İltihapmı kaptı bilmiyorum valla ama doğumdan sonraki 5. Gün pişik olmaya başlamıştım çok acı çekmiştim öyle pişmiştiki deriler döküldü oralarımdan hep 40omda kontrole gitmem gerek inşallah bi problem yoktur ama alttan bakma düşüncesi beni irkiltiyor :/Evet sag tarafta dikislerim ama iyi kaynadi demek!! Sen en iyisi bi doktora git baktir iltihap flnmi kaptiki??
ben sezeryan oldum. benim de kasıklarım soyuluyo ya :S ifade etmesi bile bi garip. niye oldu anlamadım. bi de doğumdan sonra benim göbeğim kapkara oldu. böyle kir gibi sanki, kese falan yapıyorum ama geçiremedim.
Benimde karnım kapkara cnm normal
karın geril gerildi çatladı ve gebelik isleriyle birlikte doğumdan sonra kapkaraoldu
Bende keseliyorum ama daha zamana ihtiyacımız var
İltihapmı kaptı bilmiyorum valla ama doğumdan sonraki 5. Gün pişik olmaya başlamıştım çok acı çekmiştim öyle pişmiştiki deriler döküldü oralarımdan hep 40omda kontrole gitmem gerek inşallah bi problem yoktur ama alttan bakma düşüncesi beni irkiltiyor :/
ben sezeryan oldum. benim de kasıklarım soyuluyo ya :S ifade etmesi bile bi garip. niye oldu anlamadım. bi de doğumdan sonra benim göbeğim kapkara oldu. böyle kir gibi sanki, kese falan yapıyorum ama geçiremedim.
karın geril gerildi çatladı ve gebelik isleriyle birlikte doğumdan sonra kapkaraoldu
Bende tirsiyorum simdiden..ama mecbur birsey varsa bile erken mudahale iyidir!! Sendin degilmi diye. Wc bile gidemiorum diye belki tutmaktanda olmustur? Off be kadin olmak ne zormus..
İltihapmı kaptı bilmiyorum valla ama doğumdan sonraki 5. Gün pişik olmaya başlamıştım çok acı çekmiştim öyle pişmiştiki deriler döküldü oralarımdan hep 40omda kontrole gitmem gerek inşallah bi problem yoktur ama alttan bakma düşüncesi beni irkiltiyor :/
Bende tirsiyorum simdiden..ama mecbur birsey varsa bile erken mudahale iyidir!! Sendin degilmi diye. Wc bile gidemiorum diye belki tutmaktanda olmustur? Off be kadin olmak ne zormus..
Evet cnm kvdeyken tuvalete bile gidememiştim çok yardımcı olmuştu sağolsun
Eltimin oğlu 4.5yaşında çocuğa bişey yapar diyetepesinde beliyodum eşim akşam gelince tuvalete giriyordum
Kadının umurunda bile değildi
Evet cnm kvdeyken tuvalete bile gidememiştim çok yardımcı olmuştu sağolsun
Eltimin oğlu 4.5yaşında çocuğa bişey yapar diyetepesinde beliyodum eşim akşam gelince tuvalete giriyordum
Kadının umurunda bile değildi
Anlasilan faydadan fazla zarari dokunmus sana;(
hele oğluma getirdikleri kundağı görmeniz lazımdı. resmen eski iki kumaşı birleştirmiş ortasında ek yeri var.
eşime gösterdim at şunu çöpe dedi.
inşallah pişiktendir canım ya. mantar falan oluyomuş da ben ondan korktum biraz. göbeklerimizdeki kararma da en kısa zamanda geçer inş. görüntü hiç hoş değil :SPztf tam alıntı yapamamışım ama cevabım yukarda o kasık soyulması bendede oldu pişikten kaynaklanıyo kurumaya başlayınca öylesoyuluyo
benim 46. gün ve hala açık renkli az da olsa kanamam oluyo.Bugun 41.gunumuz ve hala kanamam devam edior artik bitsede rahat etsem..sizin kanama varmi hala??
