2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

evet bu ara ben de sanki ev arkadaşımla konuşuyorum.ne güzel günlerimiz oldu halbuki.insanların imereneceği bir çifttik. eski günler gelsin istiyorum ama zaman evliliği iyice tekdüzeleştiriyor sanki gittikçe aşkım ev arkadaşım olmaya başladı sanki.Düzelir inşaallah canım yaa

Cnm bende ayniyim biraz farkla esim uzerime cok titriyor ama o nederse bana batiyor gicik oluyorum..bence cinsellik olmadigi icin oyle oluyor..zamanla agzimizin tadi gelir ins!!

Ben kullanmiyorum,önceki doğumumda da kullanmsmistim ve toparlanmisti eskisi gibi..tabii zaman aliyor..
Hanımlar siz bebeklerinize hazır su mu veriyorsunuz yoksa kaynamış su mu ben hazır su veriyorum kaynatsammı acaba.
Ben haxir suyu da kaynatip veriyorum...pinarin cam sişesini aldim..

Biri hipp veriyorum dedi...onu nerden aliyor acaba...

Bu arada ben biraz rahatladim,babam surecek servisi 2 ay,böylece kayinpeder 1 ay kalcak burda..onu da öyle böyle bakarim,atlatiriz..

Cnm ben hipp suyundan yapiorum mamayi..trde varmi bir bak bakalim eger yoksa hayatin bebek suyu var internetten alabilirsin!! Bebegin ictigi suda natrium olmamasi lazim cunki gaz yapar..normal sati sularindada oluyor arkasini okuyun nekadar az natrium okadar az gaz!! Cok sukur kizimin gaz sorunu yok hippe geceli..

Hayat Bebek Suyu 0.33 lt 6 Adet (Doğal Mineralli Su) - e-bebek.com

Bak buldum senin icin!!

ne zamandır cevap yazıcam sana, yazamadım kaldı
benim oğlumda zırt pırt memede
dediğin gibi uyuya kalıyo
hatta bi gece emzirdim yatırdım yarım saat geçti ağlamaya başladı
bende zannediyorum gaz, uğraştıkça ağlıyo
hadi emziriym dedim acıkmış meğer:)
en fazla 2 saat olmuştur emmeden durduğu
bende üzülmeye başladım
acaba sütmü az, yada doyurmuyomu diye
sende söyleyince rahatladım bu konuda
gece uyumuyo diyince dr bize 3 saatte bir emzir demişti
nasıl dedik
oyalayın dedi
nası olucaksa
çünkü feci ağlıyo
bide acındırarak ağlıyo bizimki
gören günlerce aç bıraktık zanneder:)
tabi bu arada göğüs uçlarımın haşadı çıktı,
üzerinde tır geçmiş gibi cayır cayır
yarada war, kanıyo bazen
bide böle emmeden önce oynuyo bazen
bende ha çekti ha çekicek yüreğim hop hop
avcuma bişeler alıyorum, onu sıkıyorum acıdan
dişlerimi kırıcam dye korkuyorum
belki gün geçtikçe alışırlar
yani inşallah alışırlar:)

benim kv de 27 derece sıcaklıkta
1 çorap, 1 ayaklı 1 ayaksız tulum olan oğlumu beline kadar örme battaniye örttü
alabilirmiyim battaniyeyi anne dedim
ağladı
bizimkilerin yanında, evde bi sürü insan var
bildiğin çocuk gibi insanların yanında
bide ver şunu demişim
nası yalan
oğluma kendi oğlu gibi davranıyor
mık derken hemen atlıyo
elinden gelse emzirir diyodum, öğrendim ki eltimin kızını emzirmiş
neymiş çok ağlıyomuş
meme için ağlıyosa anasınınki için ağlıyodur
oğlumu tutuşu bile emzirir pozisyonda
altını alıcam mesela kucağında
herşeyi hazırlayıp bekliyorum, yanımda dikiliyo, oğlan kucağında
illa yatır dememi bekliyo
bende severdim eskiden, bu olaydan sora bitmiştir benim için
gerçi evde misafirler war we benim ewimdeyiz diye alttan aldım ama
yok artık
bi kolye almıştı bana nişanlıyken
hiç çıkarmamıştım boynumdan
bu akşam çıkardım
işin kötüsü ben çok zor kinlenirim birine
çünkü bi kinlenirsem geri dönüş olmaz
öyle olucak
önümüz tatil
memlekete gidince napıcaz bakalım
hiç gitmek istemiyorum artık

kiz chosy biz oglanlar ayni :) bibucuk saatte bir 40 dk emiyo 2 saat dayandiramiyorum!
bide benimki uyumak icin kullanmya basladi beni, eskiden sallayinca uyurdu, simdi ciyak ciyak emziriyom ole uyuyo anca..

