Insallah bulabilirsin cnm birde gogus kalkani varsa onunla emzir iyice iyiliesene kadar gogsun..benimde en baslarda olmustu cok fena bsy allah yardimcin olsun
Rabbim şifa versin canım,
dua ettim inşallah
Cnm insallah annen sagligina kavusur rabbim sifasini versinbabaninda mekani cennet olsun.allah rahmet eylesin
Canim benim cok gecmis olsun, acil sifalar diliyorum
Merve'm Allah acil şifa versin anneciğine, Allah onların eksikliğini göstermesin bizlere.
Kızlar, benim de bir göğsüm ölmek üzere çok az süt geliyor 5 dk bile emmeden çekiştirmeye başlıyor oğluşumBasıyor yaygarayı Ne yapmalıyım da sol göğsümden de sağ göğsüm gibi süt alabilmeliyim??? Var mı bilgisi olan?
Tek göğüsle nereye kadar gider ki?
Bir de göğüslerim çok büyüdüğü için kıyafetlerde kötü bir görüntü oluşturuyor, ne takıyorsunuz siz? Ben sadece emzirme atleti kullanıyorum, toparlayıcı sütyen alsam emzirmek zor olacak. Bildiğiniz farklı bir yöntem var mı?
Ben de tatil istiyorum AYVALIK falan ama bizim herif götürür mü bakalım.
Kayınvalidem daha çok önceden bu konunun önünü kesmeye çalışmıştı bebekle tatile mi gidilir diye. Geçen yaz evlendik ramazan girdi balayı yapamadık bu yıl istiyoruz. Kv de ben de sizinle geleyim çocuğa bakarım diyor BALAYI'na haa :))) Eşim de ben karımla ve çocuğumla gideceğim dedi kv ne dese beğenirsiniz otel parası için diyorsan ben kendi paramı öderim :S
İnsan biraz anlayışlı olmalı değil mi???? Hiç gitmem daha iyi.
Haaa ASIL BOMBA !!!! Bebişimin çamaşırlarını yıkamıştım ilk haftalarda. Asmak için çıkarırken makineden ne göreyim???? Bebişimin minicik kıyafetleri arasında koca koca donlar!!! Kayınvalide'nin eşime savunması "Kirli değildiler terlediğim için çıkarmıştım" GÜLER MİSİN AĞLAR MISIN????
DEDİKODUmu da yaptım :))) Öpüyorum sizleri
NOT: Dr. Kadir Tuğcu Bu yazıya bir göz atın derim.
merve geçmiş olsun canım rabbim annene tez zamanda şifa versin....
Allah sifa versin canim
Allah acil şifalar versin canım bugün dua edicem annene
merve Allah annene acil şifalar versin inşallah.
mama veren arkadaşlar, ben sadece anne sütü veriyorum ama kızım aç kalıyomuş gibi hissediyorum. bazen çok ağlıyo. mamayı bir türlü içiremedik. iki farklı mama denedik olmadı. kaşıkla falan da almıyo. hatta biberonu hiç tutmuyo. bazen sütümü sağıyorum akmasın diye. onu bile içmiyo. artık bıraktım ben de, ha akıp ziyan olmuş ha biberonda kalmış diyorum. bu arada emziğe fena alıştı kızım. uyurken uzun bi süre bırakmıyo emziği. kendi kendine atmazsa, biz ağzından alınca uyanıyo ağlıyo. memeyi emme süresi de çok kısa. 5 dk emiyo, 5-10 dk uyukluyo. sonra tekrar 5 dk emiyo. sizce doyuyo mudur? yoksa emzik yüzünden aç kalıyo olabilir mi?
Allah razı olsun hepinizdenCnm bnm Allah şifa versin inşallah ..
