2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Merve cok üzüldüm hem annene hem babana.
Rabbim safi sıfatıyla tecelli etsin.
Dua ne zamana kadar bilmiyorum ama simdi başlıyorum .yatmadan 500 tane okuyayım insallah.bitti yazamasam da emin ol.

Misafir atagindayiz.ekstradan oğlumda bugun CICEK oldu bakalım erkek cocukların daha ağır atlattığı söyleniyor insallah soylentidir.

Meryem demin bir Msj I'ni gördüm Cnm ama suan bulamadım rüyanda beni görmüşsün hayirdir insallah ,merak ettim.birde kv mı gördün? eğer benim kaynanaysa gördüğün sol yanına üc kez tukur kabustur o.

Gulimier uyuz oldum kv
Kulaklık olayı nedir ya hayret birsey.benimkinin de tlf kaynim sureleri okumuş tlf eski hani zangir zangir çıkıyor sesi .allahim cildiracaktim dinden imandan edecek diye söylendim .oglum "babaanne biraz kıs" diyor" oglum Allah lafzı bu "diyor.aksini iddia etmiyor ki kıs diyor net yani anlaman için yeterli.
Hele tv kumandamıza alışana kadar sesler max.kismaya çabaladım da actım herhalde diyor.ayy Ayy olaylar olaylar.gitti bitti ne arar ne sorar iste en son veda etti gitti şükür daha hal haber yok.

Morgokyuzu
O çamaşırı büyükte küçükte olsun konuşayım ben görseydim artık o yikanmis temiz camasirlari isteyerek hapisten yazardim size.
Vur onu🔫🔫

olmazmı, doğumdan beri 2.ye yaşıyorum, lansinoh kullanıyorum, gece o kadar uykum olmasına rağmen acıdan sızıdan uyuyamıyorum, hatta dün oğlum pembe kustu, dr göğüs kalkanı kullanabileceğimi söyledi, ama 1 haftadan fazla kullanma dedi,
geçmiş olsun çok, inşallah sorunsuz atlatırsınız canım

merve bende okurum canım, sayısını bildiririm burdan..

Gece gece guldum he
Bu betimle sekillerini kullanan yalnız değilim ona cok seviniyorum.yalnız bizimkilerin kafa büyük ama beyin aynı ebatta.

"Sığır gibi tlf oynuyor" dan sonra fenomen olmalı.

Canım hamilelik doğumun 2. Gününde hiç olmamış gibi unutulan bişey o yüzden TADINI ÇIKAR :)
Benim hafızam cok kuvvetli kiz.
Mide yanması kaburga batması sol yana yatmaktan sol yanım acıyor anne style...

Peki ne oldu digerine düştü mü
Şaşırdım üzüldüm.
Sen azimlisin.uçuz bile olabilir.

Vaaayyy Sagol sekerim,
Göğsünü verirken kuru verirsende acır o tükürüğü ile islatana kadar iki uç çekiyor zaten ölüm vuruşunu coktan yapmış oluyor.birde sadece ucunu mü emıyor nedir.bir müddet aynı pozisyonda emzirsen.
Sık yikayip kurularsan iltihap olmaz.
Cok zor ya hakikaten zor bir dogum hikayeside memeden cikar.hatırlarsanız en cok bundan korkuyordum Allahım şifa versin .

Canım, onunla gideceksem gitmem, gelir evimde kafamı dinlerim. Tatilde gideceğiz diye şimdiden geriliyorum zaten umarım 15 günden fazla kalmayız Herkes de var bir tane Allah sabır versin bizlere onlara da akıl!!!!

bh8076, canım Allah sana da sabır versin. Meryem çok haklı bu konuda da. Benim kaynana da üstüne basa basa " Biz sizden daha iyi bakarık , biz sizden daha iyi bakarık" deyip duruyordu zor sabrediyordum çığlık atmamak için !!!!!!! Bebeğim uyanıyor sessizce etrafı seyrediyor hemen onu alıp kucaklıyor, bırak çocuk kendi kendine eğleşsin biraz.

Canım, çok temizdir kendine sorsan. Temizmiş sadece terlediği için çıkarmış!!! Çok sinirlendim çoookkk!!!

Canım, annem evi süpürüp temizlerken yalandan "Ben de bir iş yapayım" diyor bana biliyor ya ben şunu yap demem. Evde bir sürü bez var al birini de sen de başka odayı sil yani. Annem iş yaparken ona iyice sinir olmuştum. Annem zaten çalışıp yoruluyor, bu elinde çanta gün gün gezsin sadece.