doktora gittik bugun, diyoki 2 bucuk saatten kisa emmesine gerek yok emzikle kandirin, kaniyo sanki bilmiyomu ondan sut gelmedigini :))

kilo aliyorsa sutun yetmedigini dusunme, goguslerinin bosaldigi hissetmen yeter, emme durtuleri zamanla azalcakmis oyle dedi doktor umarim oyle olur yoksa bizim memelerin hasadi cikcak:)

hee bide sabah uyanınca aldılar bebeği yanımdan sen uyu diye
1-2 saat sora acıkmış tabi ağlıyo
bi gittim bi biberon ıhlamur
mis gibi anne sütü varken ıhlamur doluyo midesi dedim
al emzir, yok sen uyu diye falan filan
emzircem tabi dedim, annesiyim ben onun
uyanıcamda uykusuzda kalıcam
aklı sıra bana ihtiyaç yoka getiricek heralde
zaten taktı mama da mama
dr vermeyin dedi, hala mama diyo
mamayı bulamamıştır ondan ıhlamur yapmıştır
bulsaydı hiç kaçarı yoktu yapardı
gerçi yapsaydıda, oğlumun nası rahatsız olduğunu görseydi
mama yiyince 2-3 saat sora deliriyor çocuk
bu defada bu mama iyi değil derdi gerçi
başka mama araştırırdı
sanki sana soran war
çok doluyum çooooooook

Son düzenleme:
Kv lerin hikayeleri hic bitmez...bizimki hic yardim etmedi dogundan beri,bir cöp almamis,mevlutte hep annemin aldiği kiyafetler filan vardi ondan bile utanmadi..bir bilezik taktilar o kadar..annem yarim, babam tam altin,ablam da bileklik asti...bunlar tek bilezik.buna da sukur o da olmayabililrdi ama benim en cok garibime giden hic ugramamasi..misafirle bir geliyordu önceleri o da kesildi..ne haldesin soran yok..annem olmasa bitmistim...az evvel de geldi,oğluma bsban nerde diyor,esim balkonda sigara iciyordu ben cocuk emziroyorum odada kapimi bile acmadi,esimle konustu cikarken kapimi acti oglum,bunla goz goze geldik giruyo bebek kucagimda..kapiyi kapatti indi..ya bu bebek senin üstünde büyüor be kadın,hic mi merak etmezsin..yok..varsa yoksa eltimin oğlan...

beniki 25 dk filan emiyo
bide emzik almıyor ya deliricem
bugün avent aldık, almadı
bide eşim hemen gidip önce pahalıları alıyo
emzik yüzünden batıcaz yakında:)

ilk ay mama ile kilo alımı fazla alınca dr kes mamayı dedi
bu ay sırf anne sütü
çok merak ediyorum ne kadar aldı..

ben ayakta sallamaya başladım canım yaa kolarımda uyurdu önceden

bak 11:15 gibi 2 saati dolup uyanması gerekiyodu
uyumadım bekledim
şimdi ağlamaya başladı
aldım kucağıma emzirme pozisyonu
uyudu sıpa
uykumda geldi
3 saati bulucakmı acaba, şok:)

bide ne zaman azalıyomuş o dürtü:)

