süt kanalı tıkanmış
bende de oldu
ve 40 gündür geçmedi
ateş ve titreme oluyodu ilk başlarda
antibiyotik verdi doktor ama faydası olmadı
son çare ya şırınga ile ya da küçük bir kesi yapıp boşaltacaklarmış
korkumdan gidemiyorum doktora
çünkü 3 yıl önce de diğer göğsümde bi kitle olmuştu
Allahtan kötü çıkmadı
ama zamanla büyüme ihtimali olduğu için aldırmıştım
ordaki dikiş izleri hala duruyo
bu gögsümde de olsun istemiyorum
ama kurtuluşum yok
vakit kaybetmeden doğal yollarla boşaltmayı dene bence
mevlüt yapan arkadaşlar mevlütte ne giydiniz?
Kuzuum yerim onu ben hep gulsun insallahbenim oğlanda deli ediyor ama bi kere güldümü tamam içimin yağları eriyor
İcim rahatladi tesekkur ederim demek ki olabiliyormus boyle bende cok duzenli adet gorurdum belki de ondanBebeci ben daha kirkim cikmadan adet oldum ikinciyi de yeni oldum bitti ilk dogumumda kirkim ciktiktan bes gun sonra olmustum. cok duzenli oluyorum ondan sanirim.
Az once kontrole gittim doktor ultrasonla bakti sorun yok ama kucuk bi kist var takip gerekiyor ilaclik degil dedi. sukur gayet normal dikislerim falan.
Korkma mezosum seninki normal benimki anormal benceERSNİLL ask böcüğüm dönmüş cok sevindim..
Bebecik ne guzel adet olmussun.. benim 57 gun oldu tık yok.. korkuyorum bende
Masallah allah bagislasinEki Görüntüle 720034
Oglusum teyzoşları...
Gozlerı acık halini eklim dedim ama bir türlü mail gönderemedim.
Yaptığımda yüklerim :)
Maşallah diyelim
Tunanecc bende sadece emziriyorum masallah yariyor da kuzuma. Eger ben adet goruyorsam ki baska birsey oldugunu sanmiyorum demek ki hem emzirip hem adet olunabiliyormus
Bu arada bende adet olmayi istemezdim hatta yengem 1 sene olmamis adet ki o mama takviyeli gidiyordu bende ohhh insallah bende oyle olurum diyordum olmadi kismet
eee canım seninki nasıl geçtiii peki??
Ersnil maşallah oğluna..analı babalı
Bebeci canim, halk arasinda oyle söyleniyor ya..bir de doktor aciklamisti..süt koruyor olayi buymus..anne bebegi emxirirken beyone sinyal gonderiyormus sut uretimi icin,süt yoksa ya da azsa anneliği sona erdi sayiyormus beynin ve yeniden üremen icin emir veriyormus..ve vucut kanama gorerek hazirlaniyormus buna...bana da mantikli geldi..
Ama senin gibi istisnalar olabilir elbette..beni yanlis anlamamissindir insallah,ben söyleneni yazdim..
Kızlar doktorum doğumdan 6 hafta sonra kontrole gel demişti gittiniz mi siz?? Alttan muayene mi edecek ki diye hiç gidesim yok
Emdikçe geçti cnm iki göğsümde de olmuştu
canım seni korkutmak istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?