Sagol bitanem :) yetiştiği kadar yetişmediği kaderCook kolay gelsin cnm iyi cesaret ben daha hic yemekli misafir almadim(annemler haric) sadece caya alabiliyorum:) tebrik ediorum seni!!
sabahtan beri 5 dk uyuyo 1 saat uyanık bizim afacan. şimdi biraz uyusa da zavallı annesi de dinlense biraz :)
huysuzmelek Allah sabır versin ya. eşinin ailesi anlaşılan hep yiyip de doymayanlardan. benim altınları da hemen düğünün ertesine almışlardı. bizde de bu mevzu sürüp gidiyo hala. kv nin kolunda bi sürü bileziği var. utanmadan her ay o bilezikler kalınlaştırılır. bakalım ne zamana kadar kalınlaşacak. artık kalınlıktan kolundan çıkmaz olup öbür dünyaya götürecek heralde. :)
Sen nerde yaptırdın aşını cnm birde çok ağladımı aşı yapılırken canı çok yandımı
Cnm ben bu kayınvalide muhabbetine hiç girmek istemiyordum da bizimkide bi pijama takımı penye battaniye ve yırtık bi askılı atlet almış torununa aman hiç umurumda deil 5 gün kaldım onlarda çıktım anneme geldim o kadar sinirliyimki
Aman kocamla kızım iyi olsun geri hiç kimseyi takmıyorum konuşana da cevabımı veriyorum kimsenin bizleri üzmeye hakkı yok
en azından eşin görebiliyor :) benim kv de 3 kazak örmüş hatır hutur çirkin şeyler (atmasaydım resmini koyardım) ve hepsini en erken 4 5 yıl sonra giyer.ben kocama gösterince kadın yapmış yazık 1 kere giyiversin diyo....sabıırrrr..... 1 kere giysin diye 5 yıl evde bekletcem koca koca kazakları.annesinin ne kadar anlayışsız ve huysuz olduğunu bildiği halde laf söyletmiyo bende ona deli oluyorum birde her olayın üstüne bana 'kadında ne yapsa sana batıyo ' demez mii çıldırasım var
Haha benimkide corapla tulum almisti uzerinde 6ay icin yaziyor diyorki kv hastaneden cikarke giydir dedim bunlar cok buyuk olmazki!! Cvpyle deme senin gibi kalcali olursa anca olur hey allahim ufacik bebekte ne kalcasi olsun
Bugun 41.gunumuz ve hala kanamam devam edior artik bitsede rahat etsem..sizin kanama varmi hala??
ne yapıcaz biz bu kuzuları şöyle huzurla uyandığı günleri görecekmiyiz acaba. bizden başka öyle uyanan yok heralde kimse yazmamış. gaz durumunuz ne oldu canım?bizim bebekler gerçekten çok benziyorlar birbirine hatta bazen ben mi yazdım diyorum senin mesajlarını:))))benimki de bi yerlerine arı yapışmış gibi bağırıyor uyanırken çatlak oğluşum:))))
bizimde 41. günümüz canım 4-5 gün önce tamamen kesildi benim kanamam. doktor doğumdan bir ay sonra kontrole gel demişti. ona da gitmedim gidesim de yok hiç. çok gerekli bişey mi acaba...Bugun 41.gunumuz ve hala kanamam devam edior artik bitsede rahat etsem..sizin kanama varmi hala??
zaman zaman tutuyo benimkinin de o damarı 'kadında ne yapsa sana batıyo' kuruyo yani bu cümleyi ama herşey ortada olduğu için fazla uzatamıyo, oda üzülüyo biliyorum bende pek uzatmamaya çalışıyorum.en azından eşin görebiliyor :) benim kv de 3 kazak örmüş hatır hutur çirkin şeyler (atmasaydım resmini koyardım) ve hepsini en erken 4 5 yıl sonra giyer.ben kocama gösterince kadın yapmış yazık 1 kere giyiversin diyo....sabıırrrr..... 1 kere giysin diye 5 yıl evde bekletcem koca koca kazakları.annesinin ne kadar anlayışsız ve huysuz olduğunu bildiği halde laf söyletmiyo bende ona deli oluyorum birde her olayın üstüne bana 'kadında ne yapsa sana batıyo ' demez mii çıldırasım var
yeni doğum yapmış kadına söylenecek sözmü o, terbiyesiz resmen...Haha benimkide corapla tulum almisti uzerinde 6ay icin yaziyor diyorki kv hastaneden cikarke giydir dedim bunlar cok buyuk olmazki!! Cvpyle deme senin gibi kalcali olursa anca olur hey allahim ufacik bebekte ne kalcasi olsun
ne yapıcaz biz bu kuzuları şöyle huzurla uyandığı günleri görecekmiyiz acaba. bizden başka öyle uyanan yok heralde kimse yazmamış. gaz durumunuz ne oldu canım?
bizimde 41. günümüz canım 4-5 gün önce tamamen kesildi benim kanamam. doktor doğumdan bir ay sonra kontrole gel demişti. ona da gitmedim gidesim de yok hiç. çok gerekli bişey mi acaba...
zaman zaman tutuyo benimkinin de o damarı 'kadında ne yapsa sana batıyo' kuruyo yani bu cümleyi ama herşey ortada olduğu için fazla uzatamıyo, oda üzülüyo biliyorum bende pek uzatmamaya çalışıyorum.
yeni doğum yapmış kadına söylenecek sözmü o, terbiyesiz resmen...
