Uçakta durmuyo cocuk dediler ondan karayoluna karar verdik.. Tabi yol cok uzun. Böleceğiz yolculugu.. Birkaç durak yaptık.. Denize giremem ben artık..Aysecikle kucak kucağa otururuz.. Babası havuzlu yerleri seçti hep kendine çalıştı. finalde ben memlekette kalicam esim donecek geri.. Ben bir ay kadar kalmayı planlıyorum sonra kız kardesimi de alıp gelicem ramazandan once..nasipse..Mezosum tatile cikiyormussun hayırlı yolculuklar.
Ben çocukla araba yolculugundan cok korkuyordum.cunku hareket halindeyken çantama baksam midem bulanır benim.gozum yolu görmeyince idrak edemiyormusum niye hareket ettigimi.
Sonra cocuklara bakarken daha dayanılır hale geldi.
Rahat gidersin korkma.emerken uyur sıcaktan uyur muzik falan acarsın kendini strese sokma.O senin tedirginliği bile Sezer.
Tatil derken bu arada denize falan girecek bir tatil mı ?
Benimde aklimdasiniz.bende hep sana söylendim bu kiz bir yüklemedi su mereti diye.
Hatta bugun resim atacaktım sana o bile gitmedi.belki hattımı tasidigimdan benden ayarsizdir.
Benimkiler duruyor ucakta.Uçakta durmuyo cocuk dediler ondan karayoluna karar verdik.. Tabi yol cok uzun. Böleceğiz yolculugu.. Birkaç durak yaptık.. Denize giremem ben artık..Aysecikle kucak kucağa otururuz.. Babası havuzlu yerleri seçti hep kendine çalıştı. finalde ben memlekette kalicam esim donecek geri.. Ben bir ay kadar kalmayı planlıyorum sonra kız kardesimi de alıp gelicem ramazandan once..nasipse..
Ben cok gerginim.. İkide bir gitmeyelim diyorum ama esim macera arıyor.. dün burda bir ilçeye gittik piknik yapmak icin.. Yanıma valiz aldım resmen.. Arabası oto koltuğu yastığı ivir ziviri derken arabada bana oturacak yer kalmadı .. Tatile daha büyük bir araçla çıkma kararı aldık dünkü küçük yolculukta.. Yoksa varana kadar ben biterim..
Ya kaç defa denedim farklı programlar.. Ama olmuyo telefonun versiyonu yükseltmem lazimmis.. Sürümü eski kaldı tango yada whatsup icin
ben hala uzun kollu tulum içinde kısa kollu tulum giydiriyorum yaaa abartıyormuyum
ben hala cesaret edemedim yaaa.evim 26-28 arası.bacaklar çıplakmı yaniii???
incirin işe yaramamasına üzüldüm.bende pek işe yaramıyor ama tahin helvası süt yapıomuş onu da dene istersen
))))
hosgeldin bacım özlettin kendini
ben hala uzun kollu tulum içinde kısa kollu tulum giydiriyorum yaaa abartıyormuyum
ben hala cesaret edemedim yaaa.evim 26-28 arası.bacaklar çıplakmı yaniii???
incirin işe yaramamasına üzüldüm.bende pek işe yaramıyor ama tahin helvası süt yapıomuş onu da dene istersen
öncelikle geçmiş olsun ve hoş geldin voltaj.bnm o sigara pişmanlığı yaşayan oğlumun huzursuzluğunu buna bağlayıp vazgeçmeye çalışıyorum desteğin için sağol..içmicem yaaa artık içmiorum die de yazıcam tebrik etcek herkes beniii :)))))
Merhaba arkadaslar bende yeni üye oldum Nisan annesiyim bugün 32 gün olduk.Meme ucu cok ciddiye alınması gereken bir konu.Bir arkadasımız biriken iltihaplar nedeniyle ameliyat olmak zorunda kaldı bebeğini emziremedi,hastanede yattı bebeğinden ayrı kaldı günlerce.Allah korusun korkutmak için yazmıyorum ama lütfen özen gösterelim.
Bendede başlarda oldu bu problem.Ağlayacak kadar çok ağrıyordu.Hiç üşenmeden her emzirmede karbonatlı su ile sildim.Hemen kurulayıp bazen lansinoh krem bazende ayva çekirdeğinden yaptıgım doğal kremi sürdüm.Ayva çekirdeğini cok az suya koyup bir iki gece bekletince koyü kıvamlı bir krem oluyor.Gercekten inanılmaz faydasını gördüm ben.Sadece emzirdikten sonra değil her acıdıgında sürün hem ferahlatıyor hem de iyileştiriyor hem de gayet doğal.
arkadaşlar ben temmuzda doğum yapıcam inşallah da size birşey sormak istiyorum.yan yatış yastığı almayı düşünüyorum da kullanan varmı acaba.hangi marka kullanıyorsunuz?acaba bebek rahat ediyormu ki.bir de ucuzlarıyla pahalıları arasında ne fark var?teşekkür ederim şimdiden.
herkese merhaba,
ne güzel bir ortam kurmussunuz. Ben 9 haftalık hamileyım ikiz bebeklerime 8. haftada kalp atışlarını duyduk. 10. haftada tekrar doktora gıdecegız. Fakat benim hiç belirtim yok. ilk haftalarda goguslerım sıstı , sımdı onlarda ındıler. 6 7 8. haftalarda sabahları bıraz akıntım oluyordu oda azaldı sımdı. ne miğdem bulanıyor, ne basım donuyor. sadece arasıra adet olucakmısım gıbı sancı gırıp gecıyor o da gunde 1 yada 2 defa sizce normal mi, benım gıbı olan varsa lütfen yardım edin çok kafama takıyorum. 3 hazıranda randevum var cok merak edıyorum bebıslerım normal mı dıe
arkadaşlar ben temmuzda doğum yapıcam inşallah da size birşey sormak istiyorum.yan yatış yastığı almayı düşünüyorum da kullanan varmı acaba.hangi marka kullanıyorsunuz?acaba bebek rahat ediyormu ki.bir de ucuzlarıyla pahalıları arasında ne fark var?teşekkür ederim şimdiden.
herkese merhaba,
ne güzel bir ortam kurmussunuz. Ben 9 haftalık hamileyım ikiz bebeklerime 8. haftada kalp atışlarını duyduk. 10. haftada tekrar doktora gıdecegız. Fakat benim hiç belirtim yok. ilk haftalarda goguslerım sıstı , sımdı onlarda ındıler. 6 7 8. haftalarda sabahları bıraz akıntım oluyordu oda azaldı sımdı. ne miğdem bulanıyor, ne basım donuyor. sadece arasıra adet olucakmısım gıbı sancı gırıp gecıyor o da gunde 1 yada 2 defa sizce normal mi, benım gıbı olan varsa lütfen yardım edin çok kafama takıyorum. 3 hazıranda randevum var cok merak edıyorum bebıslerım normal mı dıe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?