok hep mutsuz huzursuz sinirlerim harap oldu dayanamayıp bebeğe bağırmaya başlıyorum sen nasıl dayanıyorsun...

Kızlar sabır lütfen benim kızımda bugün 38 günlük oldu bazen akşam 7 de uyanıyor gece 2 3 4 değişken saatlerde uyuyabiliyor be bu süre içinde sürekli ağlıyor denemediğimiz kalmıyor Bazende 12 de uyuyor eşim işten geldiğinde öyle beraber sofra yemek vs gibi bi durumumuz olmuyor yani ama sabrediyoruz bi gün tam sabrım tükenmîştiki annem aradı kv ile konuşmuşlar benim kv ofpufya çocuğuna çok sabırlı ben ordayken kaç gece uykusuz kaldı yinede sinirlenmedi demiş ki bizim kv kulp takacak bahane arar sanki Rabbim o telefonda anneme bunları söyletti şimdi çok daha sakin olmaya çalışıyorum meleğime ve hergün şükrediyorum Allah onu bana aratmadan verdiği için sizlerde eminim benim gibi düşünüyorsunuz ve çok zor biliyorum ama yinede yazmak istedim

Kızlar sabır lütfen benim kızımda bugün 38 günlük oldu bazen akşam 7 de uyanıyor gece 2 3 4 değişken saatlerde uyuyabiliyor be bu süre içinde sürekli ağlıyor denemediğimiz kalmıyor Bazende 12 de uyuyor eşim işten geldiğinde öyle beraber sofra yemek vs gibi bi durumumuz olmuyor yani ama sabrediyoruz bi gün tam sabrım tükenmîştiki annem aradı kv ile konuşmuşlar benim kv ofpufya çocuğuna çok sabırlı ben ordayken kaç gece uykusuz kaldı yinede sinirlenmedi demiş ki bizim kv kulp takacak bahane arar sanki Rabbim o telefonda anneme bunları söyletti şimdi çok daha sakin olmaya çalışıyorum meleğime ve hergün şükrediyorum Allah onu bana aratmadan verdiği için sizlerde eminim benim gibi düşünüyorsunuz ve çok zor biliyorum ama yinede yazmak istedim

Canım benim desteğin için çok teşekkür ederim aynen dediklerini yaşıyorum ama maalesef senin kadar sabırlı olamıyorum dün gece kaç kere bağırdım benim kızın elleri ayakları hiç durmaz çok hareketlidir o hareket ettikçe ben strese giriyorum dediğin gibi akşam yemeği yiyemiyoruz bile dün gece hazır pizza koymuştum eşime fırını kapat dedim kapatmış ama fişini çekmediği için pizzalar yanmış başladım ağlamaya eşime bebeğe söylenmeye İnşAllah bir an önce geçer hepimiz için..

Canım senin bebeğin gece hiç mi uyumuyor benim kızım akşam 7-8 gibi uyanıp gece 1-2 gibi ancak uyuyor bu süre zarfında sürekli ağlıyor uyutsakta 5 dk geçmeden uyanıp i. :ağlamaya başlıyor yapmadığımız şey kalmadı kucakta,baffttaniyede,ayakta salllıyoruz ama yok he p mutsuz huzursuz sinirlerim harap oldu dayanamayıp bebeğe bağırmaya başlıyorum sen nasıl dayanıyorsun...
Benimki de aynı şekilde sıkıntı yaşıyor ancak saatleri farklı.12'den 5'e Kadar hep Uyanık..kaka yapamıyor gibi ıkınıyor,Gaz sancısı çekiyor,bu yüzden düzgün ememiyor emse uyucak sanki.Bu gece Uyudu 3'ten sonra,bir tek emmeye kalktı.mevlüt olacak pazar günü rahat rahat temizlik yapabilirim bu enerjiyle..Kızım annesini dinlendirdi:)

fazla yazamıyorum ama sürekli takip ediyorum.hanipeks uzun zamandır yok neden yazmadığını bilen var mı? umarım herşey yolundadır..

birde sütü fazla gelen bi arkadaş vardı tam hatırlayamadım kim olduğunu acaba süt bebeğin boğazına kaçıyor mu?benim oğlum sütü çok kaçırıyor boğazına bu durumda olan varsa ne yapabiliriz yardım ederrmisiniz?hiç sağmadım aslında süt fazlamı tam eminde değilim ama oğlum çok hırslı emiyor o yüzdende boğazına kaçıyor olabilir..

Egomego rabim sabrini artisin.en kisa zamanda da kuzucuguna acil sifalar versin. Ben kizimi ne zaman kucagima alsam aklima sen geliyosun.dualarimdasin.

Bizim de bugun kirkimiz cikti.aksama kizimin ananesi ikimizi de kirklayacak :)
Bebegi cok aglayanlara benden de bikactavsiye.futbolcu tutusu diye bi tutus sekli varmis.benim kizim sadece bu sekilde sakinlesiyo.bi deneyin bence.bi de emerken cok homurdanirsa ben israr etmiyorum.az once soyledigim sekilde tutup uyutuyorum.sonra uyku arasinda emziriyorum.

Selam kizlar sizlere bir sorum var. benim kizim 9 nisan dogumlu bizim kirkimiz ayin kacinda doluyor. Kimisi diyor dogdugu gun sayilir , kimisi diyor sayilmaz. Arada kaldik. Lutfen soyleyin 19 mayistami cikicak.

birde sütü fazla gelen bi arkadaş vardı tam hatırlayamadım kim olduğunu acaba süt bebeğin boğazına kaçıyor mu?benim oğlum sütü çok kaçırıyor boğazına bu durumda olan varsa ne yapabiliriz yardım ederrmisiniz?hiç sağmadım aslında süt fazlamı tam eminde değilim ama oğlum çok hırslı emiyor o yüzdende boğazına kaçıyor olabilir..

canım berim kızında boğazına çok kaçıyor ben kaldırıp hafifçe sırtına vurup nefes alınca devam ediyorm.

haipeks yokk mu? ben geçmiş okuyamadIm.

canım berim kızında boğazına çok kaçıyor ben kaldırıp hafifçe sırtına vurup nefes alınca devam ediyorm.

haipeks yokk mu? ben geçmiş okuyamadIm.

ben bi kaç gündür göremedim o yüzden merak ettim.
Bende kaldırıp yavaşça vuruyorum sırtına ama nefes alamycak diyede çok korkuyorum canım ya :(

Back
X