Vallahi bravo iyi dayanmışsın ben olsam çoktan gırtlağına yapışmıştımhee bide sabah uyanınca aldılar bebeği yanımdan sen uyu diye
1-2 saat sora acıkmış tabi ağlıyo
bi gittim bi biberon ıhlamur
mis gibi anne sütü varken ıhlamur doluyo midesi dedim
al emzir, yok sen uyu diye falan filan
emzircem tabi dedim, annesiyim ben onun
uyanıcamda uykusuzda kalıcam
aklı sıra bana ihtiyaç yoka getiricek heralde
zaten taktı mama da mama
dr vermeyin dedi, hala mama diyo
mamayı bulamamıştır ondan ıhlamur yapmıştır
bulsaydı hiç kaçarı yoktu yapardı
gerçi yapsaydıda, oğlumun nası rahatsız olduğunu görseydi
mama yiyince 2-3 saat sora deliriyor çocuk
bu defada bu mama iyi değil derdi gerçi
başka mama araştırırdı
sanki sana soran war
çok doluyum çooooooook
Allahım bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine en sevdiklerinin yüzü suyu hürmetine yavruna şifa versin inşallah.aminKızlar,
Daha önce yazmıştım bebeğim kusuyor doktor reflü teşhisi koydu ve gaviscon infant verdi. Kusması geçmeyince bugün tekrar gittik. Fışkırıyor kusmuk çocuğun ağzından daha doğrusu içtiği süt. Doktor ultrason istedi. Bebeğimin böbreğinin girişinde genişleme varmış(((
Sıkıntı etmeyin idrar kültürü çıksın duruma çocuk cerrahı ile bakacağız dedi. Ama ben çok kötü hissediyorum kendmi. Az önce de ağzından süt değil de böyle su akıp durdu neyin nesiydi anlamadım. Kuzum benim onlara bir şey olmasın da bize olsun ya içim gidiyor yüzüne baktıkça...
Geçmişi okuyamadım EGOMEGO dan haber var mı? İnşaallah güzel haberler vardır.
Bunları yaşadık üstüne eve geldik bebeği banyo yaptıracağız bizim adam uyudu. Benim de kalçam 15 gündür ağrıyor ve topallayarak yürüyorum. Seslendim seslendim uyanmadı. Su kovasını ben taşıyayım dedim kalçama bıçak saplanır gibi oldu 3-4 defa her adımda. Bağırdım, inledim hiçbirini mi duymaz insan. En son bir sürü laf saydım bağırarak kapıyı çarptım tık yok. Geçtim odaya bebişimi yalnız yıkadım ilk defa ve başardım çok şükür.
Allah'ım oğluşumu korusun inşallah kötü bir şey olmaz!!!
Benim kocam olacak adam hâlâ ne bir doğum hediyesi aldı ne de anneler gününde bir şey!!! Artık konuşamıyoruz, tek bağımız bebeğim. Bir çiçek bile yaptırmadı inanır mısınız..
Offf offf oğlumun sağlığı iyi olsun hiçbiri gözümde yok.
annem gitti dunden onceBebeci nasılsın tatlım ?
İyi geceler oglusu doyurdum uykum kacti. bizim oglan iki ayda baya fazla kilo alinca doktor mamayi azaltmamizi soylemisti. ortalama uc saatte bir veriyorduk ilk basta nasil azaltacagim diye dusunurken uc gunde alisti pasam alti saatte bir aliyor mamayi arada iki uc defa beni emiyor.esim de durmus onceden ne cok mama veriyormusuz bosa bilmem ne guya beni sucluyor.
Kv. daha dorduncu gunumuzde geldi geldigi gibi basladi bu cocuk ac mama vetin diye. inat ettim bu sefer doktor sarilik yuksek mama verin dedi
Kv tabi bunu duydu durur mu gik dese ac bu ac. esim kendi de ayni sekikde zaten. bende bi yetersizlik hissi olusturdular zorla. nefret ediyorum bu kadinin her seye karismasindan. yazik yavrum bos yere o kadar mama aldi.
Kadin ben hamile kaldigimdan beri takmis kafayi buyuk oglumu o goturcekmis bakacakmis. Allah askina hic mantik var mi soylediginde. zaten buyuk oglumu kendi dogurdu saniyo. kac kere deli etti beni aglayan cocugu benden once alip susturmaya calismalar isteyince vermemeler falan.
sanirsin bu dogurdu. Simdi gene takmis gonderin ben bakiyim arada getiririm gosteririm size diyor bi de. lutfediyor sanki. kac kere tersledim anlamiyor guya bizi dusunuyor.
