canım voltajla görüşebildin mi??
Aynen öyle oldu cnmAnlasilan faydadan fazla zarari dokunmus sana;(
Evet karın felaket görünüyor birde ben karnımın güzelliğiyle övünürdüm o eski halimden eser yok şimdi eşimde diyorki olsun kızımın hatırası onlar bende onun gibi düşünüyorum kurban olsun anası onu yaratanainşallah pişiktendir canım ya. mantar falan oluyomuş da ben ondan korktum biraz. göbeklerimizdeki kararma da en kısa zamanda geçer inş. görüntü hiç hoş değil :S
benim 46. gün ve hala açık renkli az da olsa kanamam oluyo.
Benim doğumdan sonraki 33.günüm benimde devam ediyor ama kahverengi sarımsı akıntı şeklinde kan gibi değilBugun 41.gunumuz ve hala kanamam devam edior artik bitsede rahat etsem..sizin kanama varmi hala??
çatal fobisi var bende... doğum zamanı doktoruma gıcık oldum birde zaman çok az kalmıştı mecburen onunla yaptık doğumu ama kontrole gidersem başka birine gideceğim.
Kv konusu acilmis madem yazamadan duramayacagim, benimki bizi pazar gunu kahvaltiya cagirdi. Sonra yolda arayip "gelirken ekmek, peynir, sut, yumurta ve icme suyu getirin, evde kalmamis" dedi!!!! Yorumsuz!!!
voltajın allah yardımcısı olsun ben 2 le deliriyorum
o 3 çocukla ne yapıyor aceba..
büyük oğlum benden iyice kaçıyor kıskançlıktan
beni e
artık sevmiyormuş yeni anne alacakmış
Kv konusu acilmis madem yazamadan duramayacagim, benimki bizi pazar gunu kahvaltiya cagirdi. Sonra yolda arayip "gelirken ekmek, peynir, sut, yumurta ve icme suyu getirin, evde kalmamis" dedi!!!! Yorumsuz!!!
Ay kiyamam yabiz niye böyle degildik ya.. Ben deli oluyordum kardeslerim icin.. Şimdiki cocuklar cok farklı gercekten. Geçen kv uyku ile ilgili şikayetlerde bulunuyordum. Sizin yüzünüzden dedi. Biz emzirip kenara atıyorduk bir daha acikana kadar giki çıkmıyordu dedi :26: ben böyle olsun diye özel birsey yapmadım dedim
ne yapıcaz biz bu kuzuları şöyle huzurla uyandığı günleri görecekmiyiz acaba. bizden başka öyle uyanan yok heralde kimse yazmamış. gaz durumunuz ne oldu canım?
bizimde 41. günümüz canım 4-5 gün önce tamamen kesildi benim kanamam. doktor doğumdan bir ay sonra kontrole gel demişti. ona da gitmedim gidesim de yok hiç. çok gerekli bişey mi acaba...
zaman zaman tutuyo benimkinin de o damarı 'kadında ne yapsa sana batıyo' kuruyo yani bu cümleyi ama herşey ortada olduğu için fazla uzatamıyo, oda üzülüyo biliyorum bende pek uzatmamaya çalışıyorum.
yeni doğum yapmış kadına söylenecek sözmü o, terbiyesiz resmen...
bi de kıyaslamaları var allah aşkına biz istiyoruz ya çocuklarımız böyle olsun diye..
gece küçücüğün başında gördüaltını değiştiriyordum içini çeke çeke babaya gitti...
Yani yorumsuz gercekten.. Kız ben seni lohusayken cok andım. Sarı sacları topluyorum demiştin ya. Benimki de kızıl. Hala temizlikte her taraftan sacı çıkıyor. Midem kalkıyor
ben de siyah saçları
Bu kv lerin hepsi tüp döküp gitmiş nasıl bir cinsse bunlardaki :) güldüğüme bakmayın benim evimde çamaşır katlamadığı halde belki bi defa asmıştır emin değilim ve başı örtülü olduğu halde iç çamaşırı çekmecemden saçı çıktı
Cekmecedrn ya da temizlikte ciksa raziyim, yemeklerden cikiodu bizimkininki
Bu kv lerin hepsi tüp döküp gitmiş nasıl bir cinsse bunlardaki :) güldüğüme bakmayın benim evimde çamaşır katlamadığı halde belki bi defa asmıştır emin değilim ve başı örtülü olduğu halde iç çamaşırı çekmecemden saçı çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?