2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Vallahi bravo iyi dayanmışsın ben olsam çoktan gırtlağına yapışmıştım

Allahım bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine en sevdiklerinin yüzü suyu hürmetine yavruna şifa versin inşallah.amin

Bebeci nasılsın tatlım ?
annem gitti dunden once ne kadar iyi olabilirsem o kadar iyiyim cnm 2 aydir beraberdik cnm annem ona ihtiyacim hicbir zamam bitmeyecek. Keske yakinimda olsa giderken bir daha ki goreugumde buyumus olur torunum diyordu dogru ben artik ne zaman gidersem biyuk ihtimal temmuz 3 ay bitmis olacak ne aci. Kocamin anasi istedigi Zamam gorsun benim anam o kadar ilgilendi etti emegi gecti artik ne zaman gidersek
Gaz cikarmaya calismakla mesgulum su an. Su gece kalkmak bana koymuyor ama gaz cikana ladar beklemek yok mu !!!
Bir de ben sizleri takip ediyorum her Zaman sadece yaZacak birseyim olmadiigi icin okuyorum bugunun bombasi benim icin 1980 den kalma altin ve sikke olayi :)) cook guldum
Eskisi gibi makara geyik yaptogimiz gunlerin bir an once gelmesini istiyorum bir an once su gaz kusmuk uykusuzluk problemleri biter de yine bu topikte kahkahanim dibine vururuz

İyi geceler oglusu doyurdum uykum kacti. bizim oglan iki ayda baya fazla kilo alinca doktor mamayi azaltmamizi soylemisti. ortalama uc saatte bir veriyorduk ilk basta nasil azaltacagim diye dusunurken uc gunde alisti pasam alti saatte bir aliyor mamayi arada iki uc defa beni emiyor.esim de durmus onceden ne cok mama veriyormusuz bosa bilmem ne guya beni sucluyor.
Kv. daha dorduncu gunumuzde geldi geldigi gibi basladi bu cocuk ac mama vetin diye. inat ettim bu sefer doktor sarilik yuksek mama verin dedi
Kv tabi bunu duydu durur mu gik dese ac bu ac. esim kendi de ayni sekikde zaten. bende bi yetersizlik hissi olusturdular zorla. nefret ediyorum bu kadinin her seye karismasindan. yazik yavrum bos yere o kadar mama aldi.
Kadin ben hamile kaldigimdan beri takmis kafayi buyuk oglumu o goturcekmis bakacakmis. Allah askina hic mantik var mi soylediginde. zaten buyuk oglumu kendi dogurdu saniyo. kac kere deli etti beni aglayan cocugu benden once alip susturmaya calismalar isteyince vermemeler falan.
sanirsin bu dogurdu. Simdi gene takmis gonderin ben bakiyim arada getiririm gosteririm size diyor bi de. lutfediyor sanki. kac kere tersledim anlamiyor guya bizi dusunuyor.
Bi de taktilar kafayi oglumun konusmamadina her gun arayi soruyorlar konusuyor mu diye. sanki bi gunde bulbul kesilecek.
Sacma sapan tavirlarina sinir oluyorum ya. Dogdu dogali bi benimseme bi benimseme anlatamam kizlar. Siz siz olun sinir koyun annesi kim iyi anlasinlar. bunlar benim ailemden bile kiskaniyor cocugu. gerci ailemi birak benden kiskaniyorlar daha ne olsun.
Gece gece icimi doktum valla kusura bakmayin cok doluyum bu konuda.

Kafayi yemis galiba..dikkat et oglunu doldurusa getirmesin!! Benim esimi babaannesi almis ufakke vermemis kvye esimede hep sen gidersen ölecem ben diormus esimde korkusundan gidememis..bu kac yasina kadar surmus bilmiom ama suan esim babaannesine hala anne diyor oyle ogretmis kvyede cok soguk davranir!! Yani demem oki sacma sapan seyler fln soyler ogluna!!

Herkeze gunaydin!! Kizim beni bugun cok mutlu etti ilk kez gece uyanmadi:) saat 21.00-05.00 araliksiz uyudu.karnini doyurdu geri uyudu suan hala uyuyor..masallah kuzuma

Herkeze gunaydin!! Kizim beni bugun cok mutlu etti ilk kez gece uyanmadi:) saat 21.00-05.00 araliksiz uyudu.karnini doyurdu geri uyudu suan hala uyuyor..masallah kuzuma
Masallah benim okudugum kitaplar da dergilerde de bu yaZiyor olmasi gereken bu hatta gece emzirmeyin uyku arasinda beslenmeyi gorev plarak bilir hep uyanir yazan bile var. Ama nasil diyorum minicik bebek acikiyor yani demek ki vakti var senon bebis kac gunluk

Günaydın canlar :)
Dün yoğundum okudum da bişe yazamadm :/ sanırsam bgnde misafirim war yahu

Halim yok niyeyse,kociş hasta olmuş sesi soluğu gitmiş üzüldüm.

Ama grip/nezle de olmuş olabilir dikkat etmemiz lazım

Çamaşır ütü beni bekler en iyisi başlamak ooff offf

42 gunluk cnm normalde 1 kez kalkardi ama bugun kalkmadi insallah boyle gider senin dedigin gibi gece yemek yemeyi gorev bilmemesi gerek

Gunaydin hafta ici ne misafiri bu ya?? Bize bi allahin kuli gelmez hafta ici tek hafta sonlari..nasil gecti dun kalabalikmiydi?

ya kızlar benim sütüm filan kalmamışşşş!!!! birkaç gündür canım sıkkındı kız çok huysuz (muhtemelen açlıktan burnu da tıkalı gibi yavrumun) kv ye sinirliydim bir de şimdi bir sağıp kontrol ediiim dedim yarım saat iki meme sadece 50 ml bir arkadaş incir kaynat iç demiş onu içiyorum ama tutuştum yeminle...

huysuz melek geçmişi okuyorum bi yandan gerçekten Allah sana sabır vermiş. görüşme diyeceğim onlarla... kelin merhemi olsa... aaah aaaaaah....

