2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar,doğum izni yasasını takip ediyormusunuz. bu günlerde bakanlar kurulunda görüşülecek miş. eğer haziran sona kadar yasalaşırsa hali hazırda doğum izninde olan bizler yararlanabiliriz...
yani 2 ay daha uzatırız izinlerimizi diye düşünüyorum.hayırlısı ile bir an önce sonuçlansa. ucu ucuna bizde yararlanabilsek,değil mi?

Kizlar doktorlar korse takmayi tavsiye etmiyorlar. Karin kaslarini tembellestiriyormus. Benim ilk dogumum sezaryen olmasina ragmen 6 ay sonra hic gobegim kalmamisti, kilo ile beraber eriyor merak etmeyin.

inşallah erir zamanla,çünkü hiç bir kıyafetim olmuyor. görüntü zaten çok berbat. kimseye gözükmek dahi istemiyorum. ama biraz alay konusu oluyorum.yeni kıyafet de almak hiç istemiyorum.kaldım kışlık hamile kıyafet ve eşofmanlarla...
sizler naptınız. ben göbeğimin çapınuı ölçtüm. tam105 cm.
sizlerde durum nasıl?

Emzirwn anneler salgilanan hormon yuzunden gec adet olurmus ben emziriyorum ama oldum anlamadim insallah adet kanamasidir bu
Bir yila kadar normalmis gorulmemesi

ayy,adet olmayı ben de çok istiyorum.içimiz temizlenir. bir de kilo vermede faydası olur diye düşünüyorum.
ben bırakın kilo vermeyi. sürekli yemekten.kilo alma durumundayım.
sürekli midem kazınıyor açlıktan.
siz de durumlar nasıl?
benim oğlum da bugün 2 aylık oldu. bizim de verem aşımız vardı.oğlum4.800gram ve 55 cm oldu.

arkadaşlar bende hep sizi takip ediyorum ama pek yazamadım.süt benimde az göğüslerim yara olduğu için ene baştam beri ve hala sık emziremedim ondan gelmedi galiba.56 günlük oğlum hem süt hem ara rar mama yiyo bazı günler fazla mama yiyor.malt içeceği içtim dün akşam gece çok süt vardı belki faydası olur.rezene süt çayıda içtim humananın bu daha çok süt yaptı sanki.

bnm göbeğin çapı da 93:))ben doğum öncesi kot pantolonlarıma giriyorum tabi eskisi kadar rahat olmuyor ama oluyor. göbeğim de pörtlemese tam süper olacak..19 kilo almıştım şu an 5 kilom var onlarda gidince belki göbek de gider

kızlar emzirme aralıklarınız nasıl?
bizim gündüzleri 1,5 - 2 saatte bir meme istiyor. sütü bitirene doyana kadar emsin diyorum o yüzden hiç çekmiyorum ya kendi bırakıyo ya da uyuyup kalıyo sonra gaz çıkarma faslı falan bu arada yarım saat geçiyo sonrasında bazen 1 bazende 1,5 saat sonra bidaha istiyo. bu süreyi uzatmanın bir yolu yok mu? siz neler yapıyosunuz?

Peki ne oldu digerine düştü mü
Şaşırdım üzüldüm.
Sen azimlisin.uçuz bile olabilir.

canım öncelikle geçmiş olsun oğlunda çiçek çıkarmış
Rabbim şifasını versin. sıkıntısız atlatasınız inşallah.

canım ben evleneli 3 yıl oluyor. 34 yaşında evlendim.
eşim ilk yıl çocuk istemedi. birde korunduk sanki oluyormuş
gibi. 6. aydan sonra bıraktık korunmayı ( benim zorumla )
sonraki 3 ay bekledim hamile kalamayınca dr gittim.
ben de herşey normaldi.
sonra eşime sperm sayımı yapıldı. sayı az çıktı. ml de 8 milyon.
varikosel olduğu anlaşıldı. ameliyat falan derken.
kasım 2011 de doğal yoldan hamile olduğumu öğrendim.
o sırada okuldaki bir müdür yardımcısı yüzünden strese girdim ve
düşük yaptım.

düşüğün arkası çabuk gelir dediler ama 7 ay hamile kalamayınca
dr da aldım soluğu. amh testi yapıldığında menapoza giriş aşamasında
olduğumu öğrendim. hemen tüp bebek denedik. yüksek dozda ilaca rağmen
işe yarar 2 yumurtam vardı döllenen onlarla ikize hamile kaldım. biri 8. haftadan
sonra kalbi durdu. kanama olmadı. içeride rahim duvarına yapışarak küçüldüğünü
söyledi dr.
şimdi minik tırtılım benimle şükürler olsun.

bebiş doğduktan sonra azim mazim kalmadı
ama korunmayı düşünmüyorum ikinci olur mu bilmem
ama bana sorarsan en ideali 3 çocuk.
başbakan dedi diye demiyorum
tekli rakamlar herzaman iyidir.

merve cim, Allah annene acil şifalar versin inşallah.

