bugün benimkide çok mkızmızlandı ne zaman geçecek bu gaz olayı... bi kaç gündür göbeğide dışarı doğru şişmişti netten araştırdım. göbek fıtığı olabilirmiş, çok ağlamaktan ve ıkınmaktan olurmuş. bide bu çıktı başımıza.
Şeref ve gururla ne ilgisi var bunun canım yaa.. :S Ne alem insanlarmış senin kb ve kv.. Senin yavrun evladın, elbette ismini sen koyacaksın.. Ay kafa göz dalasım geliyor hepinizin kv sine..töbee
kızlar hani siz buraya yazmışsınız ya 2saatte bir 3saatte bir emziriyorum diye...
bizim özellikle gündüzleri saatimiz felan yok, saatte bir emiyo oğlum. sizler nasıl oturttunuz o düzeni
Merhaba; ben uc saatte bir 120 ml veriyordum simdi alti saatte bir 120 ml veriyorum. yari yariya azalttim yani. Bebegim 65 gunluk bi arada
Benimki emzik aldigi icin oyalamasi kolay oldu bebegim buyudukce emme aralarini hergun biraz daha uzattim uyaniksa 2,5 saatten once vermiyorum uyursa 4 saat uyandirmiyorum
canım böyle davranmamıza rağmen yine pekte iyi geçindikleri söylenemez. annemle babam susuyorda tartışma çıkmıyor.
meryem canım bende sırf o yüzden çalışmak istemiyorum.
dmt allah ikimizde de sabır versin o zaman.
4 gün falan bursada kalırız. mevlütte neler ikram edicez onları ayarlarız.
kuaförüme gidip saçımı falan boyatırım, kestiririm.
eşimin memleketinde de bebek görmeye gelenler olur 10 gün çabuk geçer diyorum da
inşallah düşündüğüm gibi olur.
benim kvde de her telde ağlatmayın benim çocuğumu diyor
sanki iğne batırıyoz bir yerlerine
sen kimsin be en çok benim içim acıyor dicemde diyemiyorum
eşimle telde konuşuyorlar eşim gazı var diyor
kv hemen dertsizden geçiyor onun gazı diyor
sırtımda yelek ayağımda çorap ve patik evde bi de ufo yanıyor daha ne giycem ben.
emzirmeye kalkıyorum yeleğimi giyiyorum hemen olacaksa oluyor işte
enes her ağlamaya başladığında eşim "oğlum ananın yüzünden bu sancıyı çekiyon"diyor
birgün patladım artık senin anan herşeyi çok biliyormuşta size niye gaz sancısı çektirmiş
hatta o kadar ağlatmış ki göbek fıtığından ameliyat olmuş kaynım.
bi de benim kv alt açmaya meraklı chosy seninki gibi benimkinde de var terbiyesizlik iğdesine bak diyor.
altını açarkende alt açma bezi var ama her tarafı kaka yapıyor o gittikten sonra koltuğumun kırlentlerini yıkadım.
her bağladığı taşıyor bi de... yapamıyon işte ne zorluyorsun. gidince beni çok sinirlendircek yine
Bir de 52 günlüğÜz hala oğlumun yüzü sarı açıldı ama geçmedi tam,çocuk bembeyaz dogdu ama şimdi çok farklı acaba gerçek ten rengimi bu anlayamadım. Aynı durumda olan var mı ne kadr zamanda açılırlarmış acaba?
Annemin hastaligini bana solemiolar 12 parmak bağırsaginda kanser varmis huyu cumartesi günü belli olcak aklin hep orda annem hoc biso yiyemiomus dusunemiorum bile anneme bişi olmasin
Kusura bakmayin anlatip rahatlamam gerekiyordu hakkinizi helal edin.
Gunaydin kizlar nasilsiniz bizdede kv sorunu var ayni evdeyiz gecen gün eltimin oglan 1 aydir bizde 10 gun bakin sonra yuvaya vercez dediler ama hala tik yok benim büyük oglanla durmadan birbirlerini yiyolar fln bende bunaldim lohusaligimi bile yasatmadilar yani oldu 3 cocuk bide yaramaz her yeri karistirio.. nese gecen gun cildirdim yine kavga ediolar bagirdim anam kv bi basladi avaz avaz bagirmaya yeter fln fie coluklari fırlattı atti yere bardak fln patlatti duvara allahtan bebek yataginda Uyuodu bende basladim asil bana yeter dedim elalemin bkunu temizliom aldim cocuklarimi attim kendimi disari aksama kadar parklarda gezdik tabi sonra mecburen eve geldik. Oda eltimi aramis is cikisi aldi goturdu kac gündür yok ama arto bitti esimde soledim ayni çatı altinda yaşamak istemiyorum die oda hak verdi. Ilaclari maasi osu busu hep ben yapardım artik kilimi bile kipirdatmiycam karar aldim.gencligimi yedi bitirdi . Annemin hastaligini bana solemiolar 12 parmak bağırsaginda kanser varmis huyu cumartesi günü belli olcak aklin hep orda annem hoc biso yiyemiomus dusunemiorum bile anneme bişi olmasin
Kusura bakmayin anlatip rahatlamam gerekiyordu hakkinizi helal edin.
hayırlı cumalar...
kızlar ben kanguru almak istiyorum alan var mı aranızda?
hamileyken bir mağazada bakarken satıcı çocuk erkek bebeklerde ilerisi için sorun yaratıyomuş falan diyince bi soruşturayım demiştim ama öyle bişey hiç duymadım şimdi yine almak istiyorum ama nasıl bişey alacağıma karar veremiyorum sorun çok iyi oldu benim içinde
hayırlı cumalar...
kızlar ben kanguru almak istiyorum alan var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?