Günaydın kizlar nasilsiniz bebekleriniz nasillar ben yorgun ve bitkinim bunun üzerine annemin hasta olduğunu ve 10 gune kadar ameliyat olacagini öğrendim 1haftaya kadar bursaya gidecegim 1-2 ay kalacağım 2 cocukla faydam olmaz ama orda olmak istiyorum. Dua edin anneme bisey olmasin

Canım,
Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin anneciğine.

Kızlar,
Bebişim uyurken ağzından su akmış bu normal mi???? İçinizde aynı durumu yaşayan var mı? İnternetten şu böbrek genişlemesini araştırdım da biraz bir yaşına kadar kendiliğinden düzelebiliyormuş ama sürekli takip edilerek ultrasonla. Geçmezse ameliyatla düzeltiyorlarmış. Umarım bir an önce düzelir kuzum

gunaydin kizlar

bebegimin gunduz ve gece uykusu iyi ama aksamlar tam bu kabus 5-6 gibi kalkiyo tum aksam miz miz ayakta ancak gece 11-12 gibi uyuyo.
boyle olan varmi?
gaz sancisi dicem ama uyuyunca rahat uyuyo. anlamadim valla

günaydın mı, tünaydın mı desem ne desem bilemedim. birçoğumuza gün çoktan aydıda...

kızlar ne kadar sayfa birikmiş 1 saattir okuyorum. eski günler aklıma geldi.
kvler anlatılmış tühhh ya ben kaçırdım konuyu diye üzüldüm.
benim kv de emzirirken tepemde dikilip göğsüme bakıyordu
birgün bir baktım o da göğsünü çıkarmış bana diyor ki
"bakkk benim ki kız memesi gibi" napayım 50 yaşında değilim bende dedim.
off çok sıkıntılıyım bu pazartesi izine ayrılıyoruz ve kvlere gidicez
15 gün iznimiz var. bir kısmını da bursada geçiricez. annem mevlüt okutacak.
kv küs gitti giderken. şimdi napıcaz bilmiyoruz onun stresi var
o enesi kıcağına alacak dertsiz iş yapacak.
ama ben de onun yaptığı gibi yapıcam.
köşeleri süpürmicem halıların üstünü süpürüyormuş gibi yapıcam
beğenmezsen kendin süpür dicem.
gittiğinden beri beni hiç aramadılar sende napıyorsun diyen yok.
bakalım nolcak...
burdayken tartıştıktan sonra sütüm gelmedi
bişey diyemez diye düşünüyorum ama görücez...

kızlar ben de görümceyim annemde kv de...
gelinimizde hamile ama inanın benden eksik bişey yapmıcaksın diyorum anneme
bana ne aldıysan ona da alıcaksın. bize beşik aldılar, onlar bebek arabası istemişler
baston tipi bişey beğenmişler. arada 1000 lira fark var. takıyı da bana aldıklarından aldılar.
anneme "siz bir sorun 1000lirayı size mi vereyim yoksa onunlada takı mı yapayım deyin"dedim.
kardeşimde kredi kartımız çok yüklü para verirsen daha iyi demiş.
annemler aradaki 1000 lirayı para vererek kapattılar.
bornozu, hastane çıkışları, alt üst takımlar aldı ve hemen verdi.
benim işleme pike ve battaniye takımımı görmüştünüz ondan falan yaptı annem
örgüler ördü. böyle olunca bende rahatladım.
kimseden laf duymak istemiyoru
annem seni kayırdı, kızına şunu yaptı bunu yaptı demesin diye elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
anneme babama bana alma ama onlara al,
sonuçta altlı üstlü oturuyorsunuz ben senede 2 kez geliyorum aranızı bozmayın laf söyletmeyin diyorum hep.

inşallah gün gelir boşverebiliriz, yoksa bi ömür geçmez böle..

yaa bide o war, oldu da hasta oldu, ben demiştim der, demese bile o edalarda

Vallahi bravo iyi dayanmışsın ben olsam çoktan gırtlağına yapışmıştım

doluyorum çok, bu gidişle ona değil eşime patlıcam..

maşallah sana ya
bu kadar işi yap, misafir
çocuk?
ben bi çocuğa bakıyorum
bigün çamaşır yıkarsam 2 gün sora ütülüyorum walla
yemek desen daha yapmadım doğumdan beri
ya annem, ya ablam, ya eşim yaptı
bugn denicem ama bakalım:)

morgökyüzü canım geçmiş olsun. inşallah ameliyata gerek kalmaz.
wosgicim annenede geçmiş olsun. rabbim şifa versin kızlar.

benim oğlumda bazen 5dk da bir uyanıyor.
emzik düşüyor ağlıyor, şapkası gözünü kapatıyor ağlıyor
acıkıyor ağlıyor, gazı oluyor ağlıyor, altını kirletiyor ağlıyor,
kolunu oynatamıyor ağlıyor,
emziği kendi tutmak istiyor tutabilecekmiş gibi
tutamayınca sinirleniyor. bütün gece böyleyiz.

biz 36 günlük olduk ama dün 40 uçurmaya üst kattaki komşuma gittik.
teyzemiz evi sıçanlanmasın diye çok güzel şort ve tişört almış.
oğlumun yüzüne un sürdük. sakalları beyazlayana kadar yaşasın diye
saçları beyazlayana kadar yaşasın diye de beyaz ip verdi
birde yumurta verdi ama onu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…