Benimde 41. Gunum kahverengimsi akinti gibi devam ediyor kanamam sezeryanda erken biter kanama derler bide
ne yapıcaz biz bu kuzuları şöyle huzurla uyandığı günleri görecekmiyiz acaba. bizden başka öyle uyanan yok heralde kimse yazmamış. gaz durumunuz ne oldu canım?
bizimde 41. günümüz canım 4-5 gün önce tamamen kesildi benim kanamam. doktor doğumdan bir ay sonra kontrole gel demişti. ona da gitmedim gidesim de yok hiç. çok gerekli bişey mi acaba...
zaman zaman tutuyo benimkinin de o damarı 'kadında ne yapsa sana batıyo' kuruyo yani bu cümleyi ama herşey ortada olduğu için fazla uzatamıyo, oda üzülüyo biliyorum bende pek uzatmamaya çalışıyorum.
yeni doğum yapmış kadına söylenecek sözmü o, terbiyesiz resmen...
inşallah pişiktendir canım ya. mantar falan oluyomuş da ben ondan korktum biraz. göbeklerimizdeki kararma da en kısa zamanda geçer inş. görüntü hiç hoş değil :S
benim 46. gün ve hala açık renkli az da olsa kanamam oluyo.
Sagolun kizlar demekki normal!! Artik bitse bari bi sure ped fln gormek istemiyorum
9 aylik hamileydim ozaman:) ama icim nasil ciz etmisti!! Bence kontrole git rahim iyice toparlanmismi dise kontrol ediorlar..
Uyku yok ki düzeni olsunamannn kızlar canları cehenneme bizler evimizde huzurlu olalımda kapıyı kapatınca onlar dışarıda kalır. yani umarım sizin içinde öyledir, biz çok uzakta olduğumuz için 1 hafta kalabildi kv. oda burnumdan geldi.
size bişey sorucam bebeklerinizin uyku düzeni nasıl?
birde kızlar benim oğlan uykudan uyanırken sürekli feryat figan bir kere bile öyle sessiz sakin uyanmadı. bu normal bişey mi?
benimki de aynen seninki gibi canım.bi kere de sakin uyan diyorum,sanki rüyada birileriyle kavga ediyor.birde kızlar benim oğlan uykudan uyanırken sürekli feryat figan bir kere bile öyle sessiz sakin uyanmadı. bu normal bişey mi?
geceleri bizimki de düzenli uyanıyor emziriyorum,altını değşiyorum uyuyor.gece ışıkları açmıyorum gece lambasında ve fazla konuşmuyorum bebekle.gündüzleri pek düzeni yok.kafasına göre takılıyor=)Benim bebek gece oniki bir arası uyuyor sabah sekiz dokuza kadar sadece emmek için uyanıyor ama gündüz bi düzen yok bazen bütün gün mıkır mıkır bazende çok iyi birkaç saat uyuyor daha bi düzene oturmadı gün içinde uyku saatleri yalnızım çok uyursada canım sıkılıyo uyandırıp sevmek istiyorum bazen.
benimki de karardı ya.vücüduma göre rengi çok farklı.ben de keseliyorum ölü hücrelerdir inşaallah da giderler bari.ben sezeryan oldum. benim de kasıklarım soyuluyo ya :S ifade etmesi bile bi garip. niye oldu anlamadım. bi de doğumdan sonra benim göbeğim kapkara oldu. böyle kir gibi sanki, kese falan yapıyorum ama geçiremedim.
sabahtan beri 5 dk uyuyo 1 saat uyanık bizim afacan. şimdi biraz uyusa da zavallı annesi de dinlense biraz :)
benim bitti şükür.Bugun 41.gunumuz ve hala kanamam devam edior artik bitsede rahat etsem..sizin kanama varmi hala??
hamileyken zaten hassas oluyoruz lafa bak ya,normalde bile söylenmeyecek bir şey bu.Allah akıl versin.Haha benimkide corapla tulum almisti uzerinde 6ay icin yaziyor diyorki kv hastaneden cikarke giydir dedim bunlar cok buyuk olmazki!! Cvpyle deme senin gibi kalcali olursa anca olur hey allahim ufacik bebekte ne kalcasi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?