2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

maşallah cok iyi.ama 1 ayda 1700 gr mı aldı boyu 8 cm uzayabilir mi 1 ayamı 2 aydamı büyüydü bu kadar

arkadaşlar aranızda fen edebiyat mezunu olupta kpss ye hazırlanan var mı?ben mat.bolümü mezunuyum.kpss ye hazırlanıyordum ama bu alandan ve doğumdan sonra bıraktım. dersanede ya da kolejde çalışan var mı 1 sene sonra kolejde çalışsam cok mu yorucu olur acaba develet olacak gibib deil iyiyce zorlaştı atanmak.

sut kesigi ictiginden yararlanmis demek yani midede islem gormuskaka idrar olarak degilde agizdan atiyor sut gibi cikarsa sorunmus
ya kizlar biri bana incirin tarifini verse birde ne kadar surede etki ediyor

cnm 2-3 tane kuru inciri cezveye bi kupa su ile koy kaynat iyice incirin tadı suya geçiyo bayağı..sonra suyunu ister ılık ister soğuk iç.ben günlük kaynatıyorum..ben geceleri değil sabah kahvaltı sonrası içiyorum bnm oğlan meme emerken gece çok tıkanıyor hızlı geliyor die o yüzden gündüz içiyorum.
bu arada bnm oğlan arada sütü geri çıkarıyor telaşlanmalımıyım????

ben tutamıyorum çok zor geliyor bi de hamilelik öncesinde çok da içmezdim 2-3güne 1paket alırdım ama çok arıyorum yok oğlum alıyor stresliyim diyip kendime bahane uyduruyorum..annemin yanına gidicem annem gurur duyar sigara içmez die benle (bilmiyor da:)))) orda içmem herhalde ooofff bilmiyorum

ben hiç içmedim ama eğer içen biri olsaydımda sanırım bırakırdım. içmek için bahane bulma arkadaşım içmemek için dünya tatlısı bir bahanen varken :)))

Canim doktor öyle aciklamisti,benim de cevremden gozlemlediğim hep böyle..ama mesela bir arkadasim sütü var saniyordu meğer basta gelip arkasi gelmiyormus,o da hemen hastalandi...tabii bence de istisnalar olabilir..neyse bebisler iyi olsun da...

Tuna bir şey soracağım dogumdasim.. calpol aşıya gitmeden ne kadar once verilmeli ?
Canim bizim sağlik ocaği yakin ben 15 dk .once veriyorum...sen mesafeye göre ayarla..ilac etkisini göstersin..
Bebeci canım o peynir kesiği kusma bizde de var üşüyünce mı oluyormuş ?

Telefon ısındı,kafayi yedi heral...

Mezoş bu bebelerin huyu harbiden ayni bizimki de kusuyor ama usütmekten değil,gszdan ve kakayı yaparken zorlanmasından..

hayırlı geceler kızlar ve dünyalar tatlısı bebişleri,
sigara içen arkadaşlar biliyorum zor bir durum ama
bebişler için ne olur içmeyin.

bir de kızlar spiral taktıracak arkadaşlar
adet döneminde takılıyor. ben hiç taktırmadım
ama bizim geline taktırmıştık ordan biliyorum.

korunma olayına gelince ben korunmayacağım
nasıl olsa doğal yoldan gebelik şansım düşük.
zati bu bebişte tüp bebek.
bizde iki taraflı sorun var. eşimde sperm sayı azlığı
bende de yumurtalık rezerv azlığı var.
menapoz grubunda sayılırım.
ha olmaz mı olur ama düşük ihtimal.

bugün kırkımız çıktı. ama eşim de tık yok.
maşallah benim herife temmuzdan beridir bekliyor
unuttu gari ben de hatırlatmıyorum

canım 5 güne kadar tatile çıkacakmışsın. güle güle git canım.
bebişin seni üzmeyecek annesi o artık etrafı keşfetmeye başlayacak.

birde heyet raporunu sen nerden aldın ve ne gerekçe göstererek aldın.
nerede yaşıyorsun. ben istanbuldayım

çok sağol canım içtikten ne kadar zaman sonra arttı sütün yani aynı günmü arttı yksa birkaç gün içtikten sonramı oğlun arada çıkarıyorsa bence telaşlanma fazla içmiştir

çok sağol canım içtikten ne kadar zaman sonra arttı sütün yani aynı günmü arttı yksa birkaç gün içtikten sonramı oğlun arada çıkarıyorsa bence telaşlanma fazla içmiştir

ben her gün içiyorum.geçenlerde ara vermiştim bikaç gün tekrar başlayınca hemen o gün artti zaten herkeste öle mi bilmiyorum ama ben içtiğim zaman bikaç saat içinde göğüslerim taş gibi oluyo süt doluyo.ben bi de rezene çayı içiyorum tohum şeklinde aktardan almıştım.incir kadar olmasa da faydası oluyor.bir de bulgur iyi süt yapıyormuş

canım bulguru ben söylemiştim yiyorum ama bir miktar kadar arttırdı orda kaldı ee kızımada yetmiyor artık sütüm mama miktarını arttırmak istemiyorum rezene bende nedense pek işe yaramıyor inciri deneyeceğim bu arada inciri havuçla tüketmek lazım mazallah kist falan yapar çünkü incir yumurtayı geliştiriyor havuçsa çatlatıyor tek başına incir yumurtayı geliştirir yumurta çatlamazsa kist olur

bunu bilmitordum ama ben meyve niyetine havuç yerim zaten çok saol..bol bol sütün olsun senin de hepimizin de inşallah..

kızlar bu arada biz bugün kırk günlük olduk.ama kıyafet bizim için bi problem.oğlumun sırtı ve kollarında minik kırmızılıklar oluştu..istanbulda yaşayan arkadaşlar nası giydiriyorsunuz bebişleri kısa kollulara geçtinizmi?eşim zıbınla dursun çok sıcak, ben üşür daha çok küçük diye diye birbirimizi yiyeceğiz...bi zıbın bi tane de tulum giydiriyorum ben yeter gibi geliyor ama kızarmış yavrumm

ben geldim.bacilar gecmise bakayim dedim.

Bir yandan da oglusu.salliyodum yataginda uyudu kuzum.

Firsati.degerlendiriyimde bende uyuyim azcik.

Bebeci kuzum.ben.cok.sicaga alistirmadim
.
Ara ara altini actim oyle beklettim ondan alisti heral.
Tabi acik.oldugunda kombi kisikda olsa acik ve gunesin tam pencereye vurdugu zaman.
Ev soguk.degil. Sanirim ondan 2 ayimizi.bitirdik hic hasta olmadik.sukur.
Benim.oglusda bir ara kusuyodu doktora kostuk hemen fazlasini.cikariyo.normal dedi.

Kızlar çok sancısı var kusumun bas bas bagırıyo morarana kadar.. Dr Colinox verdi kullanan var mı günde kaç kere ve kaçar damla verıyorsunuz?????

öncelikle herkeze merhaba bende uzunsüredir girmiyorum 2 aylık olduk çok şükür bizdede var süt azlığı mama takviyesi yapıyorum ama mama verirken içim acıyor doyuramıyorum diye onu emzirmek enbüyük hayalimdi bana oğlumun dr karpuzu bol ye mütiş süt yapar dedi denedim gerçekten faydasını gördüm sizede tavsiye ederim tabi soğuk olmamak şartıyla şimdide mevsimi umarım memişler süt dolar annişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…