Ne kadar sıklıkla ve kaç ml mama veriyorsunuz kızlar? Bende mama takviyesi yapıyorum süt bazen yetiyor bazen yetmiyorbaşlarda şakır şakır geliyordu kırkından sonra artıyormuş dediler benim kırkından sonra azaldı,bebişin deiştahı arttı ama ayarı tutturabiliyor muyum bilmiyorum 90cc veriyorum mama günde 2 yada 3 kere
iyi ki var mamalar grubuna bende katılıyorum galiba
benimde sütüm yetmez oldu günde bir defa veriyoduk eskiden iki defa vermeye başladık 100 er ml mama.
heleki bebeğe yalnız bakınca dinlenemiyorum hiç ve buda sütü etkiliyo. mesela en çok uyuyup dinlenince sütüm çok oluyo, annem gittiğinden beri buda mümkün olmuyo ne yazık ki...
haa bide şu var mamalar zehir değil sonuçta. sütümün çok olduğu zaamanlarda fazla sütü sağardım. misafir geldiğinde yada biz gittiğimizde onu verirdim. bi kaç kişi aaaa mamamı o demez mi, mama olsa sanki zehir veriyorum çocuğa. gıcık oluyorum o tiplere...
benim oğlanda uyku sıfır heleki gündüzleri şöyle bi kaç saat uyumuyo tavşan uykusu gibi 10dk uyuyup ellerini hareket ettirince uyanıyo, bu normla bişey mi yaa... eşime diyorum dün biz çocuk bakmayı beceremedik, uyutamıyoruz bile.
merhaba prenses anneler ve minnak bebekler, hepinizi cok feci ozledim ben.
Mezocum gecerken adanada da yarim saat kahve molasi verin, gelin damati bulusturup 40 yil hatirinolacak bi kahve icelim sıtarbaksta :)
Hepinizi cok ve korkunc ozledimmmmmm
iyi ki var mamalar grubuna bende katılıyorum galiba
benimde sütüm yetmez oldu günde bir defa veriyoduk eskiden iki defa vermeye başladık 100 er ml mama.
heleki bebeğe yalnız bakınca dinlenemiyorum hiç ve buda sütü etkiliyo. mesela en çok uyuyup dinlenince sütüm çok oluyo, annem gittiğinden beri buda mümkün olmuyo ne yazık ki...
haa bide şu var mamalar zehir değil sonuçta. sütümün çok olduğu zaamanlarda fazla sütü sağardım. misafir geldiğinde yada biz gittiğimizde onu verirdim. bi kaç kişi aaaa mamamı o demez mi, mama olsa sanki zehir veriyorum çocuğa. gıcık oluyorum o tiplere...
benim oğlanda uyku sıfır heleki gündüzleri şöyle bi kaç saat uyumuyo tavşan uykusu gibi 10dk uyuyup ellerini hareket ettirince uyanıyo, bu normla bişey mi yaa... eşime diyorum dün biz çocuk bakmayı beceremedik, uyutamıyoruz bile.
bizim kız az önceki mesajı yazana kadar uyudu,
şimdi gerinerek bi uyanışı var ki sanarsın 5-6 saat deliksiz uyumuş
merhaba bacılar
hepinizi çok özledim, bebişimden hiç vakit kalmıyo,
her gece, bugünde bitti çk şükür diyorumkendimi yatağa attığım gibi uyuyorum hemen taki ayşe hatun uyanana kadar
bugün ilk kez evimizde kızımla yalnızız, kahvaltımı yaptırmadı bana fıstığım, şimdi yumdu gözlerini
35 günlük olduk, sağ gözünde iltihap var, boğazında hala hırıltısı var, mamayı kesebilirsin dedi doktorumuz, ama uyutamadığımda vericem artık,
banyo yaptırırken sakin ama sonrasında kızım huysuzlanıyo emmek istiyo sürekli şaşırıyo düzeni bebişimin
kv denen kişi 3 gün bizim zorumuzla geldi, gelmez olaydı, resmen nefret ettim kendisinden, kendi annem gibi bizimle ilgilenicek sandım, torununu sevicek sandım
ben yemek hazırladım o yedi, sonra kalan zmanında da yaa uyudu horul horul yada taktı kulaklığı radyo dinledi kadın bütün gün,
sabah 11 de uyandığında da, odama gelip '''iyi iyi çok güzel çok derin uyudum sırtım dinlendi, bebek de uslu maşallah dedi''
bu sırada kızım kucağımda emziriyorum kafam öne düşmüş uyukluyo haldeyim, biz bütün gece böyleydik , ağlamsın diye sürekli pışpışladım emzirdim,uyuyamadım dediğim halde, ''ben bebekle ilgileneyim sen biraz uyu demedi kadın yaaa
3. gün annem gelince, kaçar gibi gitti, giderken de demişki, gideyimde akşam oğlana yemek yapayım (30 yaşında bekar kaynım var, sadece uyumaya eve giden biri)
banyo yapacaktım, yanına getirdim koydum kızı, ana kucağını koltuğa koymuş, kendide sırtı dönük şekilde yerde oturmuş, kulağında kulaklık radyo dinliyo, ağlasa haberi olmaz şekilde, banyodan ağlama sesinide duydum zaten,
bi banyo en fazla 20 dk sürer yaaa, biraz sevsene torununu, altı temiz karnı tok, en fazla 2 sallasan uyuyacak yavrumm
diğer geline laf söylüyolardı, evine sokmuyo torunu seveemedik diye,
biz evimize çağırdık zoraki geldi, sevmek buysa sevdi heralde torununu
çok doluyum yaa
Canimmm.. Geçerken saat uygun olursa sende müsait olursan zevkle :))) ararım seni Adana'ya yaklasinca durumuna göre karar veririz..
