2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar dün göğsümde bi sertlik oluştu nie acaba napcamda geçecek acyo sızlıyo

Pembe ins benim gibi olmazsın.. Ben bu yüzden iki gun ateşler icinde yattım.. Hemen duş al, varsa pompa ile sütunu bosalt yetmezse sıcak havlu yap.. Cok fena Allah korusun.. Beni yatak yorgan yatırdı. Titreme ateş...

canım öle süt değil sanki azıcık topaklık kitle gibi

sut işde canım benim.

Bebişin yeterince emmediyse ve sut dolduysa hem gerginlık hemde kitle gibi eline sertlikler geliyo canım.
Hemen sag derim ateslenmeden.Gecen gece bana baya ates yaptı sagınca gecti...

Meosummm gecmiş olsunnn canımmm

Pembe ins benim gibi olmazsın.. Ben bu yüzden iki gun ateşler icinde yattım.. Hemen duş al, varsa pompa ile sütunu bosalt yetmezse sıcak havlu yap.. Cok fena Allah korusun.. Beni yatak yorgan yatırdı. Titreme ateş...

canım dün akşam oldu ama öle ateş falan olmadı... sıcak havlu yaptım... geçmş olsn sana canım... peki 2 günde geçti mi sende bu???

Canım önceden bebiş emdiğinde sütü tam boşaltamıyodu sütü önce bebişi emzir yumuşamazsa sıcak bi duş alıp sonra havluyu ütüleyip sıcak sıcak ( yanacak kadar değil tabi ) göğsünün üzerine koy aynı andada göğsünü sağ açılıyor bir sürüde süt geliyo :) artık ben yapmıyorum çünkü kızımın çenesi kuvvetlendi emerek süt kanallarını açıyor ve süt kalmıyor zaten 2 gr sütüm var hiç kızımı doyuracak kadar artmadı

canım dün akşam oldu ama öle ateş falan olmadı... sıcak havlu yaptım... geçmş olsn sana canım... peki 2 günde geçti mi sende bu???

Canım sütü boşalttığın anda hiç birşey kalmıyor :) ama sütü boşaltmazsan palazlanma derler titremeli ateş ile mahvediyor bu arada pompan yoksa hastanelerde var git hastanede çektir rahatla

canım öle süt değil sanki azıcık topaklık kitle gibi

Aynı şekilde banada olmuştu ateş ter üşüme ve titreme
Çocuk emmediği zmn toplanıyo o hale geliyo süt düğümlenmesi diyo bizimkiler

mrb arkadaşlar en son doğuma giderken yazmıştım buraya çok şükür sağlıkla oldu herşey
çokça sorumda var
1. bu bebekler altı kuru karnı tok olduğu halde neden oyalanmaz kendi bebeğimi şöyle doya doya ağlamasından fırsat bulup sevemedim.
2.kanguru ne zaman kullanabiliriz yoruldum artık kollarım omuzlarım ağrıyor hep gezdişrmekten kucakta.
3.gaz bitiyor derken burun tıkanıklığından uyanıyor bebeğim serum fizyolojik filan kar etmiyor
4.45 günlükken tartıldım sadece 1 kg fazlam var ama nasılsa göbeğim var anlamadım bu durumda olan varmı
5.2 aylık olunca uçakla seyahat etmem gerek bebeğime zararı olurmu

daha sonra başka sorulaımda var cvp sevinirim ciyaklıyor yine gerçekten sabrım sınırda ağıt sesi ağlamasada kulaklarımda hep

kızlar egomegodan haberiniz varmı ben mart annelerindeyim bebeğimin gaz sancısı vardı siz neler yapıyosunuz diye bakayım dedim ve egomegoyu gördüm gördüğüm günden beride her namazımda her bebeği emzirdiğimde ona dua ediyorum rabbim şifa verir inşallah rabbim bizi evladımızla sınamasın

süt kanalı tıkanmış
bende de oldu
ve 40 gündür geçmedi
ateş ve titreme oluyodu ilk başlarda
antibiyotik verdi doktor ama faydası olmadı
son çare ya şırınga ile ya da küçük bir kesi yapıp boşaltacaklarmış
korkumdan gidemiyorum doktora
çünkü 3 yıl önce de diğer göğsümde bi kitle olmuştu
Allahtan kötü çıkmadı
ama zamanla büyüme ihtimali olduğu için aldırmıştım
ordaki dikiş izleri hala duruyo
bu gögsümde de olsun istemiyorum
ama kurtuluşum yok
vakit kaybetmeden doğal yollarla boşaltmayı dene bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…