hayırlı cumalar...
kızlar ben kanguru almak istiyorum alan var mı aranızda?
Kirki cikar cikmaz adet olan var mi aranizda ? Ben mevlut yaptigim gunum aksaminda adet gormeye basladim annem normal dedi takmamistim kv vakitsiz olmussun dedi bugun korktum ne olabilir ki ??
Kirki cikar cikmaz adet olan var mi aranizda ? Ben mevlut yaptigim gunum aksaminda adet gormeye basladim annem normal dedi takmamistim kv vakitsiz olmussun dedi bugun korktum ne olabilir ki ??
imrendim ya ne güzel bana da lazım biraz bakım ve bir adet bakıcı :)Herkeze gunaydiin!! Bugun ilk cocuk doktoru kontrolumuz var insallah hersey yolundadir!! Sonra kuafore gidip sacimi boyatip kestirecegim ve arkasindan solaryuma:) bugun bakim gunu..esim bos bebege bakiyim dedi ama birakamicam yanimda goturiyim en iyisi kiz kardesimde gelcek benimle yani bakici hazir:)
bende almayı düşünüyorum bu oğlan benden ayrılmıyo...kızlar ben kanguru aldım evde ara sıra kullanıyorum hiğ bi zararını görmedimnormal kucağımda tutuyormuşum gibi rahat oluyo tavsiye ederim
maşallah ne kv ve kb var sende. biz bi çeyreği zor görürken senin herbişeyi onlar alıyo.kızlar cumanız mübarek olsun. ailenizle sayısız cumalar yaşayalım inşallah
ben kanguru aldım. chicco you me mars 2 gün önce aldı kv.
henüz dışarı çıkmadım ama evde deneme yatık oğluşla
ben tek başıma koyup çıkartabildim oğluşu.
bel sırt ve baş destekli
0+ 3.5 kg ile 9 kg arası
en azından markete falan giderken kullanırım.
malum bebek arabası ile heryere gidilmiyor.
hoş bizim henüz bebek arabamızda yok.
ama kayınpeder gelince alacak
benim bugün 43.gün ve sanırım adet oluyorum, az önce tuvalette geldi rengi baya açıktı pembemsi.Kirki cikar cikmaz adet olan var mi aranizda ? Ben mevlut yaptigim gunum aksaminda adet gormeye basladim annem normal dedi takmamistim kv vakitsiz olmussun dedi bugun korktum ne olabilir ki ??
İcim rahatladi biraz kizlar sagolun :)
Biz sabah erkenden kahvalti yapiyoruz 8bucuk gb sonra esim gidiyor sıkistigim an cagiriyorum geliyor wcye ve dusa giriyorum iyi oluyor bugun onun da isleri vardi dustan sonra giyindim yataga gectim geldi hemen elinde bebemiz. Dedim 5 dk nolur yatakta oylece durmak istiyorum o tamam dedi ama enis im kafasini nasil salliyor beni ariyor kuzucum aldim kucagima kiyar miyim :) gitti esim nitekim :)
Benim oglus iki gundur kusuyordu usutmusum heralde cabuk soydum geralde br de dondurma yedim ondan sonra oldu goguslerim sizliyor ben soguk birsey yiyince , usutunce heralde huy degistirdi sicaklik istiyor kucagimdan inmiyor ne salincak fayda ne emzik ili gundur tek derdi kucagim bugun biraz daha iyi sanki emzirmek disinda almamaaya calisiyorum ama sensorler acik odadan cikar cikmaz basliyor aglamaya bazen ingaaa bazen sqdece gaaaa doye agliyor
Gulucukler ne durumda kizlar benim oglus ona konusana guluyor dilini cikara cikara :)) cok seviyorum onu coook
Emzirwn anneler salgilanan hormon yuzunden gec adet olurmus ben emziriyorum ama oldum anlamadim insallah adet kanamasidir buNe guzel adetini gormussun.
Ben hala olmadim cok isterim olmayi.
Herhangi bir skinti oldugunu sanmiyorum.
Emzirwn anneler salgilanan hormon yuzunden gec adet olurmus ben emziriyorum ama oldum anlamadim insallah adet kanamasidir bu
Bir yila kadar normalmis gorulmemesi
Masallah aras bocugume hala sari mi kiz benimki sari gibiydi ilk dogdugunda karardi saclari sonradan kumral gibi :)Yerler pasayi :)masallah
Bende evimde butun gun yanlizim.
Aksam kocis gelince bir oh cekiyorum :)
Benim arasimda artik beni ariyor.
Kocise gidince basliyo aglamaya.
Ben aliyorum.oglus burdayim gitmedim diyorum hemen susuyo :)
Kocis bu duruma cok bozuluyo :)agucuklar gulucekler.basladi.
Kocisle aramiza alip izlemeye.bayiliyoruZ.
Herseyimiz evimizin nesesi oldu.kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?