Göğüs yarasından muzdarip yoldaşlarım, benim de yaralarım yeni yeni kapanmak üzere. dua ediyorum ki ilkindeki gibi ağır kanamalı olmadı. doğumdan itibaren lansinoh, duit, ve GARMASTAN kremlerini kullanıyorum. özellikle garmastanın çok faydasını gördüm. ayrıca philips avent göğüs kalkanı kullanıyorum. kızlar mükemmel bir icat, lütfen deneyin. bana tavsiye eden arkadaşa hep dua ediyorum. göğüsü nemli tuttuğu için yaralarım hafifledi. gerçi 40 günlük olduk ama bunu söyleme sebebim ilk oğlumda 4 ay kanayarak emzirdim. çok çektiğim için biliyorum.

bu arada dün kırkımız çıktı. inşallah oğluşum da ben de daha iyi oluruz:)) havalar burada bir düzelmedi ki iki oğlumu da alayım dışarı çıkayım. yürüyüş yapayım ki kilolarımdan kurtulayım.

gerçi anne olduk, bebeklerimiz sağlıklı çok şükür..kilolar yavaş yavaş gitse de olur:)

bu arada kv mağdurları, yazdıklarınızı kv lere gülerek okudum. sinirimden güldüm. çünkü hiç hoş olmayan laflar etmişler, davranışlarda bulunmuşlar. benimki de geldi, 1 ay durdu. yaptıklarını yazmayı çok istedim ama sizleri okuyunca vazgeçtim..aşmış sizinkiler.

hele morgokyuzu. senin kv yılın davranışında bulunmuş..

hepinize sevgiler:)

benimki hep memede canım hiç sütüm birikemiyor. o yüzden mama vermeye başladım. o zaman 2 saat dokunmuyor.
ama bugün azmettim. 12'ye kadar memeyi istediği zaman verdim. şimdi oyalıyorum. ağzında yalancı meme anne eli takviyeli yoksa atıyor. yatırdım karyolasına sallıyorum. mıkır mıkır ama almadım kucağıma. yoksa kucağa gelir gelmez meme. sıpa gündüz hiç uyumuyor
valla pişmiş yemeği yemeye zamanım yok.
saat 2'den sonra yıkayacağım. öyle böyle derken 2.5 saat geçer.
sen de bir dene istersen

al benden de o kadar.bizim de gündüzlerimiz aynen öle..ben senin yazdıklarına sürekli ben de ben de diyorum galiba bizimkiler ikiz olmasın :))))))

kizlar 6 ay doğum izni bu hafta başbakana sunulcakmiş,haberlerde izledik gece eşimle..size bir an önce haber vereyim telaşiyla çayımi dökktüm yatak örtüme,simdi onu yıksmalıyım...öpüldünuzzzzz..

inşallah bizim izinler bitmeden çıkacaksa çıkar da bizde nasipleniriz.30 hazirana kadar cıktı cıktı yoksa bende faydalanamicam.

bizim kızın bugün aşısı vardı verem için gittik 3 aşı yapıldı gece boyu hiç uyumayan kız aşılara ragmen uyanmadı yok böyle bişey az viyakk sonra uykuya devam
boyu 57 cm olmuş bana biraz az gibi geldi hadi hayırlısı..bu arada bizim kız 2 ay 5 günlük oldu.kilo alışı iyiymiş

naptın canım dr a gidebildin mi? benim regl biteli 10 gün oldu 2 gündür pembe kan geliyo ara ara anlamadım gitti.dr a gideceğim devam ederse

al benden de o kadar.bizim de gündüzlerimiz aynen öle..ben senin yazdıklarına sürekli ben de ben de diyorum galiba bizimkiler ikiz olmasın :))))))

sevindim o zaman kızlar nedir bu diyodum demekki normalmiş uzmanların dediğine kulak asmamak gerekiyomuş.

Merve Allah acil sifalar versin 100 tanede ben okurum daha fazla da okumaya calisicam okuyabilirsem haber veririm.

sevindim o zaman kızlar nedir bu diyodum demekki normalmiş uzmanların dediğine kulak asmamak gerekiyomuş.

Benimkinden de durum ayni sut tam birikemiyor haliyle hep memede takiliyo anlamadim gitti. hele bugun daha hic uyumadi sabah dokuzdan beri ayakta, gozunden uyku akiyor ama uyumuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…