ersnil maşallah oğluşun çok tatlı nerde yaşıyorsunuz yazlıkları giydirmişsin ben antalyadayım hala uzun kol giydiriyorum giydirmezsem elleri hep soğuk oluyor.
Evet canim mavis oldu :) kocisin ailesinin tarafi hep renkli.
Annesi teyzeleri dedesi.ins daha degismez.
Dunyaya gelen.buyuyo derler ya ya aynn oleymis.
Zaman nasik geciyo anlamiyorum.
Ben istanbuldayim canim.
Bugun hava cok sicakdi.tabi yazlik giymiyoruz.
Yeni ciciler aldikda bende heves ettim giydirdim bende foto cektim :)
Kızlar kendimi o kadar suçlu hissediyorum ki bebisime karşı. :-( Sanki yeterince ilgilenmiyormusum gibi geliyor. Onunla daha fazla sohbet edip daha çok yüzünü guldurmem gerektiğine inanıyorum. Bebisler de depresyona girer mi? Sanki cok konusmadigimiz için uyuyor gibi geliyor. Çok üzülüyorum ben onu çok seviyorum. İki gündür yüzüstü yatirmayi keşfettik. Cok huzurlu uyuyor ama hangi tarafa yatmissa o gözü şişmiş oluyor kalktığında. Bu normal mi? Siz de yaşıyor musunuz böyle bir şey
Yok canim pazartesi randevum, bakalim ne diyecek ben daha onceleri nasil regl oliyorsam aynen oyle oldum 7. Gun bitti. Ama benim dikis yerim iltihap kapmisti sonra akti ve aktihi yer sis hala ben oradan korkuuorumnaptın canım dr a gidebildin mi? benim regl biteli 10 gün oldu 2 gündür pembe kan geliyo ara ara anlamadım gitti.dr a gideceğim devam ederse
Yerim mavisi yerim masallah oglusuna
Aman bu is benim canimi sıkiyor keske kisin basinda dogursaymisiz oyle bir donemki giydiriyorum yaniyor cikariyorum usuyor bu yuzden usuttum ben daha da soymuyorum kolay kolay :/ersnil maşallah oğluşun çok tatlı nerde yaşıyorsunuz yazlıkları giydirmişsin ben antalyadayım hala uzun kol giydiriyorum giydirmezsem elleri hep soğuk oluyor.
merve cim, Allah annene acil şifalar versin inşallah.
Göğüs yarasından muzdarip yoldaşlarım, benim de yaralarım yeni yeni kapanmak üzere. dua ediyorum ki ilkindeki gibi ağır kanamalı olmadı. doğumdan itibaren lansinoh, duit, ve GARMASTAN kremlerini kullanıyorum. özellikle garmastanın çok faydasını gördüm. ayrıca philips avent göğüs kalkanı kullanıyorum. kızlar mükemmel bir icat, lütfen deneyin. bana tavsiye eden arkadaşa hep dua ediyorum. göğüsü nemli tuttuğu için yaralarım hafifledi. gerçi 40 günlük olduk ama bunu söyleme sebebim ilk oğlumda 4 ay kanayarak emzirdim. çok çektiğim için biliyorum.
bu arada dün kırkımız çıktı. inşallah oğluşum da ben de daha iyi oluruz:)) havalar burada bir düzelmedi ki iki oğlumu da alayım dışarı çıkayım. yürüyüş yapayım ki kilolarımdan kurtulayım.
gerçi anne olduk, bebeklerimiz sağlıklı çok şükür..kilolar yavaş yavaş gitse de olur:)
bu arada kv mağdurları, yazdıklarınızı kv lere gülerek okudum. sinirimden güldüm. çünkü hiç hoş olmayan laflar etmişler, davranışlarda bulunmuşlar. benimki de geldi, 1 ay durdu. yaptıklarını yazmayı çok istedim ama sizleri okuyunca vazgeçtim..aşmış sizinkiler.
hele morgokyuzu. senin kv yılın davranışında bulunmuş..
hepinize sevgiler:)
canım geçmiş olsun. 300 tane de ben alayım.
merve 500 alıyım canım.
mervecim allah şifa versin canım alıntılardan gördüm
mervecim 500 okudum daha okumaya çalışıcam
Merve Allah acil sifalar versin 100 tanede ben okurum daha fazla da okumaya calisicam okuyabilirsem haber veririm.
Benimkinden de durum ayni sut tam birikemiyor haliyle hep memede takiliyo anlamadim gitti. hele bugun daha hic uyumadi sabah dokuzdan beri ayakta, gozunden uyku akiyor ama uyumuyor
Merve Ben 400 okudum Canim.. Allah sifasini versin insallah ..
