2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Cnm ben 4 saate bir 120ml veriyorum gunduzleri..gecelede kendi nezaman uyanir acikirsa artik..ama benim kizim sag gogsumu hic emmek istemiyor bagiriyor sag gogsumu alinca ztn o tarafatan hic gelmiyor sol gogusle idare ediyoruz iste:)

Aynen bende uyuzum herseye karisanlara sanki fosur fosur sut varda biz vermiyoruz..banada cok diyorlar yazik yavruya tuh tuh anne sutunden mahrum mama iciyor diye.bebegim tok ve mutluysa bende cok mutlu oluyorum..gerisini salla gitsin

Canimmm.. Geçerken saat uygun olursa sende müsait olursan zevkle :))) ararım seni Adana'ya yaklasinca durumuna göre karar veririz..

Bir bebeği uyutamayanlar grubuna biz de dahiliz canım

bizim kız az önceki mesajı yazana kadar uyudu,

şimdi gerinerek bi uyanışı var ki sanarsın 5-6 saat deliksiz uyumuş

Aysecikler aynı demek ki .. Benimki de 3-5 dk lik uykulardan gerine gerine kalkiyo :)

SEn insanlik edip cagirmissin neguzel..tabikide gucune gider bosver ama takma..insanin kendi annesi gibi yok negzl kendi annene cekinmeden herseyi diyebiliyor insan..halbusi kadin olarak seni anlamali ama nerde..

herkes gordu okudu sahit, sabah 8 aksam 23 arasi her daim uygun oluruz sekerim, muhakkak denk getir lutfen

ben de 12 nisanda anne oldum kızlar,gündüz idare ediyoruz ama gece yatarken mama veriyorum mutlaka yoksa uyku yok ve dinlenemeyince süt de yok maalesef,süt olup da esirgemiyoruz yani,bu arada kızlar doğum iznim haziranda bitecek,ücretsiz izin alacak durumum da yok,ankarada heyet raporu veren bi yer var mı lütfen biliyorsanız msj atın,Allah bebişlerimizi korusun

Cnm ben 4 saate bir 120ml veriyorum gunduzleri..gecelede kendi nezaman uyanir acikirsa artik..ama benim kizim sag gogsumu hic emmek istemiyor bagiriyor sag gogsumu alinca ztn o tarafatan hic gelmiyor sol gogusle idare ediyoruz iste:)

Bende aynı şekilde 3-4 saate bir 120 cc mama veriyorum gece keyfi yerindeyse ortalama 5 saat uyuyo 1 defa mama veriyorum sağdığım sürüde gündüz veriyorum ama onu saymıyorum bile çünkü verdiğim 120 cc süt ile 1 saat tok kalmıyor 1 saat içinde en az 60 cc daha mama emiyor

kızlaaar haftaya oğluşuma sünnet yaptırıyoruz..kazasız belasız atlatırız inşallah.yaptıran var mı diye merak ettim...

bizde bu hafta sonu görüşeceğiz çocuk cerrahıyla, belki hemen yapar belkide gün verir bakalım. bende çok korkuyorum herşey daha da zor olur mu diye ama çocuk doktoru bian önce yaptırmanız en iyisi dedi.

bizde bu hafta sonu görüşeceğiz çocuk cerrahıyla, belki hemen yapar belkide gün verir bakalım. bende çok korkuyorum herşey daha da zor olur mu diye ama çocuk doktoru bian önce yaptırmanız en iyisi dedi.

zaten huysuz bizimkiler daha ne kadar huysuzlaşabilirler die düşünüyorum temmuz:)))bnm yeğenlerde iltihaplanma ve mecburi sünnet oldu ikisinde ve psikolojik açıdan yanlış bi zaman olan 3-4 yaşlarına denk geldi öle olmasındansa en fazla bi hafta huysuzluk çekip bu travmayı yaşatmak istemedim oğluşa

herkes gordu okudu sahit, sabah 8 aksam 23 arasi her daim uygun oluruz sekerim, muhakkak denk getir lutfen

Tmm canım Cumartesi tlf açık olsun o zaman :))

