2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar mama konusunda bende yorum yapmak istiyorum siz kullandınız için yetersiz gözüyle görülüyorsunuz bende vermediğim için
bende ağladıkça doymuyr herhalde mama verlim cümlelerinden bıktım ve her ağldığında başka bir derdi oluyor yavrunun
bu insanlar her şeki,lde karışırlar emin olun...
bu arada dereotu tüketiyorum yemeklerden 15 dakika önce süt yapıyor ve iştah kesiyor bilginiz olsun..

kv ve görümce oğlumla fazla ilgileniyolar çok bıktım napabilirim yani çocuğu rahat bırakmıyolar uyumasına müsade etmiyolar sürekli çocuğu yatırdığım yeri değişip odadan odaya taşıyolar dk.başı bi gidip bakim diyolar kucaklarına alıp geri dönüyolar benim kucağıma vermiyolar en siniride bu haftasonundan çıkınca çocuk resmen pazartesi sendromu yaşıyo
son 3 haftadır kv sırayla akraba,komşu,eski komşu,akrabalar die 4 ayrı gün yaptı dördünede bizi çağırıyo ben ayağına gidiyorum misafirlerine hizmet eidyorum çcuk oyuncak gibi elden ele dolaşıyo.dün yine misafiri varmış bi gün önce aradı gelemem dedim baktım dün yine arıyo tlfları kapadım fişten çektim sinirimden 75 yaşında kadın istediği şeyi kabul ettirene kadar tekrar ediyo bende artık utanıp kabul ediyorum ama artık dayanamıyorım evin anahtarıda var kendinde bi bakıyorum kapı açılmış içerde halbuki anahtarları kapıda kalma durumunda kullanamak iiçin birbirimize vermştik çocuğu kendisi doğurdu sanıyo kadın eli kulağında kalbini fena kırcam o olcak sonunda

Canım ya gercekten cok can sıkıcı bir durum.. İnsanlar yaslandikca laftan sözden anlamıyor sabır diliyorum sana..

çüş diyorum kadına nerde yetişmiş bu kadın hijyen sıfır. bende demin kendikimin dedikodusunu yaptım ama senin kide bi acayipmiş geröekten hemen tekrar yıkasaydın bebeğinin kıyafetlerini.tatilede asla onuda almayın bizde de aynı olay var ama benim eşim dünden razı.bizide yazlığa çağıroyolar ama bilmiyom şimdilik hele onlar gitsinde bi an önce eylül de bakarız ekmek için şimdiden bahane düşünüyorum.

canım allah yardımcın olsun...o çocuğun uykusu problemli olur izin verme aynısını yaşadım seninki 75 yaşındaymış benim 45 yaşında yedi o haltları tavrını koy
yoksa olan oğluşunla senin psikolojine olur ... dayak yedim o yüzden lohusa lohusa... hala oğlumu bizde kalsın bir süre diyerek benden uzaklaştırmaya çalışıyor
ilk bebeklerde kendi çocukları zannediyorlar bizlere yakıştıramıyorlar... bol sabırlar canım...

Cnm dayagi kimden yedin??

kizlar 6 ay doğum izni bu hafta başbakana sunulcakmiş,haberlerde izledik gece eşimle..size bir an önce haber vereyim telaşiyla çayımi dökktüm yatak örtüme,simdi onu yıksmalıyım...öpüldünuzzzzz..

slm kızlar... meme uçlarımın acısından artık dik yürüyemiyorum kambur olcam bu gidişle napcam ben yaaa???

merve Allah annene acil şifalar versin inşallah.

mama veren arkadaşlar, ben sadece anne sütü veriyorum ama kızım aç kalıyomuş gibi hissediyorum. bazen çok ağlıyo. mamayı bir türlü içiremedik. iki farklı mama denedik olmadı. kaşıkla falan da almıyo. hatta biberonu hiç tutmuyo. bazen sütümü sağıyorum akmasın diye. onu bile içmiyo. artık bıraktım ben de, ha akıp ziyan olmuş ha biberonda kalmış diyorum. bu arada emziğe fena alıştı kızım. uyurken uzun bi süre bırakmıyo emziği. kendi kendine atmazsa, biz ağzından alınca uyanıyo ağlıyo. memeyi emme süresi de çok kısa. 5 dk emiyo, 5-10 dk uyukluyo. sonra tekrar 5 dk emiyo. sizce doyuyo mudur? yoksa emzik yüzünden aç kalıyo olabilir mi?

Cnm bnm Allah şifa versin inşallah ..

Nasılsınz canlar

Kv. Ve kb. Anjio olcaklar akşam koşuşturmamız çok yazamıorum bişe

Dün de bnm migrenim tuttu hastanede yattım çok şükür geçti

Ama nedeni regl olmam, bi kaç gündür çikolataya fln baya bi düştüm belliydi olacağm bgn oldum

Selim bebekden hala haber yok meraktayım ...

kizlar 6 ay doğum izni bu hafta başbakana sunulcakmiş,haberlerde izledik gece eşimle..size bir an önce haber vereyim telaşiyla çayımi dökktüm yatak örtüme,simdi onu yıksmalıyım...öpüldünuzzzzz..

Evet bu haber çok güzel ama bize yetişir mı acaba yasalaşması.Küçük gün farklarıyla kaçırmaktan korkuyorum açıkcası

Slm oncelikle hastalara sifa diliyorum kizlar cok sagol un annem ins. Çabuk iyileşir .onu düşünmekten cocuklarin derdini unuttum aglamalari bana nini gibi gelio aksi gibi ufaklik bugun çok huysuz aksam 8 de otobüsle bursaya gitcez 2 oglum ve ben bakalim nasil gecicek yolculugumuz .

Cnm burda eczanelerde soguk kompressler satiliyor mucizevi birsey 1gun icinde geciriyor agriyi..eczaneye bir sor bakalim trde varmi? Gecmis olsun
sağol canım... bi sordurayım eczaneye ama sanmıyorum mahrum bi ilçede yaşıyorum çocuk doktorunun bile olmadığı bir yer...
benimde oyleydi garmastan pomad diye bi krem tavsiye etti arkadasım 3 4 güne gecti

garmastan duydum da canım denemedim lanolin kullanıyordum bir türlü geçmedi çataldı yarıldı resmen ama çok şükür kanamıyor... tahin yağı, zeytin yağı deniyorum ama sanki fayda yok yaaa

kızlar başka meme sorunu yaşayan oldumu.. çatladı yarıldı meme uçlarım yanıyo acıyo sızlıyo zor emziriyorum bebeğimi... neler kullandınız krem ya da yağ falan sürünce göğüs pedi mi kullandınız açık mı gezdiniz memenizi... napcam neolur yardım edin dua edin... nasıl bi yöntem kullanıcam... hoş mahrum bi ilçede olunce eczane sayısı az her aradığın yok napcam bilmiyorum

Insallah bulabilirsin cnm birde gogus kalkani varsa onunla emzir iyice iyiliesene kadar gogsun..benimde en baslarda olmustu cok fena bsy allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…