Bi de taktilar kafayi oglumun konusmamadina her gun arayi soruyorlar konusuyor mu diye. sanki bi gunde bulbul kesilecek.
Sacma sapan tavirlarina sinir oluyorum ya. Dogdu dogali bi benimseme bi benimseme anlatamam kizlar. Siz siz olun sinir koyun annesi kim iyi anlasinlar. bunlar benim ailemden bile kiskaniyor cocugu. gerci ailemi birak benden kiskaniyorlar daha ne olsun.
Gece gece icimi doktum valla kusura bakmayin cok doluyum bu konuda.
Masallah benim okudugum kitaplar da dergilerde de bu yaZiyor olmasi gereken bu hatta gece emzirmeyin uyku arasinda beslenmeyi gorev plarak bilir hep uyanir yazan bile var. Ama nasil diyorum minicik bebek acikiyor yani demek ki vakti var senon bebis kac gunlukHerkeze gunaydin!! Kizim beni bugun cok mutlu etti ilk kez gece uyanmadi:) saat 21.00-05.00 araliksiz uyudu.karnini doyurdu geri uyudu suan hala uyuyor..masallah kuzuma
Masallah benim okudugum kitaplar da dergilerde de bu yaZiyor olmasi gereken bu hatta gece emzirmeyin uyku arasinda beslenmeyi gorev plarak bilir hep uyanir yazan bile var. Ama nasil diyorum minicik bebek acikiyor yani demek ki vakti var senon bebis kac gunluk
Günaydın canlar :)
Dün yoğundum okudum da bişe yazamadm :/ sanırsam bgnde misafirim war yahu
Halim yok niyeyse,kociş hasta olmuş sesi soluğu gitmiş üzüldüm.
Ama grip/nezle de olmuş olabilir dikkat etmemiz lazım
Çamaşır ütü beni bekler en iyisi başlamak ooff offf
Normal doğum yapanlar benim vajina gaz doluyo böyle bırtlıyorum devamlı böyle olan varmı
Günaydın kizlar nasilsiniz bebekleriniz nasillar ben yorgun ve bitkinim bunun üzerine annemin hasta olduğunu ve 10 gune kadar ameliyat olacagini öğrendim 1haftaya kadar bursaya gidecegim 1-2 ay kalacağım 2 cocukla faydam olmaz ama orda olmak istiyorum. Dua edin anneme bisey olmasin
benim kayınvalide geldi bu akşam yine üç gün kalıp diğer oğluna gitmişti ilk geldiğinde sigara içince ellerini yıkayıp al dedim diye tavır yapmaya başladı ertesi gün ben de oğluma babannene git de oynayın biraz falan diyodum istemez kalsın demez mi..ben ellerini yıka dedim diye sen bana çocuğu vermiyorsun elletmiyrsun diye başladı ağlamaya..sonrada giiderken vedalaşmadan gidecekti ki eşim söleyince yarım ağızla vedalaştı buna rağmen utanmadan diğer oğlunda 2 gün kalıp yine bana döndü severdim ben de önceden ve kin de kolay kolay tutmam senin gibi ama bi kere kırıldıysam da unutamam artık...bu hamilelik ve lohusalık dön. sayesinde eşimin ailesini tanımış oldum
Aman allahim bence oglunu yanliz birakma kvyle..iyy benim kizimi baskasi emzirse hasatini cikarirdim galiba!! Resmen kiskaniyor..bende kendimi bazen tasiyici anne gibi hissediorum benimkide kendi kizi zannedior..gecen telde konusuyoruz kiz agliyor hemen diyor hastami ettin kizimi?? Aglatma cocugumu!! Heyy allahim..
Vallahi bravo iyi dayanmışsın ben olsam çoktan gırtlağına yapışmıştım
Günaydın canlar :)
Dün yoğundum okudum da bişe yazamadm :/ sanırsam bgnde misafirim war yahu
Halim yok niyeyse,kociş hasta olmuş sesi soluğu gitmiş üzüldüm.
Ama grip/nezle de olmuş olabilir dikkat etmemiz lazım
Çamaşır ütü beni bekler en iyisi başlamak ooff offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?