Nasılsınz canlar
Kv. Ve kb. Anjio olcaklar akşam koşuşturmamız çok yazamıorum bişe
Dün de bnm migrenim tuttu hastanede yattım çok şükür geçti
Ama nedeni regl olmam, bi kaç gündür çikolataya fln baya bi düştüm belliydi olacağm bgn oldum
Selim bebekden hala haber yok meraktayım ...
kılpayı kaçıracağıma eminim, çünkü pazartesi benim başlamam gerekiyo. o zamana kadar yasa hayatta çıkmaz.kizlar 6 ay doğum izni bu hafta başbakana sunulcakmiş,haberlerde izledik gece eşimle..size bir an önce haber vereyim telaşiyla çayımi dökktüm yatak örtüme,simdi onu yıksmalıyım...öpüldünuzzzzz..
ben bir tüp garmastan pomad kullandım ama bence faydası olmadı. tahin yağını da denedim aynı şekilde sonuç aldım. kızımı emzirirken göğsümden parmak uçlarıma kadar sızlıyodu. zeytinyağının çok faydası oldu. göğüs pedini her değiştirdiğimde bir tatlı kaşığı kadar zaytinyağı koydum. hiç kuru bırakmamak gerekiyo. hemen geçmeyebilir ama sen mutlaka devam et, zamanla geçecektir.kızlar başka meme sorunu yaşayan oldumu.. çatladı yarıldı meme uçlarım yanıyo acıyo sızlıyo zor emziriyorum bebeğimi... neler kullandınız krem ya da yağ falan sürünce göğüs pedi mi kullandınız açık mı gezdiniz memenizi... napcam neolur yardım edin dua edin... nasıl bi yöntem kullanıcam... hoş mahrum bi ilçede olunce eczane sayısı az her aradığın yok napcam bilmiyorum
Pembe bende göğüs yarasından cok çektim benimki söyle düzeldi. Her emzirmeden sonra ılık suyla yikayip iyice kurula, mümkünse biraz havayla temas etsin açık kalsın.. Sonra yağ yada krem ben tahin yağı kullandım sür ve kalkanı tak. Yani elbiseye temas etmesin ucu. Kalkan bulamazsan göğüs ucunu kapatacak bir kapak gibi birsey kullan, emzik kutusunun kapakları bile is görür. Maksat ucuna krem yada yağ fayda sağlasın. Benimki oyle gecti canım..kızlar başka meme sorunu yaşayan oldumu.. çatladı yarıldı meme uçlarım yanıyo acıyo sızlıyo zor emziriyorum bebeğimi... neler kullandınız krem ya da yağ falan sürünce göğüs pedi mi kullandınız açık mı gezdiniz memenizi... napcam neolur yardım edin dua edin... nasıl bi yöntem kullanıcam... hoş mahrum bi ilçede olunce eczane sayısı az her aradığın yok napcam bilmiyorum
Allah razı olsun hepinizden
Cuma günü ameliyata girecek annem kitle alınacak
Öyle korkuyoki cnm bnm inşallah başka yerlere sıçramamıştır illet
Şifa için 12 bin ihlas başlıcam
Almak isteyen olursa kızlar buradan yazarmısınız
Allah şifa bekleyen tüm hastalara şifa versin içindede anneme inşallah.
kılpayı kaçıracağıma eminim, çünkü pazartesi benim başlamam gerekiyo. o zamana kadar yasa hayatta çıkmaz.
.
3 Hafta tek gogsumu yarikla emzirdim silikon meme ucu ile daha az aciyor emme sirasinda, en iyi ilac sutun bence gogus ucunu sutun icinde beklet silikon meme ucu bu konuda ise yariyorkızlar başka meme sorunu yaşayan oldumu.. çatladı yarıldı meme uçlarım yanıyo acıyo sızlıyo zor emziriyorum bebeğimi... neler kullandınız krem ya da yağ falan sürünce göğüs pedi mi kullandınız açık mı gezdiniz memenizi... napcam neolur yardım edin dua edin... nasıl bi yöntem kullanıcam... hoş mahrum bi ilçede olunce eczane sayısı az her aradığın yok napcam bilmiyorum
sağol canım.. peki her emzirmede göğüs pedini değiştiriyormusun çok kirlenmiyor da...ben bir tüp garmastan pomad kullandım ama bence faydası olmadı. tahin yağını da denedim aynı şekilde sonuç aldım. kızımı emzirirken göğsümden parmak uçlarıma kadar sızlıyodu. zeytinyağının çok faydası oldu. göğüs pedini her değiştirdiğimde bir tatlı kaşığı kadar zaytinyağı koydum. hiç kuru bırakmamak gerekiyo. hemen geçmeyebilir ama sen mutlaka devam et, zamanla geçecektir.
