2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Gunaydin hafta ici ne misafiri bu ya?? Bize bi allahin kuli gelmez hafta ici tek hafta sonlari..nasil gecti dun kalabalikmiydi?

Çok değildi cnm ama yine wardı işte :)
Bgünde tahmini 7-8 kişi gelir fazla da olabilir bnde bu şans olduktan sonra :)
Aslında cnm,biraZda bnden oldu ,hastanede kaldırıyolar ya sezeryandan sonra,bi kalktm daha da yatmadm
Doğumumla birlikte kendi akrabalarım geldi we kaldılar inan adım atacak yer yoktu :) yeryatakları fln da yaptık ama çok çok güZeldi cok mutlu oldum ewim şenlikliydi baya
Bizde adet aslında doğum yapanı yanlız bırakmazlar o ewden çıkılmaz ama birlikte yapar yer içeriz güler eğleniriz bide otur. Odam ile mutfak birlîkte :) her yerden adam çıkıodu
Logusalık yaşamak istemedim gerçekten çok iyiydim hiç yatmadım hep dolandım dışarı çıktım mangala fln gittim ondan sanırım
Gülüm bide bizim arkadaş çok ya
Hemen üst katıma en yakın arkadaşımızı taşıttık daha yeni taşınmışlardı başka bi yere 4ay olmuştu hemen yardım ettik yukarıma geldi
3.katta da en yakın diğer arkadaşlarımız oturuyo hemen arka blokta aynı siteseyiz yine,bnm kuzenim kocamın çocukluk arkadaşı oturuyoo ayy daha çok war neyse cnm o yüzden çıkar gelırler :)

kv muhabbetine ben de katılayım
ben de doğum öncesine kadar severdim kendilerini. şimdi yüzünü görmek istemiyorum. terbiyesizlikte sınır tanımıyo bizimki. bizde beşik görme diye bi adet var. kızın ailesi bebeğin odasını döşer, hediyelerle gelir falan. annemler onun için şehir dışından geldiler. akrabalar da gelir beşik görmeye. teyzemler falan var tabi. kv de geldi. meraklı hiç kaçırmaz böyle şeyleri. neyse kızım kime benziyo diye onu konuşuyolardı. teyzem babanesine benziyo dedi. kv bi bağırdı. "benzerse benzer, babanesine nolmuş, adı sahibi değil mi diye." nerdeyse teyzemin üstüne yürüyecek.
TERBİYESİZ diyorum başka bsy söylemiyorum.
teyzem garibim sustu kaldı, söylediğinde hiç bsy yoktu aslında. hepimiz donduk kaldık aslında. seviyesini belli etti işte yine. annem zaten konuşmuyodu kv ile. şimdi hiç bi akrabam selam vermez. herkes dua ederek gitti bana. Allah sabır versin nasıl bi kadınmış bu diye.
aslında onun kini bana. ben adını söylemiyorum diye teyzeme sataştı. sabrediyorum. benim de söyleyecek çok lafım var. zamanı gelir İNŞALLAH.
dün de eşime patladım. içimde biriken ne varsa söyledim. bunları bunları yaptı diye. ona her şeyi farklı anlatıyomuş bunu öğrenmiş oldum. neyse ki eşim bana hak verdi.

Kalabaligi seviyorsan neguzel ben tam tersi yanlizliga bayiliyorum kendi kendine takilan bi tipim iste:) enerjine bayildim masallah diyelimde nazar degmesin:)

bi arkadaşıma da doktor kuru dutu akşamdan bir sürahi suya koy ertesi gün o suyu akşama kadar bitir demiş. denedim çok sütüm oldu demişti. bende süt sıkıntısı olmadığı için yapmadım bilemicem, ama sen yine de bi dene.

Allah acil şifalar versin.

internete çok takılmamak lazım canım ya. ben de bazen araştırıyorum ama çok kötü şeyler çıkıyo. en iyisi doktora danış. inşallah bahsettiğin durumla hiç ilgisi yoktur.

Hakikaten terbiyesizmis haa..bende dogumdan once pek bi severdim..dogumun ertesi gunu gelip kb bu cocugun adi kv adi olacak benim bi serefim var gururum var diyene kadar!! Bende o ismi sevmedigimi ve sevmedigim isimle kizima hitap etmicemi soyledim ayrica benim dogurdugumu ve isim ben sececegimide!! Sonrasinda dayanamadim ve agladim karsilarinda cok gucume gitmisti cunki zor bir dogumum olmustu ve piskolojim o bicimdi onlarsa millete karsi mahcup olmama pesindeydi!! Kizimin ismini ben koydum ve tek isim oldu..allahtan esim gik bile demedi!! Ama o olaydan sonra cok sogudum..