Son düzenleme:

benim kp daha görmedi oğlumu
geçen eşimi arayıp para istemiş, işten çıkmış
bide 6 ay idare edin demiş
diğer oğlundanda isticekmiş
öğrendikki eltimin bakıcı parasını veriyomuş

kv de ata lira taktı

Kızlar,
Daha önce yazmıştım bebeğim kusuyor doktor reflü teşhisi koydu ve gaviscon infant verdi. Kusması geçmeyince bugün tekrar gittik. Fışkırıyor kusmuk çocuğun ağzından daha doğrusu içtiği süt. Doktor ultrason istedi. Bebeğimin böbreğinin girişinde genişleme varmış (((
Sıkıntı etmeyin idrar kültürü çıksın duruma çocuk cerrahı ile bakacağız dedi. Ama ben çok kötü hissediyorum kendmi. Az önce de ağzından süt değil de böyle su akıp durdu neyin nesiydi anlamadım. Kuzum benim onlara bir şey olmasın da bize olsun ya içim gidiyor yüzüne baktıkça...
Geçmişi okuyamadım EGOMEGO dan haber var mı? İnşaallah güzel haberler vardır.
Bunları yaşadık üstüne eve geldik bebeği banyo yaptıracağız bizim adam uyudu. Benim de kalçam 15 gündür ağrıyor ve topallayarak yürüyorum. Seslendim seslendim uyanmadı. Su kovasını ben taşıyayım dedim kalçama bıçak saplanır gibi oldu 3-4 defa her adımda. Bağırdım, inledim hiçbirini mi duymaz insan. En son bir sürü laf saydım bağırarak kapıyı çarptım tık yok. Geçtim odaya bebişimi yalnız yıkadım ilk defa ve başardım çok şükür.
Allah'ım oğluşumu korusun inşallah kötü bir şey olmaz!!!
Benim kocam olacak adam hâlâ ne bir doğum hediyesi aldı ne de anneler gününde bir şey!!! Artık konuşamıyoruz, tek bağımız bebeğim. Bir çiçek bile yaptırmadı inanır mısınız..
Offf offf oğlumun sağlığı iyi olsun hiçbiri gözümde yok.

her zaman 40 dk olmuyo tabi bide uyuya kaliyo emerken, yerine koyuyorum hemen aglayarak geri uyaniyo tekrar emzirmeye devam ediyorum boyle boyle 40 dk suruyo tabi yapistim kaldim koltuga :) valla bikac ay dedi ama artik cok uzun surmez umarim :)

benimki seviyor emzigi, ben dogduktan hemen sonra vermistim onun etkisi de olabilir iki tur almistim aventin ama bunu daha cok seviyor

geçmiş olsun canım, bişe çıkmaz inşallah
benim oğlumun hamilelikte sağ böbreği biraz büyüktü
ultrason çekildi drlar önemli bişe yok dediler ama
inşallah sizinde önemli bişe yoktur..

ben odaya gelmeden çok bağırmış oğlum, annemler wermiş emzik, emmiş
ilk zamanlarda emiyodu
çok ağladım emzik emiyo beni emmiyo diye
ondan sanırım:)

bide bunu deneyelim olmazsa
emzirdim ben şimdi, altını değiştirip yatıym
ii geceler kızlar..

benim kayınvalide geldi bu akşam yine üç gün kalıp diğer oğluna gitmişti ilk geldiğinde sigara içince ellerini yıkayıp al dedim diye tavır yapmaya başladı ertesi gün ben de oğluma babannene git de oynayın biraz falan diyodum istemez kalsın demez mi..ben ellerini yıka dedim diye sen bana çocuğu vermiyorsun elletmiyrsun diye başladı ağlamaya..sonrada giiderken vedalaşmadan gidecekti ki eşim söleyince yarım ağızla vedalaştı buna rağmen utanmadan diğer oğlunda 2 gün kalıp yine bana döndü severdim ben de önceden ve kin de kolay kolay tutmam senin gibi ama bi kere kırıldıysam da unutamam artık...bu hamilelik ve lohusalık dön. sayesinde eşimin ailesini tanımış oldum

Aman allahim bence oglunu yanliz birakma kvyle..iyy benim kizimi baskasi emzirse hasatini cikarirdim galiba!! Resmen kiskaniyor..bende kendimi bazen tasiyici anne gibi hissediorum benimkide kendi kizi zannedior..gecen telde konusuyoruz kiz agliyor hemen diyor hastami ettin kizimi?? Aglatma cocugumu!! Heyy allahim..

Cnm cok gecmis olsun insallah bir problem yoktur!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…