2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

cok sagol cevap verdıgın ıcın stres oldum resmen hiç belirtim yok die içim rahatadı biraz. etrafımdakıler guluo bana ne guzel hamılelık gecırıyosun tadını cıkart dıe ben üzülüyorum. artık kafama takmıyım. darısı benım basıma ıns bende bebıslerımı kucagıma aldıgım gunlerı görürüm senin gibi :)

Evet canım o yetersizlik hissi bende fazlasıyla var eşim geçen gün eskisi kadar emzirmiyorsun neden ? deme gafletinde bulundu artık canıma tak etti başladım bende sanki süt varda emzirmiyorum bütün gün emzirmeye çalışıyorum süt çekip çekip gelmeyince çocuğum öğürmeye başlıyo iki Yudum emdiyse onuda kusuyor doğumdan beri süt yok süt az diye diye canımı yakıyorsunuz hepiniz ne kadar uyudun ne kadar yedin diyen yok senin annende seni hak geçmesin diye kardeşini emzirdiği kadar emzirmiş süt olduğu halde memeden kesmiş git onada neden diye sor dedim adam ağzını açtığına pişman oldu

Canım hamilelik doğumun 2. Gününde hiç olmamış gibi unutulan bişey o yüzden TADINI ÇIKAR :)

selam kızlar
şu mama meselesi milleti gerdi
sanki süt varda biz vermiyoruz. ben de veriyorum mama
hem de burada siz kardeşlerimden edindiğim bilgiler doğrultusunda.
tüm gün meme ağzında doymuyor doymuyor ağlıyor ne yapalım mama vermeyelimde
böyle olunca yorgunluğum kat kat artıyor.
valla evde bırakın yemek yapmayı pişmiş yemeği yemeğe zamanım olmuyor.
karnını iyice doyurursam 1 saat te olsa zamanım oluyor

canım ben de başta ikizlere hamileydim. aynı senin gibiydim.
benim bebişlerin birinin kalbi durdu. şimdi tek yavrumlayım.
Allah hamileliğini hayırlı uğurlu eylesin.
başta çok üzülmüştüm ama biri gitti diye
hamile iken ve doğurduktan sonra da iyi ki tek dedim.
senin içinde hayırlısı olsun canım.
kendini çok dinleme keyfini çıkar

bir de 0var tabii,ne yiyorsun ,Uyuyor musun diye soran yok...yerse sütû artar annenin...Benim bir akrabanın da gelini aynı Zaman doğurdu,kızın bebeği zayıf,tek başına bakıyor bebeği ,bizİm akraba alt katta Oturduğu halde Çıkmıyormuş yanına ,kız bütün gün ne yer ne içer kim bilir.Annesi de Uzak..Allahtan benim annem hep Yanında.karşı sokakta oturuyor,yani bir yere gitmeyecek,hep yanlmda eksik olmasın.çok şanslıyım ben

kizimin da uykusu 4-5 gundur boyle sıçrayip kalkiyo 5 dk sonra. ben artik kundak yapip yatiriyorum işe yaradi, tavsiye ederim. bu sıcakta içim gidiyo ama uyku onun icin daha onemli, napayim

Cnm bebisler doysunlarda baska birsey istemem..etrafdakiler karismayi pek bi sever ztn..benim kvde gecende kizimi seviyor konusuyor onunla diyorki:ahh kiziiim anne seni doyuramiyormu sana yetmiyormu??!! O an oturup ufak cocuk gibi aglayabilirdim;( cahilligine verdim..dedigin gibi bir gulusleri dunyaya bedel :)

Bende kendi emzirdigimi sifa niyetine veriyorum:) karninin doymasina yetmiyor cunki..

Bu bebe bu biberona ne tez alisiyor ya ( tek gogsum catladi yara oldu tek memeye kaldik digerini sagip veeiyorum biberondan sonraki ogunde memeyi tutmaya ugrasiyor daha dogrusu ugrasmiyor saat 5 ten beri gaz sancisi var patir patir pirtlatiyor yine de rahatlayamadi tam. Kucagima alip yuzukoyun yatiriyirum poposuna gaz cikarir gb vuruyorum oyle rahatlayip uyuyor uyandigi zaman yuzunun her yerini cizmis azman kilikli :))))

3.5 yıl önce babamı kan kanserinden kaybettik
Bugün anneme cilt kanseri teşhisi kondu korkuyorum
Dualarınızı bekliyorum...

Merve'm Allah acil şifa versin anneciğine, Allah onların eksikliğini göstermesin bizlere.

Kızlar, benim de bir göğsüm ölmek üzere çok az süt geliyor 5 dk bile emmeden çekiştirmeye başlıyor oğluşum Basıyor yaygarayı Ne yapmalıyım da sol göğsümden de sağ göğsüm gibi süt alabilmeliyim??? Var mı bilgisi olan?
Tek göğüsle nereye kadar gider ki?

Bir de göğüslerim çok büyüdüğü için kıyafetlerde kötü bir görüntü oluşturuyor, ne takıyorsunuz siz? Ben sadece emzirme atleti kullanıyorum, toparlayıcı sütyen alsam emzirmek zor olacak. Bildiğiniz farklı bir yöntem var mı?

Ben de tatil istiyorum AYVALIK falan ama bizim herif götürür mü bakalım.
Kayınvalidem daha çok önceden bu konunun önünü kesmeye çalışmıştı bebekle tatile mi gidilir diye. Geçen yaz evlendik ramazan girdi balayı yapamadık bu yıl istiyoruz. Kv de ben de sizinle geleyim çocuğa bakarım diyor BALAYI'na haa :))) Eşim de ben karımla ve çocuğumla gideceğim dedi kv ne dese beğenirsiniz otel parası için diyorsan ben kendi paramı öderim :S
İnsan biraz anlayışlı olmalı değil mi???? Hiç gitmem daha iyi.

Haaa ASIL BOMBA !!!! Bebişimin çamaşırlarını yıkamıştım ilk haftalarda. Asmak için çıkarırken makineden ne göreyim???? Bebişimin minicik kıyafetleri arasında koca koca donlar!!! Kayınvalide'nin eşime savunması "Kirli değildiler terlediğim için çıkarmıştım" GÜLER MİSİN AĞLAR MISIN????

DEDİKODUmu da yaptım :))) Öpüyorum sizleri

NOT: Dr. Kadir Tuğcu Bu yazıya bir göz atın derim.

canım benim bende aynen senin istediğinden istiyorum ama büyük oğlum çok el ayak gidemiyorum.. hiç düşünme yavrunu bende büyük oğlum 2 aylıkken arabayla istanbula gittim 12 saat geze geze bu dönem fazla sıkıntıları olmuyor sadece arabada terletmemeye dikkat edin ve güzel bir yatak yap arkaya hiç bişey olmaz allahın izniyle..
kv afedersinde oha diyorum aşmış artık kendini kıyafet ayrı bir saçmalık..
tatile gelmek istemesi ayrı sakın izin verme.. çok pişman olursun..

hanipeks hoşgelmişin canım iyi olmanıza sevindim...
iş ve bebek çok zor en zor dönemler sık uyanmalar uykusuz işe gitmeler
allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…