Kizlar doktorlar korse takmayi tavsiye etmiyorlar. Karin kaslarini tembellestiriyormus. Benim ilk dogumum sezaryen olmasina ragmen 6 ay sonra hic gobegim kalmamisti, kilo ile beraber eriyor merak etmeyin.
Emzirwn anneler salgilanan hormon yuzunden gec adet olurmus ben emziriyorum ama oldum anlamadim insallah adet kanamasidir bu
Bir yila kadar normalmis gorulmemesi
Evet canım o yetersizlik hissi bende fazlasıyla var eşim geçen gün eskisi kadar emzirmiyorsun neden ? deme gafletinde bulundu artık canıma tak etti başladım bende sanki süt varda emzirmiyorum bütün gün emzirmeye çalışıyorum süt çekip çekip gelmeyince çocuğum öğürmeye başlıyo iki Yudum emdiyse onuda kusuyor doğumdan beri süt yok süt az diye diye canımı yakıyorsunuz hepiniz ne kadar uyudun ne kadar yedin diyen yok senin annende seni hak geçmesin diye kardeşini emzirdiği kadar emzirmiş süt olduğu halde memeden kesmiş git onada neden diye sor dedim adam ağzını açtığına pişman oldu
inşallah erir zamanla,çünkü hiç bir kıyafetim olmuyor. görüntü zaten çok berbat. kimseye gözükmek dahi istemiyorum. ama biraz alay konusu oluyorum.yeni kıyafet de almak hiç istemiyorum.kaldım kışlık hamile kıyafet ve eşofmanlarla...
sizler naptınız. ben göbeğimin çapınuı ölçtüm. tam105 cm.
sizlerde durum nasıl?
merve bir liste yapılsa kaç kişi okuyacak ne kadar okuyacak belli olsun
ve bu cuma mı giriyor....
Peki ne oldu digerine düştü mü
Şaşırdım üzüldüm.
Sen azimlisin.uçuz bile olabilir.
kızlar emzirme aralıklarınız nasıl?
bizim gündüzleri 1,5 - 2 saatte bir meme istiyor. sütü bitirene doyana kadar emsin diyorum o yüzden hiç çekmiyorum ya kendi bırakıyo ya da uyuyup kalıyo sonra gaz çıkarma faslı falan bu arada yarım saat geçiyo sonrasında bazen 1 bazende 1,5 saat sonra bidaha istiyo. bu süreyi uzatmanın bir yolu yok mu? siz neler yapıyosunuz?
kızlar emzirme aralıklarınız nasıl?
bizim gündüzleri 1,5 - 2 saatte bir meme istiyor. sütü bitirene doyana kadar emsin diyorum o yüzden hiç çekmiyorum ya kendi bırakıyo ya da uyuyup kalıyo sonra gaz çıkarma faslı falan bu arada yarım saat geçiyo sonrasında bazen 1 bazende 1,5 saat sonra bidaha istiyo. bu süreyi uzatmanın bir yolu yok mu? siz neler yapıyosunuz?
kizlar 6 ay doğum izni bu hafta başbakana sunulcakmiş,haberlerde izledik gece eşimle..size bir an önce haber vereyim telaşiyla çayımi dökktüm yatak örtüme,simdi onu yıksmalıyım...öpüldünuzzzzz..
benimki hep memede canım hiç sütüm birikemiyor. o yüzden mama vermeye başladım. o zaman 2 saat dokunmuyor.
ama bugün azmettim. 12'ye kadar memeyi istediği zaman verdim. şimdi oyalıyorum. ağzında yalancı meme anne eli takviyeli yoksa atıyor. yatırdım karyolasına sallıyorum. mıkır mıkır ama almadım kucağıma. yoksa kucağa gelir gelmez meme. sıpa gündüz hiç uyumuyor
valla pişmiş yemeği yemeye zamanım yok.
saat 2'den sonra yıkayacağım. öyle böyle derken 2.5 saat geçer.
sen de bir dene istersen
al benden de o kadar.bizim de gündüzlerimiz aynen öle..ben senin yazdıklarına sürekli ben de ben de diyorum galiba bizimkiler ikiz olmasın :))))))
sevindim o zaman kızlar nedir bu diyodum demekki normalmiş uzmanların dediğine kulak asmamak gerekiyomuş.
al benden de o kadar.bizim de gündüzlerimiz aynen öle..ben senin yazdıklarına sürekli ben de ben de diyorum galiba bizimkiler ikiz olmasın :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?