Canım VOLTAJ'ım vurulacak kadar var inan. Ben ağzımı açıp bir iki kelime söyleyebilsem yetecek de işte huyum kurusun konuşamıyorum yaaa ( Kadın "Erkekler ne kadar temizlik yapsa da kadın gibi yapamaz, oğlum beceremez" diyor. Sonra kendisi evimi süpürmemek için evi eşime süpürtmeye çaılışıyor. Hem temiz olmaz diyor ama iş kendine kalacaksa ona atıyor topu.
Bu gelişinde de arkamdan konuşmuş. Eşime "Suratımıza bakmıyor, konuşmuyor ama biz yüzsüzlüğe vurup geliyoruz yine de" demiş KAYGANA. Resmen aramızı bozmaya çalışıyor gıcık ya. O gittikten sonra bir ay neredeyse toparlayamıyoruz ilişkiyi. BENCİL KADIN ya oğlunu düşünüyorsan evliliğini düşünürsün de boş konuşmazsın. Annemin asla söylemeyeceği laflar işte. Büyük olan değil de küçük o sanki. Düğünümüzün her şeyini o düşünmüşmüş o planlamışmış da ne dese beğenirsiniz eşime "BANA BORÇLUSUN, HEPSİNİ BEN DÜŞÜNDÜM" Ayy çıldıracaktım resmen, içime atmaktan hasta olacağım bu kadın yedi beni. Düşündüğü de ne yemekli düğün 10 bin lira yemekli düğün parasını takılan paralardan verdik sanki kendi ödüyor da. Kayınpeder konuşsa sonuna kadar haklı da sana ne oluyor be kadın. Her şeyin ortasında bitiyor!!! Yemekli isteme sebebi de ne kendine iş olmasın süslensin püslensin otursun hanımefendi... Neyse yaa gece gece pis günahını aldım
Dua edin, Allah hepimize sabır versin.

Merve cnm Allahh sifa versin annecigine insallah tez zamanda iyilesir. ben sabah okumaya baslarim kismetse bitince kac tane okudugumu yazarim

Aman bu kaynanaları harbiden kaynar kazana atmalı:) benimki de alt kattan çıkıp ta bakmadı bir gün olsun, şimdi memleketten aramış soruyormuş ne yapıyorIor diye. "Aynen görmediğin günlerdeki gibi " deseydin dedim eşime.
Ya senin hiç kızın olmamış/bu da iki erkekten sonra ilk kız torun biraz hevesin olsun demi,nerdeee.
Uyuz

İyi geceler arkadaslar kac gundur tam takip edemiyorum. bu aralar yine her sey ust uste geldi. buyuk oglumu cocuk doktorunun yonlendirmesiyle cocuk gelisim uzmanina goturdum biraz supheli buldu durumunu. Soz dinlemiyor goz kontagi kurmuyor vs. diye takibe aldi. ankarada bi pedagog bulduk ona goturecegiz cuma gunu. gecen hafta goz kontrolune gittik. dokuz aylikken gozleri bozuk cikmisti. Sol goz hala devam ediyor. Yarin tekrar muayene edip gozluk verecek. bugun ortopediye gittik duz tabanlik var mi diye. daha belli olmaz dedi seneye tekrar bakacak. benim ayaklarimda iltihaplanma olmus ayakta cok kalmaktan. agridan duramiyorum. uykusuzluktan bayilma noktasina geldim surekli bas donmesi vs. yasiyorum. İsin kotusu 1 hafta sonra iznim bitiyor ise baslayacagim. her sey ust uste geldi yine. Rabbim yardim etsin insallaahh

Canım Allah şifa versin inşallah sizlere bagislasin.. Ben 200 ihlasla başlayayım..
Sağol cnm Allah razı olsun

Ben kaçırdım bile 40 gun rapor aldım

Allah razı olsun cnm
Oğlunada şifa versin inşallah

Merve cnm Allahh sifa versin annecigine insallah tez zamanda iyilesir. ben sabah okumaya baslarim kismetse bitince kac tane okudugumu yazarim
Çok sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden.

o ölüm vuruşunu her yaptığında eşim evdeyse ona çemkiriyom, azcık rahatlıyom:)
küçük bu oğlanın ağzı anacım, ü der gibi alıyo memeyi

Allah yardımcın olsun canım, zor günler geçiriyosun, inşallah kısa zamanda düzene girer..

voltaj kız gerçekten kabus gibiydi senin adını sordum hülya dedi
sen onda kalmışım onun için benle sinirli konuşuyordun....
sonra ki günler hep avatar resmini gördüm...

Cok sagol canim zamanla gececek insallaahh

dmt canım allah yardımcın olsun
hiç kolay değil 2 çocukla rabbim bol güç versin....

benim memeyi ilk hastanedeki hemsireler tutup bebegin agzina bir verdi o zamandan beri duzgun emiyor kizim. boyle meme ucunun yanindan tutup baya cekerek cocgun agzina tiktilar, ucunu gerdirip soktular hepsi girdi nerdryse o kahvrengi bolgenin. bi dene istersen. ins gecer hemen cokzor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…