2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
wosgi Allah ım şifa versin canım benim. kv yi de takma kafana... hiç yuvanın huzurunu bozma sütüne yazık...

meryem ben chicco nun aldım 0-6 ay arasıydı sanırım 3-9 kilo idi sanırım benim kız ufaktan gömülüo kuzucum içine ama memnunuz... bel sağlığı için bende başta endişelendim ama sonradan düşündüm ki benim kız zaten kucakçı. zaten sürekli omzumuzda . bari dışarı çıkarken daha bi güvenli dursun dedik. zaten ona oturtup ellerimizi bırakmıyoruz sanki kanguru yok gibi hem alttan hem göğsünden tutmaya devam ediyoruz. kaanguru sadece destek bizim için şimdilik

wosgi annene çok geçmiş olsun inşallah hayırlı haberlerini alırsınız ..bu arada benim kaynana durmadı ilk gelişinde 3 gün kaldı ki bana sütümü kaçırmak için yetmişti.2. gelişinde 1 gün kaldı gitti:))))sütümde tekrar arttı darısı başınıza...bu kvler süt düşmanı başka bişey diil

hayırlı cumalar...
kızlar ben kanguru almak istiyorum alan var mı aranızda?

Meryem bende kraft aldım ama bebisler henüz küçükmüş bu is icin.. Koydum icine kafayı falan tutamiyo.. Biraz büyüyünce belki tek yolculuklarda kullanırım..

Wosgicim gecmis olsun. Allah şifa versin. İnşallah temiz çıkar. O bekleyişi bilirim cok fena.. Rabbim sabır versin..

nasılsınız anneler biz bi kaç gündür anne kız rahatsızdık eşim grip oldu bana geçti malesef benden de kızıma ama çok şükür iyiyiz şimdi.kurbanımızı kestik mevlüdümüzüde yaptık Allah kabul etsin inşallah. darısı yapacak olanların başına.

wosgi çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin annene.

Kirki cikar cikmaz adet olan var mi aranizda ? Ben mevlut yaptigim gunum aksaminda adet gormeye basladim annem normal dedi takmamistim kv vakitsiz olmussun dedi bugun korktum ne olabilir ki ??

Kirki cikar cikmaz adet olan var mi aranizda ? Ben mevlut yaptigim gunum aksaminda adet gormeye basladim annem normal dedi takmamistim kv vakitsiz olmussun dedi bugun korktum ne olabilir ki ??

bizim daha kırkımızın çıkmasına 2 gün var ama annem sölemişti 5 çocuğunda da kırkı çıkar çıkmaz adet görmeye başlarmış normal yani için rahat olsun

canım bence normal ne güzel hemen olmuşsun benim bugün 51.gün hala adet olmadım inşallah bizde hemen oluruz.

imrendim ya ne güzel bana da lazım biraz bakım ve bir adet bakıcı :)
kızlar ben kanguru aldım evde ara sıra kullanıyorum hiğ bi zararını görmedimnormal kucağımda tutuyormuşum gibi rahat oluyo tavsiye ederim
bende almayı düşünüyorum bu oğlan benden ayrılmıyo...
maşallah ne kv ve kb var sende. biz bi çeyreği zor görürken senin herbişeyi onlar alıyo.
benim bugün 43.gün ve sanırım adet oluyorum, az önce tuvalette geldi rengi baya açıktı pembemsi.

oğlum doğduğunda beri ilk kez bu kadar çok zorlandım. çılgınlar gibi ağladı bugün ne yaptıysam avutamadım ve bende başladım ağlamaya. baya bi ağlaştık sonra eşimi aradım öğle arası 2saat o ilgilendi ben dinlendim biraz hayalet gibi olmuştum. yorgunluğum biraz geçti ama gözlerim hala pörtlek

Bende annemlere gectim kizlar.

Cok sukur nete kavustum. Sizide cok ozledim umarim herkes iyidir.

Biz bugun 2 ay 2 gunluk olduk.
Verem asimiz vardi uc yerden vurdular.
Iki bacak bir koldan cok agladi kuzum.

