2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Insallah bulabilirsin cnm birde gogus kalkani varsa onunla emzir iyice iyiliesene kadar gogsun..benimde en baslarda olmustu cok fena bsy allah yardimcin olsun

canım eşim gitmiş almış başı çk büyüktü kızım alamadı almaya çalışırken de ben de çok acı çektim netten avent göğüs kalkanı sipariş ettim bakalım nasıl bişey ama onla emzirilmiyo sanırm...

Rabbim şifa versin canım,
dua ettim inşallah

Cnm insallah annen sagligina kavusur rabbim sifasini versin babaninda mekani cennet olsun.allah rahmet eylesin

Canim benim cok gecmis olsun, acil sifalar diliyorum

merve geçmiş olsun canım rabbim annene tez zamanda şifa versin....

Allah sifa versin canim

Allah acil şifalar versin canım bugün dua edicem annene

Allah razı olsun hepinizden

Cuma günü ameliyata girecek annem kitle alınacak
Öyle korkuyoki cnm bnm inşallah başka yerlere sıçramamıştır illet
Şifa için 12 bin ihlas başlıcam
Almak isteyen olursa kızlar buradan yazarmısınız
Allah şifa bekleyen tüm hastalara şifa versin içindede anneme inşallah.

kizlar 6 ay doğum izni bu hafta başbakana sunulcakmiş,haberlerde izledik gece eşimle..size bir an önce haber vereyim telaşiyla çayımi dökktüm yatak örtüme,simdi onu yıksmalıyım...öpüldünuzzzzz..
kılpayı kaçıracağıma eminim, çünkü pazartesi benim başlamam gerekiyo. o zamana kadar yasa hayatta çıkmaz.

ben bir tüp garmastan pomad kullandım ama bence faydası olmadı. tahin yağını da denedim aynı şekilde sonuç aldım. kızımı emzirirken göğsümden parmak uçlarıma kadar sızlıyodu. zeytinyağının çok faydası oldu. göğüs pedini her değiştirdiğimde bir tatlı kaşığı kadar zaytinyağı koydum. hiç kuru bırakmamak gerekiyo. hemen geçmeyebilir ama sen mutlaka devam et, zamanla geçecektir.

Pembe bende göğüs yarasından cok çektim benimki söyle düzeldi. Her emzirmeden sonra ılık suyla yikayip iyice kurula, mümkünse biraz havayla temas etsin açık kalsın.. Sonra yağ yada krem ben tahin yağı kullandım sür ve kalkanı tak. Yani elbiseye temas etmesin ucu. Kalkan bulamazsan göğüs ucunu kapatacak bir kapak gibi birsey kullan, emzik kutusunun kapakları bile is görür. Maksat ucuna krem yada yağ fayda sağlasın. Benimki oyle gecti canım..

Canım Allah şifa versin inşallah sizlere bagislasin.. Ben 200 ihlasla başlayayım..

kılpayı kaçıracağıma eminim, çünkü pazartesi benim başlamam gerekiyo. o zamana kadar yasa hayatta çıkmaz.

.

Ben kaçırdım bile 40 gun rapor aldım

3 Hafta tek gogsumu yarikla emzirdim silikon meme ucu ile daha az aciyor emme sirasinda, en iyi ilac sutun bence gogus ucunu sutun icinde beklet silikon meme ucu bu konuda ise yariyor

Surekli gogus ucunda kalsin meme ucu akan sut yarayi iyilestiriyor hemde ped ile temas etmediginden aci daha az oluyor,
ayrica soguk su ile yikarsan gogus ucunu agriyi hafifletir ama sadece ucuna sur soguk su sutunu etkilemesin

