bizimki kolik müziğine baışıklık kazandı herhalde tepki vermiyor.öğrenicez zamanla ama duygusal olarak yıpranmamak elde değil çaresizce küçücük gözleriyle size bakan bi bebek ağlıyor ve susturamamak çok moral bozucu eşime acaba beni sevmiyor mu bile dedim bi ara.saçmalıyorum galiba neyse herkesi gelgit psikolojik nöbetlerimle sıkmanın alemi yok..dünyanın en güzel varlıklarına sahibiz biraz sıkılıcaz tabi
canım herşeyden çifter çifter al. besmeleni çek çık biz hep babamızla çıktık ama baya uzaklara gittik
Telefon ısındı,kafayi yedi heral...
Mezoş bu bebelerin huyu harbiden ayni bizimki de kusuyor ama usütmekten değil,gszdan ve kakayı yaparken zorlanmasından..
canım 5 güne kadar tatile çıkacakmışsın. güle güle git canım.
bebişin seni üzmeyecek annesi o artık etrafı keşfetmeye başlayacak.
birde heyet raporunu sen nerden aldın ve ne gerekçe göstererek aldın.
nerede yaşıyorsun. ben istanbuldayım
tatıle gıdecek arkadaslar bız oğlumla ılk yolculugumuzu yaptık..
gıderken gece cıktık ve cok rahattık....arabada emzırdım ve uyudu..pusetınde cok rahat ettı....
ama donuste bıraz sıkıntılıydı..
galıba gunduz yolculugunu sevmedı...huysuzlandı..sık sık durmak zorunda kaldık.kı benım oğlum sakın bır cocuktur.
mersınden mardıne 12 saatte geldık:)
her saat bası durduk dıyebılırım...
tatıle gıdecek arkadaslar...
arabada yanınıza yastık alın mutlaka emzırırken cok rahat oluyor...
bebeğiniz için yumsak bır yatak alın arabada koltuk engebelı arazı gıbı oluyo ve bebek ıcın sırtını destekledım...
esım ve benım kucuk bır valız ve bır sırt cantamız vardı ama oğlum butun arabayı kapladı...
bebek varabası zaten malum..
en rahat nokta bızım pusetımız bebek koltuğu olyor ve oğlum orada uyudu molalarda pusetle cıktık ve kolaylıktı..
tatıle cıkıcak arkadaslara sımdıden ıyı tatıller...
Oy canım ya.Dr yine ne desem normal diyo ben delleniorum..
Canım özel hast. aldım.. Mardin de yasıyorum..
Tavsiyeler icin tesekkur.. Cok ise yarayacak.. Bende Mardin'den memlekete gidicem. İlk durak Mersin bizimde. Aynı istikamet.. Orda iki uç gun kalıp devam edeceğiz yola .. Dediklerini yapacagım..
Bu arada sanırım sende Mardin de yasıyorsun.. Ben yenisehirdeyim.. Sen ?
kızlar göğsümün taş gibi olması da geçti çok şükür... süt tıkamış belli ki... ılık duş aldım ovdum göğsümü sıktım elimle sağamadım çok acıdıbebğimde biraz fazla emince sertlik kayboldu rabbime çok şükür... ama meme başı çatlağımdan çok çekiyorum tavsiyesi olan varmı lanolin kullanıyorum yarıldı resmen kanamıyor ama çok acıyor geçmedi napcam var mı böle bişey yaşayan??
arkadaşlar aranızda fen edebiyat mezunu olupta kpss ye hazırlanan var mı?ben mat.bolümü mezunuyum.kpss ye hazırlanıyordum ama bu alandan ve doğumdan sonra bıraktım. dersanede ya da kolejde çalışan var mı 1 sene sonra kolejde çalışsam cok mu yorucu olur acaba develet olacak gibib deil iyiyce zorlaştı atanmak.
kızlar bu arada biz bugün kırk günlük olduk.ama kıyafet bizim için bi problem.oğlumun sırtı ve kollarında minik kırmızılıklar oluştu..istanbulda yaşayan arkadaşlar nası giydiriyorsunuz bebişleri kısa kollulara geçtinizmi?eşim zıbınla dursun çok sıcak, ben üşür daha çok küçük diye diye birbirimizi yiyeceğiz...bi zıbın bi tane de tulum giydiriyorum ben yeter gibi geliyor ama kızarmış yavrumm
benim kız da öyle... buzuki orhanı açıyorum daha da basıyor çığlığı... anıları mı canlanıyor çocuğun nedirben sallıyorum valla... karnın tok altının temiz olduğuna eminsem vaktiyse gaz ilacını veririm sonra kucağıma alır sarılır pışpışlarım tabi sanma ki susuyor bildiğin morarana kadar basıyor yaygarayı ama bir süre sonra mecbur yorulup susuyor canım
malesef canm buda işe yaramadı bendebunu bilmitordum ama ben meyve niyetine havuç yerim zaten çok saol..bol bol sütün olsun senin de hepimizin de inşallah..
