2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
mrb kızlar bır sorum var 23 gun oldu doğum yapalı yaklaşık 1o gundur kabızım sezeryan oldum çok fenayım süt olsun diye çok sıvıda tüketiyorum ama yok ne yapmalıyım o zor olan lahmanı bile denedim yok oturmakta bile sıkıntı çekiyorum

Dun doktor kontrolumuz cok iyiydi..4kg 53cm dogan kizim 61cm 5.700gr olmus ( masallaaah) 4hafta sonra yine kontrolumuz var ozaman asi olacak ama damar yoluyla degil agzina sikacak ilaci yutacak:) sonra kuafore fln gittim bayaa iyi geldi..herkeze iyi hafta sonlari dilerim:)

Cnm aksamdan sicak suya 2-3 kuru kaysi koy sabah ac karnina ic o suyu o iyi gelmisti bana..birindede mecbur hap almistim..cok zor oluyor kabizlik gecmis olsun

bu cevizi bugün denicem inşallah bana da faydası olur.
ben de 22 kilo almiştim, 10,5 kilo gitti ama nerden gittiği hiç anlaşılmıyo. hala basenlerimin, popomun ve göbeğimin maşallahı var. yürüyüş yapmayı düşünüyorum. bakalım gidecek mi kilolar.

Tuna bir şey soracağım dogumdasim.. calpol aşıya gitmeden ne kadar once verilmeli ?
ben de yatağı görünce içim gidiyo valla. kızımın uyanık olduğu saatler giderek arttı. 2 gündür ayakta sallamaya alıştı galiba. şuan dizimde ve yatağa koyunca uyanıyo bi de bir hafta sonra benim iznim bitiyo okula başlamam lazım. rapor ayarlayamazsak yandım ki ne yandım. ben de anneme gidicem ama daha 3 hafta var siz en güzelini yapmışsınız. güzel bi değişiklik olur sana.
ateş düşürücüye gelince bana da hemşire aşıya gelmeden önce ilacını ver öyle gel demişti. belli bi saat söylemedi.

Kirki cikar cikmaz adet olan var mi aranizda ? Ben mevlut yaptigim gunum aksaminda adet gormeye basladim annem normal dedi takmamistim kv vakitsiz olmussun dedi bugun korktum ne olabilir ki ??

canım bende kırkım çıktı bi hafta sonra adet oldum hatta acaip şok ta oldum.kızıma sütüm yarıyor cok şükür hani emziren anneler gec olurlardı üleyyynnn

canım benim de iznim bitti bu cuma. Heyet raporu alıyorum Pazartesi. 1 Temmuz'a kadar sonra zaten tatil Eylül de Allah Kerim

ben pazara yapacağım. öyle saten gecelik falan giymeyi düşünmüyorum.
güzel bir elbise tabi bebeği rahat emzirebileceğim

günaydın kızlar

ben mevlütte lohusa pijaması giydim canım hem kalabalık değildik hemde 21 günlükken yaptık mevlütü rahat ettim yani.sonuçta lohusayız (yani ozmn)

kızlar hepinize çok teşekkür ederim.
300 km yol gidipte annemin evinde pijama giymek tuhafıma gitti.
bende bugün şık bir elbise aldım emzirmeye uygun değil ama napayım artık.
evde olucaz sonuçta kardeşimin evine de çıkıp emzirebilirim.
çocukla mağaza dolaşmak zor oluyormuş.

mezocum canım iyi yolculuklar size.

bizde pazartesi sabah erkenden eşimin memleketine gidiyoruz.
yarında veda yemeğimiz var bakalım tek başıma napıcam enes paşayla.
eşimde gelicek dışarıda beklicek oylamak için baktım olmadı müsade isteyip kalkıcam
uzun bir süre nete giremem. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın arkadaşlar.

hanipeks nerde kızlar ya bilen var mı? umarım çınarda kendisi de iyidir.

