- 15 Mayıs 2012
- 741
- 31
- 318
Gunaydin hafta ici ne misafiri bu ya?? Bize bi allahin kuli gelmez hafta ici tek hafta sonlari..nasil gecti dun kalabalikmiydi?
Çok değildi cnm ama yine wardı işte :)
Bgünde tahmini 7-8 kişi gelir fazla da olabilir bnde bu şans olduktan sonra :)
Aslında cnm,biraZda bnden oldu ,hastanede kaldırıyolar ya sezeryandan sonra,bi kalktm daha da yatmadm
Doğumumla birlikte kendi akrabalarım geldi we kaldılar inan adım atacak yer yoktu :) yeryatakları fln da yaptık ama çok çok güZeldi cok mutlu oldum ewim şenlikliydi baya
Bizde adet aslında doğum yapanı yanlız bırakmazlar o ewden çıkılmaz ama birlikte yapar yer içeriz güler eğleniriz bide otur. Odam ile mutfak birlîkte :) her yerden adam çıkıodu
Logusalık yaşamak istemedim gerçekten çok iyiydim hiç yatmadım hep dolandım dışarı çıktım mangala fln gittim ondan sanırım
Gülüm bide bizim arkadaş çok ya
Hemen üst katıma en yakın arkadaşımızı taşıttık daha yeni taşınmışlardı başka bi yere 4ay olmuştu hemen yardım ettik yukarıma geldi
3.katta da en yakın diğer arkadaşlarımız oturuyo hemen arka blokta aynı siteseyiz yine,bnm kuzenim kocamın çocukluk arkadaşı oturuyoo ayy daha çok war neyse cnm o yüzden çıkar gelırler :)
bi arkadaşıma da doktor kuru dutu akşamdan bir sürahi suya koy ertesi gün o suyu akşama kadar bitir demiş. denedim çok sütüm oldu demişti. bende süt sıkıntısı olmadığı için yapmadım bilemicem, ama sen yine de bi dene.ya kızlar benim sütüm filan kalmamışşşş!!!! birkaç gündür canım sıkkındı kız çok huysuz (muhtemelen açlıktan burnu da tıkalı gibi yavrumun) kv ye sinirliydim bir de şimdi bir sağıp kontrol ediiim dedim yarım saat iki meme sadece 50 mlbir arkadaş incir kaynat iç demiş onu içiyorum ama tutuştum yeminle...
huysuz melek geçmişi okuyorum bi yandan gerçekten Allah sana sabır vermiş. görüşme diyeceğim onlarla... kelin merhemi olsa... aaah aaaaaah....
Allah acil şifalar versin.Günaydın kizlar nasilsiniz bebekleriniz nasillar ben yorgun ve bitkinim bunun üzerine annemin hasta olduğunu ve 10 gune kadar ameliyat olacagini öğrendim 1haftaya kadar bursaya gidecegim 1-2 ay kalacağım 2 cocukla faydam olmaz ama orda olmak istiyorum. Dua edin anneme bisey olmasin
Canım,
Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin anneciğine.
Kızlar,
Bebişim uyurken ağzından su akmış bu normal mi???? İçinizde aynı durumu yaşayan var mı? İnternetten şu böbrek genişlemesini araştırdım da biraz bir yaşına kadar kendiliğinden düzelebiliyormuş ama sürekli takip edilerek ultrasonla. Geçmezse ameliyatla düzeltiyorlarmış. Umarım bir an önce düzelir kuzum
kv muhabbetine ben de katılayım
ben de doğum öncesine kadar severdim kendilerini. şimdi yüzünü görmek istemiyorum. terbiyesizlikte sınır tanımıyo bizimki. bizde beşik görme diye bi adet var. kızın ailesi bebeğin odasını döşer, hediyelerle gelir falan. annemler onun için şehir dışından geldiler. akrabalar da gelir beşik görmeye. teyzemler falan var tabi. kv de geldi. meraklı hiç kaçırmaz böyle şeyleri. neyse kızım kime benziyo diye onu konuşuyolardı. teyzem babanesine benziyo dedi. kv bi bağırdı. "benzerse benzer, babanesine nolmuş, adı sahibi değil mi diye." nerdeyse teyzemin üstüne yürüyecek.
TERBİYESİZ diyorum başka bsy söylemiyorum.
teyzem garibim sustu kaldı, söylediğinde hiç bsy yoktu aslında. hepimiz donduk kaldık aslında. seviyesini belli etti işte yine. annem zaten konuşmuyodu kv ile. şimdi hiç bi akrabam selam vermez. herkes dua ederek gitti bana. Allah sabır versin nasıl bi kadınmış bu diye.
aslında onun kini bana. ben adını söylemiyorum diye teyzeme sataştı. sabrediyorum. benim de söyleyecek çok lafım var. zamanı gelir İNŞALLAH.
dün de eşime patladım. içimde biriken ne varsa söyledim. bunları bunları yaptı diye. ona her şeyi farklı anlatıyomuş bunu öğrenmiş oldum. neyse ki eşim bana hak verdi.
ya kızlar benim sütüm filan kalmamışşşş!!!! birkaç gündür canım sıkkındı kız çok huysuz (muhtemelen açlıktan burnu da tıkalı gibi yavrumun) kv ye sinirliydim bir de şimdi bir sağıp kontrol ediiim dedim yarım saat iki meme sadece 50 mlbir arkadaş incir kaynat iç demiş onu içiyorum ama tutuştum yeminle...
