2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Evet sag tarafta dikislerim ama iyi kaynadi demek!! Sen en iyisi bi doktora git baktir iltihap flnmi kaptiki??
İltihapmı kaptı bilmiyorum valla ama doğumdan sonraki 5. Gün pişik olmaya başlamıştım çok acı çekmiştim öyle pişmiştiki deriler döküldü oralarımdan hep 40omda kontrole gitmem gerek inşallah bi problem yoktur ama alttan bakma düşüncesi beni irkiltiyor :/

Pztf tam alıntı yapamamışım ama cevabım yukarda o kasık soyulması bendede oldu pişikten kaynaklanıyo kurumaya başlayınca öylesoyuluyo

hele oğluma getirdikleri kundağı görmeniz lazımdı. resmen eski iki kumaşı birleştirmiş ortasında ek yeri var.
eşime gösterdim at şunu çöpe dedi.

en azından eşin görebiliyor :) benim kv de 3 kazak örmüş hatır hutur çirkin şeyler (atmasaydım resmini koyardım) ve hepsini en erken 4 5 yıl sonra giyer.ben kocama gösterince kadın yapmış yazık 1 kere giyiversin diyo....sabıırrrr..... 1 kere giysin diye 5 yıl evde bekletcem koca koca kazakları.annesinin ne kadar anlayışsız ve huysuz olduğunu bildiği halde laf söyletmiyo bende ona deli oluyorum birde her olayın üstüne bana 'kadında ne yapsa sana batıyo ' demez mii çıldırasım var

Cook kolay gelsin cnm iyi cesaret ben daha hic yemekli misafir almadim(annemler haric) sadece caya alabiliyorum:) tebrik ediorum seni!!
Sagol bitanem :) yetiştiği kadar yetişmediği kader çok özenmicem ya dolu adam,ayrı ayrı yemek yapmaktansa,peynirli-kıymalı attırayım önünede çorba tamamdır pastabörek kociş alcak daha da yemeğe kimseyi almicam ya off bune ya buneya ofbuneya

Amin bitanem herbirimizde aynı şeyler war ya hepsi de mi aynı bunların nedir?? Bide anlamadığım gelinle yarışırlar,way arkadaşya senin ne işin war da takıon gençmisin gelinmisin hem gelinin eli kolu boş duradura sen takarsan ayıplarlar yani,ama anlamıo bu kv.ler .. :))

Cnm ben yurtdisindayim cuma ilk kontrolumuz var igne vuracakmi bilmiorum..ama daha asi fln olmadi

Haha benimkide corapla tulum almisti uzerinde 6ay icin yaziyor diyorki kv hastaneden cikarke giydir dedim bunlar cok buyuk olmazki!! Cvpyle deme senin gibi kalcali olursa anca olur hey allahim ufacik bebekte ne kalcasi olsun

Haha benimkide corapla tulum almisti uzerinde 6ay icin yaziyor diyorki kv hastaneden cikarke giydir dedim bunlar cok buyuk olmazki!! Cvpyle deme senin gibi kalcali olursa anca olur hey allahim ufacik bebekte ne kalcasi olsun

iri yarı bi insanda değilim ama bakış açısı aynıysa benim kv benim kalçayı nasıl görüyosa demek :))

bizim bebekler gerçekten çok benziyorlar birbirine hatta bazen ben mi yazdım diyorum senin mesajlarını:))))benimki de bi yerlerine arı yapışmış gibi bağırıyor uyanırken çatlak oğluşum:))))
ne yapıcaz biz bu kuzuları şöyle huzurla uyandığı günleri görecekmiyiz acaba. bizden başka öyle uyanan yok heralde kimse yazmamış. gaz durumunuz ne oldu canım?
Bugun 41.gunumuz ve hala kanamam devam edior artik bitsede rahat etsem..sizin kanama varmi hala??
bizimde 41. günümüz canım 4-5 gün önce tamamen kesildi benim kanamam. doktor doğumdan bir ay sonra kontrole gel demişti. ona da gitmedim gidesim de yok hiç. çok gerekli bişey mi acaba...
zaman zaman tutuyo benimkinin de o damarı 'kadında ne yapsa sana batıyo' kuruyo yani bu cümleyi ama herşey ortada olduğu için fazla uzatamıyo, oda üzülüyo biliyorum bende pek uzatmamaya çalışıyorum.
yeni doğum yapmış kadına söylenecek sözmü o, terbiyesiz resmen...

9 aylik hamileydim ozaman:) ama icim nasil ciz etmisti!! Bence kontrole git rahim iyice toparlanmismi dise kontrol ediorlar..

Benimde 41. Gunum kahverengimsi akinti gibi devam ediyor kanamam sezeryanda erken biter kanama derler bide

9 aylik hamileydim ozaman:) ama icim nasil ciz etmisti!! Bence kontrole git rahim iyice toparlanmismi dise kontrol ediorlar..

çatal fobisi var bende... doğum zamanı doktoruma gıcık oldum birde zaman çok az kalmıştı mecburen onunla yaptık doğumu ama kontrole gidersem başka birine gideceğim.

Uyku yok ki düzeni olsun bu cocuk uykuya direnç gösteriyor.

birde kızlar benim oğlan uykudan uyanırken sürekli feryat figan bir kere bile öyle sessiz sakin uyanmadı. bu normal bişey mi?

Al benim kızı vur senin oğlana.. Altı kuru karnı tok niye bağırırsın be insan evladı ..sesini dışardan duyan işkencede zanneder..

birde kızlar benim oğlan uykudan uyanırken sürekli feryat figan bir kere bile öyle sessiz sakin uyanmadı. bu normal bişey mi?
benimki de aynen seninki gibi canım.bi kere de sakin uyan diyorum,sanki rüyada birileriyle kavga ediyor.
geceleri bizimki de düzenli uyanıyor emziriyorum,altını değşiyorum uyuyor.gece ışıkları açmıyorum gece lambasında ve fazla konuşmuyorum bebekle.gündüzleri pek düzeni yok.kafasına göre takılıyor=)
benimki de karardı ya.vücüduma göre rengi çok farklı.ben de keseliyorum ölü hücrelerdir inşaallah da giderler bari.
Bugun 41.gunumuz ve hala kanamam devam edior artik bitsede rahat etsem..sizin kanama varmi hala??
benim bitti şükür.
hamileyken zaten hassas oluyoruz lafa bak ya,normalde bile söylenmeyecek bir şey bu.Allah akıl versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…