Canım benim 9 ay boyunca o filmlerdeki belirtilerin hiçbiri olmadı sadece 2. Aydan 3. Ay sonuna kadar akşamları uyku çöküyordu ve birazcık göğüslerim acıdı akıntımda 8 ve 9. Ayda oldu o kadar sonrada doğurdum zaten :)
Ne olmus mamayla büyüyorsa bebeler..sırf bu ayiplamalar ýüzünden coğu anne gizliyor mama verdiğini ve psikolojik olarak yetersiz görüyor kendini..kimse müdahale etmese ne olur yaaniii..
Ben emziriyorum ama gerekirse mana da verirdim,kimseyi de ilgilendirmez..milletce bayiliyoruz yorun yapmaya hep...
cok sagol cevap verdıgın ıcın stres oldum resmen hiç belirtim yok die içim rahatadı biraz. etrafımdakıler guluo bana ne guzel hamılelık gecırıyosun tadını cıkart dıe ben üzülüyorum. artık kafama takmıyım. darısı benım basıma ıns bende bebıslerımı kucagıma aldıgım gunlerı görürüm senin gibi :)
benim oğlanda uyku sıfır heleki gündüzleri şöyle bi kaç saat uyumuyo tavşan uykusu gibi 10dk uyuyup ellerini hareket ettirince uyanıyo, bu normla bişey mi yaa... eşime diyorum dün biz çocuk bakmayı beceremedik, uyutamıyoruz bile.
3.5 yıl önce babamı kan kanserinden kaybettik
Bugün anneme cilt kanseri teşhisi kondu korkuyorum
Dualarınızı bekliyorum...
herkese merhaba;
oğluşumun hastalıklarını çok şükür atlattık bende ilk kez girebildim benim durumumda sizinle aynı mama veriyorum.2 hafta öncesine kadar yine bi kaç çay kaşığı vardı onu bile veriyodum ama 1 çay kaşığından aza düşünce vede sık sık sırtımı üşütünce bıraktım napıyım aynen görenler ayy keşke ane sütü verseydin dedikçe gırtlaklarını sıkasım geliyo.bi akıllı onlar sanki benim lohusalığımda bile yalnızdım 1 gece bile kimse yanımda kalmadı sadece eşim hast.de refakat etti o da 3 gün sonra işe başladı erken doğum yalnızlık yorgunluk derken süt olmadı maalesef. oğlan da sağolsun gündüz hiç uyumuyor dr a sorduk gece uyuyosa normal dedi hoş onda da kalkıp 3 saatte bir mama veriyorum yoruluyorum ama değer gözüme bakıp bi kahkaha atışı var senden önce yaşadığım hayatmıymış oğlum dedirtiyor bana.benim eşimde mamayla büyümüş hiç anne sütü almamış napalım öyle de böylede büyüycekler Allah'ın izniyle.
bide egomego arkadaşın oğlu nasıl oldu bilen varmı inşallah evlerindedirler şimdi
Bende aynı şekilde 3-4 saate bir 120 cc mama veriyorum gece keyfi yerindeyse ortalama 5 saat uyuyo 1 defa mama veriyorum sağdığım sürüde gündüz veriyorum ama onu saymıyorum bile çünkü verdiğim 120 cc süt ile 1 saat tok kalmıyor 1 saat içinde en az 60 cc daha mama emiyor
Hem depresyon hem is bi de bebek olunca giremedim kiii, nasilsin?
Tmm canım Cumartesi tlf açık olsun o zaman :))
Tamam anlastik arkadasim cok heyecanlandik kiiii :)
Merve'm Allah acil şifa versin anneciğine, Allah onların eksikliğini göstermesin bizlere.
Kızlar, benim de bir göğsüm ölmek üzere çok az süt geliyor 5 dk bile emmeden çekiştirmeye başlıyor oğluşumBasıyor yaygarayı Ne yapmalıyım da sol göğsümden de sağ göğsüm gibi süt alabilmeliyim??? Var mı bilgisi olan?
Tek göğüsle nereye kadar gider ki?
Bir de göğüslerim çok büyüdüğü için kıyafetlerde kötü bir görüntü oluşturuyor, ne takıyorsunuz siz? Ben sadece emzirme atleti kullanıyorum, toparlayıcı sütyen alsam emzirmek zor olacak. Bildiğiniz farklı bir yöntem var mı?
Ben de tatil istiyorum AYVALIK falan ama bizim herif götürür mü bakalım.
Kayınvalidem daha çok önceden bu konunun önünü kesmeye çalışmıştı bebekle tatile mi gidilir diye. Geçen yaz evlendik ramazan girdi balayı yapamadık bu yıl istiyoruz. Kv de ben de sizinle geleyim çocuğa bakarım diyor BALAYI'na haa :))) Eşim de ben karımla ve çocuğumla gideceğim dedi kv ne dese beğenirsiniz otel parası için diyorsan ben kendi paramı öderim :S
İnsan biraz anlayışlı olmalı değil mi???? Hiç gitmem daha iyi.
Haaa ASIL BOMBA !!!! Bebişimin çamaşırlarını yıkamıştım ilk haftalarda. Asmak için çıkarırken makineden ne göreyim???? Bebişimin minicik kıyafetleri arasında koca koca donlar!!! Kayınvalide'nin eşime savunması "Kirli değildiler terlediğim için çıkarmıştım" GÜLER MİSİN AĞLAR MISIN????
DEDİKODUmu da yaptım :))) Öpüyorum sizleri
NOT: Dr. Kadir Tuğcu Bu yazıya bir göz atın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?