Kaç yas var arada ? Ben bundan cok korkuyorum. Kardessiz kalmasını istemiyorum ama böyle de olsun istemiyorumideali kaç yas olmalı acaba arada :26:
valla gaz hala aynı devam ediyor.bitmek bilmio gazı ilaç da işe yaramıyor..şimdi de yapabildiği halde kakasını yaparken çığlıkları başladı sabah 5.30da kalkıyoruz gün içinde de kaka nöbetleri tutuyor gaz nöbetlerinin arasında..işimiz zor ama çoookkk şekerlerr:))))
Kaç yas var arada ? Ben bundan cok korkuyorum. Kardessiz kalmasını istemiyorum ama böyle de olsun istemiyorumideali kaç yas olmalı acaba arada :26:
gerçekten aynı bizim oğlanlar, hadi gazını anladım kaka yaparken niye ağlarsın be oğlum. üstelik illa memedeyken yapacak kakayı, bağırırken ağzındaki sütleri de dökecek ikimizinde üst baş perişan.
bugün yine ne çok andık kaynanaları, saç muhabbetinde son noktayı ben koyayım müsadenizle emzirirken tepemde dikildiğinden bizimde yatağımızda çıktı bir adet tel. üff ne günlerdi neyseki geride kaldı.
Güldüm lafına :) hakikaten gittiler ama bizdeki etkileri devam ediyor. En cok üzüldüğüm ben severdim kız onu eskiden. Keske hic bu kadar uzun birlikte kalmasaydık. Cok ekstra bir katkısı da olmadı beni germekten baska .. temizliktir ütüdur yapar erinmez ama beni cok üzdü davranışları lohusayken.. Kötü insan değil oyle olsa kendi kızlarına bu kadar ici gitmez.. Aynı durumu aynı şartlarda gorumcek ve ben yasayalım.. Bana ne var normal , ona annen kurban olsun nasıl dayandın sen buna der.. Bu herseyi bitirir zaten..
kızlar hani siz buraya yazmışsınız ya 2saatte bir 3saatte bir emziriyorum diye...
bizim özellikle gündüzleri saatimiz felan yok, saatte bir emiyo oğlum. sizler nasıl oturttunuz o düzeni
ben diğer doğumda evinde kaldım yapmadığı kalmadı...
bu defa da oğluyla benim evde
el gördülük baklıp beni delirttiler...
kızına diyor ki ömeri hep senin çocuğunmuş gibi görüyorum
bana yavrumu layık görmüyor....
gene çıldırdım bak....CADIIIIIIIIIIIIIII...
benimde aynı canım saat başı nerdeyse.. şimdi gene ağlıyor emmek istiyor belli...
ben diğer doğumda evinde kaldım yapmadığı kalmadı...
bu defa da oğluyla benim evde
el gördülük baklıp beni delirttiler...
kızına diyor ki ömeri hep senin çocuğunmuş gibi görüyorum
bana yavrumu layık görmüyor....
gene çıldırdım bak....CADIIIIIIIIIIIIIII...
inkar etti eşime söyleyinceO nasil bir laf oyle yaaaa!!! Ne desen haklisin
4 yaş canım kabus gibş.. şimdi yalnızım babaları yok küçüğün elini
ısırmaya çalışıyor kucağımda.. ben oğluma çok düşkünüm hiç bocalamadı yalnız kalmadı o halde öyle
eğer öyle olmasa ne yapar bilmiyorum..
kızlar hani siz buraya yazmışsınız ya 2saatte bir 3saatte bir emziriyorum diye...
bizim özellikle gündüzleri saatimiz felan yok, saatte bir emiyo oğlum. sizler nasıl oturttunuz o düzeni
dün bizimkide misafir getirdi çamaşırlar durmuş eşimde seriyor sabah 6 dan 2 ye kadar ayaktaydım o da biliyor
yanıma geldi meryem o ne anlayacak dedi bende eşimre gel ben sseriyim dedim eşimm ben bozuldum anasının dediğine diye bin ton laf etti..
Canım ben iki saatten erken verirsem kusuyor kaç kez denedik bu böyle.. Bende iki saat dolana kadar oyalıyorum cok yorucu oluyor ama mecburrrr iste.. Kucakta ayakta beşikte anakucaginda bilumum kombinasyonlarda sallıyorum emzik dayiyorum vs vs vs.. Geçiriyoruz o iki saati
ettiler zaten canım.. işimden istifa ettirdiler ondan sonra biraz düzeelir gibi olduk hamile kaldım bu oğluma
şimdide toorbada ki yüzler çıkıyor işte..
eşimin 6 yıl boyunca çıkmadığı kadar işi çıktı ve bu çocuğu ben istemeiştim allahım affetsin
ama iyi ki de olmuş kuzum...
yan destekten geçtim bi de tavır çekiyorum hiç olmadığı kadar bunalımdayım anlatamam
eşimle kaç zamandır hiç güzel bir günü bırak güzel sözümüz olmadı
inşallah arayı düzeltirsiniz canım. bebişlerimiz küçükken bu dönemler hiç kolay değil üstüne bide başka sorunlar... Allah yardımcın olsun.
bana da eşimin ve kayınvalidemin lafları batıyor.eskiden bu kadar batmazdı.herhalde daha psikolojim düzelmedi.eşimden soğumaktan korkuyorum çünkü.iyi günlerimizi düşünüp o günlerin tekrar geleceğini düşünelim Meryem yoksa daha da mutsuzlaşırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?