- 12 Mart 2012
- 337
- 29
- 118
Bitanem allaha havale ettim kocamla da konuştuk bundan sonra herşey çok çok farklı olcak dedim tmm dedi
Pc yı açınca anlatıcam birde sizin fikirlerinizi almak istiyorum yaptığım konuşma fln doğru mu haklımıyım diye siz olsaydınız napardınız diye .. Ama uzun biraz söleyim şimdiden
Bitanem allaha havale ettim kocamla da konuştuk bundan sonra herşey çok çok farklı olcak dedim tmm dedi
Pc yı açınca anlatıcam birde sizin fikirlerinizi almak istiyorum yaptığım konuşma fln doğru mu haklımıyım diye siz olsaydınız napardınız diye .. Ama uzun biraz söleyim şimdiden
Benim oğlanda soyununca çok korkuyor banyodan sonra losyon süreyim diyorum çığlık çığlığa alt açmayıda pek sevdiği söylenemez çabuk çabuk açıp kapatıyorum. Bide bugün 44. gün hala agu filan yok bazen dikkatli dikkatli yüzüme bakıyor. Uyanıkken nasıl oyalanır ki bebek hep kucak ve gezmek istiyor sizinkide öylemi.
Benimkide altı açılınca mutlu oluyor ama üst tarafı soyundurduğum zmn korkuyor İçim bi hoş oluyor o zaman burdayım diyorum elini tutuyorum kendiniiyi hissetsin diyebenimkide korkuyo banyodan, alt açmada da bazen ağlıyo, bazen ağlaren alt açınca susuyo:)
agular war, ben laf atınca çıkarıyo o sesleri:)
uyanıkken aynı hep gezinmek ve bakınmak istiyo
en sevdiği sırtı bana dönük olarak tuttuğum pozisyon
balkon diyoruz biz ona:)
Ben kuvetine koyuyorum ayaktan başlıyorum en son sacını sampuanlayip durulamaya geciyorum. Elimin üzerine kirli elbiselerinden birini koyuyorum üzerine yuzustu koyup sırtından ve kafadan su döküp duruluyorum.. Ağlarsa panik yapma , Sakın olmaya çalış.
Vallahi bravo ben asla yıkayamam çok korkuyorum yıkama işinden Allahtan babaannem burda o yıkıyor sürekli ama benimde kendimiBebişi ben günlük yıkıyorum önce bütün vücudunu komple kafada dahil şampuanlıyorım güzelce sonra ters çevirip tek elimle tutup tek elimle su döküp güzelce duruluyorum en önemlisi kafasına su dökerken yavaş yavaş dökme nefessiz kalır o zaman su yutar bir tas suyu birden dök tası bırakıp elini yüzüne yukardan aşağı sür o zaman nefes almayı unutmuyor iyice durulanana kadar tekrarla. Böyle çok kolay benim oğlum hiç sevmiyor yıkanmayı en çabuk yöntem bunu buldum ben.
Aynen o kadar inceledim tekniklerini ama yinede korkuyorumÇok güzel anlatmışsın cnm :)
Wucudu tmm da kafasını şampuanlayıp su dökme işi korkutuyo tek döküp hemen nası yüzünü sıyırcam sudan ondan korkuyorum
Hiç pişman olma cnm ben aldım korse atlet gibi bişey hepsi de öyle Zaten hiç bi işe yaramıyor bizdeki normal göbek değil ki o korseler iş görsünmerhaba kızlar
aranızda doğumdan sonra korse kullanmayan var mı eski haline döner mi bu karınlar dr bana gerek olmadığını söyledi ama şimdi pişmanım şimdiden sonra da taksam işe yarar mı acaba bileniniz var mı
Sağol cnm inşallah becerebilirim ya :/
Bi bakim cnm tlf dan giriorum ya sıkıntı büyük :)
Aslında okadr uzun ki canımı sıkan çok şey wardı beklentiler wardı ama kocamla ilgili değil kv.ve k.b. Ların beni , ailemin yanında onure etmesini beklerdim beni çok utandırdılar .. Kendileri reZil oldu ama işte olan bana oldu
Neler yedim içtim eczacı arkadaşımız war neler buldu getirdi ama yook yook yine yok
Canım sütünün çekilmesine üzüldüm( benim sütüm azaldığında 1 su bardağı yeşil mercimek ve 1 su bardağı bulguru haşlayıp salatasını yapıyorum.. İçine bolca dereotu doğrayıp kırmızı köz biber de katıyorum.. Zeytinyağı ve limon ekleyip yiyince sütümün bayağı arttığını hissediyorum.. Belki sen de denemişsindir canım ama yine de yazayım dedim..başkalarına faydası dokunur belki
Hanımlar siz bebeklerinize hazır su mu veriyorsunuz yoksa kaynamış su mu ben hazır su veriyorum kaynatsammı acaba.
Hanımlar siz bebeklerinize hazır su mu veriyorsunuz yoksa kaynamış su mu ben hazır su veriyorum kaynatsammı acaba.
kızlar süt arttırma tariflerine benim de katkım olsun daha önce de yazmıştım 2-3 kuru inciri iyice kaynatıp bi fincan suyunu için ben de çok işe yarıyor.valla nazar değmesin maaşallah bi göğsümden çok zorlamadığım halde 150 cc süt sağdım geçende...
Benimkide altı açılınca mutlu oluyor ama üst tarafı soyundurduğum zmn korkuyor İçim bi hoş oluyor o zaman burdayım diyorum elini tutuyorum kendiniiyi hissetsin diye
Tossamavisi agular için aşı takviminde tam başlama zamanı 2aydan sonra yazıyor takma kafana gözleriyle takip etme zamanı şimdi
Tabiönceden agulayanlara da maşallah
Ya nasıl gezdiriyosunuz bebekleri ben korkuyorum boynuna beline bişey yaparım diye çünkü bi tek tulum yada alt üst takım var
Destek bişey koyuyomusunuz altlarına
Vallahi bravo ben asla yıkayamam çok korkuyorum yıkama işinden Allahtan babaannem burda o yıkıyor sürekli ama benimde kendimi
Alıştırmam lazım ama nasıl yapcam bilmiyorum
Aynen o kadar inceledim tekniklerini ama yinede korkuyorum
Hiç pişman olma cnm ben aldım korse atlet gibi bişey hepsi de öyle Zaten hiç bi işe yaramıyor bizdeki normal göbek değil ki o korseler iş görsün
Annemler çarşafla sarmışlar o yuzden sarkmamış karınları
Benide bi kaç kere sardılar çarşafla hakikaten çok sıkı tutuyor ama onlar yokken beceremedim ve saramadım hiç
Zaten ne yapsakta eski haline gelmezde
Bundan sonra spor yapcaz artık birde kiloları verince toparlanır heralde
kızlar süt arttırma tariflerine benim de katkım olsun daha önce de yazmıştım 2-3 kuru inciri iyice kaynatıp bi fincan suyunu için ben de çok işe yarıyor.valla nazar değmesin maaşallah bi göğsümden çok zorlamadığım halde 150 cc süt sağdım geçende...
Normal doğum yapanlar benim vajina gaz doluyo böyle bırtlıyorum devamlı böyle olan varmı
http://www.camas...m.com/ anca böle yazabildim
Arada oluyor ayaktayken hizli oturunca mesela:) allahim nezaman normale donucez
selamlar anneler
bebişlerin ortak uyku saati sanırım
baya kalabalık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?