Ben aldım 40 gun Ankara'da değilim ama sana sunu onerebilirim.. Özel hastanede dogum yaptıysan git doktorunla konus.. Genelde sorunsuz veriliyor diye biliyorum. Son ihtimal de eğer gorevin acısından sorun olmayacaksa herhangi bir psikiyatristen dogum sonrası depresyon diyerek verebiliyorlar..

hanipeks gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş nerdesin arkadaşım sen!!! bu kadar ara verilir mi? benim rekorumu kırıyordun nerdeyse

bizim kız az önceki mesajı yazana kadar uyudu,

şimdi gerinerek bi uyanışı var ki sanarsın 5-6 saat deliksiz uyumuş

canım aynen var ya.... bir geriniyor benim kızım da şöööle popoyu çıkara çıkara, ısırasım geliyor yaa resmen kuşum benim yaaa

bu arada kızlar şansıma bahtıma sövesim var resmen... günlerdir sütüm az diye diye gezdim tam arttı diyordum ya bir kaç gündür... dinleyin başıma geleni. wee miydi neydi manuel pompa vardı kendi başıma asla kullanamayacağım bir de medela elektirikli pompam vardı evde çok memnun olduğum. dün gereksiz eşyaları atma günümdü, manuel pompayı attım bugün de elektirikli bozuldu!!!! sövmek istediğim nokta ise günlerce az olduğundan beni kıvrandıran göğüslerim patlamak üzere, kızım da sabahtan beri emeceğine devirmiş kelteri, uyuyup duruyor ya, elimle azıcık azıcık sağdım ama yetmediği gibi ağrıdan dokunamıyorum bile taş gibi olmuşlar (iyi anlamda taş değil tabi )

bendede war bebedorundu sanırım, aynı şeyi evdeki herhangi yastıkla yada battaniye ile yapabilirsin,
pahalısına hiç gere yok
terletme olayı doğru, ben ince battaniye serip öyle yatırıyorum

çok teşekkürler arkadaşlar en iyisi alayım uygun fiyatlısından işime yararsa kullanayım olmazsa da kullanmam

Ben sadece 1 kere kullanabildim

Aynen bende uyuzum herseye karisanlara sanki fosur fosur sut varda biz vermiyoruz..banada cok diyorlar yazik yavruya tuh tuh anne sutunden mahrum mama iciyor diye.bebegim tok ve mutluysa bende cok mutlu oluyorum..gerisini salla gitsin

herkese merhaba;
oğluşumun hastalıklarını çok şükür atlattık bende ilk kez girebildim benim durumumda sizinle aynı mama veriyorum.2 hafta öncesine kadar yine bi kaç çay kaşığı vardı onu bile veriyodum ama 1 çay kaşığından aza düşünce vede sık sık sırtımı üşütünce bıraktım napıyım aynen görenler ayy keşke ane sütü verseydin dedikçe gırtlaklarını sıkasım geliyo.bi akıllı onlar sanki benim lohusalığımda bile yalnızdım 1 gece bile kimse yanımda kalmadı sadece eşim hast.de refakat etti o da 3 gün sonra işe başladı erken doğum yalnızlık yorgunluk derken süt olmadı maalesef. oğlan da sağolsun gündüz hiç uyumuyor dr a sorduk gece uyuyosa normal dedi hoş onda da kalkıp 3 saatte bir mama veriyorum yoruluyorum ama değer gözüme bakıp bi kahkaha atışı var senden önce yaşadığım hayatmıymış oğlum dedirtiyor bana.benim eşimde mamayla büyümüş hiç anne sütü almamış napalım öyle de böylede büyüycekler Allah'ın izniyle.

bide egomego arkadaşın oğlu nasıl oldu bilen varmı inşallah evlerindedirler şimdi

Ne olmus mamayla büyüyorsa bebeler..sırf bu ayiplamalar ýüzünden coğu anne gizliyor mama verdiğini ve psikolojik olarak yetersiz görüyor kendini..kimse müdahale etmese ne olur yaaniii..

Ben emziriyorum ama gerekirse mana da verirdim,kimseyi de ilgilendirmez..milletce bayiliyoruz yorun yapmaya hep...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…