2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

hemde en önde koşanı neler yapmak istedim o an aaah ahhh acıyınca aha da böle şeyler oluyo cnm bnm ...

amin bitanem hepimiz ağıztadıyla ekmek yiyelim ewlerimizde yawrularımızla inşallah

Vay be aile yadigari ceyrek altin:) sende kendi torununa sakla bari hihi:) esinede masallah allah basimizdan eksik etmesin!!

hele oğluma getirdikleri kundağı görmeniz lazımdı. resmen eski iki kumaşı birleştirmiş ortasında ek yeri var.
eşime gösterdim at şunu çöpe dedi.

amannn kızlar canları cehenneme bizler evimizde huzurlu olalımda kapıyı kapatınca onlar dışarıda kalır. yani umarım sizin içinde öyledir, biz çok uzakta olduğumuz için 1 hafta kalabildi kv. oda burnumdan geldi.
size bişey sorucam bebeklerinizin uyku düzeni nasıl?

Ben birsey koymiyorum tutarken..alisirsin zamanla!! Bende dogdugundan beri tek basima yikiorum ama kizim buyuk dogdu avantaj galiba tutmasi fln:)
İnşallah bende sorunsuz yıkayabilirim bebğimi ama iyi cesaret yA maşallah
Sen aynadan goruyormusun dikisi ben bakiorum bakiorum goremiorum!! Eger cok kotu duruyorsa duzelttir istersen..tabi tekrar mudahale ettirmek istermisin orasini bilemem?! Kactane dikisim var cnm senin??

Tekrar mühadelemi yoo kalsın
Kaç dikişim olduğunu bilmiyorum unutmuştum sormayı faZla yok demişti gerçi drum
Vajinanın sağ alt tRafına doğru bak genelde kesi oradan yapılıyormuş
Benim sepsert olan yerler dikiş sende sertlik yoksa ve bişey göemüyorsan güzel kaynamış demekki

huysuzmelek sütün için çok üzüldüm... yaşadıklarında kolay değil allah yardımcın olsun canım...,
allahtan eşinn olayların farkında yoksa sana çok zor olurdu...

aynı dert bizde de var emzik almıyo toksa memeyide almıyo zorlayınca ya çığlık atıyo yada kusuyo.emzik için bi çözüm bulursan mutlaka paylaş olurmu canım

birde kızlar benim oğlan uykudan uyanırken sürekli feryat figan bir kere bile öyle sessiz sakin uyanmadı. bu normal bişey mi?

Korkma bisey olmaz :) sonucta kizinin sagligi icin vurulacak oyle dusun rahatlat kendini:)
Sen nerde yaptırdın aşını cnm birde çok ağladımı aşı yapılırken canı çok yandımı
hele oğluma getirdikleri kundağı görmeniz lazımdı. resmen eski iki kumaşı birleştirmiş ortasında ek yeri var.
eşime gösterdim at şunu çöpe dedi.

Cnm ben bu kayınvalide muhabbetine hiç girmek istemiyordum da bizimkide bi pijama takımı penye battaniye ve yırtık bi askılı atlet almış torununa aman hiç umurumda deil 5 gün kaldım onlarda çıktım anneme geldim o kadar sinirliyimki
Aman kocamla kızım iyi olsun geri hiç kimseyi takmıyorum konuşana da cevabımı veriyorum kimsenin bizleri üzmeye hakkı yok

Benim bebek gece oniki bir arası uyuyor sabah sekiz dokuza kadar sadece emmek için uyanıyor ama gündüz bi düzen yok bazen bütün gün mıkır mıkır bazende çok iyi birkaç saat uyuyor daha bi düzene oturmadı gün içinde uyku saatleri yalnızım çok uyursada canım sıkılıyo uyandırıp sevmek istiyorum bazen.

huysuzmelek sütün için çok üzüldüm... yaşadıklarında kolay değil allah yardımcın olsun canım...,
allahtan eşinn olayların farkında yoksa sana çok zor olurdu...

Amin cnm hepimizin yardımcısı olsun Rabbim inşallah farkında olmasaydı şimdiye ben Adanaya gitmiştim bile .. annem-babam laf anlamaz huylarındalar alır getirirler Adanaya daha da göstermezler

Evet sag tarafta dikislerim ama iyi kaynadi demek!! Sen en iyisi bi doktora git baktir iltihap flnmi kaptiki??

Amin cnm allah evimizden huzur eksik etmesin:)

inşallaaaaah

ben şimdilik müsaade isteyim sizden kız uyanmadan duşa girim akşama misafirlerimiz warmış etrafı toparlayayım yemek yapayım pasta börekde kocişim alsın yapamam walla perişan haldeyimmm ayyyyyyyy ewi görmeniz lazım wazgeçtim görmemeniz lazım yaaaaaaaaa

öpüyorum hepinizi tlfonda sayfa açık okuyorum cevap yazarım ordan işim bitsin

ayy akşamda hiçsewmediğim bi kız geliyor döwecektik yakın arkadaşımla yılbaşını zehir etti uyuz taaaa hatayda ... bide bizim arabayla gidip geliyor bide bize atar yapıo ayy dur sinirlendim akşam olsunda ben ona gösteririm

hadi kaçtım ben

Benim yanimda hic kaLmadi cunki istemiorum dedim!! Benim kizim kurulu saat gibi aksam 9 uyur saat gece 3 de kalkip mama iciyor sabah 6 kalkip emiyor saat 9akadar uyuyor sonra kalkiyoruz!! Gunduzleri hep farkli oluyor daha tam bir duzen yok

Cook kolay gelsin cnm iyi cesaret ben daha hic yemekli misafir almadim(annemler haric) sadece caya alabiliyorum:) tebrik ediorum seni!!

ben sezeryan oldum. benim de kasıklarım soyuluyo ya :S ifade etmesi bile bi garip. niye oldu anlamadım. bi de doğumdan sonra benim göbeğim kapkara oldu. böyle kir gibi sanki, kese falan yapıyorum ama geçiremedim.

selamlar anneler
bebişlerin ortak uyku saati sanırım
baya kalabalık:)
sabahtan beri 5 dk uyuyo 1 saat uyanık bizim afacan. şimdi biraz uyusa da zavallı annesi de dinlense biraz :)

huysuzmelek Allah sabır versin ya. eşinin ailesi anlaşılan hep yiyip de doymayanlardan. benim altınları da hemen düğünün ertesine almışlardı. bizde de bu mevzu sürüp gidiyo hala. kv nin kolunda bi sürü bileziği var. utanmadan her ay o bilezikler kalınlaştırılır. bakalım ne zamana kadar kalınlaşacak. artık kalınlıktan kolundan çıkmaz olup öbür dünyaya götürecek heralde. :)

birde kızlar benim oğlan uykudan uyanırken sürekli feryat figan bir kere bile öyle sessiz sakin uyanmadı. bu normal bişey mi?

bizim bebekler gerçekten çok benziyorlar birbirine hatta bazen ben mi yazdım diyorum senin mesajlarını:))))benimki de bi yerlerine arı yapışmış gibi bağırıyor uyanırken çatlak oğluşum:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…