2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Uçakta durmuyo cocuk dediler ondan karayoluna karar verdik.. Tabi yol cok uzun. Böleceğiz yolculugu.. Birkaç durak yaptık.. Denize giremem ben artık..Aysecikle kucak kucağa otururuz.. Babası havuzlu yerleri seçti hep kendine çalıştı. finalde ben memlekette kalicam esim donecek geri.. Ben bir ay kadar kalmayı planlıyorum sonra kız kardesimi de alıp gelicem ramazandan once..nasipse..

Ben cok gerginim.. İkide bir gitmeyelim diyorum ama esim macera arıyor.. dün burda bir ilçeye gittik piknik yapmak icin.. Yanıma valiz aldım resmen.. Arabası oto koltuğu yastığı ivir ziviri derken arabada bana oturacak yer kalmadı .. Tatile daha büyük bir araçla çıkma kararı aldık dünkü küçük yolculukta.. Yoksa varana kadar ben biterim..

Son düzenleme:

Benimde aklimdasiniz.bende hep sana söylendim bu kiz bir yüklemedi su mereti diye.
Hatta bugun resim atacaktım sana o bile gitmedi.belki hattımı tasidigimdan benden ayarsizdir.

Ya kaç defa denedim farklı programlar.. Ama olmuyo telefonun versiyonu yükseltmem lazimmis.. Sürümü eski kaldı tango yada whatsup icin

Dmt ve deniz hb.
Sagolun kiZlar.
Benimkiler duruyor ucakta.
Ağlayan bebekler genelde anne kemerine ek Kemerle bağlandığını farkeden bebek .bizimkiler daha farkedecek zamanda değiller ama bellide olmaz ayse bu.Biz en son yolculukta öyle bir anneyle denk geldik.kadin da emziremedi.esime dedim bebekle kendisi var cekiniyor sirtindaki terleri ben hissettim ya artik hostese söyledi esim bir organizasyon yer degisimi esimi ve kadinin yanindaki adami arkaya yolladik merasimle tabi.arkada vardı gencler garip garip baktılar hani yuh daha neler gibi.anlamalari için büyüyüp cocuk sahibi olmaları gerek.

Sakin tatilde sıkma kendini
O denize havuza girerse sende dolaş sahilde keske büyük olsa da kumla oynasanız cok güzel oluyor eğleniyorlar dalgalar geldikçe falan .

Ya kaç defa denedim farklı programlar.. Ama olmuyo telefonun versiyonu yükseltmem lazimmis.. Sürümü eski kaldı tango yada whatsup icin
((
İnisteme söyle lütfen ve yükseltsin

Benimki iki kat giydirince terliyor bacaklarımız kollarımız çıplak ama biz 56 günlüğüz geçen haftaya kadar iki kat giydiriyordum baktım deli gibi terliyor uykusu da huzursuzdu attım kıyafetleri üzerinden deliksiz uykuları başladı..

Gecmis olsun voltaj allah sifa versin insallah zehraya
Corekotunu cigneyip yutunca daha iyi oluyor benim sutum tavsiye ederim tabi. Bol bol su icmekte lazim
Ya bebekleriniz uyurken altini degistiriyor musunuz ben gecen haftaya kadar degistiriyordum uykusu bozuluyordu simdide 7-8 saat kaliyor bazen pisik olurmu diye korkuyorum

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
hosgeldin bacım özlettin kendini

canım özelden mesj çekme hakkım yokmuş mesajlarım 100 olmadığı için.doğumdan itibaren 12 kg ya kadar kullanabilirsin.piyasa fıyatı 550 600 arası biz 350 ye vercez

