3.5 yıl önce babamı kan kanserinden kaybettik
Bugün anneme cilt kanseri teşhisi kondu korkuyorum
Dualarınızı bekliyorum...
3.5 yıl önce babamı kan kanserinden kaybettik
Bugün anneme cilt kanseri teşhisi kondu korkuyorum
Dualarınızı bekliyorum...
kv ve görümce oğlumla fazla ilgileniyolar çok bıktım napabilirim yani çocuğu rahat bırakmıyolar uyumasına müsade etmiyolar sürekli çocuğu yatırdığım yeri değişip odadan odaya taşıyolar dk.başı bi gidip bakim diyolar kucaklarına alıp geri dönüyolar benim kucağıma vermiyolar en siniride bu haftasonundan çıkınca çocuk resmen pazartesi sendromu yaşıyo
son 3 haftadır kv sırayla akraba,komşu,eski komşu,akrabalar die 4 ayrı gün yaptı dördünede bizi çağırıyo ben ayağına gidiyorum misafirlerine hizmet eidyorum çcuk oyuncak gibi elden ele dolaşıyo.dün yine misafiri varmış bi gün önce aradı gelemem dedim baktım dün yine arıyo tlfları kapadım fişten çektim sinirimden 75 yaşında kadın istediği şeyi kabul ettirene kadar tekrar ediyo bende artık utanıp kabul ediyorum ama artık dayanamıyorım evin anahtarıda var kendinde bi bakıyorum kapı açılmış içerde halbuki anahtarları kapıda kalma durumunda kullanamak iiçin birbirimize vermştik çocuğu kendisi doğurdu sanıyo kadın eli kulağında kalbini fena kırcam o olcak sonunda
Merve'm Allah acil şifa versin anneciğine, Allah onların eksikliğini göstermesin bizlere.
Kızlar, benim de bir göğsüm ölmek üzere çok az süt geliyor 5 dk bile emmeden çekiştirmeye başlıyor oğluşumBasıyor yaygarayı Ne yapmalıyım da sol göğsümden de sağ göğsüm gibi süt alabilmeliyim??? Var mı bilgisi olan?
Tek göğüsle nereye kadar gider ki?
Bir de göğüslerim çok büyüdüğü için kıyafetlerde kötü bir görüntü oluşturuyor, ne takıyorsunuz siz? Ben sadece emzirme atleti kullanıyorum, toparlayıcı sütyen alsam emzirmek zor olacak. Bildiğiniz farklı bir yöntem var mı?
Ben de tatil istiyorum AYVALIK falan ama bizim herif götürür mü bakalım.
Kayınvalidem daha çok önceden bu konunun önünü kesmeye çalışmıştı bebekle tatile mi gidilir diye. Geçen yaz evlendik ramazan girdi balayı yapamadık bu yıl istiyoruz. Kv de ben de sizinle geleyim çocuğa bakarım diyor BALAYI'na haa :))) Eşim de ben karımla ve çocuğumla gideceğim dedi kv ne dese beğenirsiniz otel parası için diyorsan ben kendi paramı öderim :S
İnsan biraz anlayışlı olmalı değil mi???? Hiç gitmem daha iyi.
Haaa ASIL BOMBA !!!! Bebişimin çamaşırlarını yıkamıştım ilk haftalarda. Asmak için çıkarırken makineden ne göreyim???? Bebişimin minicik kıyafetleri arasında koca koca donlar!!! Kayınvalide'nin eşime savunması "Kirli değildiler terlediğim için çıkarmıştım" GÜLER MİSİN AĞLAR MISIN????
DEDİKODUmu da yaptım :))) Öpüyorum sizleri
NOT: Dr. Kadir Tuğcu Bu yazıya bir göz atın derim.
kv ve görümce oğlumla fazla ilgileniyolar çok bıktım napabilirim yani çocuğu rahat bırakmıyolar uyumasına müsade etmiyolar sürekli çocuğu yatırdığım yeri değişip odadan odaya taşıyolar dk.başı bi gidip bakim diyolar kucaklarına alıp geri dönüyolar benim kucağıma vermiyolar en siniride bu haftasonundan çıkınca çocuk resmen pazartesi sendromu yaşıyo
son 3 haftadır kv sırayla akraba,komşu,eski komşu,akrabalar die 4 ayrı gün yaptı dördünede bizi çağırıyo ben ayağına gidiyorum misafirlerine hizmet eidyorum çcuk oyuncak gibi elden ele dolaşıyo.dün yine misafiri varmış bi gün önce aradı gelemem dedim baktım dün yine arıyo tlfları kapadım fişten çektim sinirimden 75 yaşında kadın istediği şeyi kabul ettirene kadar tekrar ediyo bende artık utanıp kabul ediyorum ama artık dayanamıyorım evin anahtarıda var kendinde bi bakıyorum kapı açılmış içerde halbuki anahtarları kapıda kalma durumunda kullanamak iiçin birbirimize vermştik çocuğu kendisi doğurdu sanıyo kadın eli kulağında kalbini fena kırcam o olcak sonunda
canım allah yardımcın olsun...o çocuğun uykusu problemli olur izin verme aynısını yaşadım seninki 75 yaşındaymış benim 45 yaşında yedi o haltları tavrını koy
yoksa olan oğluşunla senin psikolojine olur ... dayak yedim o yüzden lohusa lohusa... hala oğlumu bizde kalsın bir süre diyerek benden uzaklaştırmaya çalışıyor
ilk bebeklerde kendi çocukları zannediyorlar bizlere yakıştıramıyorlar... bol sabırlar canım...
slm kızlar... meme uçlarımın acısından artık dik yürüyemiyorum kambur olcam bu gidişlenapcam ben yaaa???
slm kızlar... meme uçlarımın acısından artık dik yürüyemiyorum kambur olcam bu gidişlenapcam ben yaaa???
kizlar 6 ay doğum izni bu hafta başbakana sunulcakmiş,haberlerde izledik gece eşimle..size bir an önce haber vereyim telaşiyla çayımi dökktüm yatak örtüme,simdi onu yıksmalıyım...öpüldünuzzzzz..
sağol canım... bi sordurayım eczaneye ama sanmıyorum mahrum bi ilçede yaşıyorum çocuk doktorunun bile olmadığı bir yer...Cnm burda eczanelerde soguk kompressler satiliyor mucizevi birsey 1gun icinde geciriyor agriyi..eczaneye bir sor bakalim trde varmi? Gecmis olsun
benimde oyleydi garmastan pomad diye bi krem tavsiye etti arkadasım 3 4 güne gecti
sağol canım... bi sordurayım eczaneye ama sanmıyorum mahrum bi ilçede yaşıyorum çocuk doktorunun bile olmadığı bir yer...
garmastan duydum da canım denemedim lanolin kullanıyordum bir türlü geçmedi çataldı yarıldı resmen ama çok şükür kanamıyor... tahin yağı, zeytin yağı deniyorum ama sanki fayda yok yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?