- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Allah razı olsun hepinizden
Cuma günü ameliyata girecek annem kitle alınacak
Öyle korkuyoki cnm bnm inşallah başka yerlere sıçramamıştır illet
Şifa için 12 bin ihlas başlıcam
Almak isteyen olursa kızlar buradan yazarmısınız
Allah şifa bekleyen tüm hastalara şifa versin içindede anneme inşallah.
kızlar başka meme sorunu yaşayan oldumu.. çatladı yarıldı meme uçlarım yanıyo acıyo sızlıyo zor emziriyorum bebeğimi... neler kullandınız krem ya da yağ falan sürünce göğüs pedi mi kullandınız açık mı gezdiniz memenizi... napcam neolur yardım edin dua edin... nasıl bi yöntem kullanıcam... hoş mahrum bi ilçede olunce eczane sayısı az her aradığın yok napcam bilmiyorum
geçmiş olsun çok, inşallah sorunsuz atlatırsınız canımMerve cok üzüldüm hem annene hem babana.
Rabbim safi sıfatıyla tecelli etsin.
Dua ne zamana kadar bilmiyorum ama simdi başlıyorum .yatmadan 500 tane okuyayım insallah.bitti yazamasam da emin ol.
Misafir atagindayiz.ekstradan oğlumda bugun CICEK oldu bakalım erkek cocukların daha ağır atlattığı söyleniyor insallah soylentidir.
Gece gece guldum heKv denin don olayına çok güldüm :)) herkesin başında var bi bela.. Benimki de sorumsuz aklı 5 karış havada 2 gün gel yanımda kal kırkım çıkana kdr dedim 2 çocuk doğurmuş 30 yıl öncesinde kalmış hatırlamıyormuş nasıl bakılacagını dedi.. Bende gelmeyınce ilk gelişimde yüz vermedim.. Şimdi suçlu benim.. Kendi annem hizmetçi ya 60 gundur bu evde.. Öyle sinirleniyorum ki bu mercimek kafalıların geldiği gün sütüm azalıyor göğüslerim cıvık cıvık geliyor bana..
Benim hafızam cok kuvvetli kiz.Canım hamilelik doğumun 2. Gününde hiç olmamış gibi unutulan bişey o yüzden TADINI ÇIKAR :)
Peki ne oldu digerine düştü mücanım ben de başta ikizlere hamileydim. aynı senin gibiydim.
benim bebişlerin birinin kalbi durdu. şimdi tek yavrumlayım.
Allah hamileliğini hayırlı uğurlu eylesin.
başta çok üzülmüştüm ama biri gitti diye
hamile iken ve doğurduktan sonra da iyi ki tek dedim.
senin içinde hayırlısı olsun canım.
kendini çok dinleme keyfini çıkar
olmazmı, doğumdan beri 2.ye yaşıyorum, lansinoh kullanıyorum, gece o kadar uykum olmasına rağmen acıdan sızıdan uyuyamıyorum, hatta dün oğlum pembe kustu, dr göğüs kalkanı kullanabileceğimi söyledi, ama 1 haftadan fazla kullanma dedi,
geçmiş olsun çok, inşallah sorunsuz atlatırsınız canım
merve bende okurum canım, sayısını bildiririm burdan..
canım benim bende aynen senin istediğinden istiyorum ama büyük oğlum çok el ayak gidemiyorum.. hiç düşünme yavrunu bende büyük oğlum 2 aylıkken arabayla istanbula gittim 12 saat geze geze bu dönem fazla sıkıntıları olmuyor sadece arabada terletmemeye dikkat edin ve güzel bir yatak yap arkaya hiç bişey olmaz allahın izniyle..
kv afedersinde oha diyorum aşmış artık kendini kıyafet ayrı bir saçmalık..
tatile gelmek istemesi ayrı sakın izin verme.. çok pişman olursun..
kv ve görümce oğlumla fazla ilgileniyolar çok bıktım napabilirim yani çocuğu rahat bırakmıyolar uyumasına müsade etmiyolar sürekli çocuğu yatırdığım yeri değişip odadan odaya taşıyolar dk.başı bi gidip bakim diyolar kucaklarına alıp geri dönüyolar benim kucağıma vermiyolar en siniride bu haftasonundan çıkınca çocuk resmen pazartesi sendromu yaşıyo
son 3 haftadır kv sırayla akraba,komşu,eski komşu,akrabalar die 4 ayrı gün yaptı dördünede bizi çağırıyo ben ayağına gidiyorum misafirlerine hizmet eidyorum çcuk oyuncak gibi elden ele dolaşıyo.dün yine misafiri varmış bi gün önce aradı gelemem dedim baktım dün yine arıyo tlfları kapadım fişten çektim sinirimden 75 yaşında kadın istediği şeyi kabul ettirene kadar tekrar ediyo bende artık utanıp kabul ediyorum ama artık dayanamıyorım evin anahtarıda var kendinde bi bakıyorum kapı açılmış içerde halbuki anahtarları kapıda kalma durumunda kullanamak iiçin birbirimize vermştik çocuğu kendisi doğurdu sanıyo kadın eli kulağında kalbini fena kırcam o olcak sonunda
canım allah yardımcın olsun...o çocuğun uykusu problemli olur izin verme aynısını yaşadım seninki 75 yaşındaymış benim 45 yaşında yedi o haltları tavrını koy
yoksa olan oğluşunla senin psikolojine olur ... dayak yedim o yüzden lohusa lohusa... hala oğlumu bizde kalsın bir süre diyerek benden uzaklaştırmaya çalışıyor
ilk bebeklerde kendi çocukları zannediyorlar bizlere yakıştıramıyorlar... bol sabırlar canım...
