Of Off 2 aylık bile olmadı oğlum! emmiyor ya 2 haftadır bıraktı bırakacak diyodum zaten. Son 3 gündür calpol sürüp veriyordum memeyi ancak öyle alıyordu şurubun hatrına :) Emmediği için de süt yok olmak üzereydi şimdi hepten dibe vurduk... Çok canımı sıkıyor bu işe çokkkk
Kızlar kendimi o kadar suçlu hissediyorum ki bebisime karşı. :-( Sanki yeterince ilgilenmiyormusum gibi geliyor. Onunla daha fazla sohbet edip daha çok yüzünü guldurmem gerektiğine inanıyorum. Bebisler de depresyona girer mi? Sanki cok konusmadigimiz için uyuyor gibi geliyor. Çok üzülüyorum ben onu çok seviyorum. İki gündür yüzüstü yatirmayi keşfettik. Cok huzurlu uyuyor ama hangi tarafa yatmissa o gözü şişmiş oluyor kalktığında. Bu normal mi? Siz de yaşıyor musunuz böyle bir şey
ersnillll çok tatlı 41 kere maşallah,Allah nazarlardan saklasın inşallah kocaman olmuş
maşallah ersnil, sen baya büyütmüşsün:)
maşallah canım büyütmşşün paşayı.abi olmuş bile
canım allah yardımcın olsun...o çocuğun uykusu problemli olur izin verme aynısını yaşadım seninki 75 yaşındaymış benim 45 yaşında yedi o haltları tavrını koy
yoksa olan oğluşunla senin psikolojine olur ... dayak yedim o yüzden lohusa lohusa... hala oğlumu bizde kalsın bir süre diyerek benden uzaklaştırmaya çalışıyor
ilk bebeklerde kendi çocukları zannediyorlar bizlere yakıştıramıyorlar... bol sabırlar canım...
bnm göbeğin çapı da 93:))ben doğum öncesi kot pantolonlarıma giriyorum tabi eskisi kadar rahat olmuyor ama oluyor. göbeğim de pörtlemese tam süper olacak..19 kilo almıştım şu an 5 kilom var onlarda gidince belki göbek de gider
kızlar emzirme aralıklarınız nasıl?
bizim gündüzleri 1,5 - 2 saatte bir meme istiyor. sütü bitirene doyana kadar emsin diyorum o yüzden hiç çekmiyorum ya kendi bırakıyo ya da uyuyup kalıyo sonra gaz çıkarma faslı falan bu arada yarım saat geçiyo sonrasında bazen 1 bazende 1,5 saat sonra bidaha istiyo. bu süreyi uzatmanın bir yolu yok mu? siz neler yapıyosunuz?
Masallaah allah nazarlardan saklasin..gozler mavis mavis:)
maşallah canım büyütmşşün paşayı.abi olmuş bile
ersnil maşallah oğluşun çok tatlı nerde yaşıyorsunuz yazlıkları giydirmişsin ben antalyadayım hala uzun kol giydiriyorum giydirmezsem elleri hep soğuk oluyor.
Kızlar kendimi o kadar suçlu hissediyorum ki bebisime karşı. :-( Sanki yeterince ilgilenmiyormusum gibi geliyor. Onunla daha fazla sohbet edip daha çok yüzünü guldurmem gerektiğine inanıyorum. Bebisler de depresyona girer mi? Sanki cok konusmadigimiz için uyuyor gibi geliyor. Çok üzülüyorum ben onu çok seviyorum. İki gündür yüzüstü yatirmayi keşfettik. Cok huzurlu uyuyor ama hangi tarafa yatmissa o gözü şişmiş oluyor kalktığında. Bu normal mi? Siz de yaşıyor musunuz böyle bir şey
bize faydası olmamıştı. ama her çocuğa farklı damlalar etkili oluyo. eltim bu damladan memnun.Bebişe Dr zinco verdi gaz için bugün kullanmaya başladık kullanan var mı nasıl iyi gelir inşallah oğluşum kıvranıp duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?