Bende taktiricam ama bana doktorum takmak icin adet olmama gerek olmadigiji soylemisti bende adetimin bitmesini bekliyim diye dusunmustum hata mi yaptim kiiBenim doktorum da 6 ay dedi.
Ama ben spral taktirmayi dusundugum icin olmazsam ilacla olucam.
artik kismet. Ins olurum.
Bu arada kizlar.
Asidan sonra hemsire fitil verdi aldik ama vermedim.
Calpol diye ilac var hem agri kesici hem.ates.dusurucu.
Arkadasim tavsiye etti asiyi duyunca.az atesimiz cikti vr agliyordu.kuzum.
Ilaci verince rahatladi ve hemen atesi dustu.
Bilginize aklinizda bulunsun.
Bende taktiricam ama bana doktorum takmak icin adet olmama gerek olmadigiji soylemisti bende adetimin bitmesini bekliyim diye dusunmustum hata mi yaptim kii
Kızlar dün kızımı aşıya götürmek için saat 2.30 da yola çıktık annemde olduğum için sağlıkocağına masefemiz biraz uzaktı
Ama trafik yoktur heralde dedik bu saatte
Çocuğun üstünde ince battaniye de vardı hemen terlemeye başladı
Bu sefer camıda açamadık üstümdeki tunikde naylondu çocuğum yandı yandı kavruldu
Terlerin içinde kaldı trafikten ilerleyemedik öyle darda kaldıkki napcamızı bilemedik
Yavrum 40 dk maruz kaldı bu sıcağa
Panikten kaç kere kaza atlattık sonra yengeme gittik soyundurduk çocuğu yıkadık ama öyle kötüyümki dünden beri ağlıyorum nasıl bir anneyim ben ya
Ya çocuğuma bişey olduysa gerçi günlük rutin herşeyi normaldi dr u aradım kusma ve yüksek ateş varmı dedi yok dedim bişey olmaz heralde dedi
Bugun sağlıkocağındakş dr da sadece sevdi bişeyi yoktur falan dedi ama içim içimi yiyo
Bişeyi yoktur dimi kızlar Allahın izniyle
Masallah aras bocugume hala sari mi kiz benimki sari gibiydi ilk dogdugunda karardi saclari sonradan kumral gibi :)
Bizde sabahlari aliyoruz ortamiza cosuyor costuruyor sipam masallah
Benim annem yanimdaydi sali gunu gitti ilk gun yapacqk birsey birakmadigu icin annem oturdum paso bos bos ikinci gun mutfak batti toplayamadim saatlerce durmadi enis pasa bir sekilde topladim yemek yaoamadim bu sefer corba ve pilav yedik sadece :) bugun de hem mutfagim temiz hem de yemek yaptim :))) cok mutluyum zamanla oturacak birseyler iste. Bir de temizlik yapabilsem yeni halilar cok pamuk cikariyor esim sabah tum evi supurdu bende silecektim guya daha silmeden koselere bir baktim pamuk pamuk iyu supurmemis kerata :) kaldim oyle silmedim aerik yarin da temiZlik yaparim belki yani insallah :)
Bende taktiricam ama bana doktorum takmak icin adet olmama gerek olmadigiji soylemisti bende adetimin bitmesini bekliyim diye dusunmustum hata mi yaptim kii
Üzülme birsey olsa belirtileri olurdu.. İlk cocukta böyle oluyor iste tecrübe zamanla olusan birsey.. Ben şimdiden bir suru yanlış yaptığımı fark ediyorum.. Öğreneceğiz canım üzülme..
slm cnm ben ilk oğlumda aşıya gitmeden önce calpol veriodum o gün 8 saat arayla birkaç kez daha verince hiç ateşlenmeden atlatıoduk aşı dönemini ebemde öle tavsiye etmişti aklında olsun işine yarar. bu arada aldıklarını oğluşum giyiyor tam oluyor artık foto eklicem ama nazardan korkuorum....
cnm bende spiral taktırmayı düşünüorum adetliyken olmasındaki amaç gebe olup olmadığımızdan kesin emin olmakmış.lohusaykende takılabiliyor dediler ama 52 günlükken fln kaçırdık artık adeti bekliycezz...
Şu anda da oturdum Zırıl zırıl ağlıyorum
Diyorum şöyle evire çevire dövseler beni
Kuzumu soyduk ya yanaklar kıpkırmızı boncuk boncuk bakıyo yine etrafa öyle kötü oldumki
Şu an yine öyleyim herşey bana olsun ona bişey olmasın
Nazaramı geldik nedir arabada takla atıyoduk dün
Bişeyi yoktur dimi nolur içimi ferahlatın
Bi dua okuyun kızlar yavruma
Hangi saat araliginda vercegimi bilmiyodum canim bilgi.icin cok saol.
Suan rahatiz cok sukur uyudu oglusum.
Allahim nazardan korusun gule gule giysin canim.
Merak ettim yinede karar senin :)
Canim annelik boyle bisey herseyden korkuyoruz ama inan korkacak aglayacak bisey yok. sonucta su an bebegin iyi degil mi. Allah korusun bisey olsa doktor farketmez mi.
Bosuna kendini uzuyorsun. hem biraz sogukkanli olman lazim yavrun daha buyuyecek dusecek kalkacak sen sakin olacaksin ki ona faydali olacaksin.
Ne cocuklar var ki bu ilginin yuzde birini goremiyor. onlara hemen bisey mi oluyor ki benimkine olsun diyerek avuturum ben hep kendimi.
Cnm dr sadece bebeğin ne kadar güzel olduğunu söylüyo her görmede muayene falan ettiği yok özeldeki dr a da telefon ettim keşke gitseydim diyorum ama geçti artık cnm öyle sıcaktıki araba biz bile eşimle ter kustuk sıcağın fazlalığı ve aşırı terlemiş olması korkutuyor beni
Zayıflama
Bir bardak su içerisine eşit miktarda bal ve tarçın konup kaynatılır. Her gün kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına ve yatmadan önce içilir. Düzenli uygulanırsa kilo verilir.. kızlar sizce bunu denesem sütümü etkiler mi karar veredim...
veya sütten yavruya geçip onu zayıflatırmı?
görüşlerin,z, bekliyorum..
geçmiş olsun.. sen anlarsın az çok hasta olup olmadığını bi değişiklik var mı bebişte?
eğer için rahat etmiyor terle üşütüp hasta ettik diyorsan evde minoset, calpol druna sor ve ver bişey olmaz 1 çay kaşığı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?