çüş diyorum kadına nerde yetişmiş bu kadın hijyen sıfır. bende demin kendikimin dedikodusunu yaptım ama senin kide bi acayipmiş geröekten hemen tekrar yıkasaydın bebeğinin kıyafetlerini.tatilede asla onuda almayın bizde de aynı olay var ama benim eşim dünden razı.bizide yazlığa çağıroyolar ama bilmiyom şimdilik hele onlar gitsinde bi an önce eylül de bakarız ekmek için şimdiden bahane düşünüyorum.
Kv denin don olayına çok güldüm :)) herkesin başında var bi bela.. Benimki de sorumsuz aklı 5 karış havada 2 gün gel yanımda kal kırkım çıkana kdr dedim 2 çocuk doğurmuş 30 yıl öncesinde kalmış hatırlamıyormuş nasıl bakılacagını dedi.. Bende gelmeyınce ilk gelişimde yüz vermedim.. Şimdi suçlu benim.. Kendi annem hizmetçi ya 60 gundur bu evde.. Öyle sinirleniyorum ki bu mercimek kafalıların geldiği gün sütüm azalıyor göğüslerim cıvık cıvık geliyor bana..
Gulimier uyuz oldum kv
Kulaklık olayı nedir ya hayret birsey.benimkinin de tlf kaynim sureleri okumuş tlf eski hani zangir zangir çıkıyor sesi .allahim cildiracaktim dinden imandan edecek diye söylendim .oglum "babaanne biraz kıs" diyor" oglum Allah lafzı bu "diyor.aksini iddia etmiyor ki kıs diyor net yani anlaman için yeterli.
Hele tv kumandamıza alışana kadar sesler max.kismaya çabaladım da actım herhalde diyor.ayy Ayy olaylar olaylar.gitti bitti ne arar ne sorar iste en son veda etti gitti şükür daha hal haber yok.
Morgokyuzu
O çamaşırı büyükte küçükte olsun konuşayım ben görseydim artık o yikanmis temiz camasirlari isteyerek hapisten yazardim size.
Vur onu
Canım Allah şifa versin inşallah sizlere bagislasin.. Ben 200 ihlasla başlayayım..
Sağol cnm Allah razı olsun
Ben kaçırdım bile40 gun rapor aldım
Allah razı olsun cnmMerve cok üzüldüm hem annene hem babana.
Rabbim safi sıfatıyla tecelli etsin.
Dua ne zamana kadar bilmiyorum ama simdi başlıyorum .yatmadan 500 tane okuyayım insallah.bitti yazamasam da emin ol.
Misafir atagindayiz.ekstradan oğlumda bugun CICEK oldu bakalım erkek cocukların daha ağır atlattığı söyleniyor insallah soylentidir.
olmazmı, doğumdan beri 2.ye yaşıyorum, lansinoh kullanıyorum, gece o kadar uykum olmasına rağmen acıdan sızıdan uyuyamıyorum, hatta dün oğlum pembe kustu, dr göğüs kalkanı kullanabileceğimi söyledi, ama 1 haftadan fazla kullanma dedi,
geçmiş olsun çok, inşallah sorunsuz atlatırsınız canım
merve bende okurum canım, sayısını bildiririm burdan..
Çok sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden.Merve cnm Allahh sifa versin annecigine insallah tez zamanda iyilesir. ben sabah okumaya baslarim kismetse bitince kac tane okudugumu yazarim
Annem cuma günü sabah girecek ameliyata cumaya kadar yetiştirirsek çok iyi olur Allahın izniyle
Vaaayyy Sagol sekerim,
Göğsünü verirken kuru verirsende acır o tükürüğü ile islatana kadar iki uç çekiyor zaten ölüm vuruşunu coktan yapmış oluyor.birde sadece ucunu mü emıyor nedir.bir müddet aynı pozisyonda emzirsen.
Sık yikayip kurularsan iltihap olmaz.
Cok zor ya hakikaten zor bir dogum hikayeside memeden cikar.hatırlarsanız en cok bundan korkuyordumAllahım şifa versin .
İyi geceler arkadaslar kac gundur tam takip edemiyorum. bu aralar yine her sey ust uste geldi. buyuk oglumu cocuk doktorunun yonlendirmesiyle cocuk gelisim uzmanina goturdum biraz supheli buldu durumunu. Soz dinlemiyor goz kontagi kurmuyor vs. diye takibe aldi. ankarada bi pedagog bulduk ona goturecegiz cuma gunu. gecen hafta goz kontrolune gittik. dokuz aylikken gozleri bozuk cikmisti. Sol goz hala devam ediyor. Yarin tekrar muayene edip gozluk verecek. bugun ortopediye gittik duz tabanlik var mi diye. daha belli olmaz dedi seneye tekrar bakacak. benim ayaklarimda iltihaplanma olmus ayakta cok kalmaktan. agridan duramiyorum. uykusuzluktan bayilma noktasina geldim surekli bas donmesi vs. yasiyorum. İsin kotusu 1 hafta sonra iznim bitiyor ise baslayacagim. her sey ust uste geldi yine. Rabbim yardim etsin insallaahh
o ölüm vuruşunu her yaptığında eşim evdeyse ona çemkiriyom, azcık rahatlıyom:)
küçük bu oğlanın ağzı anacım, ü der gibi alıyo memeyi
Allah yardımcın olsun canım, zor günler geçiriyosun, inşallah kısa zamanda düzene girer..
dmt canım allah yardımcın olsun
hiç kolay değil 2 çocukla rabbim bol güç versin....
o ölüm vuruşunu her yaptığında eşim evdeyse ona çemkiriyom, azcık rahatlıyom:)
küçük bu oğlanın ağzı anacım, ü der gibi alıyo memeyi
Allah yardımcın olsun canım, zor günler geçiriyosun, inşallah kısa zamanda düzene girer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?