Sağolun kızlar Allah razı olsunmerve bana şimdilik 100 yaz. fazla okursam yazarım.
moralini bozma canım. uyumak istemese ne yapsan uyumaz merak etme. uyanık olduğu zamanlarda da zaten sohbet ediyosundur. bırak bol bol uyusun ki büyüsün. ne de olsa büyüme hormonu uykuda salgılanıyo.
bize faydası olmamıştı. ama her çocuğa farklı damlalar etkili oluyo. eltim bu damladan memnun.
Bebişe Dr zinco verdi gaz için bugün kullanmaya başladık kullanan var mı nasıl iyi gelir inşallah oğluşum kıvranıp duruyor.
ben kullanıyorum rahatlatıyor ama her bebede her damla aynı etkiyi göstermiyor. bizim doktor damla falan vermedi hatta biz zinco verdiğimizi söyledik sözde onay bekliyoruz ya da onu değil şunu kullanın diycek diye ama adam bir anlattı şöyle zararlı böyle kötü etki altında kaldım vermemeye başladım ama yok, çocuk gazdanda duramıyor kıvranıyor tekrar vermeye başladım
bebişlerimiz aynı
benim oğlanda en geç 2 saatte bir emiyo
geçen kontrole gittik
kilo alımı fazlaydı
emzirmeyi azaltmak gerekiyomuş biraz
aralarda bebek çayları vermemi tavsiye etti dr
sık emdiği için gaz problemi daha çok oluyomuş
dünden itibaren vermeye başladık
dün gece milupa gece çayı verdim
bugün rezene
sabah kakasını ağlamadan yaptı
bilmiyorum 1 günle belli olmaz ama iyi oldu gibi sanki
ve bu gün ilk defa nerdeyse 4 saat oldu 2 emzirme arası
arada 50 ml rezene vermiştim
şimdi rahat uyuyo ama
bakalım gece nası geçicek
tabi bunu kilosu fazla olduğu için dedi dr
normal olsaydı ne olurdu bilmiyorum
ilk defa oğlumla dışarı çıkabileceğimi umut ettim bugün:)
veee tabiki kvye yetmedi bu kilo, yetmedi anacım yetmedi
Bence baska bir dr a daha sor emen çocuk diyete mi sokulurmuş.. Benim dr um eme bildiği kdr emsin daha da doymazsa agzını kitleyene kdr mama ver dedi.. 2 yaşına kdr en önemli zeka geşişimi için alabildiği kdr slsın dedi
canım bitki çaylarını günde 100 ml kadar verebilirmişim , kutusunda öle yazıyo zatenchosy cim 50 ml rezene verilebiliyor mu doktor mu dedi
chosy cim 50 ml rezene verilebiliyor mu doktor mu dedi
ya bu bende de var hele bazen kendi kendine uyuyakalınca ilgilenemedin çocuk uyuyakaldı diye söleniyorum kendi kendime.biraz kendi kendine kalsa çok saçma ama çocuğun sosyal gelişimi sekteye uğrayacakmış gibi geliyor.bi de ben psikoloji öğretmeniyim böle bişey olmadığını bildiğim halde suçluluğu engelleyemiyorum:))Kızlar kendimi o kadar suçlu hissediyorum ki bebisime karşı. :-( Sanki yeterince ilgilenmiyormusum gibi geliyor. Onunla daha fazla sohbet edip daha çok yüzünü guldurmem gerektiğine inanıyorum. Bebisler de depresyona girer mi? Sanki çok konusmadigimiz için uyuyor gibi geliyor. Çok üzülüyorum ben onu çok seviyorum. İki gündür yüzüstü yatirmayi keşfettik. Cok huzurlu uyuyor ama hangi tarafa yatmissa o gözü şişmiş oluyor kalktığında. Bu normal mi? Siz de yaşıyor musunuz böyle bir şey
canım diyet değil bu, dr hatta dedi kilo alımı fazla ama sanmayın obez olucak, normal
sadece sık emmek gaz sancılarını arttırıyo,
gazı oldukça emmek istiyo, doymadığından değil
bebeği ve anneyi rahatlatsın diye
diyet olurmu kıs:)
canım bitki çaylarını günde 100 ml kadar verebilirmişim , kutusunda öle yazıyo zaten
bize dr günde 5 defa 20 ml kadar verebilirsin dedi
ama bizimkinin dişinin kovuğuna gitmiyor tabi
bende bi 50 ml rezene, bide 50 ml gece çayı vericem
ama akşam mesela uyanmadı öle gece çayını vermedim
papatya çayı filan da alıp vermeyi düşünüyorum ben
ooo..sen iyisin. ben nedense doğum sonrası hiç kilo vermedim. alıyorum hatta.ben 15 kilo versem..hayal gibporsiyonlarım bayağı küçüldü süt olsun die sadece incir, su ve rezene içmeye dikkat ediyorum onun dışında istesem de yiyemiyorum..kilom az kaldı ama göbeğim çok dolayısıyla göbek hatıra kalcak galiba zayıflasam da gitmio((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?