Kilomuz 4,950 gr
Boyumuz 57 cm olmus.

İcim rahatladi biraz kizlar sagolun :)
Biz sabah erkenden kahvalti yapiyoruz 8bucuk gb sonra esim gidiyor sıkistigim an cagiriyorum geliyor wcye ve dusa giriyorum iyi oluyor bugun onun da isleri vardi dustan sonra giyindim yataga gectim geldi hemen elinde bebemiz. Dedim 5 dk nolur yatakta oylece durmak istiyorum o tamam dedi ama enis im kafasini nasil salliyor beni ariyor kuzucum aldim kucagima kiyar miyim :) gitti esim nitekim :)
Benim oglus iki gundur kusuyordu usutmusum heralde cabuk soydum geralde br de dondurma yedim ondan sonra oldu goguslerim sizliyor ben soguk birsey yiyince , usutunce heralde huy degistirdi sicaklik istiyor kucagimdan inmiyor ne salincak fayda ne emzik ili gundur tek derdi kucagim bugun biraz daha iyi sanki emzirmek disinda almamaaya calisiyorum ama sensorler acik odadan cikar cikmaz basliyor aglamaya bazen ingaaa bazen sqdece gaaaa doye agliyor
Gulucukler ne durumda kizlar benim oglus ona konusana guluyor dilini cikara cikara :)) cok seviyorum onu coook

Wosgicim gecmis olsun tez zamanda iyi olur insallah annecigin.
Sonjnda patlamissin cok bile dayanmissin ben gorumcemin kizini cok severim ama odum kopuyor gelecek diye duskun bana yenge yenge diye dolanir ilgilenemem basim kaldirmiyor uzuluyorum ama istemiyorim iste

Yerler pasayi :)masallah

Bende evimde butun gun yanlizim.
Aksam kocis gelince bir oh cekiyorum :)
Benim arasimda artik beni ariyor.
Kocise gidince basliyo aglamaya.
Ben aliyorum.oglus burdayim gitmedim diyorum hemen susuyo :)
Kocis bu duruma cok bozuluyo :)agucuklar gulucekler.basladi.
Kocisle aramiza alip izlemeye.bayiliyoruZ.
Herseyimiz evimizin nesesi oldu.kuzum

Bu arada kizlar.

Asidan sonra hemsire fitil verdi aldik ama vermedim.
Calpol diye ilac var hem agri kesici hem.ates.dusurucu.
Arkadasim tavsiye etti asiyi duyunca.az atesimiz cikti vr agliyordu.kuzum.
Ilaci verince rahatladi ve hemen atesi dustu.
Bilginize aklinizda bulunsun.

Emzirwn anneler salgilanan hormon yuzunden gec adet olurmus ben emziriyorum ama oldum anlamadim insallah adet kanamasidir bu
Bir yila kadar normalmis gorulmemesi

Benim doktorum da 6 ay dedi.
Ama ben spral taktirmayi dusundugum icin olmazsam ilacla olucam.
artik kismet. Ins olurum.

Masallah aras bocugume hala sari mi kiz benimki sari gibiydi ilk dogdugunda karardi saclari sonradan kumral gibi :)
Bizde sabahlari aliyoruz ortamiza cosuyor costuruyor sipam masallah
Benim annem yanimdaydi sali gunu gitti ilk gun yapacqk birsey birakmadigu icin annem oturdum paso bos bos ikinci gun mutfak batti toplayamadim saatlerce durmadi enis pasa bir sekilde topladim yemek yaoamadim bu sefer corba ve pilav yedik sadece :) bugun de hem mutfagim temiz hem de yemek yaptim :))) cok mutluyum zamanla oturacak birseyler iste. Bir de temizlik yapabilsem yeni halilar cok pamuk cikariyor esim sabah tum evi supurdu bende silecektim guya daha silmeden koselere bir baktim pamuk pamuk iyu supurmemis kerata :) kaldim oyle silmedim aerik yarin da temiZlik yaparim belki yani insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…