2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kaç yas var arada ? Ben bundan cok korkuyorum. Kardessiz kalmasını istemiyorum ama böyle de olsun istemiyorum ideali kaç yas olmalı acaba arada :26:

Biz 5 kardesiz ve hepimizin arasinda 4 yas var birtek benimle kiz kardesimin 2yas var..en iyi biz anlasiriz..annem hep anlatir hastaneden cikip eve geldiginde ben anneme gidip anne besik kardesin ben abla oldum demissim:) ama bana gore en ideali 3-4 yas

gerçekten aynı bizim oğlanlar, hadi gazını anladım kaka yaparken niye ağlarsın be oğlum. üstelik illa memedeyken yapacak kakayı, bağırırken ağzındaki sütleri de dökecek ikimizinde üst baş perişan.

bugün yine ne çok andık kaynanaları, saç muhabbetinde son noktayı ben koyayım müsadenizle emzirirken tepemde dikildiğinden bizimde yatağımızda çıktı bir adet tel. üff ne günlerdi neyseki geride kaldı.

Kaç yas var arada ? Ben bundan cok korkuyorum. Kardessiz kalmasını istemiyorum ama böyle de olsun istemiyorum ideali kaç yas olmalı acaba arada :26:

4 yaş canım kabus gibş.. şimdi yalnızım babaları yok küçüğün elini
ısırmaya çalışıyor kucağımda.. ben oğluma çok düşkünüm hiç bocalamadı yalnız kalmadı o halde öyle
eğer öyle olmasa ne yapar bilmiyorum..

benim kaynana 2.ye geliyor yeni maceralar yaşıcaz kendisiyle hadi bakalım..

benim kv gördüm sen anlatınca aynısı yemin ederim demek ki bunlar böyle oluyor..
kızına dayanamz ama ben çekmek zorundayım aynı yaaa.
kendi damadına beddua ediyor bende bu defa eşime lohusayken çok ettim söylemiş anasına
bana o hakketmiyor diyor..
nefret ediyorum eşimdende sanırım artık çok soğudum
sadece çocuklar tutuyor beni
anasından da

kızlar hani siz buraya yazmışsınız ya 2saatte bir 3saatte bir emziriyorum diye...
bizim özellikle gündüzleri saatimiz felan yok, saatte bir emiyo oğlum. sizler nasıl oturttunuz o düzeni

kızlar hani siz buraya yazmışsınız ya 2saatte bir 3saatte bir emziriyorum diye...
bizim özellikle gündüzleri saatimiz felan yok, saatte bir emiyo oğlum. sizler nasıl oturttunuz o düzeni

benimde aynı canım saat başı nerdeyse.. şimdi gene ağlıyor emmek istiyor belli...

ben diğer doğumda evinde kaldım yapmadığı kalmadı...
bu defa da oğluyla benim evde
el gördülük baklıp beni delirttiler...
kızına diyor ki ömeri hep senin çocuğunmuş gibi görüyorum
bana yavrumu layık görmüyor....
gene çıldırdım bak....CADIIIIIIIIIIIIIII...

O nasil bir laf oyle yaaaa!!! Ne desen haklisin

benimde aynı canım saat başı nerdeyse.. şimdi gene ağlıyor emmek istiyor belli...

ahh bu kv ler al birini vur ötekine...

Allah yardımcın olsun.. Bunu bir büyüteyim bakalım artık..

Meryem benim esim de anasına hic laf söyletmez. Düşkün gözükmez ama anasının üstündedir eli sürekli. Ben olumsuz yorum hic yapamam yanında ters düşeriz çünkü. Bende lohusalikta esimin farklı yanlarını gördüm. El ayak çekilince düzelttik arayı ama annesi burdayken esim hic yardım etmedi bana, bir kere ondan çay istedim anasi duydu.. annesi beni ne ayıpladi ne ayipladi benim oğlum alışık değil dedi bende alışması lazım dedim.. annesi getirdi oğluma yaptırma dedi. Aman ne yapalım. Allahtan normalde birlikte değiliz..bayramda seyranda iste..

Canım ben iki saatten erken verirsem kusuyor kaç kez denedik bu böyle.. Bende iki saat dolana kadar oyalıyorum cok yorucu oluyor ama mecburrrr iste.. Kucakta ayakta beşikte anakucaginda bilumum kombinasyonlarda sallıyorum emzik dayiyorum vs vs vs.. Geçiriyoruz o iki saati

dün bizimkide misafir getirdi çamaşırlar durmuş eşimde seriyor sabah 6 dan 2 ye kadar ayaktaydım o da biliyor
yanıma geldi meryem o ne anlayacak dedi bende eşimre gel ben sseriyim dedim eşimm ben bozuldum anasının dediğine diye bin ton laf etti..

Aynısını damat yapsa alkış tutar aferin öğrensin kızıma yardımcı olsun der.. Elin kiziyiz ya.. Acıma yok.

bende denedim bi kere delirdi resmen... karnı doyana kadar emmeyi öğrenselerde bizde rahat etsek. benimki çoğu zaman memede uyuyup kalıyo özellikle geceleri.

meryem ailecek seni mahvedecek bunlar, kv eşin hiç mi destek olan yok arkadaşım. kurtar kendini...

meryem ailecek seni mahvedecek bunlar, kv eşin hiç mi destek olan yok arkadaşım. kurtar kendini...[/QUOTE]

ettiler zaten canım.. işimden istifa ettirdiler ondan sonra biraz düzeelir gibi olduk hamile kaldım bu oğluma
şimdide toorbada ki yüzler çıkıyor işte..
eşimin 6 yıl boyunca çıkmadığı kadar işi çıktı ve bu çocuğu ben istemeiştim allahım affetsin
ama iyi ki de olmuş kuzum...
yan destekten geçtim bi de tavır çekiyorum hiç olmadığı kadar bunalımdayım anlatamam
eşimle kaç zamandır hiç güzel bir günü bırak güzel sözümüz olmadı

inşallah arayı düzeltirsiniz canım. bebişlerimiz küçükken bu dönemler hiç kolay değil üstüne bide başka sorunlar... Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
bana da eşimin ve kayınvalidemin lafları batıyor.eskiden bu kadar batmazdı.herhalde daha psikolojim düzelmedi.eşimden soğumaktan korkuyorum çünkü.iyi günlerimizi düşünüp o günlerin tekrar geleceğini düşünelim Meryem yoksa daha da mutsuzlaşırız.

doğru söylüyorsun canım yapamıyorum emin ol..
eşimle değil normal bir arkadaşla konuşuyor gibi hissediyorum kendimi..
biraz önce geldi büyük oğlanı götürüyordu anası özlemiş de..
markete uğra dedim kim uğrayacak diyo o bile zoruna gidiyor
onu da ben yapıyım oldu yanii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…