1 memeyi tam boşaltmak gerekiyor canım o da 20 dakikada boşalırmış... eğer hala bebek aç ise diğer memeyi veriyosun tabi az biraz sonra doyar bebek bu meme boşalmadığı için de diğer emzirmende bu memeyle başlıyosn bu kez bu meme boşalıyor... böle yapmayınca benim başıma geldiği gibi göğüste taşlaşma sertleşme oluyo ağrı falan çok zor... ben de bunu yeni öğrendim canım...
Ben çok kötü bi anneyim uykusu olan bebeğimi uyutmayi gazını cikarmayi bile beceremiyorum bide çok şey becerebilmisim gibi sigara da içiyorum keşke oğlum iyi bi annenin çocuğu olsaydı çok mutsuzm anneliği hak etmemişim meğer
Ben çok kötü bi anneyim uykusu olan bebeğimi uyutmayi gazını cikarmayi bile beceremiyorum bide çok şey becerebilmisim gibi sigara da içiyorum keşke oğlum iyi bi annenin çocuğu olsaydı çok mutsuzm anneliği hak etmemişim meğer
Oyle dusunme lutfen..sen nekadar uzgun ve stressli olursan bebegin hisseder konus op bebegini tekrar dene rahat ol cnm.sen kotu bi anne degilsin oyle olsa umrunda olmazdi bebeginin gazi,uykusu,aglamasi..
1 memeyi tam boşaltmak gerekiyor canım o da 20 dakikada boşalırmış... eğer hala bebek aç ise diğer memeyi veriyosun tabi az biraz sonra doyar bebek bu meme boşalmadığı için de diğer emzirmende bu memeyle başlıyosn bu kez bu meme boşalıyor... böle yapmayınca benim başıma geldiği gibi göğüste taşlaşma sertleşme oluyo ağrı falan çok zor... ben de bunu yeni öğrendim canım...
ilk defa anneliği yaşadığımız için ara ara bu duyguya kapılıyoruz. zamanla öğrenicez biz de.
dün gündüz ve akşam misafirlerim vardı. kızım galiba kalabalıktan pek hoşlanmıyo. yine ağlama krizi tuttu. gelenlerin de benim de elimiz ayağımıza dolaştı. bu arada buzuki orhan-kolik müziği var internette. kızıma 2 defa dinlettim, ikisinde de baya sakinleşip sonunda uyudu. size de tavsiye ederim. denemekte yarar var.
merhaba nisan anneleri :)
ben ilk defa yazıyorum. ne zamandır giricem giricem bi türlü fırsat bulup giremedim aklıma bi sürü soru takılıyor netten bakıyorum. arkadaşım önerdi burayı birbirinize destek olursunuz gir bak dedi bende geldim işte :) benim bebeğimde 10 nisanda doğdu alinuri adı. artık yazılarınızı takip ederim :)
günde 4defa vermemizi söyledi doktor.Kızlar gaz için Colinox damla kullanan var mı? Günde kaç kere ve kaç damla şeklinde veriyorsunuz??
bizimki kolik müziğine baışıklık kazandı herhalde tepki vermiyor.öğrenicez zamanla ama duygusal olarak yıpranmamak elde değil çaresizce küçücük gözleriyle size bakan bi bebek ağlıyor ve susturamamak çok moral bozucu eşime acaba beni sevmiyor mu bile dedim bi ara.saçmalıyorum galiba neyse herkesi gelgit psikolojik nöbetlerimle sıkmanın alemi yok..dünyanın en güzel varlıklarına sahibiz biraz sıkılıcaz tabi[/QUOT
kendini çok bunaltıyorsun sütü etkiler.. karnı tok,altı temiz, gazı yoksa ve ya pişik değilse koltuk altı da olur boyunda olur
dikkat edersen ve birde güzel kundak yaparsan bebekler başka bişey istemez...
ve bulunduğun yer sıcaksa 3-4 çay kaşığı su ver o da yapar sonrası kolay..
ama lütfen moralini bozma o da bunu anlar daha fazla elini ayağına dolaştırır
sut kesigi ictiginden yararlanmis demek yani midede islem gormuskaka idrar olarak degilde agizdan atiyor sut gibi cikarsa sorunmus
ya kizlar biri bana incirin tarifini verse birde ne kadar surede etki ediyor
Kızlar ben doğum yaptım Yapalı hiç dışarı çıkmadım hastane harici
3 gün sonra 40ımız çıkıyor dışarı çıkmayı düşünüyoruz sizler ne giydiriyosunuz bebişlere birde saat kaçla kaç arası dışarda bulunuyosunuz yanınıza ne alıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?