2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Şeref ve gururla ne ilgisi var bunun canım yaa.. :S Ne alem insanlarmış senin kb ve kv.. Senin yavrun evladın, elbette ismini sen koyacaksın.. Ay kafa göz dalasım geliyor hepinizin kv sine..töbee

Benimle ayni zamanda kbnin amcasinin gelinide dogum yapti ve onun ismini kb koymus benimkinlen dalga gecmisler noldu sen niye koymadin koydurtmazlar sana fln diye iyi gaza gelmis anlican!! Yazik oldu ama gercek yuzunude gordum bu sayede

Merhaba kızlar sureklı okuyorum yazdıklarınızı ama yorum yapmaya vaktım olmuyor. Herkes dertli koca tarafından benimkilerde gelip sürekli kalmak istiyor, kayın biraderim kv ve kb geçen geldiler kaynım ben kalıcam siz gidin dedi anne babasına; bir sor di mi kalabilir miyim diye, kv iyi huyuma gidiyor ama bu seferde kb çıldırdı sürekli çocugun burnunun dibinde çocuk uyusa bile o kadar bunaltıyorki çocuğu anlatamam,söylüyorum anlamıyor.Allah hepimize sabır versin,çocuk büyütmek bunlarla uğraşmaktan daha kolay.
Bir de 52 günlüğÜz hala oğlumun yüzü sarı açıldı ama geçmedi tam,çocuk bembeyaz dogdu ama şimdi çok farklı acaba gerçek ten rengimi bu anlayamadım. Aynı durumda olan var mı ne kadr zamanda açılırlarmış acaba?

kızlar hani siz buraya yazmışsınız ya 2saatte bir 3saatte bir emziriyorum diye...
bizim özellikle gündüzleri saatimiz felan yok, saatte bir emiyo oğlum. sizler nasıl oturttunuz o düzeni

Benimki emzik aldigi icin oyalamasi kolay oldu bebegim buyudukce emme aralarini hergun biraz daha uzattim uyaniksa 2,5 saatten once vermiyorum uyursa 4 saat uyandirmiyorum

benimkide bi kere aldı altını, aynen becerememiş, sırtına kadar çıkmış
ama o oğlumun beceriksizliği zannediyor
onun dışında hiç taşırmadı yavrum:)
seninkide öle anlatıyodur
bi kaka yapıyo ooo belinden taşıyo
diyodur:)

Bizde 55 gunluğuz hala acilmadi rengimiz...
Bagiran bebek bir tane de bende...su an bir elimle anakucagini sallliyorum,bir elimle telde yazi yaziyorum...
Bir de elllerini emmeye basladi.,Tabii ememiyor gazdan ac cocuk..bende tutusturdum emzigi,hayrettt aldi...sakinlesince emircem..uyur insallah...

Kayinvalide bugun yine sinir etti beni,kapismdan şunla bir gitse...sütüm kesilcek sinirden..

Voltajin cocuklar,Egemogonun ysvrusu nasil acaba?

Herkeze gunaydiin!! Bugun ilk cocuk doktoru kontrolumuz var insallah hersey yolundadir!! Sonra kuafore gidip sacimi boyatip kestirecegim ve arkasindan solaryuma:) bugun bakim gunu..esim bos bebege bakiyim dedi ama birakamicam yanimda goturiyim en iyisi kiz kardesimde gelcek benimle yani bakici hazir:)