Bir bebeği uyutamayanlar grubuna biz de dahiliz canım
Aysecikler aynı demek ki .. Benimki de 3-5 dk lik uykulardan gerine gerine kalkiyo :)
Cnm ben 4 saate bir 120ml veriyorum gunduzleri..gecelede kendi nezaman uyanir acikirsa artik..ama benim kizim sag gogsumu hic emmek istemiyor bagiriyor sag gogsumu alinca ztn o tarafatan hic gelmiyor sol gogusle idare ediyoruz iste:)
kızlaaar haftaya oğluşuma sünnet yaptırıyoruz..kazasız belasız atlatırız inşallah.yaptıran var mı diye merak ettim...
bizde bu hafta sonu görüşeceğiz çocuk cerrahıyla, belki hemen yapar belkide gün verir bakalım. bende çok korkuyorum herşey daha da zor olur mu diye ama çocuk doktoru bian önce yaptırmanız en iyisi dedi.
herkes gordu okudu sahit, sabah 8 aksam 23 arasi her daim uygun oluruz sekerim, muhakkak denk getir lutfen
ben de 12 nisanda anne oldum kızlar,gündüz idare ediyoruz ama gece yatarken mama veriyorum mutlaka yoksa uyku yok ve dinlenemeyince süt de yok maalesef,süt olup da esirgemiyoruz yani,bu arada kızlar doğum iznim haziranda bitecek,ücretsiz izin alacak durumum da yok,ankarada heyet raporu veren bi yer var mı lütfen biliyorsanız msj atın,Allah bebişlerimizi korusun
kızlaaar haftaya oğluşuma sünnet yaptırıyoruz..kazasız belasız atlatırız inşallah.yaptıran var mı diye merak ettim...
merhaba prenses anneler ve minnak bebekler, hepinizi cok feci ozledim ben.
Biz iyi diyelim iyi olalim, cinar cok simarik, yalandan inga inga aglamalari var, ciddiye almadigim zamanlarda bi bagrisi var ki sormayin. Sutum bi gun var bi gun yok, mama takviyeli gidiyoruz buna ragmen az kilo aldi, boyu hizli uzuyor ama, tepeden tirnaga tahlil yaptirdik nie cok az kilo aliyor diye, sonuclar temiz cikti. Sukurler olsun. Cumartesi mevludumuzu yaptik guzel gecti, cagirdigimiz cogu kisinin manisi cikti o yuzden sakindi sukurler olsun, universiteden en yakin arkadasim geldi ankaradan, bu mutlu animda yanimdaydi. Guzel guzel ikramliklar hazirladim.
Gecen hafta ise basladim, bu hafta da gidiyorum, yarim gun. Yilsonu yemegi sergi vs vs derken bu yarim gun bile cok yordu beni. Neyse calistigim bu gunler iznime eklenecek.
Kv konusuna girmek istemiorum, mezo gibi ben de cok severdim ama sogudum.
Voltaj canim cok gecmis olsun zehramiza, bi de ayak tabani mevzuu mu vardi? Cok gecmis olsun canim.
Wosgi canim cok gecmis olsun canim acil sifalar annecigine.
Mezocum gecerken adanada da yarim saat kahve molasi verin, gelin damati bulusturup 40 yil hatirinolacak bi kahve icelim sıtarbaksta :)
Hepinizi cok ve korkunc ozledimmmmmm
bizim kız az önceki mesajı yazana kadar uyudu,
şimdi gerinerek bi uyanışı var ki sanarsın 5-6 saat deliksiz uyumuş
Canım benimki uygun fiyatlıydı 15 tl gibi bişeydi işe yarıyor gaz sorunu azaldın diye Dr sağına yatır demişti yastık kullanmayınca ne zaman yan yatırsam sırt üstü buluyorum kuzumu birde bazen doyduktan sonra gazını çıkarmıyor ve sonrasında gaz kusturuyor o zamanda bir kurtarıcı kontrol etmek mutlak ama yinede bir nebze iç rahatlatıcı tek sorun benimki sünger ve çok tertiyor daha pahalı olanların iç malzemesi belki daha farklıdır
bendede war bebedorundu sanırım, aynı şeyi evdeki herhangi yastıkla yada battaniye ile yapabilirsin,
pahalısına hiç gere yok
terletme olayı doğru, ben ince battaniye serip öyle yatırıyorum
Ben eminönünden almıştım bi tane birkaç gün denedim hoşuma gitmedi çocuğu yan yatırmak yerine sırt üstü yatırdım kafasını yana çevirdim ben sürekli değişmeli olarak birgün sağına birgün soluna diye,
arkadaşlar ben temmuzda doğum yapıcam inşallah da size birşey sormak istiyorum.yan yatış yastığı almayı düşünüyorum da kullanan varmı acaba.hangi marka kullanıyorsunuz?acaba bebek rahat ediyormu ki.bir de ucuzlarıyla pahalıları arasında ne fark var?teşekkür ederim şimdiden.
hanipeks gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşnerdesin arkadaşım sen!!! bu kadar ara verilir mi? benim rekorumu kırıyordun nerdeyse
Biz yaptirdik dogdugu zaman, aglamamis bile yavrum :) bi haftada iyilesti bi sorun cikmadi cok sukur
Aynen bende uyuzum herseye karisanlara sanki fosur fosur sut varda biz vermiyoruz..banada cok diyorlar yazik yavruya tuh tuh anne sutunden mahrum mama iciyor diye.bebegim tok ve mutluysa bende cok mutlu oluyorum..gerisini salla gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?