Dun doktor kontrolumuz cok iyiydi..4kg 53cm dogan kizim 61cm 5.700gr olmus ( masallaaah) 4hafta sonra yine kontrolumuz var ozaman asi olacak ama damar yoluyla degil agzina sikacak ilaci yutacak:) sonra kuafore fln gittim bayaa iyi geldi..herkeze iyi hafta sonlari dilerim:)
sut kesigi ictiginden yararlanmis demek yani midede islem gormuskaka idrar olarak degilde agizdan atiyor sut gibi cikarsa sorunmus
ya kizlar biri bana incirin tarifini verse birde ne kadar surede etki ediyor
idiI ben de hamile kalmadan evvel 1.5 paket İçiyordum.O zaman da içmedim bebeğim için şimdi de...benim de ara ara aklıma geliyor hala hatta canım da çekiyor ama tutuyorum kendimi.Düşünsene sütüne gerenleri'kendini öyle engelle ,bebeğini düşün..
bende hamile olduğumu öğrendiğim gün bırakmıştım. hamileliğim boyunca hiç içmedim. doğumdan sonra 15-20günlük falandı bi tane içtim ara ara aklıma geliyo bastırmaya çalışıyorum kendimi..
ben tutamıyorum çok zor geliyor bi de hamilelik öncesinde çok da içmezdim 2-3güne 1paket alırdım ama çok arıyorum yok oğlum alıyor stresliyim diyip kendime bahane uyduruyorum..annemin yanına gidicem annem gurur duyar sigara içmez die benle (bilmiyor da:)))) orda içmem herhalde ooofff bilmiyorum
Cnm belki kural olarak boyledir mantiklidirda ama pratikte pek boyle degil. ben ikisinde de mama takviyeli gittim ama sonucta emzirdim de. ki adetimi duzenli goruyorum.
Arkadasimin bebegi kuvzde kaldi 1 hafta hic emmedi sutunu sagdi. eve ciktiktan sonra da ne ettilerse emziremedi. sut bi kac gunde cekildi ve bebegi hep mama aldi. ve bu kisi tam bir sene adet gormedi. bu tarz istisnalar cok cok fazla bence teoride senin dedigin gibidir de pratikte oyle olmuyor.
Canim bizim sağlik ocaği yakin ben 15 dk .once veriyorum...sen mesafeye göre ayarla..ilac etkisini göstersin..Tuna bir şey soracağım dogumdasim.. calpol aşıya gitmeden ne kadar once verilmeli ?
Bebeci canım o peynir kesiği kusma bizde de varüşüyünce mı oluyormuş ?
ben hiç içmedim ama eğer içen biri olsaydımda sanırım bırakırdım. içmek için bahane bulma arkadaşım içmemek için dünya tatlısı bir bahanen varken :)))
cnm 2-3 tane kuru inciri cezveye bi kupa su ile koy kaynat iyice incirin tadı suya geçiyo bayağı..sonra suyunu ister ılık ister soğuk iç.ben günlük kaynatıyorum..ben geceleri değil sabah kahvaltı sonrası içiyorum bnm oğlan meme emerken gece çok tıkanıyor hızlı geliyor die o yüzden gündüz içiyorum.
bu arada bnm oğlan arada sütü geri çıkarıyor telaşlanmalımıyım????
çok sağol canım içtikten ne kadar zaman sonra arttı sütün yani aynı günmü arttı yksa birkaç gün içtikten sonramı oğlun arada çıkarıyorsa bence telaşlanma fazla içmiştir
ben her gün içiyorum.geçenlerde ara vermiştim bikaç gün tekrar başlayınca hemen o gün artti zaten herkeste öle mi bilmiyorum ama ben içtiğim zaman bikaç saat içinde göğüslerim taş gibi oluyo süt doluyo.ben bi de rezene çayı içiyorum tohum şeklinde aktardan almıştım.incir kadar olmasa da faydası oluyor.bir de bulgur iyi süt yapıyormuş
canım bulguru ben söylemiştim yiyorum ama bir miktar kadar arttırdı orda kaldı ee kızımada yetmiyor artık sütüm mama miktarını arttırmak istemiyorum rezene bende nedense pek işe yaramıyor inciri deneyeceğim bu arada inciri havuçla tüketmek lazım mazallah kist falan yapar çünkü incir yumurtayı geliştiriyor havuçsa çatlatıyor tek başına incir yumurtayı geliştirir yumurta çatlamazsa kist olur
maşallah cok iyi.ama 1 ayda 1700 gr mı aldı boyu 8 cm uzayabilir mi 1 ayamı 2 aydamı büyüydü bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?