Gunaydin kizlar nasilsiniz bizdede kv sorunu var ayni evdeyiz gecen gün eltimin oglan 1 aydir bizde 10 gun bakin sonra yuvaya vercez dediler ama hala tik yok benim büyük oglanla durmadan birbirlerini yiyolar fln bende bunaldim lohusaligimi bile yasatmadilar yani oldu 3 cocuk bide yaramaz her yeri karistirio.. nese gecen gun cildirdim yine kavga ediolar bagirdim anam kv bi basladi avaz avaz bagirmaya yeter fln fie coluklari fırlattı atti yere bardak fln patlatti duvara allahtan bebek yataginda Uyuodu bende basladim asil bana yeter dedim elalemin bkunu temizliom aldim cocuklarimi attim kendimi disari aksama kadar parklarda gezdik tabi sonra mecburen eve geldik. Oda eltimi aramis is cikisi aldi goturdu kac gündür yok ama arto bitti esimde soledim ayni çatı altinda yaşamak istemiyorum die oda hak verdi. Ilaclari maasi osu busu hep ben yapardım artik kilimi bile kipirdatmiycam karar aldim.gencligimi yedi bitirdi . Annemin hastaligini bana solemiolar 12 parmak bağırsaginda kanser varmis huyu cumartesi günü belli olcak aklin hep orda annem hoc biso yiyemiomus dusunemiorum bile anneme bişi olmasin
Kusura bakmayin anlatip rahatlamam gerekiyordu hakkinizi helal edin.

wosgi lohusalığını yaşatmamışlar.. rabbim yardımcın olsun...
annene allah şifa versin inşallah korkulacak bişey yoktur..
rabbim cuma günü hürmetine şifa versin canım....

Allah acil şifa versin annene inşallah iyi huyludur kolaylıkla kurtulur.
Biz de eşimle iki gündür çok kötüyüz yanımızda yatmıyor, salonda uyuyor benim peşimde pervane olurdu şimdi ise yüzüme bakmıyor sadece işten gelip bebekle vakit geçirip ardından uyuyor yüzüme bakmıyor gerekmedikçe konuşmuyor, tbi bunlar karşılıklı ben bunları yapardım hep o gelir gönlümü alırdı şimdi ise karşılıklı ikimizde geri adım atmıyoruz. Ailesinden yana hep dertliyim biliyor eskiden bana hak verirdi artık herkes kötü sen pressessin sanki diyip alaycı takılıyo, bebeğimi alıp çekip gidesim geliyor, çok feci çıkmazlardayım. Şu depresyonmudur nedir çeksin gitsin artık yaşam enerjim yerlerde çok feci isyanlardayım...

kaynana şikayetleri artık yerini kaynana kavgalarına bıraktı bizde geçen gün kavga ettik insanın en güzel günlerini zehir ediyolar. annene ALLAH şifalar versin inş. sonuçlar tertemiz çıkar

kızlar ben kanguru aldım evde ara sıra kullanıyorum hiğ bi zararını görmedimnormal kucağımda tutuyormuşum gibi rahat oluyo tavsiye ederim

hayırlı cumalar...
kızlar ben kanguru almak istiyorum alan var mı aranızda?

ben ilk oğlumda almıştım. sadece bir kere uçağa binerken kullanmıştım. daha da kullanamadım. kullanışsız geldi.tek başıma kullanamadım yani.illa birinin bebeği oturtturması gerekiyordu.
bir de daha bebek taze iken vücüt ağırlığını üzerine bindirmemek lazım diye düşünüyorum.yani ilk1-2 aylıkken kullanamam bende.
memnun olan var mı bilmiyorm.

kızlar cumanız mübarek olsun. ailenizle sayısız cumalar yaşayalım inşallah

ben kanguru aldım. chicco you me mars 2 gün önce aldı kv.
henüz dışarı çıkmadım ama evde deneme yatık oğluşla
ben tek başıma koyup çıkartabildim oğluşu.
bel sırt ve baş destekli
0+ 3.5 kg ile 9 kg arası
en azından markete falan giderken kullanırım.
malum bebek arabası ile heryere gidilmiyor.
hoş bizim henüz bebek arabamızda yok.
ama kayınpeder gelince alacak

kızlar cumanız mübarek olsun. ailemizle sayısız cumalar yaşayalım inşallah

ben kanguru aldım. chicco you me mars 2 gün önce aldı kv.
henüz dışarı çıkmadım ama evde deneme yatık oğluşla
ben tek başıma koyup çıkartabildim oğluşu.
bel sırt ve baş destekli
0+ 3.5 kg ile 9 kg arası
en azından markete falan giderken kullanırım.
malum bebek arabası ile heryere gidilmiyor.
hoş bizim henüz bebek arabamızda yok.
ama kayınpeder gelince alacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…