Pembe bende göğüs yarasından cok çektim benimki söyle düzeldi. Her emzirmeden sonra ılık suyla yikayip iyice kurula, mümkünse biraz havayla temas etsin açık kalsın.. Sonra yağ yada krem ben tahin yağı kullandım sür ve kalkanı tak. Yani elbiseye temas etmesin ucu. Kalkan bulamazsan göğüs ucunu kapatacak bir kapak gibi birsey kullan, emzik kutusunun kapakları bile is görür. Maksat ucuna krem yada yağ fayda sağlasın. Benimki oyle gecti canım..
3 Hafta tek gogsumu yarikla emzirdim silikon meme ucu ile daha az aciyor emme sirasinda, en iyi ilac sutun bence gogus ucunu sutun icinde beklet silikon meme ucu bu konuda ise yariyor
Surekli gogus ucunda kalsin meme ucu akan sut yarayi iyilestiriyor hemde ped ile temas etmediginden aci daha az oluyor,
ayrica soguk su ile yikarsan gogus ucunu agriyi hafifletir ama sadece ucuna sur soguk su sutunu etkilemesin
Her emzirme sonrasi lansinoh krem surdum ama iyilestirmiyor yumusatiyor sadece
Sabah aksam pantenol merhem ile e vitamini karistirdim beklettim ama bunu mutlaka yika emzirmeden once
3 hafta boyle gecti cok yavas iyilesiyordu sonra annem geldi okudu ertesi gun butun agrim sizim gecti yarikta baya kapandi buyuk ihtimal tesaduf oldu ama yinede dene istersen
sağol canım.. peki her emzirmede göğüs pedini değiştiriyormusun çok kirlenmiyor da...
kızlar şimdi bana kızacak ve zorun ne diyeceksiniz belik ama bişey sorcam bnm oğlum 2 gündür yeni doğmuş 2 günlük bebek gibi sürekli uyuyor gündüzleri gece de 10buçukta falan uyuyor sabah da 6buçukta uyanıyor geceyi gündüze çevirdi galiba yaaa((.gündüzleri bu kadar uyumuyodu 2 gündür böle hatta bi uykudan kalkıp emerken tekrar uyuyo.43 günlük bu arada
kızlar şimdi bana kızacak ve zorun ne diyeceksiniz belik ama bişey sorcam bnm oğlum 2 gündür yeni doğmuş 2 günlük bebek gibi sürekli uyuyor gündüzleri gece de 10buçukta falan uyuyor sabah da 6buçukta uyanıyor geceyi gündüze çevirdi galiba yaaa((.gündüzleri bu kadar uyumuyodu 2 gündür böle hatta bi uykudan kalkıp emerken tekrar uyuyo.43 günlük bu arada
8 saat aralıksız mı uyuyor canım??
Canım benimkide maşallah 40. Günden sonra sabah 8 gibi uyanıyo öğlen 1 e kadar oynaşıyoruz sonra uyuyor 3 gibi acıkıp uyanıyor hooop karnını doyurup 1-2 saat daha uyuyor sonra akşam ayakta 12 gibi uyuyor gece 4 e kadar arada aksilikler oluyor tabi ama bu haline binlerce şükür böyle olsun 10 tane çocuk büyütürüm :)
Canım benimkide maşallah 40. Günden sonra sabah 8 gibi uyanıyo öğlen 1 e kadar oynaşıyoruz sonra uyuyor 3 gibi acıkıp uyanıyor hooop karnını doyurup 1-2 saat daha uyuyor sonra akşam ayakta 12 gibi uyuyor gece 4 e kadar arada aksilikler oluyor tabi ama bu haline binlerce şükür böyle olsun 10 tane çocuk büyütürüm :)
canım eşim gitmiş almış başı çk büyüktü kızım alamadı almaya çalışırken de ben de çok acı çektim netten avent göğüs kalkanı sipariş ettim bakalım nasıl bişey ama onla emzirilmiyo sanırm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?