cnm onu ben söledim burda defalarca ama dün kv geldi tekrar bana ve gece anladım ki incir falan hikaye eğer moralin bozuksa stresliysen.evet dün de içtim biraz etkisi oldu ama tek memeden 150cc sağan ben merak edip denedim akşam 50 cc sağabildim ancak bir an önce gitse sütümü tamamen kaçırmadan.o gelince eşime bi haller oluyo sürekli hareketlerimi takip edip sen tavır yapıyosun die başıma üşüşüyo..yani anlayacağınız ilk önce moral lazım bizlere beslenmeden çok daha etkili süt verimi konusunda

gunaydin kizlar

bebegimin gunduz ve gece uykusu iyi ama aksamlar tam bu kabus 5-6 gibi kalkiyo tum aksam miz miz ayakta ancak gece 11-12 gibi uyuyo.
boyle olan varmi?
gaz sancisi dicem ama uyuyunca rahat uyuyo. anlamadim valla

benim oğluş da tam böle akşam saati işkence görür gibi ağlıyor saat 10dan önce de susmuyor kolik dedi dr.gazı olmasa da gazı var gibi ağlamaya devam ediyor.kakasını yapmak için de çırpınıyor kabız olmamasına rağmen bebeklerin doğduğunda bağırsakları tam gelişmediği içinmiş

slm arkadaşlar 2 ay aradan sonra döndüm evime... 29 günlük olduk... kızım ağlıyo şöyle bi durup etrafıma bakayım demiyo... sürekli emmek istiyor memede uyuyor gaz çıkaralım derken haydeee uyanıyor sonra uyutmak zor oluyo... bazen gaz bile çıkarmıyorum yoruldum.... napcaz anlamadık ya emecek ya uyuyacak.. yoksa ağlıyo... gece uyuyor ama mızmızlanarak uyuyo beşiği biraz sallıyosn uyuyo aradan biraz zaman geçiyo yine mızmızlanıyor... allah herkese sabır versin...
yarın aşısı var bugün yaptırsak bişey olur mu kii yarın eşim yok????

biz de 34 günlükken ablama gitmiştik o da koynuna pamuk koydu pamuk gibi olana kadar yaşaın die bir de yumurta soğan ve ekmek verdi onlar lohusa yesin sütü olsun diyeymiş:)))))

Allah acil sifalar versin annene!! Git tabi yaninda olman bile destek verir!!

Bunlar yakinda birde kendileri dogurursa hic sasmam haa.. 15 gun cabuk gecer insallah problemsiz atlatirsiniz!! Gelininiz nasil iyimi simdi suyu gelmisti degilmi!? Ya su fani dunyada gecinemicek nevar aslinda!! Annenlerdende allah razi olsun neguzel geciniyorlar agiz tadlari bozulmasin insallah..

wosgi geçmiş olsun annene.. rabbim şifa versin...
dertsiz seni çok iyi anlıyorum istifa etmemde bir nedende kv gelip kalmak dengemi bozmuştu
ailemi göremiyordum en son kendimi arabadan yanlarında kucağımda çocukla atmaya kalkıştım gitmek istemiyorum diye..
rabbim peygamber sabrı versin ve yardımcın olsun....
dmt canım bi an benim kv anlatıyon zannettim bizimki de aynı bire bir annem annem ben annesiyim dedim
kb babam çocuk bizim değilmiş gibi.. mama almalar doymuyor diye
kucağımdan almalar odaya dalmalar.. emre de tam konuşamıyor dr götürmeler daha neler neler..
şimdi de ömere başladı aynı kaynımmmış hatta kendine bile benzetti gören herkes aynı meryem diyor deliriyor
gözü körmüymüş dedim arkadaşı kendine benzetmişte neresi sana benziyomuş dedim
bu seferde aynı kaynımmış.. doğru en çok o beni delirtti dedim misafirin yanında
eğer sessiz olsam beni yerlermiş iyice..

morgökyüzü canım çok geçmiş olsun rabbi şifası versin inşallah..
tunanecc allah yardımcın olsun yemeye çalışmaları çok kötü bizimkilerde bize ağlarlar yetmiyor diye
kızını besler kocası doğru düzgün çalışmıyor, kaynıma yedirir eşim artık eskisi kadar veremiyor
sipsezan aynen stres herşeyin başı benim sütte can çekişiyor stresten..

sana katılıyorum bu kıskançlıkla doğurma imkanları olsa doğururlar eminim
benim kaynanadan hiç şüphem yok yaparda menopozlu

dün akşam düştüm oğlumun odasını toplarken. haberi oldu da insan bi sorar öldün mü kaldın mı yokk
rabbim gene 2 çocuğun yüzüne baktı şükür bişey olmadı..

Selam kizlar asimizi olduk bebegim cok agladi ama hemen sustu Allahtan.

meryem valla ben sessizim biraz esime de pek sikayet etmem onlara da cevap vermem fazla ama terslerim ve surat asarim bi de on saat uzaktalar.
Kadin resmen ikinci cocugu dogurdum diye yedi beni emre etkilenirmis vs. benim esim ben emreye hamileyken bunlara umut verdi gelip siz bakarsiniz diye kadin kendini cok hazirladi. bende lohusaykenki hallerini gorunce istemedim. babam cok sert tepki verdi. esim de geri cevirmek zorunda kaldi. eger o baksaymis cocuk ona anne dermis eminim cunky kendini anne saniyo. asiri benimsemis. cok sukur uzaktalar.

Dertsiz cnm Allah sabir versin bizde agustosta gidicez. Hic cnm istemiyor ama mecburiyet iste.

morgokyuzu cok gecmis olsun.
wosgi acil sifalar annene cnm

dmt emin ol yat kalk şükret uzak olduklarına..
gerçi biz uzak olunca da çıkmak bilmediler her şekilde yıldırdı
bizim emre ye de o bakamaadı delirdi doldurdu eşimi o yüzden istifa ettim ya
kaynımın kız arkadaşı var evlenecekler işte kendiniz bakın çocuğa diyor bana niye yaptın o zman işimden ettirdin..
allaha havale ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…