Her emzirme sonrasi lansinoh krem surdum ama iyilestirmiyor yumusatiyor sadece

Sabah aksam pantenol merhem ile e vitamini karistirdim beklettim ama bunu mutlaka yika emzirmeden once
3 hafta boyle gecti cok yavas iyilesiyordu sonra annem geldi okudu ertesi gun butun agrim sizim gecti yarikta baya kapandi buyuk ihtimal tesaduf oldu ama yinede dene istersen

sağol canım.. peki her emzirmede göğüs pedini değiştiriyormusun çok kirlenmiyor da...

sağol canım... burda duyduklarımı deniycem bakalım inşallah geçer...

canım yara yok da yarık var bende... kalkan sipariş ettim netten gelmesini bekliyorum bakalım... sonra nasıl olcak...

bir de ben kızıma memeyi doğru aldıramıyorum yaaa nasıl becercem bilmiyorum belki de çatlağım ondan geçmiyor... kahverengi kısmın hepsini almıyo ağzına tam kavramıyo yaniii

kızlar şimdi bana kızacak ve zorun ne diyeceksiniz belik ama bişey sorcam bnm oğlum 2 gündür yeni doğmuş 2 günlük bebek gibi sürekli uyuyor gündüzleri gece de 10buçukta falan uyuyor sabah da 6buçukta uyanıyor geceyi gündüze çevirdi galiba yaaa((.gündüzleri bu kadar uyumuyodu 2 gündür böle hatta bi uykudan kalkıp emerken tekrar uyuyo.43 günlük bu arada

8 saat aralıksız mı uyuyor canım??

Merhaba hanımlar;

Kızımla ilgilenmekten pek giremiyorum.
İnşallah herkes ve bebekleriniz iyidir.

Forum sayfalarını okuyamadım. Egomego' nun Selim bebeği nasıl? İnşallah şifa bulmuştur.

Canım benimkide maşallah 40. Günden sonra sabah 8 gibi uyanıyo öğlen 1 e kadar oynaşıyoruz sonra uyuyor 3 gibi acıkıp uyanıyor hooop karnını doyurup 1-2 saat daha uyuyor sonra akşam ayakta 12 gibi uyuyor gece 4 e kadar arada aksilikler oluyor tabi ama bu haline binlerce şükür böyle olsun 10 tane çocuk büyütürüm :)

biz sabah 5buçuk 6buçuk gibi kalkıyoruz belli olmuyor sabah 9buçuğa kadar oynaşma ve kaka nöbetimiz var bizim ...bir de kimdi hatırlamıyorum bebeğin kesik süt gibi kusması değil de sütü geri kusması problem demişti biri bnm oğlan bikaç gündür bunu yapıo acaba ne gibi bi problemmiş biliyor musunuz????

Kv denin don olayına çok güldüm :)) herkesin başında var bi bela.. Benimki de sorumsuz aklı 5 karış havada 2 gün gel yanımda kal kırkım çıkana kdr dedim 2 çocuk doğurmuş 30 yıl öncesinde kalmış hatırlamıyormuş nasıl bakılacagını dedi.. Bende gelmeyınce ilk gelişimde yüz vermedim.. Şimdi suçlu benim.. Kendi annem hizmetçi ya 60 gundur bu evde.. Öyle sinirleniyorum ki bu mercimek kafalıların geldiği gün sütüm azalıyor göğüslerim cıvık cıvık geliyor bana..

Benim kizimda sabah 9gibi kalkiyor aksamda 21-22arasi uyuyor masallah diyelim..bi ara benim kizimda tum gun uyuyordu nerdeyse boya atacaginda oyle oluyor cok uyuyup cok acikiyorlar..

Kızlar gaz sancısı için ne veriyorsunuz?? Kafayı yıycem 3-4 saat uyuyan bebeğim 10 dk sonra uyanıyor ne gecemiz kaldı ne gunduzumuz

Ben medelanin gogus ucuyla emziriyorum yara oldugu zaman, boylari var onlarin standart 24 cm de buyuk geldiyse 20 cm ligini alabilirsin, birde bi tarafi kesik olanlardan al, bebegin nefes almasi daha rahat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…