2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Of Off 2 aylık bile olmadı oğlum! emmiyor ya 2 haftadır bıraktı bırakacak diyodum zaten. Son 3 gündür calpol sürüp veriyordum memeyi ancak öyle alıyordu şurubun hatrına :) Emmediği için de süt yok olmak üzereydi şimdi hepten dibe vurduk... Çok canımı sıkıyor bu işe çokkkk

Canım benimkide bugün 51 günlük ve son 4 gündür emmiyor 3 defa çekiyor 4.de öğürmeye başlıyor benim sütümde az zaten hiç çoğalmadı iyice mahrum kaldı yavrum günde en fazla 125 cc anne sütü alabiliyor

Kızlar kendimi o kadar suçlu hissediyorum ki bebisime karşı. :-( Sanki yeterince ilgilenmiyormusum gibi geliyor. Onunla daha fazla sohbet edip daha çok yüzünü guldurmem gerektiğine inanıyorum. Bebisler de depresyona girer mi? Sanki cok konusmadigimiz için uyuyor gibi geliyor. Çok üzülüyorum ben onu çok seviyorum. İki gündür yüzüstü yatirmayi keşfettik. Cok huzurlu uyuyor ama hangi tarafa yatmissa o gözü şişmiş oluyor kalktığında. Bu normal mi? Siz de yaşıyor musunuz böyle bir şey

Canım ilgi ile alakalı atnı hisler bendede var her uyuduğunda kendi kendime sıkıldın işte uyuttun çocuğu Nolur biraZ daha ilgilenseydin diyorum

Ben geldim...

benim pasanin keyfi yerinde.
Uyumak isterse uyandirmak.mumkun degil.
Uyumak istemessese uyutmak.
O yuzden hic caninizi skmayin kizlar...

Benim oglus tuz ustu yatmayi sevmiyo o yuzden herhangi bir durumla karsilasmadik.
Tavsiyem yuz ustude olsa tek yone yatmasin. Bir saga bir sola yatsin o zman zarari olmaz diye dusunuyorum.,

slm fıstıklar
ara ara giriyorum ama 1-2 sayfa okuyup slm veremeden çıkıyorum bu sıralar
oğluşumun maşallah keyfi yerinde ama ilgi istiyor;uyanıksa sohbet uyumak üzereyse düşen emziğine bekçi istiyor paşam :)
dalıp uyuduğunda evin işlerini yetiştirmeye çalışıyorum düzenimizi bulacak gibiyiz ama sizlerle sohbet edecek vakti yaratamıyorum kendime henüz

egomegodan haber yok mu hiç?

ersnil maşallah oğluşun çok tatlı nerde yaşıyorsunuz yazlıkları giydirmişsin ben antalyadayım hala uzun kol giydiriyorum giydirmezsem elleri hep soğuk oluyor.

çok üzüldüm nasıl yani ya Allah'ım beterin beteri varmış gerçekten dayağı kimden yedin eşinden mi kayınvalidenmi?
Allahım bizi vicdan sahipleriyle karşılaştırsın diyorum

ooo..sen iyisin. ben nedense doğum sonrası hiç kilo vermedim. alıyorum hatta.ben 15 kilo versem..hayal gibi...

canım anne sütü ile emzirilen süre aralarını arttımanın bir yolu yok.yani anne sütü uzun süre tok tutma özelliği yok. o yüzden sık sık emzirmek gerekiyor.

Bebişe Dr zinco verdi gaz için bugün kullanmaya başladık kullanan var mı nasıl iyi gelir inşallah oğluşum kıvranıp duruyor.

Masallaah allah nazarlardan saklasin..gozler mavis mavis:)

Evet canim mavis oldu :) kocisin ailesinin tarafi hep renkli.
Annesi teyzeleri dedesi.ins daha degismez.

maşallah canım büyütmşşün paşayı.abi olmuş bile

Dunyaya gelen.buyuyo derler ya ya aynn oleymis.
Zaman nasik geciyo anlamiyorum.

ersnil maşallah oğluşun çok tatlı nerde yaşıyorsunuz yazlıkları giydirmişsin ben antalyadayım hala uzun kol giydiriyorum giydirmezsem elleri hep soğuk oluyor.

Ben istanbuldayim canim.
Bugun hava cok sicakdi.tabi yazlik giymiyoruz.
Yeni ciciler aldikda bende heves ettim giydirdim bende foto cektim :)

merve bana şimdilik 100 yaz. fazla okursam yazarım.

moralini bozma canım. uyumak istemese ne yapsan uyumaz merak etme. uyanık olduğu zamanlarda da zaten sohbet ediyosundur. bırak bol bol uyusun ki büyüsün. ne de olsa büyüme hormonu uykuda salgılanıyo.

Bebişe Dr zinco verdi gaz için bugün kullanmaya başladık kullanan var mı nasıl iyi gelir inşallah oğluşum kıvranıp duruyor.
bize faydası olmamıştı. ama her çocuğa farklı damlalar etkili oluyo. eltim bu damladan memnun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…