bizde istanbuldayız tek zıbın giydiyorum uzun yada yarım kollukızlar bu arada biz bugün kırk günlük olduk.ama kıyafet bizim için bi problem.oğlumun sırtı ve kollarında minik kırmızılıklar oluştu..istanbulda yaşayan arkadaşlar nası giydiriyorsunuz bebişleri kısa kollulara geçtinizmi?eşim zıbınla dursun çok sıcak, ben üşür daha çok küçük diye diye birbirimizi yiyeceğiz...bi zıbın bi tane de tulum giydiriyorum ben yeter gibi geliyor ama kızarmış yavrumm
bende deneyim incir işe yaramadıöncelikle herkeze merhaba bende uzunsüredir girmiyorum 2 aylık olduk çok şükür bizdede var süt azlığı mama takviyesi yapıyorum ama mama verirken içim acıyor doyuramıyorum diye onu emzirmek enbüyük hayalimdi bana oğlumun dr karpuzu bol ye mütiş süt yapar dedi denedim gerçekten faydasını gördüm sizede tavsiye ederim tabi soğuk olmamak şartıyla şimdide mevsimi umarım memişler süt dolar annişler
canım emzirirken ağzını sar tülbentle yada maske kullan geçmez oğluna geçmiş olsunkızlar ben çok kötü grip oldum. bogazım ağrıyor, burnum akıyor, başım ağrıyor deli gibi... napıcam ben ya bebeğimede geçerse??
dün akşamda 2kere yeşil kakalı bez değiştirdim. çok az yeşilliğin normal olduğunu biliyorumda tamamı yeşildi bu sefer, neler oluyor oğluşumla bana, başımı kaldıramıyorum nasıl atlatıcam bu gribi?
bizim kakada sümüksüydü dr balgamını atıyor dedi kusmayla yada kakayla atarmışBenim bebeğimde arada yeşil kaka yapıyor bazen sarı kakası da sümüksü oluyor
Genel emerken kakasını yapıyor ve çok ıkınıyor birde çok fazla kaka yapıyor bu normalmi acaba
Sizlerde de böyle bi durum varmı
bir fincan suya 3 incir bir iki taşım kaynat en geç bir gün canım benim. birde bol yeşillik ye... bol suyla
Selam kizlar.
Hepiniz idare etmeye başlamışınız maşallah diyeyim.oyle boyle geçiyor iste.yasayarak öğrenmek daha kalıcı.
Biz iyiyiz şükür çocuklarla evle vakit geçiriyoruz.cicegimiz zehranin yanagina biraktigi hatira ile bitti sayılır .
Sadece bir arkadas nickini unuttum kusura bakmasın sigara hakkında pişmanlık duymuş.
Bende iyi içicilerden olmaktaydim.
İki cocuğumda hamilelik boyunca içmedim içene tahammül edemedim bulandım.dogum yapınca burnuma tuttu 3.4.ay gibi sanırım başlamıştım .
Cok yıllar pişman oldum keske başlamasaydım diye.
Ve ben bu 3.hamileliğim boyunca ictim.aserdim resmen.kendimi dizginlemeye çalışarak azalttim.Dr bile illallah etti.hergun bugun içmeyeceğim desemde olmadı.
İsin garibi dogum yaptıgım günden itibaren hic içmiyorum ilginc birsey.
Aklıma cok geliyor benim yasama bicimimdi resmen.icemiyorum insallahta icmem.emzirirken icmek hamileyken icmekten daha tehlikeliymis.hamileyken bebeğe geçtiği kanıtlanmamış vs vs vs
Teskinlerim çoktu.
Neyse cok uzattım .
Ya içip vicdan azabiyla stres olacaksın
Yada icmeyip iradenle stres olacaksın
Ha ben ikisinide yasadım ikiside zor.
Selam kizlar.
Hepiniz idare etmeye başlamışınız maşallah diyeyim.oyle boyle geçiyor iste.yasayarak öğrenmek daha kalıcı.
Biz iyiyiz şükür çocuklarla evle vakit geçiriyoruz.cicegimiz zehranin yanagina biraktigi hatira ile bitti sayılır .
Sadece bir arkadas nickini unuttum kusura bakmasın sigara hakkında pişmanlık duymuş.
İki cocuğumda hamilelik boyunca içmedim içene tahammül edemedim bulandım.dogum yapınca burnuma tuttu 3.4.ay gibi sanırım başlamıştım .
Ve ben bu 3.hamileliğim boyunca ictim.aserdim resmen.kendimi dizginlemeye çalışarak azalttim.Dr bile illallah etti.hergun bugun içmeyeceğim desemde olmadı.
Aklıma cok geliyor benim yasama bicimimdi resmen.icemiyorum insallahta icmem.emzirirken icmek hamileyken icmekten daha tehlikeliymis.hamileyken bebeğe geçtiği kanıtlanmamış vs vs vs
Teskinlerim çoktu.
Neyse cok uzattım .
Hosbuldum canım ,(iki elini yanlara açıp kalpler çıkaran smile)hosgeldin bacım özlettin kendini
Seni cok özledimdün gece uyurken dedim yarın ararım artık isterse rahatsız olsun tak etti, merak ettim.. hep aklimdaydin..
ben hala uzun kollu tulum içinde kısa kollu tulum giydiriyorum yaaa abartıyormuyumBiz de İstanbuldayız ve ben sadece bır tane kısa kollu çıtçıt badi giydiriyorum evimiz çok sıcak 28-29 derece en üst kat olduğundan. Sıcağı da pek sevmiyor bizim paşa.
ben hala cesaret edemedim yaaa.evim 26-28 arası.bacaklar çıplakmı yaniii???malesef canm buda işe yaramadı bende
bizde istanbuldayız tek zıbın giydiyorum uzun yada yarım kollu
bende deneyim incir işe yaramadı
öncelikle geçmiş olsun ve hoş geldin voltaj.bnm o sigara pişmanlığı yaşayan oğlumun huzursuzluğunu buna bağlayıp vazgeçmeye çalışıyorum desteğin için sağol..içmicem yaaa artık içmiorum die de yazıcam tebrik etcek herkes beniii :)))))Selam kizlar.
Teskinlerim çoktu.
Neyse cok uzattım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?