Canım sana da iyi yolculuklar.. İyi bak kendine. Kv falan takmamaya çalış elinden geldiğince..hanipeks aramıştı duymadım geri dondüm o acmadı. İyidir inşallah..

bende hamile olduğumu öğrendiğim gün bırakmıştım. hamileliğim boyunca hiç içmedim. doğumdan sonra 15-20günlük falandı bi tane içtim ara ara aklıma geliyo bastırmaya çalışıyorum kendimi.
Kızlar doktorum doğumdan 6 hafta sonra kontrole gel demişti gittiniz mi siz?? Alttan muayene mi edecek ki diye hiç gidesim yok
üff benimde hiç gidesim yok bakalım napıcam
hadi bakalım nasıl geçecek bildir bize... yazın giderken bizde öyle yapmayı düşünüyoruz. egemen 3,5 aylık falan olacak o zamana...
duphalac diye bi şurup var, ben ilk 10gün kullanmıştım rahat ettim. dene istersen yada önce doktoruna danış.

cnm hayrını gör benim de azalmıştı yine incir desteğiyle arttırdım bi göğsümden 150cc ye kadar çıkabilyorum:)))))kesinlikle kv yokluğu etkili bnm de gidince arttı zaten biraz da:))))

Vitamin peki doktoruna soyledin mi ben doktorumdan bir turlu randevu alamadigum icin kontrolum olmadi
Bugun randevilar aciliyor 8 de arayin dediler aradim 9 da acilcak dediler 9 da aradim 12 de acilcak dediler 12 de aradim 6 hazirana kadar doldu dediler nasil olur saat 12 ne ara doldu dedim birkac saat omce acilmis randevular demez mi kime sikayet edeyim bem sizi dedim sabahtan beri bununla ugrasiyorum ki ben ameliyatli hastanizim kontrol edilmem gerek dedim pazartesi asistaniyla gorusun dedi kestirip atti allah belani demedim diyemedim :/ hayir birsey degil spiral taktircam adetim yarin biter kocami kim tutacak !!! Esim de pazartesi direk gideriz dedi alirsa ne ala almazsa baska doktora

Hanipeks iyi kizlar cinar da iyi cook sukur ben whatsapp uzerunden gorusuyorum ise baslamisti yogun denetim varmis okulda yorgundu

Mezoss nasil kiskandim nasil anlatamaaam :// insallah guzel gdcer canim senin buna gercekten ihtiyacin var

Kizlar benim oglan 4 gundur ara ara kusuyor peynir kesigi gibi. Usutuyor muyum ne yapiyorum anlamadim (

yok canım en son dr uma 20 günlükken gitmiştim tertemiz toparlanmış rahmin bi daha kontrole gerek yok demişti.sen bi gidince sor cok merak ettim ne diyecek? vee benim kocada korunma yöntemlerini istemiyor allah korusun hemen kazaya kurban gitmezsem iyidir

Bebeci canım o peynir kesiği kusma bizde de var üşüyünce mı oluyormuş ?

sut kesigi ictiginden yararlanmis demek yani midede islem gormuskaka idrar olarak degilde agizdan atiyor sut gibi cikarsa sorunmus
ya kizlar biri bana incirin tarifini verse birde ne kadar surede etki ediyor

Bebeci canım o peynir kesiği kusma bizde de var üşüyünce mı oluyormuş ?
Voltaj oyle dedi canim ayni Zamanda yengem de ayni yorumu getirdi ben bir anda soydum bebeyi ondan oldu cunku cok kustugunun aksami yesil sari kokulu kaka yapti neyseki bir kere oldu hala kati degil ama kakasi sari civik

sut kesigi ictiginden yararlanmis demek yani midede islem gormuskaka idrar olarak degilde agizdan atiyor sut gibi cikarsa sorunmus
ya kizlar biri bana incirin tarifini verse birde ne kadar surede etki ediyor
Neden kaka olarak atmiyor ki
Sut gibu cikarsa fazla gelmis de diyorlar ben anlamadim ne dogru ne yanlis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…