4moms ekibi hareket sensörleri aracılığıyla anne ve babanın hareketlerini ölçerek bu hareketleri mamaRoo'ya uyarladı. mamaRoo 5 farklı hareketi içiren tek ana kucağı, ebeveynlerin doğal hareketlerinden yola çıkarak bebeği rahat ettirmek amacıyla tasarlandı. Bu sıradan bir ana kucağı değil.
Bu sıradan bir ana kucağı değil… Tüm 4moms ürünleri gibi mamaRoo da gerçekten olağanüstü ve benzersiz. Planlamadan üretim aşamasına kadar ürün; uzman tasarımcılar, doktorlar ve en önemlisi de yüzlerce aile sayesinde yapılandı.
mamaRoo'nun oyuncakları, yumuşak, iç kılıfı da oldukça rahattır. Makinede yıkanabilir ve fermuarı kolayca takılıp çıkarılabilir, oyuncak topları da çift yönlüdür, bir tarafı sadece renkleri seçebilen 4 aylık bebekler içintasarlanmıştır. Oyuncakların diğer tarafı ise daha büyük bebekler içintasarlanmıştır.
Yeni doğan bebekler gözlerini sadece 20-25 cm. ötesine odaklayabildikleri içinmamaRoo'nun dönencesi de bu mesafede konumlandırılmıştır. Oyuncak toplar bebeğin görsel becerilerini arttırıyor.
8 haftadan küçük bebekler oyuncaklarla oynamaya hazır olmuyorlar ve sadece seyredebiliyorlar. Özellikle yenidoğan bebekler mamaRoo'nun oyuncaklarına konsantre olabiliyorlar ve bu da onların görsel becerilerini arttırıyor.
Oturma ünitesini istediğiniz yatış pozisyon da ayarlayabiliyorsunuz.
Beş gerçek hareket, anne ve babaların hareketleri baz alınarak tasarlanmıştır.
Doğadaki sesler kullanılmıştır ve MP3 bağlantısı mevcuttur.
3 adet çift yönlü oyuncak mevcuttur, bir tarafı siyah-beyaz, bir tarafı renkli ve desenlidir.
Çevre dostudur, pille çalışmaz, elektrikle çalışır.

Hitap ettiği yaş aralığı: Doğumdan itibaren 12 kg.'a kadar..

Beş benzersiz hareket
mamaRoo yukarı ve aşağıya doğru hoplatır, aynen anne ve babaların bebeklerini rahat ettirmek ve sakinleştirmek içinyaptıkları gibi…

Araba yolculuğu
Kendi çevresinde sekiz şeklini çizerek sallanma

Kanguru
Aşağıdan yukarıya doğru sallanma

Tree Swing
Yanlarda yükselerek, ortada alçalarak sallanma

Rock-A-Bye
Yanlarda alçalarak, ortada yükselerek sallanma

Okyanus Dalgası
Büyük bir daire çizerek sallanma

Beş farklı doğal sesten birini veya mamaRoo'ya bağladığınız MP3'ünüzden seçtiğiniz müziği dinleyebilirsiniz.

canım bacaklar sadece yatarken çıplak patikli ince alt giydiriyorum tahin helvasınıda yiyorum canım farkeden birşey olmadı

bende kısakollu çıtçıtlı üzerine uzun kollu alt üst takım giydiriyorum benim bebeğim 24 günlük evde 28 derece.acaba kalınmı giydiriyorum diye çok endişeleniyorum ama üşütürse diye de korkuyorum.sizin bebekleriniz benimkinden nerdeyse 1 ay büyük daha tecrübelisiniz nasıl giydirmem gerekiyor?yardımcı olurmusunuz
birde ben kundak yapmıyorum.kundak yapınca çok rahatsız oluyo bebeğim..kundak gerekli mi sizce??

benimde 10-15 gün kadar acıdı ama tamamen doğru emzirmekle alakalı bence. bebişler sadece meme ucunu emerse çok acıyor ve yara oluyor. o yüzden tüm meme başını kahverengi alanı bebeğin ağzına alıp emmesi gerekiyor. allaha şükür benim o problemim olmuyır artık

arkadaşlar ben temmuzda doğum yapıcam inşallah da size birşey sormak istiyorum.yan yatış yastığı almayı düşünüyorum da kullanan varmı acaba.hangi marka kullanıyorsunuz?acaba bebek rahat ediyormu ki.bir de ucuzlarıyla pahalıları arasında ne fark var?teşekkür ederim şimdiden.

