2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Insallah cnm:) benim kizinkilerde yesil bakalim kalacakmi..saglikli olsunlarda:) ama kalsada fena olmaz yani..

Kendine haksizlik etme lutfen..tabikide uyicaklar onlar icin cok onemli..daha henuz cok ufaklar fazla aktivite yapilamiyor az daha buyusunler ozaman dahada eglenceli olur yuz ustu olayini bilmiyorum kizim hic sevmiyor yuz ustu yatmayi..kafasini koyacagini kavriyamiyor dik tutmak isterken yorulup bagiriyor:)

naptın canım dr a gidebildin mi? benim regl biteli 10 gün oldu 2 gündür pembe kan geliyo ara ara anlamadım gitti.dr a gideceğim devam ederse
Yok canim pazartesi randevum, bakalim ne diyecek ben daha onceleri nasil regl oliyorsam aynen oyle oldum 7. Gun bitti. Ama benim dikis yerim iltihap kapmisti sonra akti ve aktihi yer sis hala ben oradan korkuuorum bir de spiral taktircam bakalim nasol birseymis :/

Yerim mavisi yerim masallah oglusuna

ersnil maşallah oğluşun çok tatlı nerde yaşıyorsunuz yazlıkları giydirmişsin ben antalyadayım hala uzun kol giydiriyorum giydirmezsem elleri hep soğuk oluyor.
Aman bu is benim canimi sıkiyor keske kisin basinda dogursaymisiz oyle bir donemki giydiriyorum yaniyor cikariyorum usuyor bu yuzden usuttum ben daha da soymuyorum kolay kolay :/

bebişlerimiz aynı
benim oğlanda en geç 2 saatte bir emiyo
geçen kontrole gittik
kilo alımı fazlaydı
emzirmeyi azaltmak gerekiyomuş biraz
aralarda bebek çayları vermemi tavsiye etti dr
sık emdiği için gaz problemi daha çok oluyomuş
dünden itibaren vermeye başladık
dün gece milupa gece çayı verdim
bugün rezene
sabah kakasını ağlamadan yaptı
bilmiyorum 1 günle belli olmaz ama iyi oldu gibi sanki
ve bu gün ilk defa nerdeyse 4 saat oldu 2 emzirme arası
arada 50 ml rezene vermiştim
şimdi rahat uyuyo ama
bakalım gece nası geçicek
tabi bunu kilosu fazla olduğu için dedi dr
normal olsaydı ne olurdu bilmiyorum

ilk defa oğlumla dışarı çıkabileceğimi umut ettim bugün:)

veee tabiki kvye yetmedi bu kilo, yetmedi anacım yetmedi

canım geçmiş olsun. 300 tane de ben alayım.

merve 500 alıyım canım.

mervecim allah şifa versin canım alıntılardan gördüm

mervecim 500 okudum daha okumaya çalışıcam

Merve Ben 400 okudum Canim.. Allah sifasini versin insallah ..

Sağolun kızlar Allah razı olsun
Şimdilik liste
Mezo 400
Voltaj 500
Ruveyda 300
Meryem 500
Chosy 500
Apleriser 100
Pozitif 100

Toplam 2400
Kalan :9600
Kızlar yarına yetiştirmek istiyorum sabah ameliyata girecek annem duaları tamamlansın istiyorum
Okuyanlar bildirirse sevinirim çok sağolun