huysuz melek geçmişi okuyorum bi yandan gerçekten Allah sana sabır vermiş. görüşme diyeceğim onlarla... kelin merhemi olsa... aaah aaaaaah....
gunaydin kizlar
bebegimin gunduz ve gece uykusu iyi ama aksamlar tam bu kabus 5-6 gibi kalkiyo tum aksam miz miz ayakta ancak gece 11-12 gibi uyuyo.
boyle olan varmi?
gaz sancisi dicem ama uyuyunca rahat uyuyo. anlamadim valla
Kalabaligi seviyorsan neguzel ben tam tersi yanlizliga bayiliyorum kendi kendine takilan bi tipim iste:) enerjine bayildim masallah diyelimde nazar degmesin:)
biz de 34 günlükken ablama gitmiştik o da koynuna pamuk koydu pamuk gibi olana kadar yaşaın die bir de yumurta soğan ve ekmek verdi onlar lohusa yesin sütü olsun diyeymiş:)))))morgökyüzü canım geçmiş olsun. inşallah ameliyata gerek kalmaz.
wosgicim annenede geçmiş olsun. rabbim şifa versin kızlar.
benim oğlumda bazen 5dk da bir uyanıyor.
emzik düşüyor ağlıyor, şapkası gözünü kapatıyor ağlıyor
acıkıyor ağlıyor, gazı oluyor ağlıyor, altını kirletiyor ağlıyor,
kolunu oynatamıyor ağlıyor,
emziği kendi tutmak istiyor tutabilecekmiş gibi
tutamayınca sinirleniyor. bütün gece böyleyiz.
biz 36 günlük olduk ama dün 40 uçurmaya üst kattaki komşuma gittik.
teyzemiz evi sıçanlanmasın diye çok güzel şort ve tişört almış.
oğlumun yüzüne un sürdük. sakalları beyazlayana kadar yaşasın diye
saçları beyazlayana kadar yaşasın diye de beyaz ip verdi
birde yumurta verdi ama onu bilmiyorum.
Günaydın kizlar nasilsiniz bebekleriniz nasillar ben yorgun ve bitkinim bunun üzerine annemin hasta olduğunu ve 10 gune kadar ameliyat olacagini öğrendim 1haftaya kadar bursaya gidecegim 1-2 ay kalacağım 2 cocukla faydam olmaz ama orda olmak istiyorum. Dua edin anneme bisey olmasin
günaydın mı, tünaydın mı desem ne desem bilemedim. birçoğumuza gün çoktan aydıda...
kızlar ne kadar sayfa birikmiş 1 saattir okuyorum. eski günler aklıma geldi.
kvler anlatılmış tühhh ya ben kaçırdım konuyu diye üzüldüm.
benim kv de emzirirken tepemde dikilip göğsüme bakıyordu
birgün bir baktım o da göğsünü çıkarmış bana diyor ki
"bakkk benim ki kız memesi gibi" napayım 50 yaşında değilim bende dedim.
off çok sıkıntılıyım bu pazartesi izine ayrılıyoruz ve kvlere gidicez
15 gün iznimiz var. bir kısmını da bursada geçiricez. annem mevlüt okutacak.
kv küs gitti giderken. şimdi napıcaz bilmiyoruz onun stresi var
o enesi kıcağına alacak dertsiz iş yapacak.
ama ben de onun yaptığı gibi yapıcam.
köşeleri süpürmicem halıların üstünü süpürüyormuş gibi yapıcam
beğenmezsen kendin süpür dicem.
gittiğinden beri beni hiç aramadılar sende napıyorsun diyen yok.
bakalım nolcak...
burdayken tartıştıktan sonra sütüm gelmedi
bişey diyemez diye düşünüyorum ama görücez...
kızlar ben de görümceyim annemde kv de...
gelinimizde hamile ama inanın benden eksik bişey yapmıcaksın diyorum anneme
bana ne aldıysan ona da alıcaksın. bize beşik aldılar, onlar bebek arabası istemişler
baston tipi bişey beğenmişler. arada 1000 lira fark var. takıyı da bana aldıklarından aldılar.
anneme "siz bir sorun 1000lirayı size mi vereyim yoksa onunlada takı mı yapayım deyin"dedim.
kardeşimde kredi kartımız çok yüklü para verirsen daha iyi demiş.
annemler aradaki 1000 lirayı para vererek kapattılar.
bornozu, hastane çıkışları, alt üst takımlar aldı ve hemen verdi.
benim işleme pike ve battaniye takımımı görmüştünüz ondan falan yaptı annem
örgüler ördü. böyle olunca bende rahatladım.
kimseden laf duymak istemiyoru
annem seni kayırdı, kızına şunu yaptı bunu yaptı demesin diye elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
anneme babama bana alma ama onlara al,
sonuçta altlı üstlü oturuyorsunuz ben senede 2 kez geliyorum aranızı bozmayın laf söyletmeyin diyorum hep.
Bunlar yakinda birde kendileri dogurursa hic sasmam haa.. 15 gun cabuk gecer insallah problemsiz atlatirsiniz!! Gelininiz nasil iyimi simdi suyu gelmisti degilmi!? Ya su fani dunyada gecinemicek nevar aslinda!! Annenlerdende allah razi olsun neguzel geciniyorlar agiz tadlari bozulmasin insallah..
Cok gecmis olsun bisey yoktur insallahdün akşam düştüm oğlumun odasını toplarken. haberi oldu da insan bi sorar öldün mü kaldın mı yokk
rabbim gene 2 çocuğun yüzüne baktı şükür bişey olmadı..
Cok gecmis olsun bisey yoktur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?