2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Kv konusu acilmis madem yazamadan duramayacagim, benimki bizi pazar gunu kahvaltiya cagirdi. Sonra yolda arayip "gelirken ekmek, peynir, sut, yumurta ve icme suyu getirin, evde kalmamis" dedi!!!! Yorumsuz!!!

Gunduzleri uyku duzenimiz hic yok, aksamlari 11 gibi yatiyor, 2 saatte bir emmek icin mikirdaniyor, sabah 8 gibi dimdik ayakta ve butun gun mizmiz gaz sancili

Kizlar doktorlar korse takmayi tavsiye etmiyorlar. Karin kaslarini tembellestiriyormus. Benim ilk dogumum sezaryen olmasina ragmen 6 ay sonra hic gobegim kalmamisti, kilo ile beraber eriyor merak etmeyin.

biraz önce kv tartıştık..
hanımefendiye hediye aldım da beğenmemiş değiştir diyor..
bende geçen yılda aynı şeyi yaptın dedim
bu yılda..
oğlun parasını versin ne istiyorsan al bundan sonra hediye falan yok dedim..
ağzıma çok laf geliyorda sabır, sabır,sabır...
güya baktılar ya hiç dinlenmeden ayakta kaldım yatırmadı bile adı baktı..
el gördülük..
ve eşime patladım senin ananan gelinleriyle yarış ediyor şıkır şıkır genç işi alsam sesi çıkmazdı diye..
ve eşimde gidip dövüş etmiş aramış ağlıyor
o oğlanı üzerime gönderdin bana 20 lik dedi diye..
delirmek üzereyim....

Kv konusu acilmis madem yazamadan duramayacagim, benimki bizi pazar gunu kahvaltiya cagirdi. Sonra yolda arayip "gelirken ekmek, peynir, sut, yumurta ve icme suyu getirin, evde kalmamis" dedi!!!! Yorumsuz!!!

klasik bizimki de bizden ne koparsa kar..
yeterki gelsin diğer ikisi yiyor bunları bu da bize dolanıyor... yemek için....

voltajın allah yardımcısı olsun ben 2 le deliriyorum
o 3 çocukla ne yapıyor aceba..
büyük oğlum benden iyice kaçıyor kıskançlıktan
beni e
artık sevmiyormuş yeni anne alacakmış

voltajın allah yardımcısı olsun ben 2 le deliriyorum
o 3 çocukla ne yapıyor aceba..
büyük oğlum benden iyice kaçıyor kıskançlıktan
beni e
artık sevmiyormuş yeni anne alacakmış

Ay kiyamam ya biz niye böyle degildik ya.. Ben deli oluyordum kardeslerim icin.. Şimdiki cocuklar cok farklı gercekten. Geçen kv uyku ile ilgili şikayetlerde bulunuyordum. Sizin yüzünüzden dedi. Biz emzirip kenara atıyorduk bir daha acikana kadar giki çıkmıyordu dedi :26: ben böyle olsun diye özel birsey yapmadım dedim

Yani yorumsuz gercekten.. Kız ben seni lohusayken cok andım. Sarı sacları topluyorum demiştin ya. Benimki de kızıl. Hala temizlikte her taraftan sacı çıkıyor. Midem kalkıyor

bi de kıyaslamaları var allah aşkına biz istiyoruz ya çocuklarımız böyle olsun diye..
gece küçücüğün başında gördüaltını değiştiriyordum içini çeke çeke babaya gitti...

Bu kv lerin hepsi tüp döküp gitmiş nasıl bir cinsse bunlardaki :) güldüğüme bakmayın benim evimde çamaşır katlamadığı halde belki bi defa asmıştır emin değilim ve başı örtülü olduğu halde iç çamaşırı çekmecemden saçı çıktı

valla gaz hala aynı devam ediyor.bitmek bilmio gazı ilaç da işe yaramıyor..şimdi de yapabildiği halde kakasını yaparken çığlıkları başladı sabah 5.30da kalkıyoruz gün içinde de kaka nöbetleri tutuyor gaz nöbetlerinin arasında..işimiz zor ama çoookkk şekerlerr:))))

bi de kıyaslamaları var allah aşkına biz istiyoruz ya çocuklarımız böyle olsun diye..
gece küçücüğün başında gördüaltını değiştiriyordum içini çeke çeke babaya gitti...

Kaç yas var arada ? Ben bundan cok korkuyorum. Kardessiz kalmasını istemiyorum ama böyle de olsun istemiyorum ideali kaç yas olmalı acaba arada :26:

Yani yorumsuz gercekten.. Kız ben seni lohusayken cok andım. Sarı sacları topluyorum demiştin ya. Benimki de kızıl. Hala temizlikte her taraftan sacı çıkıyor. Midem kalkıyor

ben de siyah saçları

Cekmecedrn ya da temizlikte ciksa raziyim, yemeklerden cikiodu bizimkininki

Güldüm lafına :) hakikaten gittiler ama bizdeki etkileri devam ediyor. En cok üzüldüğüm ben severdim kız onu eskiden. Keske hic bu kadar uzun birlikte kalmasaydık. Cok ekstra bir katkısı da olmadı beni germekten baska .. temizliktir ütüdur yapar erinmez ama beni cok üzdü davranışları lohusayken.. Kötü insan değil oyle olsa kendi kızlarına bu kadar ici gitmez.. Aynı durumu aynı şartlarda gorumcek ve ben yasayalım.. Bana ne var normal , ona annen kurban olsun nasıl dayandın sen buna der.. Bu herseyi bitirir zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…