herkese merhaba,
ne güzel bir ortam kurmussunuz. Ben 9 haftalık hamileyım ikiz bebeklerime 8. haftada kalp atışlarını duyduk. 10. haftada tekrar doktora gıdecegız. Fakat benim hiç belirtim yok. ilk haftalarda goguslerım sıstı , sımdı onlarda ındıler. 6 7 8. haftalarda sabahları bıraz akıntım oluyordu oda azaldı sımdı. ne miğdem bulanıyor, ne basım donuyor. sadece arasıra adet olucakmısım gıbı sancı gırıp gecıyor o da gunde 1 yada 2 defa sizce normal mi, benım gıbı olan varsa lütfen yardım edin çok kafama takıyorum. 3 hazıranda randevum var cok merak edıyorum bebıslerım normal mı dıe

Canım benimki uygun fiyatlıydı 15 tl gibi bişeydi işe yarıyor gaz sorunu azaldın diye Dr sağına yatır demişti yastık kullanmayınca ne zaman yan yatırsam sırt üstü buluyorum kuzumu birde bazen doyduktan sonra gazını çıkarmıyor ve sonrasında gaz kusturuyor o zamanda bir kurtarıcı kontrol etmek mutlak ama yinede bir nebze iç rahatlatıcı tek sorun benimki sünger ve çok tertiyor daha pahalı olanların iç malzemesi belki daha farklıdır

Canım benim 9 ay boyunca o filmlerdeki belirtilerin hiçbiri olmadı sadece 2. Aydan 3. Ay sonuna kadar akşamları uyku çöküyordu ve birazcık göğüslerim acıdı akıntımda 8 ve 9. Ayda oldu o kadar sonrada doğurdum zaten :)

Voltajj gelmiş hoşgelmiş..kuzucuklari da iyileşmiş..
İNanilmaz bur sey oldu,bu aksam temizliği bir kenara attim ve oğlanla kızı parka götürdüm,sonra eve gelip kızı emzirdim ve banyo yaptirdim,damlasini icirmistim evden cikmadan ,ağzina emzigi tutusturdum salladim bir süre,uyudu...coook sonra alıp emzdim ve cok rahat emdi tekrar uyudu veeeeee hiiiiccc ama hiiccccc gaz krizi yadamadikkkk ayy hadi insalllah bitmiş olsunnn..ayeintili anlattım ki ayni işlemleri belki siz de uygularsiniz..ha bir de ben cok sakindim ona karsi..bilmiyorum o mu etkili oldu..

Voltajjj benim whatsup ım var yafriiimm,telefon da gıcır hani sorun neyim yasatmaz...bana da yollasan su yavrucuklarin resimlerini..hani ben bir türlü göremeyen şansizlardanim da...isteyenin bir yüzüüüü...........

bendede war bebedorundu sanırım, aynı şeyi evdeki herhangi yastıkla yada battaniye ile yapabilirsin,
pahalısına hiç gere yok
terletme olayı doğru, ben ince battaniye serip öyle yatırıyorum

Normal cnm bende ilk zamanlar birsey hissetmemiştim.. Herkes de mide bulantısı olmuyor ztn.. 8. Haftada mide bulantım basladı doğurdugum gunun sabahına kdr kustum gunde 4-5 kere.. Arkadasımsa güle otnays hiçbir belirti olmadan gecırdı.. Hayırlısı olsun ikşz zor.. Şimdiden tek çocuk yoruyor Allah kolaylık versin sağlıkla doğsunlarda :))

selamlar kızlar
biz 8.haftamızdayız
netten araştırdımda büyüme atakları diye bişe war
sanırım onu yaşıyoruz
geçen hafta normaldi herşey, cumadan beri cozuttu oğlum, gece gündüz uyku yok
hiç kusmayan oğlum kusmalara başladı
zaten sık emerdi şimdi iyice sıklaştı
göğüs uçlarım 2.ye yara oldu
elime bişe alıp sıkıyom, öyle emzirmeye çalışıyorum
bizimkinin de ağzı küçük galiba,öle kocaman alamıyo,
amaaan emzirmek eziyet oldu anlayacağınız
çok huysuz benimki
hiç dışarı çıkarmıyor
e 1,5-2 saatte emiyo
dışarda emzirmekle geçer vaktim
bizde memleete gidicez
eşim eminmisin diyo
araba durmuyo, banyo yaparken kıyamet kopuyo
burnunu temizletmiyor
şimdi bağırta bağırta temizledim aman yarappim neler çıktı neler:)
düzelr inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…