2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Kızlar nolur yardım edin kızım 2 günde bir kaka yapıyor zeytinyağı içirdim poposuna sürdüm doktor önemli değil dedi ama kızım ağlayıp duruyor çok üzülüyorum böyle olan var mı ne yapayım ben günde 6 kere kaka yapan kız yapamamaya başladı

İnşallah canım.. Özledim o günleri..

Benimde ailemde ilk torun.. Annem babam kardeslerim deli oluyorlar.. Arada 1500 km var ama hepsi ilk haftadan geldi gördü bebeğimi.. Diger taraftan kv disinda kimse gelmedi. Merak bile etmiyolar.. Allahtan ailelerimiz var ..

canım geçmiş olsun karnına zeytinyağıyla saat yönünde masaj yap sakın ters yönde yapma çok etkiilenir..

geçmiş olsun canım, iyi geçer inşallah ameliyat..

Normal cnm ilk gunler daha cok yaptiklari icin ikinma ihtiyaci duyup bagiriyorlar bizdede oldu ben hicbirsey yapmadim kendi kendine alisti simdi gunde veya iki gune bir yapiyor!! Eger tek anne sutu aliyorsa haftada 1 bile normal diyorlar..bence fazla kurcalama kendi yapsin

şerefleri gururları bi isme mi kalmış. en iyisini yapmışsın. ben de inat ettim söylemicem. niye söylemiyosun diyemiyolar bizimkiler. sorsalar neler neler söylicem.

anne babadan daha çok düşündüklerini zannediyolar işte. verelim desek yok demezler. oğluna kv bakarsa kesin anne dedirtir kendine. benim kv eltimin çocuklarına bakıyo. çocukları anne diye alıştırmış. babaneye dönene kadar neler çektiler.

40-50 gün arası zor yapıyolarmış. bizde de olmuştu. zeytinyağı falan verme. kendi kendine yapsın. benim kızıma rezene falan vermiştik bağırsakları bozulmuş. her çocuk kaldıramıyo. doktordan da baya bi azar işittik. haklıydı da.

Benimki daha 39 yasinda yani olabilir haha
sen kendini hazırla o zaman. :) bizimki de menepoza girmiş. yoksa utanması falan yoktur. hemen yapardı bikaç tane :)

canım böyle davranmamıza rağmen yine pekte iyi geçindikleri söylenemez. annemle babam susuyorda tartışma çıkmıyor.

meryem canım bende sırf o yüzden çalışmak istemiyorum.
dmt allah ikimizde de sabır versin o zaman.

4 gün falan bursada kalırız. mevlütte neler ikram edicez onları ayarlarız.
kuaförüme gidip saçımı falan boyatırım, kestiririm.
eşimin memleketinde de bebek görmeye gelenler olur 10 gün çabuk geçer diyorum da
inşallah düşündüğüm gibi olur.

benim kvde de her telde ağlatmayın benim çocuğumu diyor
sanki iğne batırıyoz bir yerlerine
sen kimsin be en çok benim içim acıyor dicemde diyemiyorum
eşimle telde konuşuyorlar eşim gazı var diyor
kv hemen dertsizden geçiyor onun gazı diyor
sırtımda yelek ayağımda çorap ve patik evde bi de ufo yanıyor daha ne giycem ben.
emzirmeye kalkıyorum yeleğimi giyiyorum hemen olacaksa oluyor işte
enes her ağlamaya başladığında eşim "oğlum ananın yüzünden bu sancıyı çekiyon"diyor
birgün patladım artık senin anan herşeyi çok biliyormuşta size niye gaz sancısı çektirmiş
hatta o kadar ağlatmış ki göbek fıtığından ameliyat olmuş kaynım.

bi de benim kv alt açmaya meraklı chosy seninki gibi benimkinde de var terbiyesizlik iğdesine bak diyor.
altını açarkende alt açma bezi var ama her tarafı kaka yapıyor o gittikten sonra koltuğumun kırlentlerini yıkadım.
her bağladığı taşıyor bi de... yapamıyon işte ne zorluyorsun. gidince beni çok sinirlendircek yine

Canım benim kızımda iki günde bir kaka yapıyor ve sıkıntısını yaşıyorum bende mamasına zeytinyağı katıyordum Dr tavsiyesiyle popoşuna kulak pamuğuna bepanthol sürüp dürttüm en son bebek sabununun köşesinden küçücük kesip fitil gibi attım leşin çözüm sabun ama dışardan müdahale ne kadar sağlıklı bilemediğim için 3 günden önce artık yapmamaya karar verdim ki bu sabah kendi kendine yaptı doğal düzenide bozmamak lazım sonuçta sindirim Sistemi'de gelişmeye çalışıyor

bizimki annesi kurban olsun diye seviyo. alt açma merakı bizde de var. çocuğun orasına pasta diyo. bu arada annedeki gazın bebeğe geçmesi diye bsy yokmuş. kvye gidince bırak altını o değiştirsin. evi kaka olsun belki bidaha yapmaz :)

oğluşum sabahtan beri ya memede yada ağlıyo dayanamadım ters yatırdım bende koydum gözümün önüne mışıl mışıl uyuyo. ohh bende nefes alayım bi...

merhaba..ben de sute mama takviyesi yapıyorum ama ne kadar mama vermem gerek bilemiyorum.siz 3 saat te bir kac cc veriyordunuz?simdi ne kadar veriyosunuz ,ne kadar kilo almıştı bebeğiniz..

bugün benimkide çok mkızmızlandı ne zaman geçecek bu gaz olayı... bi kaç gündür göbeğide dışarı doğru şişmişti netten araştırdım. göbek fıtığı olabilirmiş, çok ağlamaktan ve ıkınmaktan olurmuş. bide bu çıktı başımıza.

merhaba..ben de sute mama takviyesi yapıyorum ama ne kadar mama vermem gerek bilemiyorum.siz 3 saat te bir kac cc veriyordunuz?simdi ne kadar veriyosunuz ,ne kadar kilo almıştı bebeğiniz..

Merhaba; ben uc saatte bir 120 ml veriyordum simdi alti saatte bir 120 ml veriyorum. yari yariya azalttim yani. Bebegim 65 gunluk bi arada

Şeref ve gururla ne ilgisi var bunun canım yaa.. :S Ne alem insanlarmış senin kb ve kv.. Senin yavrun evladın, elbette ismini sen koyacaksın.. Ay kafa göz dalasım geliyor hepinizin kv sine..töbee

hangi ara bu kadar yazdınız ya bebeğiniz yok mu sizin
Canım benim Allah şifa versin inşaallah.benm bebeğin de haaalllaaa sarılığı geçmedi sinir oldum.bi de bi gözü halaa çapaklanıyro 1ay oldu ya.Allah şifa verir inşaallah.dediğin gibi 1 yaşına kadar düzelir inşaallah.tüm iyi dileklerimiz bebeişlerimiz için
bizim bebeğin de burnu tıkalıydı soğuk buhar makinası aldık ortamın nemini dengelesin diye bi de damla kullandık çok şükür şimid burnu açık.
Allah korusun ve şifa versin canım.Hayırlı haberler inşaallah.
ilginç adetler.bizde hiçbişiy yapılmıyor ya.burdan okuduklarımla ben de bişiyler yapacağım
ya kızlar bi bebek saatlerce bağırabilir mi yaa...

bağırır bağırır yarım saat önce yaşadım bu olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…