- 15 Mayıs 2012
- 741
- 31
- 318
Masallah gorumceler yuzsuzun onde gideniymis haa o teli alip kafasinda kiracan!! Benim esimin bi lafi var acima acinacak hale dusersin diye tam oyle gercekten!! Insani enayi yerine koyuyorlar!! Esinden allah razi olsun agzinizin tadi hic hic bozulmasin!!
Vay be aile yadigari ceyrek altin:) sende kendi torununa sakla bari hihi:) esinede masallah allah basimizdan eksik etmesin!!
Aslında birazda iyi oluyur kocalar ancak ailelerinin gerçek yüzünü bu şekilde görebiliyor.
İnşallah bende sorunsuz yıkayabilirim bebğimi ama iyi cesaret yA maşallahBen birsey koymiyorum tutarken..alisirsin zamanla!! Bende dogdugundan beri tek basima yikiorum ama kizim buyuk dogdu avantaj galiba tutmasi fln:)
Sen aynadan goruyormusun dikisi ben bakiorum bakiorum goremiorum!! Eger cok kotu duruyorsa duzelttir istersen..tabi tekrar mudahale ettirmek istermisin orasini bilemem?! Kactane dikisim var cnm senin??
emziğe alıştıramadım hatta karnı doyunca memeyi bile fırt diye attırıyor. toksa memeyi hayatta ağzına almıyor,sussun diye ağzın tıkmaya çalışıyorum bazen, inat açmıyor ağzını, zorla başarsam kusuyor bu kez de
Sen nerde yaptırdın aşını cnm birde çok ağladımı aşı yapılırken canı çok yandımıKorkma bisey olmaz :) sonucta kizinin sagligi icin vurulacak oyle dusun rahatlat kendini:)
hele oğluma getirdikleri kundağı görmeniz lazımdı. resmen eski iki kumaşı birleştirmiş ortasında ek yeri var.
eşime gösterdim at şunu çöpe dedi.
hemde en önde koşanıneler yapmak istedim o an aaah ahhh acıyınca aha da böle şeyler oluyo cnm bnm ...
amin bitanem hepimiz ağıztadıyla ekmek yiyelim ewlerimizde yawrularımızla inşallah
huysuzmelek sütün için çok üzüldüm... yaşadıklarında kolay değil allah yardımcın olsun canım...,
allahtan eşinn olayların farkında yoksa sana çok zor olurdu...
İnşallah bende sorunsuz yıkayabilirim bebğimi ama iyi cesaret yA maşallah
Tekrar mühadelemi yoo kalsın
Kaç dikişim olduğunu bilmiyorum unutmuştum sormayı faZla yok demişti gerçi drum
Vajinanın sağ alt tRafına doğru bak genelde kesi oradan yapılıyormuş
Benim sepsert olan yerler dikiş sende sertlik yoksa ve bişey göemüyorsan güzel kaynamış demekki
Amin cnm allah evimizden huzur eksik etmesin:)
amannn kızlar canları cehenneme bizler evimizde huzurlu olalımda kapıyı kapatınca onlar dışarıda kalır. yani umarım sizin içinde öyledir, biz çok uzakta olduğumuz için 1 hafta kalabildi kv. oda burnumdan geldi.
size bişey sorucam bebeklerinizin uyku düzeni nasıl?
inşallaaaaah
ben şimdilik müsaade isteyim sizden kız uyanmadan duşa girim akşama misafirlerimiz warmış etrafı toparlayayım yemek yapayım pasta börekde kocişim alsın yapamam wallaperişan haldeyimmm ayyyyyyyy ewi görmeniz lazım wazgeçtim görmemeniz lazım yaaaaaaaaa
öpüyorum hepinizi tlfonda sayfa açık okuyorum cevap yazarım ordan işim bitsin
ayy akşamda hiçsewmediğim bi kız geliyor döwecektik yakın arkadaşımla yılbaşını zehir etti uyuz taaaa hatayda ... bide bizim arabayla gidip geliyor bide bize atar yapıo ayy dur sinirlendim akşam olsunda ben ona gösteririm
hadi kaçtım ben
Benim dikiş yapılan yerdeki etim sepsert olmuş kat kat nasır var sanki ,dün aynayla bakıyım dedim
dikişler o kadar kötü kaynamışki
Bi yerde et fazlalığı kalmış eski haline tamamen döneceğini sanmıyorum oyuzden
Afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken üst taraf inanılmaz sızlıyo
Yengemlere söyledim tamamen eski hale dönme 4 5 ay sürer dediler
Meleğimin yüzüne bakınca herşey önemini kaybediyo ama ya
İyiki Allahım vermiş onu bana diyorum bin kere şükrolsun
sabahtan beri 5 dk uyuyo 1 saat uyanık bizim afacan. şimdi biraz uyusa da zavallı annesi de dinlense biraz :)selamlar anneler
bebişlerin ortak uyku saati sanırım
baya kalabalık:)
birde kızlar benim oğlan uykudan uyanırken sürekli feryat figan bir kere bile öyle sessiz sakin uyanmadı. bu normal bişey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?