mrb miniğimi uyuttum bilgisayar başına oturdum haberleri okurken kreşte kötü muameleyle ilgili videoyu denk gelip izledim izlemez olaydım.bebeğimi eninde sonunda kreşe vermek zorundayım ailemden çok uzağım daha doğrusu uzağız görev nedeniyle ilk 1 sene annem baksa bile nereye kadar bakacak o görüntülerden sonra ben nasıl kreşe vereyim bakıcı baksın desem kime güveneyim gurbet elde bebeğimi emanet edecek kadar.
bebeğime ben bile bazen tahammül edemiyorum çünkü çok yoruluyorum el nasıl tatlı tatlı baksın.
inanın yorgunluktan 2 aydır her yerim ağrıyor hamileliğin sıkıntısı derken sezaryen dikişi ağrısı sonra meme ağrısı sonra gaz sancısı şimdi burnu tıkanıyor onun uykusuzluğu emzitmekten kaynaklanan sırt ağrılarım ...... diye gider kensitisiz 4 saat uyuduğumu hatırlamıyorum çok şükür iyiki anneyim ama gerçekten yorgun bir anneyim hepiniz gibi.
bide kaynandan şikayet etmişiniz ben sadece tlf tebrik ettiğinde konuştum sonrasını pek hatırlamıyorum
doğuma giderken 20 kg üzerinde almıştım bebeğim 45 günlükken tartıldım sadece 1 kg fazlam kalmıştı nasıl oldu nasıl gitti anlamadım bile ,oysa ne çok takmıştım aldığım kiloları şimdi diceksiniz buda mı dert ama kendimi o kadar halsiz hissediyrum ki acaba birden kilo verdim diyemi aklıma taklıyor.

egomegodan haber yok mu geçmişi çok okuyamıyorum.

Selim bebek hala yogun bakimda komada, ellerinden gelen yapiliyor bir gun iyi haber bir gun kotu haber geliyor mide kaslari zayiflamis o yuzden kusuyormus aldigini. Kustugunda cigerlerine gitme ohtimali korkutuyor bu yuzden bir ameliyat olacakti riskliydi uyanmasi beklenmiuormus ama sonra doktoru ilac tedavisine baslamis bugun de banyo yaptirmislar bir hafta evvel ellerini ayaklarini oynatiyordu simdi ise yine hareketsiz. Ama kuzu canli kanli bebek masallah bir uyansa pamuk. DualariniZi esirgemeyin ben egodan aciklama yapmasini bekledim ama onun da buna enerjisi yok anladigim ladariyla haberi ben verdim rabbim selim bebegi annesine bagislasin amin

Bence baska bir dr a daha sor emen çocuk diyete mi sokulurmuş.. Benim dr um eme bildiği kdr emsin daha da doymazsa agzını kitleyene kdr mama ver dedi.. 2 yaşına kdr en önemli zeka geşişimi için alabildiği kdr slsın dedi

chosy cim 50 ml rezene verilebiliyor mu doktor mu dedi

Son düzenleme:

canım diyet değil bu, dr hatta dedi kilo alımı fazla ama sanmayın obez olucak, normal
sadece sık emmek gaz sancılarını arttırıyo,
gazı oldukça emmek istiyo, doymadığından değil
bebeği ve anneyi rahatlatsın diye
diyet olurmu kıs:)

canım bitki çaylarını günde 100 ml kadar verebilirmişim , kutusunda öle yazıyo zaten
bize dr günde 5 defa 20 ml kadar verebilirsin dedi
ama bizimkinin dişinin kovuğuna gitmiyor tabi
bende bi 50 ml rezene, bide 50 ml gece çayı vericem
ama akşam mesela uyanmadı öle gece çayını vermedim
papatya çayı filan da alıp vermeyi düşünüyorum ben

bnm de bebeğim 2 ayda alması gerekeni 1 ayda almış gaz problemi de var bu yüzden 50 ml ye kadar verebilirsin rezene dedi.gün üçüne yayarak memeden fırsat bulursam veriyorum ben de düzenli olmasa da.şimdiye kadar hiç 50 ml ye kadar vermedim ama dr ver demişti.

ya bu bende de var hele bazen kendi kendine uyuyakalınca ilgilenemedin çocuk uyuyakaldı diye söleniyorum kendi kendime.biraz kendi kendine kalsa çok saçma ama çocuğun sosyal gelişimi sekteye uğrayacakmış gibi geliyor.bi de ben psikoloji öğretmeniyim böle bişey olmadığını bildiğim halde suçluluğu engelleyemiyorum:))

Aman iyi öyle olsun bende çok kilo almış memeyi biraz kes dedi gb anladım :) gaz sancısı için ilaç kullanıyor musun? Colinox verdi dr umuz birkaç gündür daha rahat oğlum, sen ne kullanoyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…